måndag 15 februari 2010

Ett skepp kommer lastat med...

...största flaket KÄRLEK, kramar, mys och “fhussar”
på Alla Hjärtans Dag.Veckan efter blåljusfärden till KS och de dramatiska krampanfallen låg jag inlagd på avd. P54 i nästan en vecka. Jag var extremt trött och svag, hade grava närminnesproblem, kramp i vaderna och ytterligare minskad styrsel i händer och armar. Allt känndes pyton och jag var rädd att jag aldrig mer skulle få komma hem igen. Nu har jag varit hemma en vecka och vi börjar så smått anpassa oss och få vardagen att fungera. Jag är fortfarande väldigt svårt sjuk, men det känns som att det finns hopp om livet igen och att hemsjukvård (ASIH), hemtjänst, ny medicinering, larm och andra nya hjälpmedel kommer att fungera bra.

STORT tack för all er omtanke och oro om oss. Både jag och Henrik får energi av allt fint ni skriver på bloggen, på mail, mms, sms och i underbara handskrivna brev. Och när man ligger i ett sterlit sjukhusrum med utsikt över vad som lätt skulle utmärkas med toppplaceringar i tävlingen ”Sveriges fulaste offentliga byggnader” blir man förstås extra glad och rörd av blommor, choklad, kakor, filmer, böcker, små nallar och andra omtänksamma presenter, som kommer på posten. Ofta med en så otroligt träffsäker symbolik bakom att mina tårar aldrig är långt borta. Och det dessutom trots att avsändaren och jag i många fall aldrig ens har träffats i verkligheten. Men om man som jag drabbats av halv ansiktsförlamning och inte längre kan stänga ögonlocken ordentligt så är ständigt torra svidande ögon ett nytt besvärande dilemma och all extra tårvätska förstås välkommen:)

Kände att jag ville skicka er alla en stor kram tillbaka på Alla-hjärtans-dag. Ja, innan det är dax för ASIH att komma hit med näringsdropp, att fylla på kroppen med alla nya mediciner, fjärrkontrolla ner hemsjukvårdens lånesäng och halvt morfindrogad invänta mjuk fotmassage av älskade Henrik. Jag behöver sova och hämta kraft. För imorgon bitti tidigt ska vi tillbaka till KS och göra en ny MR av min hjärna.

Två veckor har nu gått utan nya krampanfall. Det verkar det som att min kropp tolererar epilepsimedicinerna. Närminnet och krafterna - som direkt efter krampanfallen var som bortblåsta – börjar sakta återvända. Och det infekterade såret på mitt bröst är nu fritt från bakterier och läker fortfarande. Ja, det känns ännu inte som att läget har vänt, men det känns till viss del uppbromsat och stabilt. Och som min laserterapeft uttryckte det: Finns det möjlighet att bromsa upp en process och stanna ett hjul, borde man även kunna vrida det åt andra hållet och backa processen. Så som läget känns nu borde det finnas goda förutsättningar för att det ser stabilt ut på morondagens röntgenbilder. Hjälp oss att hålla tummarna för det!!

Senare i veckan hoppas jag att jag orkar uppdatera er på turbulensen under senaste månadens berg-och-dalbana. Jag är som sagt fortfarande väldigt svårt sjuk, men det finns hopp om livet.

Cogito ergo sum.
Ni vet René Descartes: Jag tänker alltså finns jag

269 kommentarer:

 1. Åh,så glad jag blir av att läsa att du mår lite bättre. Har tänkt väldigt mycket på dig och din fina lilla familj.
  Jag ska hålla alla tummar för att allt går bra i morgon.Varma kramar/Jeanette

  SvaraRadera
 2. Har under de sista veckorna varit in minst en gång om dagen för att kollat om det kommit några nyheter från dig. Känner er inte men har blivit så berörd av dig/er och hur det står till. Var nu på väg till jobbet, men var tvungen att titta in innan jag for. Med andan i halsen läser jag nu att du mår efter omständigheterna rätt ok.
  OJ,SÅ GLAD JAG BLEV!!!
  Styrkekramar i massor från Ellen

  SvaraRadera
 3. Hej Anna! Vad skönt att få läsa några rader ifrån dig! Håller alla fingrar o tår för att röntgenbilderna ser så bra ut de kan efter omständigheterna.
  Många många styrkekramar från en okänd bloggläsare.
  /Gisela

  SvaraRadera
 4. Jag ber för dej.

  SvaraRadera
 5. Anna, vilken lycka att få läsa dina ord! Så underbart att få vara hemma och tanka kraft. Självklart håller vi alla tummar, tår och tassar vi kan uppbringa för att MR:n ska ge bra resultat.
  En jättehjärtevarm kram så här dagen efter Valentine's
  Busan

  SvaraRadera
 6. Jag håller alla tummar och tår för att det ser bra ut idag.
  Massor med lycko kramar/Marie

  SvaraRadera
 7. Så underbart att höra av dig igen!! Alla styrka till dig o Henrik!
  Kram Petra med familj

  SvaraRadera
 8. Så skönt! Jag känner så väl igen det där om att känna att man har lite mer kontroll över läget och att det känns lite stabilare igen, att läget är hanterbart. Det är ändå otroligt vad en människa klarar av, man anpassar sig. Man måste anpassa sig. Är ofta in här och undrar hur det går för dig och tänker på dig. Jag håller alla tummar och tår att det får kännas hanterbart en lång tid framöver nu!

  SvaraRadera
 9. Så glad och förvånad jag blev att det var ett nytt inlägg av dig Anna. Du har alla mina tår och tummar i morgon.... och alla dagar efter det också...
  Stor kram från ytterligare en okänd som berörs sååå av din situation..

  SvaraRadera
 10. Åh va skönt att höra ifrån dej, går in dagligen och kollar! Är så glad för er skull att du är lite bättre! Tror att du slagit i bottnen och nu kan det bara gå på ett håll, nämligen uppåt och framåt! Tänker på er och sänder massor av energi! Kram!

  SvaraRadera
 11. Jag är också sååååå glad att du orkar skriva igen.Er situation berör så otroligt mycket.Önskar verkligen att allt bara blir bättre och bättre för er lilla familj. Mirakel finns!!
  Styrkekramar från Lena

  SvaraRadera
 12. Jag håller tummarna så hårt jag bara kan och hoppas på ett bra besked!
  Var tvungen att gråta en liten skvätt här när jag såg att du orkat uppdatera. Heja Anna!
  Och massa kramar och pussar till dig, Henrik och Tilda!

  SvaraRadera
 13. Ett av webbens mest efterlängtade inlägg! Din bloggton är, mitt i allt svårt, ljuvlig. Heja Anna! Vi hoppas tillsammans med dig och din familj på goda besked i morgon.

  SvaraRadera
 14. God morgon!
  Håller allt som går. Lycka till med MR o vi alla hoppas på positivt besked. Fortsätt o KÄMPA!
  Kram
  Irma

  SvaraRadera
 15. Hej Anna!
  Jag tänker på dej idag och skickar massa miralkeltankar och positiva helande energier din väg!Håller alla tummar som finns och önskar och ber för att nu kommer din vändning.
  Många många styrkekramar och kärlek till dej!
  Karola

  SvaraRadera
 16. Vilken härlig nyhet och bra början på dagen!!!!Att du är hemma och orkar skriva.!!Kollar din blogg varje dag och har varit så orolig.Nu är du "på banan" igen !!!GO GIRL!!!!! 10000 kramar till dig och din fina familj.

  SvaraRadera
 17. Så skönt att läsa om hur du har det,jag kikar in dagligen =)
  Håller tummarna för att allt ser bra ut på MR.
  Kram

  SvaraRadera
 18. Alla i familjen håller tummarna att MR röntgen går bra, att medicinen fortsätter & hjälpa.

  Massa tröst/styrke/kämpar kramar

  SvaraRadera
 19. Alla i familjen håller tummarna för att det ska gå bra på MR. Massor med styrkekramar till er! //Jenny

  SvaraRadera
 20. men oj så underbart att höra från dig, och höra att du får vara hemma!!! vilken lycka för er alla 3.
  håller tummar å tår att det går bra på mr...kram therese

  SvaraRadera
 21. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 22. Hej finaste Anna...!

  Underbart att kramperna hållt sig borta. Jag önskar dig all lycka och välgång som finns.
  Du är så stark och modig. Och din allra käraste Henrik verkar vara världens bästa. Många många kramar med lycka önskar jag er för framtiden.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 23. God morgon min vän.

  Så glad jag blir att du har fått vara hemma i en vecka utan några dramatiska turer. Hoppas att MR ger bra resultat och att medicinerna nu kommer att hjälpa dig att bli frisk. Många kramar till er allihop.

  SvaraRadera
 24. Vilken härlig läsning.
  Tänker sååå mycke på dig och din familj.

  Det är så mycke värt att få en fungerande vardag hemma.
  Massor med styrka och kärlek till er.
  Okki

  SvaraRadera
 25. Massor av styrkekramar till dig och din familj. Ska hålla allt som går att håla inför röntgen idag.
  Kram A

  SvaraRadera
 26. Vad härligt att du orkar skriva själv! Självklart håller jag och min familj alla tummar vi kan för att din röntgen ska vara bra! Fortsätt kämpa, det har ju gett lite resultat! :)

  SvaraRadera
 27. härligt med en uppdatering, härligt att det verkar åtminstone verkar ha stabiliserat sig! håller tummarna för att allt går bra på sjukhuset idag och att det snart börjar vända!

  kram kram kram

  SvaraRadera
 28. Jag hålller tummarna mitt allra hårdaste för er! Kämpa på, du är så himla duktig! <3

  kram vanessa

  SvaraRadera
 29. Jag hamnade här genom en länk för några veckor sedan och fastnade genast i det tragiska och vackra du och Henrik skriver. Jag blev så lättad att det är du själv som skrev nu, för Cogito Ergo Sum - det är ju så sant. Jag tänker på er mycket, kramar min dotter extra hårt när jag läst och håller idag alla tummar för positiva besked. Mitt i all denna ondska som cancer är så finns så mycket kärlek och vi skickar lite extra till er. kramar

  SvaraRadera
 30. Underbara nyheter! Har varit inne och tittat på sidan varje dag, och ärligt talat befarat det värsta. Så det här känns såååå härligt att få läsa! Nu hoppas vi alla att det sakteliga vänder för dig och din fina familj.

  Många styrkekramar från en annan Anna född 1973

  SvaraRadera
 31. Tänker på dig, oh håller tummarna hårt. /Karin

  SvaraRadera
 32. Underbart att höra att du är hemma och att det fungerar hyfsat för er. Håller tummarna idag och hoppas att det är positiva besked. Det går mot ljusare tider ute och varför inte följa den trenden. Du/ni kommer att fixa detta tillsammans!

  Ta hand om varandra och må så gott ni kan!

  Kram Petra Nordwall

  SvaraRadera
 33. Kära Anna, du känner inte mig men en sten föll från mitt hjärta idag när du uppdaterat bloggen o det visar sig att allt inte är nattsvart, jag har varit så orolig! Skickar dig styrka o kärlek och massor av hopp!

  Kram, Nina (Alexia på forumet)

  SvaraRadera
 34. Härligt att höra av dig! Se till att få full spinn på hjulet bakåt så att processen stannar, backar ur helt och försvinner!
  Hoppas du får må bättre och sträva åt rätt håll nu.
  Kram, Martin

  SvaraRadera
 35. Vad skönt att få höra av dig! Jag har tänkt massor på dig och på er - en massa positiva och varma tankar!
  Håller självklart tummar för dig och din familj!
  Stoooor kram A-K

  SvaraRadera
 36. Fina Anna!!
  Så underbart att läsa ditt inlägg. Du är så stark trots att du är så svårt sjuk, jag är full av beundran.
  Håller tummarna och ber att du ska få goda besked i morgon.
  Varma Kramaar Titti

  SvaraRadera
 37. Hej Anna,
  Jag har varit inne på din blogg varje dag de två senaste veckorna i hopp om att få se ett nytt inlägg. Jag blev väldigt glad av att idag se att du har skrivit. Även om jag aldrig har träffat dig så tänker jag väldigt mycket på dig. Jag ber för dig och hoppas att du ska bli frisk och allt ska bli bra för dig och din familj.

  Kämpa på, du är otrolig.

  Många varma kramar

  SvaraRadera
 38. Du är en kämpe !!
  Håller mina tummar & tår inför röntgen !!
  Kram

  SvaraRadera
 39. Jag följer varje inlägg du skriver och tårarna finns alltid där. Hittade hit via min mamma som läser din blogg på grund av att vi kommer ifrån stället där du växte upp. Vi håller alla våra tummar dig/er i kampen. Ni kommer klara det här.

  SvaraRadera
 40. Så skönt att höra att du är lite piggare iaf.
  Håller alla tummar och tår att allt går åt rätt håll.

  *kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam*

  /Annika

  SvaraRadera
 41. Åh vad skönt att höra från dig! Jag har varit inne och uppdaterat flera gånger varje dag.

  Håller tummarna för att det ser bra ut på MR:en och att du får en lugn och skön vecka.

  SvaraRadera
 42. Hurra äntligen har jag läst något som du orkat skriva Jag håller tummar och ber och önskar att hjulet börjar backa.Tusen kramar till er alla.
  Birgitta

  SvaraRadera
 43. Å, vad skönt Anna att höra att du är hemma och att det fungerar bra. Klart att vi ska hålla tummarna för dig/er idag.

  Många kramar Cecilia grannen på Vårvägen

  SvaraRadera
 44. Va härligt att höra ifrån dig. Jag håller tummarna för att det ser bra ut idag!!
  Du är beundransvärd.

  Kram Emma

  SvaraRadera
 45. Underbart att läsa att Du mår bättre.
  Många kramar

  SvaraRadera
 46. Äntligen, du lever... nu gråter jag för det, av glädje.

  Du får min styrka, min kraft och mitt mod.

  Madeléne

  SvaraRadera
 47. Åh vad härligt att höra det är bättre!!!! Kämpa på Anna! Mvh S

  SvaraRadera
 48. Har varit inne varje dag senaste veckorna och undrat så hur du mår. Så härligt att se ett inlägg från dig:-)
  Märkligt att man kan bli så tagen av en människas öde som man aldrig har träffat, våra enda beröringspunkter är att vi är småbarnsföräldrar och bor i Sthlm.

  Skickar styrka i inför nya räntgen.

  Kram
  Södermamman

  SvaraRadera
 49. Åh vad glad jag blir av att läsa en uppdatering för dig. Som flera andra är jag inne varje dag och hoppas på en uppdatering. Stort lycka till på MR undersökningen idag, hoppas den ger ännu lite mer hopp för er.

  Styrkekramar
  Karin

  SvaraRadera
 50. Så underbart att höra Anna!!! Jag gläds med dig och din familj åt denna lilla vändning. Nu kan det bara gå åt ett håll! Håll ut och ta emot all kärlek från dina nära och kära och från oss andra som ständigt tänker på dig. Jag håller alla tummar och tår för att det blir positiva besked efter din röntgen.

  Många varma kramar// Petra

  SvaraRadera
 51. Farmor Ulla-Brith15 februari 2010 09:28

  Vad underbart. Tänker på dej och din familj.

  Kram

  SvaraRadera
 52. Jag håller alla fingrar och tår för dig idag att allt ser bra ut. Tänker på dig varje dag fast jag aldrig träffat dig...

  Kram Maria

  SvaraRadera
 53. Oh Vad glad jag blir för din skull Anna att du äntligen ha fått komma hem igen.
  Det värmer så oerhört.
  För hur det än är så känns det väl så mycket skönare att få vara sjuk hemma en på ett rum me vita kala väggar.
  Vad underbart det är att få möjlighet att få hem vården till sitt egna hem och njuta av att få vara hemma.
  Ha det nu så jättebra Anna och alla tummar hålls för dig idag. Skönt att du känner dig lite bättre och framförallt få slippa anfallen än så länge,kram på dej!

  SvaraRadera
 54. Så skönt att läsa något från dig och att du är hemma! Jag tänker på dig och håller tummarna att det går bra imorgon. Stor varm kram till Dig!

  SvaraRadera
 55. Vad härligt att läsa att du mår lite bättre. Håller verkligen tummarna för att det ser bra ut. Och att det nu går åt rätt håll för dig.
  Tänker mycket på dig och din familj trots att jag aldrig träffat er.
  Styrkekramar i massor!
  Marianne

  SvaraRadera
 56. Jag läser dina rader med tårarna brännande bakom ögonlocken. Vad skönt att se rader som du skrivit. Håller alla tummar jag har för att röntgenbilderna ger dig svaren som får hjulet att börja backa.

  Många kramar från en som håller på dig
  Sara

  SvaraRadera
 57. Backa nu processen, reverse!!!!Håller alla två tummar inför morgondagen Anna, Henrik och Tilda.

  Hoppas, hoppas, hoppas att det vänder NU!

  Claudia W

  SvaraRadera
 58. Ååååh, vilken glad början på veckan att få läsa dina ord Anna! Tack för kramarna du skickar till oss läsare, vill studsa tillbaka varsin stooor varm kram till dig och Henrik och Tilda på direkten!
  Varmaste hälsningar, Joy Andersson (fd Hutchings)

  SvaraRadera
 59. Fina fina Anna!
  Du är en hjälte. Du är en sån kämpe! Jag tittar in till din blogg varje dag (ibland flera gånger) för att se hur ni har det. Så glad jag blev när jag hittade detta inlägg! Jag är inte så religiös men brukar ändå be för dig! Håller tummarna hela dagen för att MR´n visar framsteg!
  All kärlek till dig och din fina familj!

  SvaraRadera
 60. Härligt vad glad jag blir!!!
  Hoppas att det går bra idag jag håller ALLA tummar...
  Kramar till er alla tre

  Helen

  SvaraRadera
 61. Fina Anna.
  Skönt höra ifrån dig. Var så orolig.

  Håller förstås tummarna idag!


  en annan anna f 63

  SvaraRadera
 62. Glad för uppdaterigen är vi alla. Shit vad du är stark. Trots allt har du kvar din underbara humor.//K

  SvaraRadera
 63. Så skönt att höra att du mår lite bättre. Stor kram till dig och din familj.

  Hälsn. Heléne

  SvaraRadera
 64. Vad skönt att läsa dina rader Anna! Kan tänka mig att det är skönt att vara hemma hos din älskade familj.
  Tänker på dig! Många varma kramar Elin A

  SvaraRadera
 65. Underbara härliga Anna vad glad jag blir! Tänker på dig varje dag och håller alla tummar och tår för morgondagens MR. Massor av kärlek från oss!
  Kramar Fam Karlefjärd

  SvaraRadera
 66. Fantastiskt att du orkar skriva! Självklart håller jag tummarna för att det ser stabilt ut på röntgen.

  många kramar från en bloggläsare//Veronica

  SvaraRadera
 67. Lotta Robertsson15 februari 2010 10:31

  HejAnna!

  Så glad jag blev när jag såg att du hade skrivit i bloggen igen. Känner dig inte personligen men har berörts av ditt öde och tänker på dagligen. Hoppas allt går bra idag.

  Kram från bloggläsren Lotta

  SvaraRadera
 68. Du är en fantastisk människa!! Jag håller tummarna och så rullar vi "hjulen" tillbaka!! Du har berört mig så med din fantastiska blogg. Krya på Dig/Annika

  SvaraRadera
 69. Orka kämpa - tårarna rinner av lycka för att du är hemma igen.

  Den som ger sig sist vinner - och det är DU.

  Kramar Maria

  SvaraRadera
 70. Av en händelse kom jag in på din blogg.Jag kan inte glömma dig och din familj efter det.Jag önskar att jag kunde trolla,så du fick vakna upp frisk.... Fortsätt kämpa.Håller tummarna för dig och din familj varje dag.
  Kramar från Jane.

  SvaraRadera
 71. Åh vad jag blir glad att se att det är du som skriver igen Anna. Underbart att höra att du varit hemma med familjen en hel vecka. Skönt att höra att det eländiga såret på bröstet ääääntliiigen börjar läka nu. Jag fortsätter att strö mitt magiska pulver över dig, och extra mycket nu inför morgondagens MR.
  Miljoner ♥♥♥-an till dig och din goa familj.
  Carina alias John Blund

  SvaraRadera
 72. Hej!
  Åh, vad glad jag blev över ditt inlägg! Det andas positivitet! Så härligt!

  Du är en sann kämpe! Kämpar med dig genom cybervärlden.

  Varma kramar från Lisa

  SvaraRadera
 73. Anna...Har funderat så hur det går för dig och tittat in till dig dagligen. Så kul att höra att du är hemma igen. Förstår att du är svårt sjuk men oavsett hur framtiden ser ut så hoppas jag du tar en dag i taget och njuter av att vara med dina kära. Vad bra att ni får hjälp hemma så ni kan ha det så bra som möjligt och får mer tid till varandra. Har själv en syster som är svårt sjuk i en tumörsjukdom. Vi pratar mycket om hur det ska bli men har kommit överens om att ingen vet hur morgondagen ser ut. Hon har valt att ta vara på varje dag och leva fullt ut så gott det går. Är naturligtvis inte alltid så lätt då hon i perioder mår väldigt dåligt fysiskt men då är vi där(precis som dina nära är)och stöttar upp och hjälper tills det är bättre igen. Håller tummarna för att det ska fortsätta bli bättre för dig. Kram

  SvaraRadera
 74. Skönt att höra att du mår lite bättre och kan vara hemma med familjen, det gör mycket!!
  Har läst en del av din blogg men inte kommenterat, berörs varje ggr av din Livsgnista och härliga energi!!!
  Ville bara att du skulle veta att du är en Inspiration för mig !!!
  Livet här och nu!!!
  KRAMISAR

  SvaraRadera
 75. Massor av kramar till dig och din familj! Jag håller tummarna för positivt besked!

  SvaraRadera
 76. Hej Anna!
  Fantastiskt fint att få läsa om hur det går för er. Skönt att du får vara hemma igen med familjen, det måste kännas underbart! Jag håller verkligen tummarna och hoppas, hoppas det ser bra ut imorgon. Ta väl hand om varandra i familjen på ert bästa sätt och gläds åt varje sekund tillsammans med Tilda! Fortsätt kämpa Anna - jag håller på dig!
  Stor stor kram från Cia

  SvaraRadera
 77. Håller alla tummar jag kan för imorgon och framtiden. Kämpa på! Kram till hela familjen för att ni orkar leva och dessutom skriva blogg som berör så många okända människor!

  SvaraRadera
 78. Hej Anna! Åh va skönt med en hälsning från dig! Håller alla tummar och tår för dig!!! Hoppas hoppas att röntgen inte visar något nytt skit. Va skönt att du får vara hemma hos din fina familj. Vi känner inte varann men tro mig, du finns i mina tankar stora delar av dagen. Kämpa vidare, jag tror på dig! Massa kramar Annelie <3

  SvaraRadera
 79. Tänker på dig ,massor, fast jag aldrig sett dig och fast jag inte känner dig.
  Det du skriver i din blogg berör mycket,mycket!
  Ber för dig och din familj!!

  SvaraRadera
 80. Åh vad skönt att höra, har varit inne varje dag för att se efter uppdateringar!

  Jag håller alla tummarna för att hjulet går att backa och rullar bakåt!!

  Stora kramar
  Göta

  SvaraRadera
 81. Kära Anna! Jag tänker på dig och din familj varje dag. Jag hoppas att du får ett positivt besked vid röntgenundersökningen.
  Det är nu snart två år sedan jag träffade dig och din underbara familj i Östra Ämtervik.

  Varm kram från din mormors syster Brita

  SvaraRadera
 82. Hej Anna!
  Precis vad jag behöver läsa idag, ATT DU KOMMIT HEM igen!
  Jag är en vanlig svensson(heter ju inte svensson)som gnäller för lite ont i magen ...och där ligger du med en svår sjukdom och gnäller inte. Känner mig lite granne knäpp(får man det? ha ha ha)
  Kollar här inne varje dag och än en gång välkommen hem och håller alla mina 10 fingrar att MR´n gick bra
  Kramar Sabine din ständige bloggläsare

  SvaraRadera
 83. Du kommer att segra!

  Orden räcker inte för att beskriva din styrka. Du är i mina tankar.

  SvaraRadera
 84. Djäklar va roligt att höra! Heja heja!

  SvaraRadera
 85. Du är beundransvärd!

  SvaraRadera
 86. Jag blir så lättat av ett nytt inlägg från dig, du finns i tankarna och jag önskar inget hellre än att allt kommer att gå bra.All lycka och styrka till dig, du kommer att besegra denna j*vla cancer
  KRAM Benita

  SvaraRadera
 87. Härligt att höra, Anna! Heja, heja- detta kommer du att klara!!! Kramar Alexandra

  SvaraRadera
 88. Hej Anna! Skönt att höra din "röst", och speciellt att höra att du är hemma. Hoppas att du snart får krafterna tillbaka, och får känna dig lite friskare. Många kramar från Helena J

  SvaraRadera
 89. Åh så glad jag blev av din uppdatering!! Det finns inte ord! Jag hoppas innerligt på goda besked av röntgen idag.

  STOR kram från Susanne

  SvaraRadera
 90. Hej Anna!

  Jag är såååå glad att du orkar skriva igen. Jag är inne varje dag och ser efter hur ni har det. Detta var verkligen roligt. Jag förstår att det är en låååång väg mot ett bättre liv...... Nu har du varit så långt ner på botten som det går att komma. Nu finns det bara en väg att gå. Uppåt!

  Ni finns så ofta i mina tankar. Jag önskar er en bra vecka och att du fick extra mycket kärlek igår på alla hjärtans dag.

  Kramar från Mia-Maria

  SvaraRadera
 91. Vad underbart att du orkade skriva och berätta!!! Jag håller alla tummar jag har inför röntgen. Tänker på dig och din fina familj.
  Kram

  SvaraRadera
 92. Jag går in på din blog varenda dag och har längtat efter goda nyheter. Äntligen kom dom, underbart att höra att du är på väg mot en stabilisering. Allt gott till dig och dina nära, kämpa på! Kramar från Lotta

  SvaraRadera
 93. Anna,
  det är gott att läsa att Du är hemma och att det går åt rätt håll. Tänker på Dig och återkommer till din blogg varje dag för att se hur Du mår och hur det fortskrider.

  Sköt om Dig och de dina.

  Kramar,
  Emma

  SvaraRadera
 94. Ah vad glad jag blir att läsa att det är du själv som skrivt inlägget den här gangen!Äntligen nat positivt. Jag är sa lycklig för din skull! Skönt att du nu ocksa far vara hemma hos dina kära och ha dom omkring dig hela tiden som kan ge dig ännu mer styrka. Du har ju förstas Doktor Tilda hos dig nu ocksa som säkert är världens bästa doktor.Vägen är lang men varje steg framat räknas oavsett hur litet det kanske kan kännas. Jag kniper alla fingrar och tar som gar för att MR ska ga bra! Skickar dig största styrkekramen!GO ANNA!!Du är en kämpe och det här ska du allt fixa!
  Massar av styrkekramar, Anna Bevan

  SvaraRadera
 95. Åh gud vad skönt att höra från dig! Har varit inne flera gånger varje dag och har varit så orolig när det inte har uppdaterats. Nu kan jag dricka mitt kaffe utan oro. Fortsätt att vara stabil - det tycker jag om! Kramar om det allra varmaste jag bara kan

  SvaraRadera
 96. Hej Anna med familj!
  Vad härligt att du uppdaterat oss. Har varit in flera ggr/dag på din blogg.Håller alla tummar inför din röntgen. Och än en gång ..vilken kämpe du är Anna!! Kram från ett vintrigt, härligt Piteå.

  SvaraRadera
 97. Hej Anna!Jag har hittat till din blogg via en annan blogg. Känner dig inte men har blivit så berörd av dig och din familj och den situation ni befinner er i.Skönt att höra att du nu mår lite bättre. Gud välsigne dig och din familj.

  SvaraRadera
 98. Vad härligt att höra att du fått komma hem till din familj igen och att du mår lite bättre och kan se ett hopp om framtiden. Jag vill önska dig de varmaste hälsningarna för att det ska fortsätta att gå framåt för dig och att resultatet på röntgen är positivt. Många kramar till dig och din familj!

  SvaraRadera
 99. Nu ska det helt enkelt fortsätta bli bättre! Jag förstår att det fortfarande är riktigt, riktigt tufft. Du har gått igenom så mycket och gör det fortfarande, men jag vill tro att det håller på att gå åt rätt håll. Du är en riktig kämpe som ska vara stolt över dig själv!
  Vi fortsätter be för dig och din familj.
  Kram!

  SvaraRadera
 100. Anita M Jonasson15 februari 2010 13:12

  Ååh vad skönt att höra att du har fått komma hem Anna .Håller alla tummar och tår för att det blir positivt besked idag.Ni finns i mina tankar .Många varma kramar från mig!

  SvaraRadera
 101. Även jag blev så lättad och berörd av att få läsa dina ord i dag!
  Har du hört eller läst dikten "Fotspår i sanden"?
  Så här lyder den:

  En natt hade en man en dröm,
  han drömde att han gick längst en
  strand tillsamman med Gud.
  På himlen trädde bilder av hans liv fram.

  Han såg på varje bild två par fotspår i sanden,
  ett par var hans och det andra paret var Gud.
  När den sista bilden syntes såg han tillbaka på spåren.
  Han upptäckte då att många gånger under hans liv fanns endast ett par fotspår. Han såg också att detta var under de mest ensamma och svåra stunderna i hans liv.
  Detta bekymrade honom mycket och han frågade Gud om detta;
  'Gud, du sa när jag en gång bestämde mig för att följa Dig,
  att du skulle gå med mig hela vägen.
  Men jag ser att under de svåraste tiderna i mitt liv
  finns det bara ett fotspår.
  Jag förstår inte varför du lämnade mig när jag behövde dig som mest.
  Gud sade; Mitt barn, Jag älskar Dig och skulle aldrig lämna dig.
  Under tider av svårigheter och prövningar när du bara kan se
  ett par fotspår, då bar jag dig'. "
  (Av Mary Stevenson 1936)

  Anna - jag är övertygad om att du är buren - din familj också! Jag ber för dig!!

  SvaraRadera
 102. Så underbart att höra från dej.så glad jag blev att du fått vara hemma anna.
  MÅNGA STYRKEKRAMAR TILL ER ALLA TRE

  KRAM EVALENA B

  SvaraRadera
 103. Jätte styrke kram till dig! Håller alla fingrar och tår!

  SvaraRadera
 104. Fina Du, vilken oerhörd styrka du besitter. "Kan man tänka sig sjuk så kan man tänka sig frisk", sa Nisse Simonsson. All styrka till dig.

  Jag ligger i en säng med omvridet knä, då jag satte min dotter i första hand och fastnade olyckligt med knäet i snön när vi åkte slalom.
  Tack vara dina kloka ord om ditt läge så ser jag bara positivt på min banala skada. Myser och sjunger inne med min 3 åring istället och ser sol och blå himmel genom fönstret.
  Allt det bästa till dig,
  Helena

  SvaraRadera
 105. Skönt att höra att du mår bättre igen och är hemma hos dina nära och kära ! Kram från mig

  SvaraRadera
 106. Vad härligt att få läsa från dig igen. Nu håller vi tummerna att det blir ett bra besked idag. Massor av styrkekramar från Emma

  SvaraRadera
 107. Åh vad härligt att du har fått komma hem!
  Jag håller alla tummar, tår, tassar och allt annat för att det går bra i morron och att ni får bra besked.

  Kram/Grodan (Lever på hoppet)

  SvaraRadera
 108. Håller alla tummar för att MR-undersökningen ska visa gott resultat! Tänker mycket på dig och din familj även om vi inte känner varandra.

  Linda

  SvaraRadera
 109. Jag är otroligt glad och lättad att höra ifrån dig. Kollar bloggen varje dag, för jag VILL VILL VILL att det ska vända för dig nu!
  /Crista

  SvaraRadera
 110. Skickar goda tankar och stora (försiktiga) kramar.

  SvaraRadera
 111. Håller tummarna for dig.....hoppas att det går bra imorgon. Tänder ljus och ber för dig.

  SvaraRadera
 112. Har varit inne flera gånger varje dag för att kolla hur ni har det....vågade först inte skrolla ner i dag när jag såg att det var uppdaterat.
  Gråter en skvätt av att spänningen släppte ner jag fick läsa att du har fått vara hemma med dina nära och kära.
  Självklart så håller jag mina tummar att det är positivt besked som kommer på röntgen!
  Styrkekramar från Maria

  SvaraRadera
 113. kämpa på Anna, vi är många som ber tillsammans med dig!
  kram Sofie

  SvaraRadera
 114. Åh vad kul att det var uppdaterat...Jag var lite bekymrad... Värmlänska kramar till dig :o)

  SvaraRadera
 115. Stor kram Anna! Jag blir så glad att du mår lite bättre!

  Per F

  SvaraRadera
 116. Det var härlig läsning!! Man kikar in här varje dag o hoppas hoppas på nåt att läsa. Känner inte er alls men följer resan ni gör... Blev så glad över att läsa det du skriver. Glad över att du har fått en del styrka tillbaka, glad över att se att du skriver en del med glimten i ögat :-) Jätteglad över att du inte är sämre....

  Håller tummarna hårt för att det ska se stabilt ut... Kramar i massor från Jane

  SvaraRadera
 117. Härligt att höra !
  Kämpa på....

  SvaraRadera
 118. Fantastiska Perfekta Underbara ANNA!
  Så underbart att få ditt inlägg!
  Jag såg (från en annan person) att du skulle lämna sjukhuset, hon låg visst på samma avdelning som dig???
  Så jag har varit lugn och glad över att signalen är att du har kravlat dig ur det svarta mörka hålet och sväljer dina piller!
  Underbara Anna!
  Så glad jag blir!
  Att några få ord, ett par vänliga meningar kan ge så mycket??
  Det är otroligt att man kan bli så glad bara för lite text på en skärm....men eftersom att vi vet vad som ligger bakom dessa ord så förstår vi ju problemen och den ofantliga styrkan för att hantera vägen tillbaka !!! Du gör alla kämpar stolta och gröna av avund!
  Jodå, här rullar det på och förhoppningsvis så är vi inne i behandlingen och processen för att kanske 1+1 blir tre!
  Vi får se, det som är underbart är ju att vi blev godkända! etiska rådet som gjorde bedömningen läste inte enbart statistiken, de läste realiteten, att det finns omöjliga odds att slå, att det finns sista chansen-räddningar.....

  Snälla, låt oss träffas för en fika om 365 dagar, då kanske jag sitter med en blöja som stinker, kanske det finns ett bajsmonster som har presterat, det hade varit kul att få råd från två underbara föräldrar som Er två!

  George & Sara

  SvaraRadera
 119. så underbart "att höra från dej", jag blev sååå glad. Fortsätt kämpa o hämta kraft i alla de som älskar dej.

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 120. Puhhh! Den där millisekunden när man ser att det är ett nytt inlägg, och tankarna hinner tänka tusen saker, innan man inser att det faktiskt är du själv som skriver! Vilken lycka! Fast jag inte känner dig, så berör du mig och därmed min lilla familj. Försöker att inte ta livet så självklart, vad som helst kan hända. Även mig, eller min man, eller mina barn...
  Önskar så mycket att allt ska gå bra för dig och din familj!! Du är otrolig! Vet du det?!!

  Lycka till imorgon!

  Stor kram Mariette

  SvaraRadera
 121. Kara Anna:)
  Sa underbart att lasa nagra rader fran dig!
  Kampa pa-ditt ljuva liv med lilla Tilda vantar!
  Detta fixar du.
  Sander stralande sol och varma tankar fran Charleston, SC.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 122. Härligt att höra av dig Anna och även att du kunnat hämta andan lite hemma, fått bukt med kramperna och läkter dessutom! Låter som om du nu är inne på ett mer hoppfull och positiv bana och hoppas innerligt att det håller sig så för dig! Lycka till! Kramar från Karlstad

  SvaraRadera
 123. Hej Anna!
  Vad härligt! Har tänkt på er massor.
  Båda mina pojkar fyller i februari, Ben fyllde 2 år och jag tänkte på Tildas födelsedag.
  Ni firade 2-månaders bröllopsdag.
  Tiden går framåt och du är med! Fortsätt med det!
  Vi håller tummarna och skickar all styrka till dig.
  Njut av stunderna och samla din kraft -
  stor kram Katarina (fd Eklöf)

  SvaraRadera
 124. Skönt att höra att det i alla fall känns rätt ok, tänker på dig och familjen.
  Kram Helena W Billingsfors

  SvaraRadera
 125. Hej Anna,
  Håller tummarna och hoppas det gick bra för dig idag! Härligt att höra att du fått komma hem och hämta kraft en bit bort från sjukhusmiljön och få vara hemma med alla nära och kära. Sänder en styrkekram och tankekraft.

  SvaraRadera
 126. Alla världens kramar till dig Anna!
  Helt underbart att läsa din rapport!
  O lycka till med röntgen!
  Kram med styrka hopp o tro!!

  SvaraRadera
 127. Åh! Jag blev så oerhört glad att läsa ett inlägg från dig, Anna! Mina tankar har varit hos dig, Henrik o Tilda ofta sedan jag läste Henriks senaste inlägg. Största och varmaste kramen tillbaka! Kämpa på, söta du! Och krama om dina nära o kära för att de finns där för dig.
  Cathrine

  SvaraRadera
 128. Vilka nyheter....!!!
  MEd hoppet är ju hälften vunnet!!


  All värme och energi till hela familjen!!

  Carin

  SvaraRadera
 129. Kära Anna, så underbart att läsa att det stabiliserat sig lite och att du får vara hemma. Tänker på dig och er så ofta. Jag hoppas att hjulet snart ska vända och förbättringen börja rulla... Kram och ett stort lycka till imorgon! Lotta

  SvaraRadera
 130. Ååååå, som vi väntat på detta inlägg!!!
  Anna, ditt inlägg andas energi.
  Förstår att allt fortfarande är mitt i eländet men bara att få kunna komma hem, andas "hemma-luft", slippa sjukhusväggar och bara bli ompysslad av de man älskar MÅSTE vara medicin för både kropp och själ. Jag är så glad att det har funkat att vara hemma!
  Hoppas att dagen idag har kommit med besked som är positiva och att er familj kan få lite utrymme att andas och hämta krafter!!!
  Tänker på er hela tiden, ni är en super-hjälte-familj :o)

  Massor av kramar och positiva tankar...

  Cissi Sannebro

  SvaraRadera
 131. Åh så skönt att få läsa att du är hemma och att du skriver själv.
  Tankarna finns alltsomoftast hos er, hur har ni det, hur mår du?
  Tack för att du skrev!

  Tänker omtankar åt ert håll

  SvaraRadera
 132. Anna du fantastiska kvinna som jag inte känner. Djup beundran, det är vad jag känner. Och glädje över att du finns. Allt gott önskar jag dig och din familj! /Mia

  SvaraRadera
 133. Tack Gode Gud! *glädjetårar*

  SvaraRadera
 134. Att läsa att du mår bättre är helt fantastiskt. Jag känner på mig att du kommer att bli friskare och friskare!! Du fixar det här. STOR KRAM!

  SvaraRadera
 135. Det måste vara ett tecken!!!! Varför skulle annars cogito ergo sum ha varit fast i mitt medvetande den senaste månaden. Jag har ju alltid kunnat säga det på svenska - jag tänker alltså finns jag - men nu lärde jag mig det på latin för en månad sedan och därefter är det som ett mantra i huvudet på mig.Det MÅSTE betyda något... Jag håller tummarna för dig och ler.

  SvaraRadera
 136. Det var den bästa alla hjärtans hälsning alla kategorier.
  Stor kram till dig

  SvaraRadera
 137. Skönt att få en uppdatering, jag har tittat här flera gånger och varit rädd för vad jag ska se!! Underbart att du inte haft några anfall på 2 veckor, hoppas du får må bra ett tag nu!!! Massor med kramar till dig och din familj!!

  SvaraRadera
 138. Anna!
  Väldigt glad att du fått vara hemma ett tag nu! Jag hoppas att MR-röntgen imorgon visar på oförändrat läge och att de framöver kanske kan operera bort större delen av eländet... för att du ska kunna få möjlighet att hämta dig och pigga på dig lite... det är en tuff kamp du har framför dig - men med vilja och stor kärlek till/från familjen går det!

  Kramar/Carina

  SvaraRadera
 139. Härligt tjejen :-)
  Hoppas, hoppas att det stannat upp eller faktiskt kanske vänt...
  Massor av kramar
  CarinaV

  SvaraRadera
 140. Hej! Har inte skrivit innan, men följer dig och din familj hela tiden. Jag blev sååå otroligt glad av ditt senaste inlägg, kämpa på tjejen du är sååå otroligt duktig, modig och underbar. Tack för att du satte guldkant på min dag idag. Kramar i massor till dig och din underbara familj / Cissi

  SvaraRadera
 141. Vilka underbara nyheter! Självklart håller jag alla tummar och tår för att du ska bli bättre och bättre.

  Kramar (från en av alla anonyma bloggare här ute)

  SvaraRadera
 142. Härligt att läsa dina rader,
  Du berör, och jag är så oerhört imponerad av din/eran styrka.
  Kämpa på,
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 143. Anna, fast en annan Anna.15 februari 2010 19:51

  All lycka imorgon! Jag blir så överumplad över din totala ärliga och nakna beskrivning. Och så imponerad över din förmåga att formulera dig. Imponerande - helt klart! Ser fram emot att få läsa om hur hjulet vänds och vridas tillbaka.
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 144. Håller tummar och kryssar fingrar och tår för att hjulet vänds helt och hållet!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Lycka till i morgon!!!!!
  Kram
  Jeanette

  SvaraRadera
 145. Hittade hit via Vimmelmammans blogg, har kikat in titt som tätt för att koll hur du mår. Ville bara säga att jag sänder dig tusen styrkekramar, du är oerhört modig och en supertjej. Heja Anna!
  Kram från en läsare i Värmland!

  SvaraRadera
 146. Håller tummarna för att du ska bli bättre. ni förtjänar att få njuta av liver som en familj utan sjukdomar och tråkigheter.

  SvaraRadera
 147. Så skönt att läsa din uppdatering idag, har varit inne och kollat många gånger senaste veckan. Din blogg berör verkligen. Kommer vagt ihåg dig från skoltiden och att du brände dig på näsan när du svimmade rakt i potatismoset i matsalen. När man är tonåring vill man verkligen inte svimma och bränna näsan i moset och när man nyss blivit mamma vill man absolut inte bli sjuk. Hoppas verkligen att det börjar vända för dig nu! Många kramar från Bengtsfors //Sofia Magnusson

  SvaraRadera
 148. Hej Anna & Co!

  Så gott att läsa din uppdatering!
  Håller alla tummar jag har (två alltså...)!

  Varma kramar från Katarina i Göteborg

  SvaraRadera
 149. Stora varma kramar till hela familjen!

  SvaraRadera
 150. Så skönt att läsa ditt inlägg, och härligt att du orkar skriva själv! Även om det fortfarande är tungt och som du själv skriver att du fortfarande är svårt sjuk så andas ditt inlägg hopp och liv. Du skriver så levande och det berör mig med många andra djupt. Konstigt att en person man aldrig mött kan gripa tag i ens hjärta.

  Ingen kan förstå vad du och dina kära går igenom och även om jag är helt okänd för dig tänker jag på dig och önskar av hela mitt hjärta att du ska få positiva besked snart.

  Varma tankar och kramar

  Emma

  SvaraRadera
 151. Anna,
  Tack för dina styrketankar. Vet att du säkert bara vill dela med dig av din styrka. För du har ju en väldig styrka. Hoppas att även kan dela de där tunga dagarna... För det finns det också.
  Vi är glada för att du är så stark, välformulerad och fantastisk. Men jag vet att vi också tycker om dig bara för att du ÄR den du är inte för det du GÖR! Låt oss vara de starka ibland! Hoppas du märker att jag sitter bredvid dig när du är svag och bara nynnar sakta... I mina tankar i alla fall!
  Storkramen från Carolina (Lina från forumet)

  SvaraRadera
 152. Tillbaka med det där hjulet nu Anna! Så glad och lättad att höra ifrån dig igen och tänker på dig varje dag. Massor av hjärtan och kramar till dig

  SvaraRadera
 153. Härligt att läsa att det äntligen går åt rätt håll!
  Fortsätt kämpa du starka, modiga, positiva och beundransvärda Anna!
  Kram från en trogen bloggläsare!

  SvaraRadera
 154. Lycka till med allt nu Anna! Vi som följer din blogg skickar över än mer styrka så att du kan fortsätta din resa mot ett "friskare" liv. Mängder av kramar från mig som inte känner dig men som tänker på dig och din familj så gott som dagligen.

  SvaraRadera
 155. Så värmande att se dig skriva Anna, att du orkar uppdatera din blogg för oss alla som tänker på er och vill ge er all sin styrka.
  Hela er familj och er situation har berört mig så enormt. Tänker på er så mycket och blir så glad av att höra ifrån er. Så underbart att läget är stabilt, jag tror stenhårt på vad din laserterapeft sa! Var rädd om Dig Anna. Stor kram till dig och en massa rosor och choklad på alla hjärtans dag till dig och din familj.

  SvaraRadera
 156. Va skönt att höra att du är hemma igen, och känner dig lite bättre. Stort lycka till på morgondagens röntgen. Jag håller tummarna hårt!!!!!!!! Kramar från en som inte känner dig, men som är imponerad av din styrka! Du är fantastisk som orkar dela med dig av allt du går igenom!!!!!! När du mår ännu bättre borde du skriva en bok. Du skriver otroligt bra!!!!!!

  SvaraRadera
 157. Åh vad glad jag blir att du mår bättre. Lovar att hålla mina tummar för dig!

  SvaraRadera
 158. Det är underbart att höra att det verkar gå åt rätt håll. Jag håller tummarna HÅRT som bara den och hejar på. Jag önskar så att du kan bromsa, stanna och backa för fullt. =)
  Skickar en massa kramar och tankar till er.
  KRAAAAAAM

  SvaraRadera
 159. Härligt att du är på stabilvägen. Jag blev så glad när jag gick in och kollade på din blogg och så fanns det en uppdatering!!! Trevligt att läsa att du mår bättre, kul att läsa att du kan vara hemma. och ja det är helt otroligt att man tar så liten hänsyn till det estetiska på sjukhus. Man kan glo in i en husvägg och vara jättesjuk och bunden till sängen och rummet.

  SvaraRadera
 160. Jag tittar in här hela tiden och hoppas på ett livstecken. Jag tänker på dig Anna och på din familj ofta och i tanken försöker jag ge er kraft. En stor kram till dig!

  SvaraRadera
 161. Helt underbart att Du är hemma igen. Med doktor Tilde och fotmasserande Henrik kan det bara gå så bra det kan!

  SvaraRadera
 162. Åh vad härligt att höra från dig Anna!
  Kram, från en som flitigt checkar din blogg efter uppdateringar och hoppas du snart mår bättre

  SvaraRadera
 163. Underbart att höra... <3
  Ber och hoppas och håller alla tummar jag har för att det ska fortsätta på den här vägen!
  /Anna I (barndomsvän till Maria K)

  SvaraRadera
 164. Hej Anna!

  Åsa på HusmanHagberg här. Fick info av Christian om din sjukdom. Blev oerhört ledsen att höra hur jobbigt du har/har haft det. Du är ju en sån positiv person, så det känns otroligt orättvist att du råkat ut för allt detta.

  Din positiva inställning till livet verkar glädjande nog vara oförändrad, så jag tror att du - om någon - kan klara den här pärsen. Blir också glad över att läsa om din man och din dotter - det är verkligen livets under att få uppleva den glädjen som en familj medför! Mina små-gryn har hunnit bli 9 och 11 och det är en fantastisk resa man får vara med om. Det kommer du också att få vara med din fina Tilda. Ibland känns det bara som att man får hålla i hatten och åka med...

  Just nu är du ju delvis ute på en annan typ av resa, men jag tror och önskar att du sitter i förarsätet och kommer att parkera tryggt och säkert hos de dina, då den här berg-och-dal-baneturen är över.

  Varma kramar till dig och de dina,

  Åsa

  SvaraRadera
 165. Underbart med ett livstecken. Och ett så bra sådant. Jag gläds med dig och din familj. Hoppas det bara går åt ett håll nu. Rätt. Håll alltså.

  Stor och varm kram / en nätvän

  SvaraRadera
 166. Vad underbart att du skrev en hälsning! Jag har tänkt på dig och din familj! Kram på dig/ er ni är fantastiska! Hoppas nu att allt håller i sig och vänder åt rätt håll! Skickar alla styrkekramar till dig! / Linda

  SvaraRadera
 167. Hej! Blev glad när jag såg ett nytt inlägg från dig! Brukar gå in och kolla varje dag och tänker mycket på dig. Jag känner ju inte dig men din blogg har verkligen berört mig! Du verkar vara en jättefin och söt tjej! LYCKA TILL i morgon! Kram från Emma.

  SvaraRadera
 168. Äntligen.
  Har varit inne varenda dag och väntat på ett nytt inlägg.
  Tänkt på dig och din lilla familj.
  Funderat på livet i allmänhet.
  Hoppats och hållt tummarna för ditt välmående.
  Så härligt att höra ifrån dig, nu inväntar jag nästa inlägg som säger att MR bilderna var ok.

  Varma hälsningar o styrkekramar / Kristina (okänd läsare)

  SvaraRadera
 169. Så jätteskönt att höra att du mår lite bättre!<3
  Självklart ska jag också hålla tummarna, jättehårt! Ta hand om varandra.Varma styrkekramar, Jessica

  SvaraRadera
 170. JAG BLIR SÅÅÅÅÅ GLAD när jag läser att du är hemma. Jag känner inte dig men din blogg är helt fantastisk. Det är en stor förmån att få lära känna dig - en fantastisk god förebild. Vilken underbar man du verkar ha. Givetvis en mycket söt dotter. Kämpa på, du vackra människa. Styrke kramar till dig och din familj. // Anna

  SvaraRadera
 171. Hej Anna (och familj). Du vet inte vem jag är, och jag vet inte mer om dig än det som står här... Ändå så påverkar du mig så starkt att jag bara måste kolla din blogg flera gånger varje dag. Din styrka, ditt mod och din tro på livet, trots allt elände som sjukdomen för med sig ger mig hopp i mitt liv också. Självklart kommer du och din familj ta er igenom "stormen". Och Anna, när det känns tungt och du känner dig svagare än du vill att folk ska se dig (tror du förstår vad jag menar) så kom ihåg, alla som DU bryr dig om vad de tycker de ser dig fortfarande som ditt friska, "sanna" jag. Sjukdomen tar aldigt bort det, även om det kan kännas så. Jag vet av egen erfarenhet, jag har varit i Tildas situation (fast jag var ganska mycket äldre). Tusen varma tankar till dig och din fantastiska familj!

  SvaraRadera
 172. Tro hopp och kärlek!!!!

  SvaraRadera
 173. Hej Anna och familj!
  Har följt din blogg i ngr veckor med stor oro och massa tårar rinnandes ned för mina kinder. Mirakel finns och du starka, vackra kvinna kommer att besegra denna grymma sjukdom. Fortsätt att kämpa och låt alla dina nära och kära få vara med dig alla tillfällen som ges. Det är de som fyller din svaga kropp med energi, all deras kärlek och omtanke gör att du kommer att orka vara stark och ta dig igenom detta!!!!
  Min familj och jag sänder dig massa styrkekramar//Orsi

  SvaraRadera
 174. Hej Anna o Henrik!!
  Känns så underbart härligt att få läsa något positivt, att ni äntligen fått lite andrum. Måste kännas bra att det funkar så du kan vara hemma Anna. Jag tänker på er lilla familj varje dag, o hoppas av hela mitt hjärta att detta ska gå vägen! Skickar varma kramar till er alla tre!
  Charlotte ( Billingsfors )

  SvaraRadera
 175. Lycka att få läsa dina alldeles egna ord Anna. SOM jag önskar och hoppas att du nu fått positiva nyheter. Kämpa, kämpa, kämpa! Många kramar från Hanna, en bloggläsare som berörs ofantligt av ditt orättvisa öde.

  SvaraRadera
 176. Känner dig inte, men är inne o tittar här varje dag. Så glad jag blev att detta inlägg!!! Min pappas fru har precis drabbats av cancer och det ser inte så ljust ut, ska få fler provsvar under veckan, känns underbart att se att du är hemma om än svag. Många kramar och styrka till dig och din familj!!
  Ulli

  SvaraRadera
 177. Maanga, maanga hjaertevarma kramar fraan mig! Att du orkar skriva fast du har saa mycket att kaempa med - och som du skriver sen!! Kristallklara formuleringar fast du aer saa sjuk. Med din blogg visar du vaegen till ett riktigt liv, ett sant liv daer man uppskattar naera, kaera och inte tar livet foer naagonting sjaelvklart utan laer sig att foerundras och glaedjas oever varje dag, varje kram, varje leende. Tack!!!! Haaler tummarna infoer MR-resultatet!
  Kram!!!

  SvaraRadera
 178. Jag hejar på dig. Du har ditt eget OS:) Se till att ta GULD.
  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
 179. Annica i Årsta16 februari 2010 09:42

  Tänker på dig/er dagligen, även fast jag aldrig gör avtryck här i bloggen. Det är svårt att finna ord. Men inlägget idag gjorde mig varm i kroppen och den påträngande oron har backat ett par cm. Skönt att det känns som det har bromsat lite!

  SvaraRadera
 180. Du kommer ju fixa det här!! Jag är helt övertygad!

  SvaraRadera
 181. Du är fantastisk!!
  Vilken kvinna!
  Blir varm i hela hjärtat av att få läsa dina rader igen!
  Alla tummar hålls fortfarande krampaktigt blåa.
  Kramar

  SvaraRadera
 182. Åh, vad glad jag blev av att få läsa dina rader och framför allt att du orkat skriva själv. Varit in varje dag på din blogg och hoppats på bra nyheter....Du är helt fantastisk, vilken kämpe! Stor kram till dig, din man och din dotter. <3
  /Stina

  SvaraRadera
 183. Härligt att få läsa ett lite positivt inlägg efter all jäkla bedrövelse. Som du kämpar så verkar inget vara omöjligt.
  Fortsätt kämpa så går det förmodligen år rätt håll.
  Mvh
  Pontus, Billingsfors

  SvaraRadera
 184. Christian Hjort16 februari 2010 12:12

  Hejsan Anna med familj, Låter underbart att du kan få vara hemma i en miljö som är din. Kommer snabba på processen att bli frisk! beundrar din kampvilja och outtömliga energi. Så positiv. Mässa föra veckan, och saknade dig där, men du var ändå där. :)

  stor kram Chrsitian med familj

  SvaraRadera
 185. Jag kan bara instämma i allas reaktioner: Vad glad jag blev att läsa ditt inlägg!
  Jag har varit väldigt orolig och började ana det värsta...

  Att du återigen har återhämtat dig är fantastiskt. Det finns en styrka inom dig som gör att du kommer tillbaka om och om igen.

  Det måste vara underbart att få vara hemma med Henrik och Tilda. Så fint att det går att ordna med hjälp utifrån.

  Självklart håller jag också tummarna för att metastaserna i hjärnan inte har vuxit för mycket.

  Många varma och innerliga hälsningar

  Ludmilla

  SvaraRadera
 186. Åh, så skönt med en uppdatering från dig Anna! Kämpa på, att vrida hjulet baklänges låter som nästa steg efter att ha stoppat processen.

  Stor, stor kram!!

  SvaraRadera
 187. ÅH vad underbart att se ett inlägg, ett under omständigheterna positivt inlägg, du är hemma igen med familjen och orkar skriva själv.
  ALL STYRKA OCH LYCKA till er. Håller tummarna stenhårt för att vi får läsa ett fantastiskt besked här snart... Massor av kramar till er alla!

  SvaraRadera
 188. Anna, underbart att höra att du är hemma igen, och att du mår bättre!
  Jag håller tummar och tår för att MR ska visa att metastaserna är på väg att försvinna. För gott!!!!!!!
  kram/Mini

  SvaraRadera
 189. Fantastiska Anna!
  Det glädjer mig så att "se" och höra att du återfått ditt hopp! Du och din familj finns i mina tankar. Och jag fortsätter be och hoppas om ännu mer bättring.
  Varmaste kramar från AnnaMaria

  SvaraRadera
 190. Det glädjer mig så, att du mår lite bättre! Att du ens orkar sprida hjärtan omkring dig till oss som läser din blogg, det är beundransvärt!Jag önskar jag hade kunnat ta allt ditt onda för en dag eller så, för att du skulle kunna ge dig ut och åka pulka med din lilla fina familj! Och bara få vara mamma och fru! Hoppas att gått bra på MR.

  Stor kram från Vänersborg

  Stor

  SvaraRadera
 191. Tänker på dig. Vilken mardröm du lever i, tack för att du delar med dig. Du ger så otroligt mycket genom att du berättar, det får mig att sluta tramsa om oviktiga saker & känna tacksamhet för det jag har & för att jag o mina barn är friska.
  Ödmjuka kvinna, du är underbar & vad som än händer så blir det bra... Kram My.

  SvaraRadera
 192. Mina tankar finns hos dig och din underbara familj.., det var riktigt skönt att få höra ifrån dig:)
  Skickar med all världens härligaste kramar....
  Marianne

  SvaraRadera
 193. Kära Anna!
  Vilken grym toppentjej du verkar vara =) Och vilken härlig man & barn du har!
  Håller tummar & tår för dej och tänker på er! All kärlek!

  SvaraRadera
 194. Har följt er ett tag utan att lämna något avtryck bland kommentarerna. Orden känns så fjuttiga, på nåt vis. Men nu tar jag mod till mig! Jag skulle gärna vilja tipsa om The EssenceVitae Project, ett fotoprojekt som ett gäng underbara fotografer dragit igång. Vår familj har deltagit i projektet. När ni känner att orken och tiden finns, så kika in på sidan: http://www.morethanwords.se/blog/essencevitae/

  En bild, ett foto, kan tyckas banalt i er situation, men projektet ger så mycket mer än så. Om ni läser på sidan kommer ni förstå.
  All värme och kärlek sänder vi till er, av den styrka vi har sänder vi allt vi kan avvara. Ni är alldeles underbara!

  SvaraRadera
 195. Jag har tänkt så mycket på dig och din familj. Så underbart att ha dig tillbaka på bloggen. Häromdagen satt jag en dag på KS tillsammans med min man som fick cytostatika. Jag tänkte intensivt på dig och hoppades att du skulle känna att en främling önskar dig hela världen. Det gör mig mycket glad att läsa att du är hemma och inte inlagd.
  Med lika mycket hopp och hjärtan tillbaka
  /Maria

  SvaraRadera
 196. Åh! Vilken lycka att få läsa ett inlägg från dig. Du är en riktig fighter. Stora varma Kramar i vinterkylan till dig och din familj.//Kicki

  SvaraRadera
 197. Ååååh jag ryser & njuter av att se dina ord här!!! Du är fantastisk, helt otroligt fantastisk! :)

  SvaraRadera
 198. Härligt att höra från dig Anna!!!! Hoppas det gick bra idag, håller allt jag har att det är till det bästa!
  Många styrke kramar till dig och din familj.
  Hälsningar Susann

  SvaraRadera
 199. Hoppas det gick bra idag.
  Tänker på dig och din familj,
  Kram Carolina

  SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna