torsdag 10 december 2009

Äntligen hemma!

Äntligen hemma igen!

Det känns lite som att jag varit på besök i helvetet – och vänt. Jag visste inte att man kunde må så dåligt och ha så ont. Eller jo det visste jag. Men normalt sett när man har tandvärk, influensa, magsjuka, baksmälla etc, vet man ju att det kommer att vara jobbigt under en begränsad tid. Max några dagar. Och nu hade jag ingen aning. Var detta början till slutet? Det kändes otäckt nog som att livet rann ur mig.

Operationen förra måndagen skulle ha blivit en sk. rygglambå, där hud, fett och ryggmuskel skulle ha svängts över till bröstkorgen och fyllt ut min stora sårgrop. Ett relativt enkelt ingrepp, som i mitt fall blev en riktigt komplicerad historia. Jag var i enormt dåligt skick. Så dåligt att det var stor risk att ens söva ner mig. 5 kirurger var till slut inkopplade under operationen och resultatet blev både bra och dåligt. Det dåliga var att efter en månads högdos kortison, svår nässelfeber och strålning var min hud tyvärr inte längre användbar. Så nu har jag ett ännu större sår än tidigare, och vi är tillbaka på ruta ett igen. MEN det positiva är att den här gången ligger det en muskel under den tunna delhuden. Och peppar, peppar, muskeln verkar ha fäst och såret är hittills infektionsfritt. Kanske kommer jag så småningom att vara tvungen att ha en vacuum-pump kopplat till såret eller så kanske kan det läka ändå. Hursomhelst har det visat sig att det var kortisonet som gav mig urtikaria (nässelfeber). Och dessutom kommer inte såret att läka med kortison i kroppen. Så nu MÅSTE mina hjärnmetastaser hålla sig lugna.

Jag är medlem på ett forum för cancerdrabbade tjejer. Där används uttrycket ”åsneröven”. När man mår som sämst kan det kännas som att man hamnat där. Och jag har senaste veckorna absolut varit längst inne i ”åsneröven”. Men nu är jag äntligen på väg därifrån. Med hjälp av en fantastisk kirurg och hennes kollegor, en kärleksfull familj, underbara vänner och otroligt många omtänksamma hälsningar från när och fjärran, speciellt från Billingsfors, så känner jag mig nästan frisk igen!!

Och ja, jag har fått en jättefin ring av Henrik -som vi valde tillsammans. Han gjorde nog bäst i att låta mig vara med och välja. Kontrollfreak som jag är. Det gjorde dessvärre att ringen inte är klar än. Men vi gifter oss ändå. Högst uppe i Kaknästornet på lördag. Tyvärr lossnade allt mitt hår häromdagen och nu jag är skallig igen. Dessutom har jag under senaste 2 veckorna ökat nästan 7kg(!) i vikt. Förmodligen vätska pga alla mediciner. Så istället för en smal brud med jättetjockt hår, blir Henrik gift med en skallig ”Kicki Danielsson” som har gigantisk ballongmage. Och istället för stylat hår och tiara kommer jag att stå brud i en ceriserosa Oddmolly-mössa.

Men sen igår har jag i alla fall jättefina naglar. Det känns ganska lyxigt eftersom jag i somras efter hård medicinering faktiskt tappade naglarna.Och vi är i alla fall på banan. Det mesta är fixat inför lördag nu. Vem sa att det tar flera månader att planera ett litet bröllop?

Henrik och jag för en månad sen. Det var ju så här vi skulle se ut...!

171 kommentarer:

  1. Jag tror din blivande man kommer tycka du är den vackraste kvinnan i hela världen :-)

    Stor kram från mig

    SvaraRadera
  2. Ååå vad skönt att läsa några positiva rader från dig. Jag har undrat så hur du har det och vi känner inte ens varandra :)

    Ett stort innerligt grattis till det kommande giftermålet!

    Kram Sus

    SvaraRadera
  3. Du är fantastisk! Skulle också fria om jag inte visste att du hade världens bästa man, önskar er all lycka!

    SvaraRadera
  4. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!! både till att du äntligen fått komma hem och till det stundande bröllopet.

    Har nyligen hittat till din blogg men har flera gånger varje dag oroligt väntat på ett livstecken.
    Du är i mina böner .
    Stor kram
    Sarah

    SvaraRadera
  5. Åh vad roligt att höra att ni är på banan igen o grattis till er båda! Du kommer bli snyggaste bruden i den rosa mössan.
    Många kramar
    Eva

    SvaraRadera
  6. Hej Anna
    Underbart att höra att du känner dig bättre. Du kommer att vara ursnygg i din mössa. Massor med grattis i förskott till bröllopet. Du är fantastisk och jag ger dig all min styrka i mina tankar.
    Kramar i massor
    Nina i Karlstad

    SvaraRadera
  7. Kära Anna och familj!
    Jag har hållt och hållt tummarna för er, och efter att ha läst ditt senaste inlägg känns dagen faktiskt räddad! Det blir ett underbart bröllop - var så säker!! Tänker på er och skickar den varmaste kramen jag kan från mitt "nya" hemland - Colombia
    //Sydamerikanskan

    SvaraRadera
  8. Hej Anna,
    Så skönt att du har fått komma hem och att du ser lite ljus i tunneln nu. Grattis till ringen, jag tror nog att din blivande man kommer tycka att du är det vackraste på denna jord, fast du har en rosa mössa på dig istället för tjockt hår och tiara. Lycka till på lördag och alla era dagar framåt tillsammans som man och hustru. Det är lättare att kämpa när man vet att någon alltid står bredvid.
    Kram Linda

    SvaraRadera
  9. GRATTIS TILL DET KOMMANDE BRÖLLOPET!! Vad underbart!

    Så skönt med en uppdatering i bloggen, har dig i tankarna och tittar in här titt som tätt, skönt att du kommit hem igen. Blir orolig då du inte uppdaterat. Så bra att du haft skickliga läkare runt dig.

    Varmt och stort lycka till med bröllopet! Vilken dag ni kommer att få!!!

    Lyckokramar från Lisa
    som ber för ett mirakel för din hälsa.

    SvaraRadera
  10. Vad härligt att läsa dina rader!!! Blir helt tårögd av lycka för din skull. Grattis & lycka till med bröllop - en sak är säker - du kommer vara vacker för du är du!!!
    Har inte hängt med här så länge men jag hör att du är en fighter, ger dig alla styrkekramar jag har!!!

    SvaraRadera
  11. Så underbart att du är tillbaka o att det fixade sig med op- medicinskt vet jag inte mkt- men det verkar ju i alla fall som du kom igenom det hela !

    Och UNDERBART att ni gifter er !!!
    Varför vänta ? Ni gör helt rätt som gör det omedelbums- nya minnen att lägga till i livets dagbok ju !

    O Henrik tycker alldeles säkert att du är den vackraste i hela universum !

    Bara NJUT på lördag !

    GRATTIS till er båda !

    Kram Mia

    SvaraRadera
  12. Fantastiskt, underbart. Hoppas ni får ett underbart bröllop. Du blir alldeles säkert en helt underbart vacker brud. <3

    /Marie Lundqvist

    SvaraRadera
  13. Åh vad härligt att läsa att du är hemma och redo för bröllop. Vi skickar all styrka som finns till dig! Tänker på dig varje dag! Det är verkligen med värme man läser alla Billingsfors-inlägg...tänk vad bra vi har haft det. Massor av kramar från Anna och hela familjen

    SvaraRadera
  14. Hej Anna

    Jag har varit inne många gånger om dagen för att se om du uppdaterat. GUD vad glad jag blev!!! Och fina fina du. Skit samma i mössa och kortison. Du skriver med en ton av sådan lycka att det känns mellan raderna trots Åsneröven

    Kram Lotta vimmelmamman Gray

    SvaraRadera
  15. Åh, va underbart att du skriver!! Jag har varit inne här och tittat varje dag sedan jag fick höra att du var så sjuk.Du kommer att vara helt underbar som brud, själv hade jag en vision: när jag gifte mig då skulle jag vara smalare och snyggare än någonsin....tyvärr/lyckligtvis orkade inte Peter vänta utan gifte sig med mig när jag vägde som mest och dessutom i spöregn!!!Vi har trots det varit tillsammans i 26år och jag tror att det där smala perfekta tillfället hade aldrig kommit iallafall, haha. Det är kärleken som betyder nåt och den har både du och jag haft turen att stöta på! Massor av lyckönskningar och kramar Pernilla

    SvaraRadera
  16. Ååh så skönt med ett livstecken! Vi känner inte alls varandra och ändå är jag inne på din blogg flera gånger om dagen för att förhoppningsvis få läsa ngt positivt och idag fick vi det!
    All lycka och grattis!
    Kram!
    Susanne

    SvaraRadera
  17. Anna, följer din blogg men har inte lämnat några spår tidigare. Jag önskar er all lycka på lördag och för all framtid. Det hänger inte på håret utan det är ditt fina hjärta och även din blivande mans fina hjärta som räknas. Skulle vara jätteglad om skickar mig din adress så ska jag skicka en "sak" till er.www.fantasiahantverk.se min mail lotta@fantasiahantverk.se
    All lycka till er,kram Lotta

    SvaraRadera
  18. Hej!

    Välkommen hem!

    Jag önskar er en fantastisk lördag. Njut av dagen, och fundera inte så mycket på din "Kicki Dannielsson-figur". Stort grattis till er båda, lite så här i förväg.

    Kram Mia

    SvaraRadera
  19. Hej Anna!

    Härligt att höra från dig igen! Jag har varit inne varje dag för att höra din skrivande röst. Känns lite jobbigt att inte längre ha full koll på dig genom balkongfönstret :-)

    Massor av grattiskramar till dig och Henrik! Hoppas att ni får en fantastisk bröllopsdag. Ni är så fina tillsammans och du kommer att bli den vackraste bruden som Henrik någonsin har sett.

    Kram från Ulrika

    SvaraRadera
  20. Oj så skönt med livstecken från dig!
    Precis som alla andra skriver, har även jag varit inne på din blogg för att se om det kommit något nytt!
    Trots jag inte känner dig, tänker jag på dig dagligdags, även på din blivande make och ert barn!
    Märkligt vilka avtryck en okänd människa kan göra i andra!
    Jag önskar dig allt gott, och hoppas du får en underbar bröllopsdag!
    Kram till hela din familj!

    SvaraRadera
  21. Du kommer att bli världens mest fantastiska brud! Hoppas att ni får ett underbart bröllop. Skickar över massor med positiv energi och styrka till er.

    SvaraRadera
  22. Hej käraste Anna. När jag inte gråter (då vi pratade på telefon) så skrattar jag så tårana rinner. Du är helt fantastisk/ni är helt fantastiska :) Nu har "gubben" 7 kilo till att älska och inget långt tjokt hår som är i vägen när han ska pussa på dig, mycket mer plats att pussa på ;) Tänkte skriva något annat men det skulle kunna missuppfattas.
    All lycka till er.
    Tusenochtvå kramar Elin E

    SvaraRadera
  23. Åh Gud vad skönt att höra något ifrån dig! Har varit inne flera gånger varje dag för att se om du har gjort någon uppdatering. Önskar er en alldeles fantastisk lördag!

    Kram från en bloggläsare

    SvaraRadera
  24. Så underbart att du är tillbaks på banan!
    Ska tänka en tanke för er på lördag!

    Du blir den vackraste bruden i hela världen för just din Henrik- och han blir den vackraste mannen just för dig. Oddmolly mössan var hur söt, ful, romantisk som helst! Helt i min egna stil- fulsnygg! :)
    Kram

    SvaraRadera
  25. Grattis till det stundande bröllopet och jag följer dig i din kamp.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  26. härligt att Ni är på banan igen och vi är nog många som tänker på Er på Lördag.bröllop....hmmmm..underbart...

    SvaraRadera
  27. Som jag sa i ett tidigare inlägg... Gud hör bön och mirakel och under sker hela tiden. Tack, Jesus för att Anna och Henrik ska få bli till ett
    inför Dig.
    Tack Jesus för att Anna är ett av Dina mirakel.
    Anna & Henrik....Gud välsigne ert bröllop.
    Varma Lyckönsknings-kramar.

    SvaraRadera
  28. Grattis till er båda!!! Vad härligt med ett livstecken från dig, och så mycket styrka och livskraft i din hälsning också! :) Ska tänka på er massor på lördag och ska hålla alla tummar och tår för att ni får en underbar dag. Lycka!
    Kram från Karin - vi har aldrig träffats men du berör mig.

    SvaraRadera
  29. Jag blir alldeles varm. Världens bästa bröllop blir det! Med dom fina naglarna :) Och jag kommer ihåg en Anna i somras som hade lagt på sig ett antal kilo och ändå var smal som en fotomodell i jämförelse med en väldigt mycket större busa. Vacker var du då och vacker är du nu och vackrast kommer du att vara på lördag! All lycka till er och storkram från
    Busan

    SvaraRadera
  30. Jag vet knappt vad jag ska skriva, gråter av lättnad att du är hemma igen. Så fantastiskt att ni gifter er på lördag. Håller med tidigare inlägg, du kommer att vara den vackraste bruden! Vi känner inte varandra men du har gjort så stort avtryck! Många styrkekramar!

    SvaraRadera
  31. GRATTIS! Alla brudar är vackra!
    Och Kicki Danielson är väl en garanti för "bra vibrationer"...
    All lycka till er båda! Härligt!
    Stor kram Katarina (Eklöf)

    SvaraRadera
  32. Fy vilka resa du genomgår. Men vad som tydligt framgår av ditt senaste inlägg är att Henrik får en "brutta" med en himla massa go i. Inlägget utstrålar massor av positivism och det kan vi friska lära oss av. Jag önskar er en undrbar bröllopsdag och jag slår vad om att du kommer att vara vacker som få i din Odd Molly-mössa. Hoppas att ni får måååånga lååånga år tillsammans med er lilla flicka.
    Styrkekramar från Nettan, en trebarnsmamma i Svedala

    SvaraRadera
  33. Åh, vad fint skrivet! Har nyligen hittat till din blogg och skickar all styrka till dig och din familj!

    Må allt gott hända! :)

    Susanna

    SvaraRadera
  34. Kärlek, ljus och styrka till dig Anna, din Henrik och din Tilda önskar okänd vän

    SvaraRadera
  35. Så roligt att höra att du har fått komma hem. Jag önskar er all lycka och kärlek.Ett underbart brölopp ska ni också ha. Kram till hela er familj. Ammi

    SvaraRadera
  36. Vad skönt att du fått komma hem,och STORT GRATTIS till brudparet!Kram till er alla.

    SvaraRadera
  37. Hej! Har kikat in här några gånger sedan din blivande man skrev. Vad skönt att du är hemma nu.
    Tror det kommer bli ett jättefint bröllop! Ska tänka på er på lördag. och rosa är ju en underbar färg så det blir kanon med mössan:)
    Kram Elin A

    SvaraRadera
  38. Gratulerar! Och utseende spelar ingen roll, livet är viktigare. Vet av egen erfarenhet att det är svårt att acceptera. Har precis slängt hela min jobbgarderob. Vet att jag aldrig kommer att kunna komma i kläderna igen, och för det andra kanske jag inte kommer jobba något mer i livet heller så allt åkte till Kvinnojouren. Kortison och hormoner gör en rejält svullen. Odd Molly mössa blir skitcoolt!
    Nattikramen

    SvaraRadera
  39. Heja heja Anna!!! Härligt att höra att du är hemma igen och att ert bröllop går av stapeln på lördag. All lycka med det som återstår av förberedelser, på lördag behöver du bara göra en enda sak - säga JAAAA till Henrik. Stor kram och massa energi från Carin B

    SvaraRadera
  40. Oh, såå härligt med ett vinterbröllop!
    Kom hit genom Vimmelmammans blogg, o man bryr sig, det är så. Jag har varit inne här ofta o det var skönt se en uppdatering idag. Vissa bloggar berör verkligen...
    Ha det så bra på lördag, hoppas ni får snö i mössan, det står väl för lycka!
    Ninna

    SvaraRadera
  41. Lilla vännen!!!! Vad glad jag blev för din skull. Du ska se att du fixar det här,,känner det på mig. Många kramar från Ami

    SvaraRadera
  42. Grattis Grattis i mängder til dig , är så glad över att höra hur du mår . Jag kom ocså hit genom vimmelmammans blogg och han nu den senaste tiden dagligen tittat in hit för att se hur det är med dig . Du kommer att vara den vackraste bruden någonsin på din dag . All lycka önskar jag er , Många kramar Johanna ,

    SvaraRadera
  43. Hejsan!
    Vad glad jag blev när jag såg att du skrivit igen...är in här flera ggr om dagen och tittar om du har skrivit.
    Och GRATTIS till det stundande bröllopet!!!
    Hoppas solen tittar fram lite och lyser på Er på Lördag
    Många kramar
    Anki

    SvaraRadera
  44. Grattis!Grattis!Grattis!Grattis!Grattis!Grattis!Grattis!Grattis!Grattis!Grattis!Grattis!Grattis!Grattis!Grattis!Grattis! Och VÄLKOMMEN HEM!!
    Den åsnan skall vara förbannat stolt över att få lov att haft dig i röven!
    Så skönt att du är hemma, så skönt att du har blivit lite bättre, så skönt att du har ett bra läkarteam!
    Och grattis till att du kunde välja ring själv....min Sara gjorde samma sak och hon är väääääldigt nöjd!

    Bröllop, fan vad bra

    Alla varmaste, vänligaste, ärligaste kramar från mig!

    George från Himlen kan Vänta samt Liemannen bakom axeln...

    Du är bara så förbannat bra!

    SvaraRadera
  45. HEJ ANNA
    ÅÅÅ VAD SKÖNT ATT HÖRA ATT DU ÄR HEMMA IGEN.

    ÖNSKAR ER ALL LYCKA

    KRAM EVALENA B

    SvaraRadera
  46. Vackra!
    Så helt plötsligt finner jag en människa som landar mitt ibland mig. Jag har läst vad du skrivit och känner så mycket! All heder till dig som förbehåller dig rätten att välja ring. Tänk, vad glad Henrik ska vara att du kunde göra det! Han ville väl inget hellre! Ibland går saker kalas! Stor kram

    SvaraRadera
  47. Jag har hoppat framför min dator i förtvivlan över att ni inte har skrivit på flera dagar. Nu kan jag andas ut igen.......Och skicka de största lyckönskningarna till Er dag i morgon. Njut av varandra njut av livet// Kram på Er från Värmland

    SvaraRadera
  48. Saknat dina inlägg. Skönt o vara hemma igen

    All lycka o välgång önskas Er nu, på lördag o framgent!!

    Kram Irma

    SvaraRadera
  49. Åh vad kul att du är hemma igen!! Jag önskar er en alldeles underbar bröllopsdag. Grattis o kram

    SvaraRadera
  50. Grattis!!!Till både bröllop och att vara hemma igen.

    Jag vet att din Henrik kommer tycka att du är den vackraste bruden i universum!
    Lycka till
    Kramelikram Jenny

    SvaraRadera
  51. Oo va glad jag blev när jag såg att du uppdaterat din blogg. Jag är säker på att ni kommer att vara jättefina på lördag, er kärlek kommer att lysa och göra er vackra! Är så lycklig för er skull! HOppas att du ska få börja må bättre - det är du värd! STOR kram/Ella

    SvaraRadera
  52. Har ni samma glittrande ögon på lördag som ni har på bilden så är det väl vad som räknas. Skit i om håret är tjockt eller tunt eller borta. Njut av er dag!

    Grsttis och lycka till!

    SvaraRadera
  53. Stort grattis i förväg!

    /Tobbe

    SvaraRadera
  54. Underbart att höra nåt från dig efter ett par veckor av funderingar över vad som händer!! Man kan nog inte föreställa sig vad du går igenom och är full av beundran av din styrka. Sen är jag helt övertygad om att Henrik kommer att vara otroligt lycklig på lördag även om du har en rosa mössa och några extra kilon här och där. Helgen går ju i ljusets tecken och det känns som du är den största ljusspridaren av alla just nu.

    Många lyckönskningar till dig och Henrik !

    Kram Petra Nordwall
    (ge en kram till Johanna på lördag också från mig)

    SvaraRadera
  55. ÅH VAD HÄRLIGT ATT HÖRA IFRÅN DIG!! Vi har varit så oroliga och tänkt massa på dig! Den där åsneröven låter ju inte direkt jätteinbjudande..

    Grattis till att du tog dig ur röven och grattis till er båda till giftermålet!! Jag kommer lätt också vara med och välja ring när det beger sig- vi vet ju liksom bäst vi tjejer =) Och du, OddMolly är typ det hetaste märket just så även om du inte kommer se ut som en supertraditionell brud så är du lätt den trendigaste och det är ju det som räknas =)
    Stora kramar till er alla tre, önskar er en toppenfin dag imorgon!

    / Katrina

    SvaraRadera
  56. Hej Anna! Vad härligt att du fått komma hem igen och att du ska stå brud imorgon! Jag tänker så ofta på dig och har följt dina inlägg här på bloggen med tummarna hårt hållna! Jag är övertygad om att dagen imorgon blir alldeles, alldeles underbar - hur kan det bli något annat när du och Henrik ska bli äkta makar?! Jag ska tänka på er hela dagen och hoppas att energin räcker ända högst upp i Kaknästornet...

    Stora, varma kramar från Carina (Maria Ks kollega/ Lucas mamma)

    SvaraRadera
  57. Helt underbart att du är hemma och helt underbart att det blir bröllop på lördag. Och jag tycker en rosa Odd Mollymössa är klart cool-coolare än en tanttiara. Se det som ett uttryck för vår tid även om det beror på att håret är väck.
    lycka till och gläd dig åt dagen. Glöm inte att visa bild på ringen när den är klar.

    SvaraRadera
  58. Härligt att höra att du mår bättre! Och fantastiskt roligt med bröllop, jag gläds verkligen med er. Ni är så fina tillsammans.
    Stor kram Jonna

    SvaraRadera
  59. Hej Anna

    Har precis hittat till din blogg och har bara följt dig under en kort tid. Vill bara skicka mina varmaste lyckönskningar till dig och Henrik på lördag. Blir väldigt imponerad över din enorma kämparglöd du har.

    Lycka till
    Karin

    SvaraRadera
  60. Åh vad jag blev glad när jag såg dina ord på bloggen! "Ja, där är hon ju"! Konstiga känslor egentligen inför en främmande människa... Vilken kämpe du är. Det är modigt och starkt att vara stark, och minst lika modigt och starkt att vara svag. Du lyfter dig med imponerande kraft från dina motgångar. Som en sådan där plastdocka mina barn hade när de var små (kanske er dotter också hade en), man puttade och puttade på den och den plingade och reste sig hela tiden.
    All lycka inför ert bröllop och er fina kärlek.
    Många kramar från Anna i Helsingborg

    SvaraRadera
  61. Åh, vilka underbara besked! Så skönt att få gråta glädjetårar igen! Du kommer bli en så snygg brud! Stort grattis till er båda!
    Varma kramar Anna

    SvaraRadera
  62. Kram på dig själv du! Skönt att du är hemma och miljarders stjärnvackra lyckönskningar till dig och Henrik! PS. Den mössan är snyggare än alla tiaror i världen! DS

    SvaraRadera
  63. Grattis! Du kommer säkert vara jättevacker på lördag! Lycka till med allt!

    SvaraRadera
  64. Din man kommer att tycka att du är den vackraste bruden i världen...för han älskar DIG!

    Varmt lycka till i morgon :-)!

    /Ia

    SvaraRadera
  65. Du kommer att vara fin som du är.
    Din man gifter sig nog med den person du är inte hur man för tillfället ser ut.
    Önskar er lycka till och grattis till bröllopet.

    SvaraRadera
  66. Härligt att höra att du är hemma igen och redo för bröllopet! Hoppas dagen i kaknästornet blir glädjefull och härlig, du får ju en fin ring på dina fina fingrar nu!
    Stort grattis till er båda! Kram, Martin

    SvaraRadera
  67. Jag tror du kommer vara vackrare än du någonsin varit för din man. Stort lycka till, hoppas ni får en fantastiskt fin dag!!

    Hälsningar Karin

    SvaraRadera
  68. Hej Anna & Henrik!!!
    Äntligen uppdaterade ni sidan. Varenda dag utan något nytt har kännts jobbig. Vad härligt att bröllopet nu äntligen kan bli av!!!! Jätte grattis till er båda. Fantastiskt roligt! Och va kul det är att läsa att du Anna har varit tillräckligt bra för att jaga mössa och fixa naglar. Det är otroligt att höra vad du orkar med trots att du e "nyfixad", hårlös och Kicki D.-go.(Mer att älska)Vilken lättnad för alla oss som har väntat, undrat, tänkt, känt för er.
    Jätte Grattis igen och all kärlek till er på er stora dag. Massor med glädjefyllda kramar, pussar, konfetti,ris och rosenblad till er båda.Mvh Rebeccas mamma

    SvaraRadera
  69. Vad härligt att du har fått komma hem.

    Ni får ha en fantastisk bröllopsdag imorrn.
    Mina varmaste gratulationer i förskott =)

    Många kramar från Kenneth

    SvaraRadera
  70. Ha nu en fantastisk dag i morgon.

    Stort GRATTIS till er båda!

    Kram/ Jessica i Tranås

    SvaraRadera
  71. Idag blev jag glad!!

    Jag såg ditt inlägg och trots att vi aldrig setts så kunde jag andas ut!! Du är verkligen en hjälte Anna!! Du och din man förtjänar världens bästa lördag!! Tänk om vi alla kunde medverka till att er dag blev perfekt imorgon, då skulle nog ingen av oss som följer dig tveka en sekund! Skickar massor med grattiskramar via webben och vilka blommor du än önskar dig så skickar jag dessa också!! Fantasin och drömmar har inga gränser!!! Kram från TERESE Örebro

    SvaraRadera
  72. Vad skönt att höra att du mår bättre trots omständigheterna. Önskar er ALL lycka på bröllopsdagen!

    Kramar i massor!

    SvaraRadera
  73. Jag håller tummarna för dig, och jag hoppas och tror att ert bröllop kommer bli jättefint och helt magiskt!
    Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera
  74. Välkommen ut ur åsneröven!
    Blir så fruktansvärt glad av att läsa att du mår bättre och att din humor är intakt! Stort lycka till!

    Håkan

    SvaraRadera
  75. Tänker på dig och önskar dig en underbar bröllopsdag.
    Varmar kramar

    SvaraRadera
  76. GRATTIS !! Jag tänker på er. Jag håller alla tummar jag kan för att lyckans stjärna ska lysa över er & hjälpa er i kampen. Som ni kämpar! Bra. Ha en härlig lördag!
    TACK för att ni får oss att njuta av vardagliga ting & leva för dagen, då man inte vet vad som händer imorgon.
    KRAM Johanna

    SvaraRadera
  77. Åh vad skönt att du uppdaterade! Vad jobbigt med hudsår och allt men underbart med spontanbröllop! Är så glad för er skull!

    SvaraRadera
  78. Grattis!
    Skönt med nya rader från dig och härligt med vintervigsel. Du kommer vara skitsnygg mössan!

    SvaraRadera
  79. Åhh, vad glad jag blir!!!!

    Jag tror att du kommer att vara en helt fantastisk vacker brud! Hoppas dagen blir superbra o precis så fin som ni förtjänar! Massa grattis o lycka till! <3

    kramar

    SvaraRadera
  80. Grattis till att du mår bättre och grattis till kärlek och bröllop - oändligt många styrketankar och lyckokramar till dig och din familj!
    Maria

    SvaraRadera
  81. Jag är mäkta imponerad av dig, kämpa vidare..
    Grattis till Bröllopet!! :D

    SvaraRadera
  82. Vad roligt att ni ska gifta er Anna.Önskar er en
    underbart härlig bröllopsdag med allt vad det innebär.Sköt om er och STORT GRATTIS i förskott.

    Många kramisar Anita

    SvaraRadera
  83. Ett stort grattis till bröllopet!
    Att man kan bli så glad för någon man inte känner!
    Lycka till med allt! Jag ska fortsätta följa bloggen och uppskattar verkligen att du delar din vardag med oss! O
    Du kommer att vara en vacker brud!

    Erika

    SvaraRadera
  84. GRATTIS!!!
    Kom in hit via Vimmelmammans blogg och insåg efter en stund att du och jag antagligen gick på Bengtsgården samtidigt, fast du är ett par år äldre än mig.
    Blev verkligen förtvivlad av att läsa om din skitsjukdom!!! :'(
    Sedan blev jag väldigt glad av att se att du ska gifta dig i morgon! Önskar dig en underbar bröllopsdag!

    SvaraRadera
  85. Hej!!! och Grattis!!!! Håller med alla tidgare inlägg..har varit inne och varje dag utan ett inlägg gör att man blir orolig. Och vi känner inte ens varandra. Du berör och jag önskar Er all lycka på lördag :)

    SvaraRadera
  86. Hittade in här för ett tag sedan via Vimmelmamman!
    Grattis till att du kommit tillbaka från "åsneröven" och
    grattis till det stundande bröllopet.

    Varma hälsningar från Anna i Philadelphia

    SvaraRadera
  87. GRATTIS till bröllopet på lördag, så underbart :-)

    Jobbigt du har haft det. Jag kan ju självklart inte i min vildaste fantasi sätta mig in i din och er situation, men jag försöker förstå det jobbiga ni gått igenom.

    Hoppas på en underbart fin lördag. Kommer tänka på er.

    STOR KRAM till er alla

    SvaraRadera
  88. Åh va härligt att höra ifrån dig...Glädje tårar rann ner för mina kinder när jag läste att ni ska gifta er i morgon!!!! Du kommer att bli den vackraste vackraste bruden i världen...Många grattis kramar till Er båda..o en liten puss på kinden!!!!! Risse o Fredrik.

    SvaraRadera
  89. Jag förstår att det känns lite tråkigt att inte få se ut som sitt "vanliga" jag när man gifter sig, men det kommer ju fler tillfällen då man kan förnya sina löften t.ex osv :) Jag är säker på att din man tycker att du är det finaste som finns iaf! Hoppas ni får en trevlig dag!! :)

    SvaraRadera
  90. Lycka till i morgon och med resten av livet tillsammans..vilken tur att du fått komma hem och att bröllopet kan bli av som planerat..fick sån skön känsla i magen när jag läste ditt inlägg och din försiktiga framtidstro..Det här kommer att gå bra nu..det tror vi alla på..du vet "tron kan försätta berg"..
    Stort lycka till och massor av värme och hopp skickar jag härmed till er / Kram Irene

    SvaraRadera
  91. Min man fick diagnosen tjocktarmscancer för 2 år sedan,plötsligt kände vi att det blev viktigt att få gifta oss och vi gifte oss 2 dagar senare hemma i vårt vardagsrum, Han hade permesion från sjukhuset över dagen och kunde inte äta men å vad lyckliga vi var jag hoppas att ni får samma otroliga dag som vi fick.Lycka till

    SvaraRadera
  92. Hej Anna ska tänka på er hela lördagen och hoppas ni får en underbar dag.
    Helena W Billingsfors

    SvaraRadera
  93. Åh, va fina ni är! Grattis och lycka till med allt!!

    SvaraRadera
  94. Hej Anna!
    Vill önska dig lycka till och kom ihåg att du kommer att vara den vackraste bruden.
    Kramar
    Yvonne

    SvaraRadera
  95. Sköönt att du är på banan igen å vad underbart med bröllop! Ni är verkligen ett strålande par. Tack för att jag fick träffa dig en stund förra veckan trots att du var så medtagen! Och kul att äntligen ha träffat Henrik. Önskar er en fantastisk bröllopsdag!

    SvaraRadera
  96. Många lyckönskningar till de blivande tu! Härligt att se att du är hemma och skriver här igen. Har även jag väntat på att få höra av dig. "Allting klär en skönhet" så du kommer att vara jättefin på den stora dagen. Många grattiskramar ifrån Åse i Karlstad

    SvaraRadera
  97. Som du säger så kommer du inte se ut som du kanske hade tänkt dig med långt tjockt hår. Men du vet ju vad man säger, det blir aldrig som man tänkt sig.
    Och hur du än ser ut, vad du än har på dig så kommer du och din man minnas dagen för en av de lyckligaste dagarna i era liv.
    Hoppas bröllopet kommer att bli underbart och stort grattis till er båda!
    Många kramar Kia

    SvaraRadera
  98. Grattis till bröllopet! Och du, din blivande man älskar ju dig även om du inte ser ut som du tänkte dig på bröllopsdagen!:) Hoppas att ni får en underbar dag och njut av den. Gifte mig själv i september och det var verkligen en underbar dag och då hade vi också ett ganska litet bröllop med bara de närmsta.
    Kram

    SvaraRadera
  99. Lycka till på lördag! =) Härligt att läsa att du är hemma igen, har varit inne här och kikat varje dag och undrat så hur det är med dig. Tusen miljoner kramar!
    Mia

    SvaraRadera
  100. Fast jag inte kanner dig vill jag bara onska; All lycka pa er stora dag imorgon! Jag blev sa oerhort berord av ditt senaste inlagg, vilken fin beskrivning av det jobbiga som drabbat dig och jag kommer bara de orden med mig resten av mitt liv.
    Varma Halsningar,
    Helena utomlands med dator utan prickar

    SvaraRadera
  101. Grattis! Underbara nyheter att du mår bättre och stort lycka till inför er stora dag i morgon.

    SvaraRadera
  102. Vi känner inte varandra men jag har bara följt dig på din blogg och tänkt mycket på dig. Skönt att du är hemma igen! Stort grattis till ert bröllop,önskar er båda en underbar dag och allt gott!
    Kramar!

    SvaraRadera
  103. Grattis Anna och Henrik! Vad roligt att bröllopet blir av!

    Har tittat in på bloggen säkert tio gånger per dag, och nu har jag ändå missat denna fantastiska nyhet med över ett dygn! (har VAB:at sedan igår, blir inte lika mycket datortid)

    Vad skönt att läsa dina positiva rader, Anna. Ha en underbar dag imorgon! Och vilken fin mössa du har hittat! Jag är förstås nyfiken på resten av klädseln med, men får väl bärga mig några dagar :-)

    Kram igen, vi hörs!

    Helena J

    SvaraRadera
  104. Härligt att du är hemma igen du fantastiska människa! :) Önskar er ett underbart brölopp där uppe i tornet!

    Varma hälsningar från Berit!

    SvaraRadera
  105. Å vad skönt att äntligen "höra" hur du har det, har kollat varje dag!

    All lycka till er på er stora dag! Du kommer stråla och vara så fin i din rosa mössa.

    Kram Sussi

    SvaraRadera
  106. Läser alltid Lottas blogg och fick via den tips om din och hörde om den STORA DAGEN imorgon. Jätte GRATTIS till er båda och all önskan om en fin dag och liv framöver och du kommer att vara en sådan vacker brud.
    Kramar Rosa

    SvaraRadera
  107. Susanne och Marianne Glad11 december 2009 kl. 20:17

    Gissa om vi blev glada när vi såg ett nytt inlägg och att du kommit hem. Mamma och pappa är på besök här i Sälen över helgen och vi önskar er en underbar dag.
    Susanne

    SvaraRadera
  108. Vilken underbar läsning!
    Är säker på att ni kommer att få en magisk dag i morgon.

    Lycko önsklingar
    Okki

    SvaraRadera
  109. Grattis Anna och Henrik! Jag känner er inte och har aldrig skrivit tidigare men vill från det innersta av mitt hjärta lyckönska er inför lördagen. Ni verkar vara två härliga människor. Ha en superlördag och GRATTIS!!
    Elin A

    SvaraRadera
  110. GRATTIS! Hoppas ni får en underbar bröllopsdag i morgon, båda två!
    Kram
    Ann

    SvaraRadera
  111. Stort grattis och lycka till med bröllopet! Kaknästornet - the sky is the limit! Allt blir inte som man tänkt sig och rosa mössa låter helt cool! Förhoppningsvis en anekdot på era bröllopsdagar framöver! Kram från en som kom in via Vimmelmamman för första gången på din sida. Kämpa på!

    SvaraRadera
  112. Stort grattis på er stora dag!
    Kram Sess

    SvaraRadera
  113. Anna & Henrik
    Önskar Er en Sagolik dag i morgon. Der är ni båda två värda.
    Hjärtekramar / Titti

    SvaraRadera
  114. Maria (Mia) Gustafsson11 december 2009 kl. 22:23

    Till Anna på din bröllopsdag.

    En lycklig stund med kärlek
    i kaknästornets topp
    En speciell och vacker dag
    i livets racerlopp
    Det önskar jag er alla,Anna ska bli fru!
    och jag kan inte komma på nån värdare än du.

    Och om jag bara kunde
    jag skulle ge er nåt´
    som alla som er känner
    också ville ge förståss
    Jag önskar er all lycka,en framtid ljus och god
    för ni har båda styrka och ett obeskrivligt mod.

    Du har en blogg om livet
    som det är här och nu
    Jag önskar att vi alla tänkte lite mer som du
    men vi får lov att gnälla, människan är ju svag
    och aldrig ska jag glömma mer att leva varje dag.

    Många kramar från Mia m. familj i Laxarby

    SvaraRadera
  115. Alldeles alldeles underbart att Du är åter:-) Jag har gått omkring som en orolig höna och tittat in på din blogg då och då. Du kommer bli världens finaste fin brud på lördag, intet skall fattas Dig. Varma Stora Kramar till dig och de dina. //Kicki från Ekerö

    SvaraRadera
  116. Önskar er en fin dag på Lördag och ALL LYCKA TILL i lång tid framöver, jag är en stor beundrare av Dig Anna

    SvaraRadera
  117. Hej Anna har följt dig på Bloggen ett tag,blev så glad att du är hemma igen.Önskar er all lycka imorgon.

    SvaraRadera
  118. Gud va skönt att höra att du är bättre! Stort grattis till giftemålet i morgon! Känns som en frisk fläkt mitt i allt elände:( Hoppas ni får en helt underbar dag i morgon! Kram Sara (saraulrika)

    SvaraRadera
  119. Önskar er all lycka och en oförglömmlig dag i morgon, länge leve kärleken!

    Varmaste kramar
    Hanna

    SvaraRadera
  120. Åh Anna, det kommer att bli så fint i världens finaste mössa, såklart.

    Värme och KÄRLEK.

    SvaraRadera
  121. Tänk att en människa på denna jord kan beröra mig så oerhör och det är du Anna. Jag önskar dig all styrka som kan uppbringas på denna jord.
    Jag hoppas att ni får en fantastisk dag idag då fakktiskt solen skiner, Med vänlig hälsning Johanna

    SvaraRadera
  122. Grattis Anna.Hoppas du får en alldeles underbar första dag som gift

    Kram Lotta Vimmelmamman

    SvaraRadera
  123. Fyttihelvete vilken styrka du har!!! Åsneröv, älskar det uttrycket....

    SvaraRadera
  124. Lycka till idag! Du kommer vara den vackraste bruden för din man.
    KRAM

    SvaraRadera
  125. Åh, äntligen ett inlägg, har gått på nålar av oro o nu lättade mitt hjärta rejält. Är så glad för er skull o ska vinka från bilen upp till kaknästornet idag när jag åker förbi.. Er dag kommer bli underbar. Solen lyser här uppe för er skull! Genom din text lyser oxå vilken vacker människa du är o då spelar det ingen roll vad man klär sig i! Din skönhet kommer från hjärtat Anna. Håller med George om åsneröven, åsnan var nog lycklig att ha dig som besökare. Massa massa kramar från Madde i Linköping

    SvaraRadera
  126. Hej tjejen!
    Många Grattis kramar från oss:)
    Du är FANTASTISK:)
    Kram Anne med familj.

    SvaraRadera
  127. Solen skiner på er idag, hoppas ni har en strålande bröllopsdag!
    Gratulerar till fruskapet!
    Kram Caroline

    SvaraRadera
  128. Instämmer med föregående skrivare, solen skiner för er idag!

    Mina varmaste gratulationer och lyckönskningar på bröllopsdagen!

    Stor kram från Susanna

    SvaraRadera
  129. Anna & Henrik!

    Ha en fin dag idag! Vi är många som tänker på er!

    Många kramar

    Claudia Wörmann

    SvaraRadera
  130. Mina tankar var hos dig hela dagen.Hoppas ni har en fantastisk dag- Massor av kramar ; Ulrika Lindh

    SvaraRadera
  131. Ett stort GRATTIS och miljoner av lyckönskningar till er båda idag på bröllopsdagen! Anna-du är helt fantastisk och värd det allra bästa!

    SvaraRadera
  132. Hej Anna!!

    Jag har läst din blogg och måste bara skicka
    en grattis hälsning till brölloppet.
    Vill också bara tala om att du är min stora
    idol och hero.
    Det finns många människor som gnäller för väder,pengar,snorkråka i näsan,you name it.
    Men inte du!du väljer den ljusa sidan och ser positivt framåt utan någon direkt klagan.
    Med din livssyn så kommer du säkert leva tills du är 100 år!
    Ha en jättefin dag med din käraste!
    Hälsar Anna

    SvaraRadera
  133. Grattis Anna och Henrik på er bröllopsdag! Jag hoppas att ni har haft en helt underbar dag. Anna det är inte håret Henrik gifter sig med, utan det är världens goaste, positiva, jätte fina, underbara, snällaste, super Anna. Han gifter sig med. Det är skönt att höra att du har kommit hem och mår bättre. Har varit inne jag med och kollat efter några rader ifrån er, men nu när jag tittade så såg jag att det visade ett inlägg i dec. Skrev nämligen Grattis även i det föregående inlägget.

    Massor med kramar ifrån de gamla grannarna rätt över gatan i Billingen

    SvaraRadera
  134. Stort GRATTIS till ert bröllop!
    Jag är helt övertygad om att du blev den allra vackraste bruden din man någonsin kunnat önska!
    Och jag önskar er ett långt och lyckligt äktenskap och liv tillsammans!
    (((varm kram)))

    SvaraRadera
  135. Hej Anna,

    Så cool mössa...så mycket du...hoppas att ni hade den bästa av alla dagar.

    Har tänkt på er hela dagen..

    Myriader kramar

    SvaraRadera
  136. Grattis till bröllopet! Hoppas ni får en underbar dag!

    Kram
    Anna

    SvaraRadera
  137. Grattis till giftemålet!!! Underbart höra från er igen, har varit inne varje dag. Anna du är en kämpe,jag förstår Henrik, starkare och vackrare kvinna och får han leta efter.Jag önskar er all lycka. kramar Bettan Hahne

    SvaraRadera
  138. Grattis på er stora dag tillsammans!!!! Hoppas ni fick en alldeles underbar dag, det är ni värda.
    Kramar

    SvaraRadera
  139. Hej Anna

    Hörde om din kamp mot sjukdomen och samtidigt ditt väntande bröllop! "Åsneröven", tar jag till mig som metafor ;)! Jag hoppas du haft en underbar bröllopsdag och jag önskar dig all framgång i din fortsatta livsuppgift.

    Tusen kramar!

    Dennis

    SvaraRadera
  140. Grattis!!! vad härligt att höra att du är hemma igen! Jag tror att du var världens finaste brud med eller utan hår =) Mina föräldrar hälsar och grattar! 1000 styrke kramar från grannarna på sommarvägen! Madde

    SvaraRadera
  141. Grattis Anna!
    Härligt att du flyttat från åsneröven och numera blickar framåt mellan "åsneöronen". Hoppas känslan bär dig långt!
    Det är skönt att ni gifter er nu för att du är så värd all kärlek och uppmärksamhet särskilt nu när du inte är "perfekt". Du är ju inte alls någon annan bara för att håret inte är där...
    Måtte ni få ett långt och lyckligt liv!
    Kram Carolina från forumet

    SvaraRadera
  142. Varmaste gratulationer till er båda! Så underbart att höra :=) Jag tror nog att du var stencool i din mössa!
    Jag har väntat på en uppdatering och blir så rörd av allt, Anna. Vad härligt att höra att du är på väg ut ut röven hahaha, du är sååå skön!

    Hoppas ni haft en alldeles underbar första dag som Herr & Fru.

    Massor med kramar
    /Susanna

    SvaraRadera
  143. Anna, stort grattis. Ser fram emot att ses så jag får gratta live och krama om dig/er. Solen sken igår. Ett säkert tecken. Sedan snö, så vackert!

    Allt det bästa och kramar Christian

    SvaraRadera
  144. GRATTIS...

    jag hoppas ni fick en fantastisk dag...

    SvaraRadera
  145. Åh Anna!...tårarna bara rinner här...visste inte vad du går igenom.
    Men Jättegrattis till giftermålet! Jag är säker på att du var en väldigt vacker brud igår.

    Maila mig.
    många kramar Karola Fridh-Salmeron

    SvaraRadera
  146. Vad underbart härligt att höra att du är hemma igen, efter denna hårda pärs. Hjärtligt grattis till ert bröllop, det var alldeles säkert helt underbart! Mina varmaste kramar till er alla tre. Charlotte ( Billingsfors )

    SvaraRadera
  147. Stort GRATTIS! Från lilla Vänersborg! Tror du var en mycket vacker brud i den fina mössan och dina tjusiga naglar *avis på dem*
    Hoppas du kan får må lite bättre och njuta av att vara fru nu!

    Många varma kramar

    SvaraRadera
  148. danielsson_anna@hotmail.com14 december 2009 kl. 17:03

    Ah vad fina ni är ihop du och Henrik! Jag vet att du var en jätte vacker brud, med eller utan har spelar ingen roll:-)Jag tycker i alla fall att du är världens finaste.Och jättefina naglar hade du! Tänkte sa pa dig i lördags ska du veta.Tusen grattiskramar till er bada.

    Anna i München

    SvaraRadera
  149. Hej fina Anna!

    Träffade din pappa idag och jag är så glad att han berättade för mig om din blog...
    Jag har läst, läst och läst här i em och det känns som om jag inte kan sluta!
    Hoppas att ert bröllop blev som ni ville, är lika övertygad om (som alla föregående skrivare) att du var en fantastiskt vacker brud!!!!!!

    Kommer titta in här så ofta jag kan och skickar ALLA mina varmaste hälsningar till dig och din familj <3

    Sköt om dig och de dina.....

    100000 kramar från Cissi Sannebro

    SvaraRadera
  150. Grattis grattis! Vad kul för er, skönt att du mår bättre. Kram Petra

    SvaraRadera
  151. Stort grattis Anna och Henrik!!!

    SvaraRadera
  152. Hej!

    Åhhh vad skönt att du är hemma igen!

    Jag är säker på att du var den vackraste av alla vackra brudar. Hoppas att kroppen höll, så att er dag blev precis så fantastisk som ni önskade.

    Jag säger bara grattis, grattis, grattis & grattis!!

    Mina varmaste lyckönskningar till er
    alla tre i familjen.
    Mia-Maria

    SvaraRadera
  153. Hej Anna och Henrik!

    Jag har hittat hit via allas vår "Vimmelmamma" men även en annan blogg som jag brukar läsa...

    Jag hoppas ni hade ett alldeles fantastiskt bröllop, jag hopppas att sjukvården får ordning på ditt problem på bröstet. Jag hoppas att du känner att alla våra goda "vibbar" kan bära dig genom denna tid.

    Mina bästa tankar och kramar till er båda. Va konstigt att skicka sånt till människor man egentligen inte känner. Men vaddå!? Ni ska ju ha dem!

    //Jette

    SvaraRadera
  154. Ett jättejättejätteSTORT GRATTIS till er, Anna och Henrik, med anledning av er stora dag i lördags. Hoppas ni hade en riktigt härlig dag.

    Ett långt liv tillsammans med mycket ljus, glädje och värme önskar jag er!

    /Joy Andersson (fd Hutchings)

    SvaraRadera
  155. Jag vill stämma in i kören av GRATTIS! Vi känner inte varandra men jag följer dig i tankarna och önskar dig en riktigt fin dag på lördag!

    Du är en riktig kämpe och det är din man också!

    Kram och varmt lycka till (i rosa mössa kommer du att vara en oerhört vacker brud)

    Kristina

    SvaraRadera
  156. Vad kan man säga annat än g r a t t i s till er båda. Kände mig
    liksom rörd hela lördagen när jag visste att ni skulle vara där uppe
    i tornet. I morgon kommer presentkoretet på en natt på Grand Hotell,
    och jag hooooooooopppppppas att ni orkar checka in och bara
    vara själva ett dygn, utan gulletjejen, äta gott, dricka lite bubbel, och
    bara vara. Tillsammans. Herr och fru Bäst I Världen.

    All Kärlek
    Ann :- )

    SvaraRadera
  157. Kära fina Anna,

    Jag blev så oerhört tagen av din blogg, du skriver så det går rakt in. Vet inte vad jag ska säga... Jävla skitorättvisa liv! (Jag förlorade själv en nära kusin i bröstcancer för ett par år sedan.)

    Men vad underbart med bröllop och rosa mössa. Hoppas att ni fick en riktigt fin dag tillsammans!

    Och tack för grattiset.

    Många, många kramar

    SvaraRadera
  158. Anna, vi tänker mycket på dig här på ön. Jag är helt övertygad om att du strålade i din fina mössa och att åsneröven var långt borta. Grattis till man och hustru önskar Hönö.

    Stora Varma Kramar//
    Laakso

    SvaraRadera
  159. Hej Anna!

    Har precis fått höra om din sjukdom och det gläder mig när jag läser din blogg att det ändå finns en kämpaglöd och lycka hos dig. Underbart med bröllop Grattis!!!!!! :)

    Kramar till dig från Maggan Edgren i Billingen

    SvaraRadera
  160. Grattis Anna och Henrik!

    Hoppas att ni fick ett riktigt vackert vinterbröllop. Fantastiskt att ni har gift er mitt i allt det jobbiga. Ni är så härligt livsbejakande och man blir bara så berörd och inspirerad. Hoppas och ber Anna att du får det lugnare nu och får njuta av att vara fru.

    Kramar Sara

    SvaraRadera
  161. Grattis!! Kramar om er bägge

    SvaraRadera
  162. Lilla vackra Anna...
    Du kommer att vara den vackraste bruden någonsin med eller utan mössa...
    Och med tanke på att alla säger att skönhet kommer inifrån så kan du vara säker på att du alltid kommer att vara den snyggaste bruden..
    Tänker på dig i massor och önskar dig och Henrik all lycka...
    Önskar att jag hade din förmåga att skriva eftersom jag inte lyckas få fram alla känslor som jag känner när jag läser om vad som händer dig..

    Pussar och kramar från Eva Sunding

    SvaraRadera
  163. hoppas ni fick en uuuuuuuuuuuuuuuuunderbar bröllopsda!!

    SvaraRadera
  164. Hej Anna
    När jag för några dagar sedan fick reda på
    din sjukdomsbild började mitt hjärta att blöda av sorg.
    Jag tänker på dig och din familj varje dag.
    Var stark och kämpa.
    Kram Peter Skropetta

    SvaraRadera
  165. I morgon blir du fru!
    Världens lyckligaste fru hoppas jag!!!
    Lycka till med allt!!
    Grattis till Er båda!!
    Puss & Kram!!

    SvaraRadera
  166. Får vi se bilder :-P

    SvaraRadera
  167. Undrar så hur allt har gått... Väntar på några rader snart. Hoppas du / ni mår bra under omständigheterna.
    Styrka till dig Anna.
    Kram
    Helena

    SvaraRadera
  168. INGEN UPPDATERING IDAG HELLER...?!?!?!!???

    SvaraRadera
  169. Jag kikar in flera gånger om dagen i hopp om en uppdatering. Hoppas innerligt att frånvaron av uppdateringar beror på bra saker. Som att ni får passa på att njuta av tillvaron som gifta. För säkerhets skull skickar jag den största dos mod och styrka som jag bara kan. Tänker på er ofta.
    Varma kramar Ingela

    SvaraRadera
  170. Hej Anna!
    Känner dej inte, men hittade hit från vimmelmamman.Blev så rörd och skakad då jag läste din blogg. Jag önskar dej allt gott.Att du blir frisk och får leva lycklig med din man och ditt barn!Styrkekramar!

    SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna