måndag 1 februari 2010

Fredagsmys och pling-plong-taxi

I fredags fick Anna komma hem efter nästan 3 veckor i en bubbla på KS. Tilda såg fram emot fredagsmys med popcorn, Bamse och mamma. För Anna var det skitläskigt! Hon var livrädd för att träffa på grannar eller bekanta på vägen hem och behöva visa upp sitt nya jag, att inte kunna gå själv, att inte kunna prata utan att sluddra, att inte höra vad folk säger, och att inte kunna le på sitt vanliga vis. Hon var rädd att hemmet skulle vara en alltför svår miljö att hantera. Skulle hon orka med alla ljud? Skulle hon klara att gå på toaletten själv? Skulle jag orka med? Skulle hon våga vara ensam några timmar i taget?

Frammåt lördag kväll började hon slappna av lite. Vi hade fått ordning på det mesta och hon kände att basgrejerna funkade. Doktor Tilda hjälpte till med sina mirakelkurer och tog emot mammas kärlek. Anna tog mod till sig och ringde en av sina närmsta vänner och märkte att det funkade. Det bestämdes att kompisen skulle besöka oss på söndagen. Bra Anna!

Fortfarande hade hon många farhågor och rädslor gällande saker som var viktiga för henne. Som att kunna få utlopp för sin kreativitet i någon form. Kanske skulle hon kunna få ordning på händerna så att hon skulle kunna skriva? Hon hade själv hittat en medicin som kanske skulle kunna minska flygigheten i händerna, som vi nog skulle kunna få prova. Fortfarande saknades många pusselbitar innan ett värdigt liv fanns inom räckhåll. Men hon hade kommit igång bra med att övervinna sina demoner. Hon kämpade hårt och var riktigt duktig!

På söndag eftermiddag kom hennes vän över på besök. Tilda gick igång ordentligt – mån om att ge vår gäst den bästa underhållningen i stan. Jag fick chansen att parkera om bilen och gå och handla. Jag hade bara varit hemma 5 minuter när Anna fick ett kraftigt krampanfall. Hon skakade i hela kroppen, kunde knappt andas, det fradgade ur munnen. Ögonen var vidöppna och stirrade panikslaget. Hon var helt okontaktbar. Adrenalinet sprutade och autopiloten gick på. Inom 30 sekunder hade jag ringt ambulans, kompisen tog Tilda som hade börjat gråta, och sedan ringde jag mina förälrar och bad dem släppa allt och komma över direkt. Inom 6-7 minuter var ambulanspersonalen på plats i sovrummet. Den första krampen hade varat i ca 4 minuter. När ambulanspersonalen anlände fick hon en kramp till. Denna gång hävdes krampen med stesolid och gav sig efter ett par minuter. När vi var på väg ut genom dörren kom mina föräldrar och tog Tilda. Jag sa att mamma skulle till sjukhuset och få mera medicin och att pappa skulle följa med en stund. Hon skulle få sova hos farmor och farfar. Hon fick en puss och var cool.

Med blåljus och sirener bar det av i snömodden till KS. Sex-sju minuter senare var vi på akutintaget där hon fick epilepsimedicin. Efter ytterligare 10-15 minuter framför akut-desken kvicknade Anna till, sömnig, förvirrad och rädd. Hon hade varit medvetslös i drygt 30 minuter. Hon hade okej värden och efter några enkla neurologiska tester så såg jag att hon hade klarat persen utan några nya uppenbara symptom. Hon somnade till och jag började slappna av. Jag ringde våra familjer berättade hur landet låg. Plötsligt fick hon en kramp till men återfick ganska snart medvetande. Phu... vilken berg och dalbana!

Frammåt elvatiden på kvällen gjordes en akut datortomografi. Den visade inga påtagliga förändringar från röntgenundersökningar 3-4 veckor tidigare. Bra förståss men vi fick heller inget konkret svar på vad som orsakat krampanfallet och vi skulle inte heller få det. Det är något man får räkna med om man har hjärnmetastaser.

Nu blir Anna kvar på KS ett per-tre dagar, denna gång avdelning P54, rum 18. Fortsättningsvis står intravenös epilepsimedin på medicinlistan. Nu vill dom kolla att den gör sitt jobb och inte står i konflikt med andra mediciner. Anna mår faktiskt bra under omständigheterna. Hon har fått lite muskelvärk och är väldigt trött. Men hon håller modet uppe och fortsätter att kämpa så bra!

Jag måste passa på att tacka alla för det otroliga stöd både Anna och jag känner från alla runt oss. Det behövs och uppskattas!! Massa kram /Henrik

293 kommentarer:

 1. Fy vad ni har det jobbigt nu...tänker så mycket på Er. Tack för att Du orkar uppdatera oss läsare.
  Krama om Anna.

  Kram Anki <3

  SvaraRadera
 2. Du är en äkta krigare Anna! Tänk om alla skulle ha det mod och den styrka som du besitter..
  Kämpa på fina du.
  Varma styrkeramar till dig och din underbara familj!

  SvaraRadera
 3. Jag tänker på er mest hela tiden. Ni kämpar så hårt. Tack Henrik för att du orkar ta dig tid med att uppdatera alla oss som försöker överföra mod, kraft och kärlek till Anna.

  Anna, du är en kämpe, så modig, och jag hoppas att du snart kan komma hem igen.

  Varma cyberkramar

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Ja du är en riktig kämpe. Jag tänker på er familj ofta och allt ni måste vara med om. Kämpa på nu, du kommer att klara detta.
  Tack Henrik för att du orkar skriva.
  Stora kramar fulla med styrka vill jag skicka till Er. Ta komandot över monstret!

  SvaraRadera
 5. Anna, Henrik och doktor Tilda!
  Behövs det skrivas att du ska kämpa Anna?! Jag är förstummad. Maken till kämpaanda får man leta efter.Tack Henrik för att du skriver när Anna inte orkar.Doktor Tilda, din mamma kan inte få en bättre hjälp än dina läkande kärleksfulla kramar och pussar.Tillsammans ska vi klara detta. Vi är många som tänker på er, läser, gråter och gläds över denna kärlek som omsluter er. Skickar många läkande kramar och tankar.kramar Bettan

  SvaraRadera
 6. Jag tänker på er hela tiden - stort tack för att du håller oss uppdaterade. Tårarna rinner ner för mina kinder och hoppas varje dag att det ska vända för er. Fortsätt kämpa - ni är fantastiska!

  Varma kramar till dig och din underbara familj.

  SvaraRadera
 7. Vilken berg och dalbana! Och som ni kämpar. Ni är fantastiska! Så starka, starka! Jag hoppas så att du snart får komma hem igen Anna - till mer fredagsmys och gos med er fina lilla doktor Tilda. kramar

  SvaraRadera
 8. Åh, en uppdatering! Underbar läsning även om det låter fasligt jobbigt med kramper. Ni är helt otroliga!!!

  SvaraRadera
 9. Heja Anna heja!
  Kan tänka mig det läskiga med att komma hem och inte vara sitt vanliga jag. Men jag tror och hoppas att det gav och ger dig kraft och styrka att få vistas i hemmets vrå om än bara för en kort stund. Jag tror i alla fall att din hjälte till kärleksfulla man och din alldeles egna lilla doktor Tilda myser att ha dig hemma och nära nära...

  Styrkekramar från en medmänniska som tänker på er.
  /Malin

  SvaraRadera
 10. Puh, vilken pärs!
  Jag hejar på er allt vad jag någonsin kan!
  Styrkekramar

  SvaraRadera
 11. Tänker på Er och jag önskar av hela mitt hjärta på under och under sker.
  Kram Helena B

  SvaraRadera
 12. Blir alldeles mållös varje gång jag läser här om en tappra resa. Håller verkligen tummarna för er! Många styrkekramar till Anna och familjen!

  SvaraRadera
 13. Anna, Henrik och Tilda. Ni är tre stycken fantastiskt starka kämpar. Var och en gör ni det yttersta ni kan för att besegra cancern. Jag beundrar er för jag vet, som nära anhörig, hur otroligt jobbigt det er. Styrkekramar till er alla 3 och tack för att ni även orkar uppdatera oss läsare.

  SvaraRadera
 14. Tänker på er Kram

  SvaraRadera
 15. Vilken mardröm ni går igenom nu. Önskar så att jag kunde komma med några kloka ord, men det finns inte så mycket mer att säga än att ni finns i mina tankar. Tack för ert fantastiska mod att orka dela med er av ert liv. Tilda har verkligen valt de bästa föräldrar en liten flicka kan ha!

  Anna
  Glöm inte bort insamlingen på

  http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=2189

  SvaraRadera
 16. Läser och förfaras. Hoppas hoppas Anna kan skriva igen. Kram

  SvaraRadera
 17. Åh, har ni inte nog... Mina tankar går till er!

  SvaraRadera
 18. Jag känner så med er. Anna skriver som en gud och du också. det är liksom inte något väj för det obehagliga och just det där att komma hem i annat skicka och liksom skämmas för sig själv är så bra att du/ni skriver om. Och enorm respekt för Anna som vågade ringa sin vän. nu hoppas jag att läkarna på kS gör sitt jobb och medicinerna likaså.

  SvaraRadera
 19. Tack söta Henrik för ännu en uppdatering. Det finns verkligen inte ord för att beskriva det ni går igenom och ändå lyckas både du och Anna att göra just det.

  All min styrka, hopp och mod till er tre.
  Stora kramar Busan

  SvaraRadera
 20. Anita M Jonasson1 februari 2010 17:32

  En stor kram skickar jag till er!

  SvaraRadera
 21. Hej!
  Jag har tänkt så mycket på er och tror jag varit inne på sidan "tusen" gånger. Du verkar vara en stark tjej Anna och jag hoppas innerligt att det ska gå framåt för dig, så att du och din familj får ha glädje av varandre läääääääänge!
  En stor kram till er alla tre!!!!
  Lena

  SvaraRadera
 22. Oj, oj, vilken helg, och vilka kämpar ni är hela familjen, ber och hoppas att allt blir bra tillslut, det är ni värda, underbara människor...många styrkekramar till er.....

  SvaraRadera
 23. Oj vad skönt med en uppdatering, har tänkt på er så himla mycket och kollat sidan ofta, ofta.....fortsätt kämpa och älska varandra. Ni är underbara! Kram /Therese

  SvaraRadera
 24. Anna! Du får mig verkligen att tänka på att jag inte har nånting somhelst att klaga på.
  Jag ligger rel nyop i huset bredvid dig och klagar lite på taskiga blodvärden och lite öm i ett opsår...

  Tack Henrik för att du uppdaterar läget

  Anna - min inspiritationskälla och hjälte. Som du kämpar!!
  Kram/Grodan

  SvaraRadera
 25. Hej. Är en "ny" läsare om erat liv. Jag önskar er all styrka i världen. Ni verkar vara fulla med kärlek. Fortsätt kämpa. I längden vinner alltid det goda.

  SvaraRadera
 26. Jag skickar all styrka, värme och tankar som bara går åt ert håll. Herr C är verkligen en vidrig liten demon och jag önskar att han inte fanns överhuvudtaget. Ingen ska behöva få gå igenom det som ni gör.

  Till Anna,
  var inte rädd för att vara med dina vänner. Dom älskar dig som du är, dock kan jag förstå att du inte vill att dom ska se dig som annat än gamla vanliga friska Anna. Men...min farfar valde att inte låta oss barnbarn få träffa honom när han blev sjuk i ändtarmscancer, så jag fick inte umgås med honom den sista tiden eller säga adjö och det har känts jättejobbigt från och till. Han bara försvann liksom. Om du orkar, så håll dina närmsta nära, hämta styrka från dom som älskar dig.

  Jag håller allt jag kan för att du får komma hem snart och att du kommer må så bra det bara går.
  Var rädda om er!
  Kramar Jessica

  SvaraRadera
 27. kämpa på! Jag tänker på er.

  SvaraRadera
 28. Åh vad jag hoppas att detta ska sluta bra!! Blir så berörd ända in i själen av att läsa om Anna och hennes sjukdom. Jag är själv drabbad av cancer men det är ingenting mot det som ni kämpar emot. Känner dock igen mig i mycket som ni skriver. Önskar Er allt gott!!

  SvaraRadera
 29. Jag vill bara skicka en stor, stor kram till er!! Fy vilket helvete ni går igenom.
  Ni finns ofta i mina tankar!
  Jag önskar er allt gott i världen!!

  SvaraRadera
 30. Fantastiska ni! Förstår att det var en riktig pärs men så glad att höra att det är ok (under omständigheterna). Kämpa på, lilla Anna!! Och till dig, Henrik - du är en hjälte som uppdaterar oss ängsliga läsare. Jag tänker varje dag på er!
  Stora, varma styrkekramar till er alla 3!

  SvaraRadera
 31. Elisabeth Magnusson1 februari 2010 17:55

  Tack för att ni skriver denna blogg och ger oss denna fantastiska möjlighet att dela er smärta och oro och framförallt framtidstro. Många kramar från Elisabeth

  SvaraRadera
 32. Älskade människor ! Vilken berg och dalbana ni går igenom. Vet hur riktigt illa det kan bli och se ut när en männsika får ett epileptiskt anfall (arbetar dagligen med detta)Hoppas innerligt att EP medicinen inte tar ut de andra eller vice versa. Och att Du Anna, slipper kämpa emot detta också! Tänker på Dig Anna, din älskade familj och vänner många många gånger om dagen. Hoppas så på den dagen då ni skriver att Anna är på benen och mår så bra! Snälla snälla monster ge dem inte mer skit nu! Hur mycket ska en familj behöva ta??? Räcker det inte nu!!! Tack Annas fina man för din ork att uppdatera bloggen, det betyder mycket. Tilda fina barn, du kämpar du med och Jag tror att du ger din mamma så mycket STYRKA och KÄRLEK man kan önska. Vill så att Ni ska få det bra igen! Massa Stora Styrkekramar från Sandra med familj.

  SvaraRadera
 33. Vad säger man? Det är helt ofattbart omänskligt, detta ni drabbats av. Jag har läst hela bloggen från början till slut, och jag är så berörd som jag inte varit på många, många år. Jag skickar er allt ljus och all styrka jag kan uppbringa så här genom cyberrymden, och hoppas att all tankekraft ni får här i bloggen bidrar till att ni får vara tillsammans många långa år till. Ni är fantastiska!
  /Mia

  SvaraRadera
 34. Ni är fantastiska som orkar uppdatera och informera oss okända om allt. Tusen tack! jag är inne ofta och kollar hur det går för ER OCH HÅLLER ALLA TUMMAR för fortsatt permision hemma!
  Kram
  en annan anna

  SvaraRadera
 35. Vilken tapper fru du har Henrik! Det är en fruktansvärd situation ni befinner er i och jag tänker på er och hoppas att du Anna ska få slippa dessa kramper som är så jobbiga.
  Kram till er alla tre och tack för att ni uppdaterar bloggen!
  Katarina

  SvaraRadera
 36. All styrka och kärlek till Er. Så fantastiskt att ni uppdaterar oss trots er fasansfulla situation. Mardröm på riktigt med krampanfallen. Hoppas och ber om förbättring med det snaraste. Anna, var inte rädd för att möta dina grannar och vänner. Dom älskar dej för den du är, inte för det sjukdomen gjort med din kropp.
  Ni finns i mina böner och tankar.
  Kram Titti ♥♥♥

  SvaraRadera
 37. Vilket hästjobb ni gör.
  Att ni orkar med att uppdatera + allt annat.

  Tänker på er. Många kramar och kämpa på !

  Kram Eva-Lena

  SvaraRadera
 38. Shit, vad du är stark Anna! Jag tänker på dig så mycket och är inne på din blogg varje dag.
  Idag är det en stor artikel i Aftonbladet om mig och mitt "cancerliv" och Cp-skadade son men jag kan fortfarande gå och stå (det kan förstås inte sonen) och jag vet att min tid kommer. När och hur vet jag inte, men att den kommer tidigare än den borde. Sköt om dig och ge inte upp!

  SvaraRadera
 39. Känner er inte, men fått tips om bloggen av en av era vänner. Tänker på er varje dag och är inne och läser hela tiden. Tack för att du orkar uppdatera vad som händer.
  Jag önskar av hela mitt hjärta att ni snart får mer tid tillsammans i hemmet utan att pling plong ska behöva komma. KRAM Ulli

  SvaraRadera
 40. Fina Anna som klarat av att komma hem. Hoppas att du får ordning på medicinering och snart kan våga åka hem igen! Noterar bara att ni anhöriga inte tycks ha fått med er stesolid hem första vändan - lite slarvigt av sjukhuset tycker jag. Min mamma hade också hjärnmetastaser och alla i familjen fick noggranna instruktioner om hur vi skulle göra om kramperna kom. Stesoliden låg alltid i kylskåpet. Jag vet hur jobbigt det är att stå vid sidan om, tänker på dig också Henrik och önskar dig kraft och vila mellan varven. Ni verkar helt fantastiska båda två. Tänker på er ofta!

  SvaraRadera
 41. Ni är så fantastiska!!!
  Skickar mina bästa vibbar!
  Har en bekant som drabbades av hjärntumör och fick domen ett år kvar att leva, men som klarade det mot alla odds. Hon fick flera epilepsianfall precis som Anna. Nu har det gått över fem år och hon är friskförklarad.
  Tro, hopp och kärlek betyder ibland allt.
  Många kramar

  SvaraRadera
 42. Ni är så starka hela familjen!
  Jag hejar på er alla och hoppas att det vänder snart!

  SvaraRadera
 43. Tänker på er hela tiden! Har aldrig träffat er men beundrar er stort. Har själv en liten Tilda.. Kämpa på Anna! Till dig Henrik, vilken underbar man, pappa och livskamrat du är! Allt stöd till dig! Massor med positiva kramar!

  SvaraRadera
 44. Hej!
  Oh, vad jag tänker på er och ber för er!!! All styrka och kärlek till er!
  Mia

  SvaraRadera
 45. Anna och Henrik!

  Ni är otroliga som tvingas gå igenom detta.
  Min svägerskas lille bror (han var runt 20 då) hade hjärnmetastaser och såna hemska anfall att föräldrarna inte visste om han är vid liv när det var som värst. Jag minns inte hur länge det pågick men jag vet att han lever idag (35 år) har 3 små barn och inga som helst symptom av det som hände.
  Han går på regelbundna kontroll och hans läkare brukar skämta med honom att han sabbar medicinsk statistik.
  Mirakel händer så kämpa på, jag vet att ni kommer att klara det, jag vet det!!!

  all kärlek till er//Mirjana

  SvaraRadera
 46. nicolas_andrea@hotmail.com1 februari 2010 18:42

  Styrkekramar till er! Kärlek

  SvaraRadera
 47. Tänker så ofta på er och hoppas av hela mitt hjärta att få läsa positiva nyheter, tack för att du uppdaterar oss H. Varmaste hälsningar till Anna o tummar hålls för att hon snart ska få vara hemma och ha det lugnt och skönt med lilla familjen.
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 48. Tänker så mycke på er.
  Tack Henrik för uppdateringen.

  Finns inget att säga,
  mer än att vi är många som hoppas och ber
  för att det ska vända.

  Många många styrkekramar Okki

  SvaraRadera
 49. Maktlös men stum av beundran/Niclas S

  SvaraRadera
 50. ANNA, HENRIK & TILDA!

  Vi är är vi flera som ber... Ber att sjukdomen ska ge vika i Jesu namn!

  När Jesus dog på korset tog han inte bara våra synder, utan också våra sjukdomar.

  Det vi ber om i våra böner ska vi få. Om vi tror!

  Stora kramar till familjen....

  SvaraRadera
 51. Man blir ju trots krampanfall hoppfull när man läser bloggen idag! Härligt att höra att Anna kommit ur bubblan och vågar åka hem. Men man blir ju också jävligt arg på den förbannade cancern som inte kan låta er ha en hel helg hemma ihop! Ni kan behöva en break nu med mera mys och mindre bjäbb ifrån den där cancern. Anna! Vi håller på dig! Stora kramar från Karlstad & co.

  SvaraRadera
 52. Henrik & Anna!
  Tack för att du uppdaterar vad som händer i ert liv! Jag tänker på Anna & er familj varje dag och hoppas så att hon kan få bli lite piggare snart... så att ni kan ta nya tag mot eländet och komma vidare... Epilepsianfall hade min pappa också (hjärntumör GradIV) men när han fick detta hade hans tumör blivit riktigt stor. Jag antar att läkarna har full koll på de metastaser som finns i hjärnan hos Anna men jag undrar ändå varför de inte beslutar att operera när hon nu även fått epilepsianfall...? Vi behövde fråga, fråga och ifrågasätta massor vilket jag hoppas att ni inte behöver! Många kramar och jag hoppas att Anna snart kan få komma hem en stund igen/Carina

  SvaraRadera
 53. Kämpa på Anna!

  Vad duktig du var som var hemma hela helgen och vågade ringa en kompis! Du är en verklig inspirationskälla!

  Henrik, Tilda, familj och vänner - Jag tänker på er alla och tänder ett ljus för er ikväll!

  Massa, massa kramar

  SvaraRadera
 54. Jag vill bara säga att jag läst och att jag tänker jättemycket på er. Vilka kämpar ni är! Hoppas, hoppas att Anna får komma hem snart igen! / Lotta

  SvaraRadera
 55. Många varma styrkekramar till hela familjen!

  SvaraRadera
 56. Tittar in här flera gånger om dagen och hoppas på goda nyheter.
  Idag när det var uppdaterat vågade jag knappt läsa...Men jag läste - och glädjetårar kom för att ni har kunnat få lite mystid hemma
  och blir så glad att det har vänt!!!
  Även om ni är tillbaka in på sjukhuset så har det ju ändå vänt och Anna verkar ju må bättre.
  Ni har det så tufft och det är värsta bergochdalbanan - Men Anna - Du är en Krigare och en fantastisk kämpe!!!
  Jag tänker på er och skickar massor av kramar med Styrka Kärlek Hopp & Mod till er
  Kramen Jenny (salomon)

  SvaraRadera
 57. Så starkt och modigt att våga lämna den ändå så trygga sjukhussängen och åka hem! Det säger en hel delom dig Anna. Önskar det fanns något jag kunde göra för er... skickar massor med styrka och positiv energi genom mina tankar. Henrik du är enormt stark och det är ju tack och lov så vi funkar - när det behövs så har vi oanade resurser inom oss. Se till att lätta ditt hjärta och din oro och ångest - det behöver man. Kramar till er från Gästriklands skogar

  SvaraRadera
 58. Som att åka hiss och hissen faller ner. Beundrar eran styrka att kunna delge oss läsare vad ni går igenom.Härligt att läsa att Anna mår bra trots omständigheterna.Tänker på er en massa...Sänder en mega kram från torslanda

  SvaraRadera
 59. God bless you !

  SvaraRadera
 60. Ge aldrig upp, det händer saker som ingen kan förutspå.

  SvaraRadera
 61. Tack du fina Henrik för uppdateringen. Vad positivt att Anna kunde komma hem och mysa med er. Tråkigt att det tog slut i och med kramperna.
  Vilka kämpar ni är.
  Massor av kramar fyllda med helande kärlek.
  Elin

  SvaraRadera
 62. Pernilla Skogland1 februari 2010 19:49

  Tack för att du orkar berätta för oss hur läget är just nu. Ni verkar ha en otrolig kraft och vilja båda två,kämpa vidare! Kramar från Pernilla

  SvaraRadera
 63. Anna och Henrik, så mycket stöd och pepping som jag kan inbringa i detta meddelande skickar jag till er! Det är så skrämmande, sorgligt (och skitirriterande) när kroppen lägger av både för den som drabbas och de som står bredvid. Ni gör det så otroligt bra och jag hoppas innerligt mycket att Anna får det bättre snart! /Anna E

  SvaraRadera
 64. Fina Anna och Henrik
  Alla vi som läser din härliga, varma, hoppingivande, starka, sorgliga blogg önskar så att vi kunde göra något för att hjälpa. Hjälpa dig Anna så att det onda försvinner och du kan blomma igen. Hjälpa dig Henrik och bära lite av din oro och sorg av att se din älskade kämpa så. Så att ni blommar tillsammans och fortsätter att njuta av er fina lilla flicka. Med all kärlek och glöd är det ni som vinner!
  All kärlek
  Pia

  SvaraRadera
 65. Jag "snubblade" in till er blogg av en slump, men här fastnade jag med tårar som trillar nedför kinderna. är så berörd. Tack för att ni orkar & vill dela med er av ert liv och den kamp ni genomgår. Jag vill skicka en stor hög med kramar, massor med styrka & positiv energi till er alla!
  KRAM från Eva

  SvaraRadera
 66. Jatte tack Henrik for att du skriver, det maste vara sa fruktansvart jobbigt for dig. Du ar en fantastisk man! Onskar er bara lycka och lugn och ro, att Anna blir battre fort! Tack for att ni delar med er, ni lar oss andra saaa mycket, att ta vara pa livet varje sekund!
  Kramar fran Paris

  SvaraRadera
 67. Vilken kämpe du är Anna! Och tack Henrik för att du uppdaterar bloggen. Tänker på er flera gånger varje dag. Massor av kramar från Jeanette m familj Ps. Ni känner oss inte men vi följer bloggen sen länge

  SvaraRadera
 68. Vad Ni får gå igenom! Är så glad att Anna kom hem en sväng till den bästa doktor av alla :)
  Hoppas hon är hemma snart igen och att Ni får mysa m varandra utan avbrott! Henrik du måste vara den bästa man man kan önska sig. Ha det gott!!!

  SvaraRadera
 69. Vilken kämparglöd, är berörd långt långt in i själen.
  Kram från Maggan

  SvaraRadera
 70. Herregud, vilken pärs för Er båda. Kämpa, kämpa och låt doktor Tilda fortsätta skänka omsorg och kärlek över sin älskade mamma. Henrik, du är en klippa!!!!

  All världens önskan om en ljusare framtid för Er lilla familj// Petra

  SvaraRadera
 71. Jag har tittat in här 5 000 gånger sen jag började läsa bloggen för några dagar sedan.. Tack för en efterlängtad uppdatering! Tårarna rinner och jag hoppas hoppas att det vänder.. Så orättvist..

  Kramar

  SvaraRadera
 72. Orättvist. Hittar inga ord för det som ni borde få nu. Ni är värda så mycket gott nu. Du är otrolig Henrik, önskar så att jag kunde göra något för dig Anna och Tilda. Skickar er hopp och varma tankar.

  SvaraRadera
 73. Glad att höra att ni fått en helg hemma tillsammans, även om den slutade lite trist.

  Ni är ständigt i mina tankar. All världens styrkekramar till er alla tre.

  Hanna

  SvaraRadera
 74. Kärlek och styrka till er!
  maria

  SvaraRadera
 75. Tack för uppdateringen Henrik. Du är stark och det beundrar jag dig för, men glöm inte att du också behöver någon att luta dig mot och gråta ut hos. Glöm inte att be om hjälp för din egen del också inte bara för Annas.
  Massor av tankar!!!
  /Sofie

  SvaraRadera
 76. Kikar in här varje dag,tack för att ni orkar....tänker och hoppas..må solen lysa över er

  SvaraRadera
 77. Kramar till Er alla! Fortsätt kämpa Anna!!!

  SvaraRadera
 78. Så mycket kärlek det finns och så många som tänker på dig Anna. Det är så hemskt att läsa om allt du har gått igenom. Du är en riktig kämpe och jag hoppas så innerligt att du en dag kommer bli helt frisk. Och tack Henrik för att du tar dig tid att uppdatera, mina tankar går till er alla tre.

  SvaraRadera
 79. Lilla söta Anna nu kan det bara bli bättre jag har en kompis med hjärntumör som också får anfall titt som tätt men det har blivit bättre med medicinen mycket bättre och hon kämpar också på och det kommer gå bra det måste det bara, jag tror på dig många många kramar från lilla mig

  SvaraRadera
 80. Farmor Ulla-Brith1 februari 2010 21:08

  Tänker ofta på er lilla familj.


  Kram

  SvaraRadera
 81. Många kramar till hela familjen/Lillan

  SvaraRadera
 82. Tack för dina fin rader Henrik.
  Hade önskat att ni fått en helg hemma utan det där, men tur att det gick bra iaf.
  SKickar en stöttande kram till er. NI är kämpar allihopa!

  SvaraRadera
 83. Tittar in flera gånger om dagen för att se om ni uppdaterat något. Tänker på er ännu oftare, trots att aldrig träffat er personligen.
  Önskar er all styrka, mirakel och bättring.

  SvaraRadera
 84. Hej Anna och Henrik! Vi blev så ledsna att er myshelg slutade så tråkigt. Hoppas ni får komma hem snart igen.Kramar till er allihop.Vi tänker på er/Malin och Peter

  SvaraRadera
 85. Hej Anna, shit vad jag längtar efter att få se dig uppkopplad på yahoomailen och trots att jag inte är någon chattare så väntar jag varje gång på din lilla öppningsreplik "Tjena tjejen, är du där?". Det var ett tag sedan sist... och trots att du då redan hade dina hjärnmetastaser så var du mycket snabbare än jag... ;-)

  Kämpa Anna! Och Henrik, du är en guldkille!
  Massor av kramar
  CarinaV

  SvaraRadera
 86. Jag hoppas så att Anna snart får må bättre och orka komma hem igen. Doktor Tilda måste vara den bästa medicinen. Tillsammans med resten av familjen så klart. Om jag kunde skulle jag ta bort allt det onda. Så klart. Men det jag kan göra är att tänka på er och hoppas och tro på er. Jag håller tummarna. Kämpa på!
  Kramar

  SvaraRadera
 87. Hej hela familjen,
  Sänder en massa kämpakraft till er ♥

  Massor av kramar,
  Maria

  SvaraRadera
 88. oj oj oj vad ni får gå igenom tillsammans, men ni verkar vara så helt underbara människor som kommer fixa detta på allra bästa vis!!! tur att ni alla har varandra!! många många styrkekramar till hela familjen//therese

  SvaraRadera
 89. Kära Anna, Henrik och Tilda. Jag önskar att jag hade makten och förmågan att blåsa bort Annas sjukdom och se till att ni får tillbaka ett normalt och friskt liv. Jag gör så gott jag kan och sänder er varma kärleksfulla tankar. Tack för att ni orkar uppdatera bloggen. Och det är fantastiskt att se hur många människor som ni berör och som känner med er. En kärleksfull värld!
  Mina varmaste kramar till er från AnnaMaria

  SvaraRadera
 90. Tack Henrik för att du uppdaterar och låter oss få veta hur ni har det, tänker så på er och vad tufft ni har det. Å vilka kämpar ni är BÅDA två! och lilla Tilda på sitt vis.
  Hälsa Anna så gott och kämpa vidare!
  Många kramar från Susann (en arbetskollega till Anna)

  SvaraRadera
 91. Vänliga hälsningar och varma kramar!

  SvaraRadera
 92. Jag är här inne flera gånger om dagen och väntar på uppdatering. Och som jag hejjar på er! Ni känns som mina vänner. Skickar nu många hårda långa styrkekramar. Karin i Göteborg

  SvaraRadera
 93. Äntligen en uppdatering från er... Vilken otrolig kämpe Anna är!!! Hoppas nu att det vänder och att ni får en paus från all smärta och oro...

  *styrekramar från en av alla som har hittat hit*

  SvaraRadera
 94. Sänder kramar i massor till er alla.
  Tänker mycket på er..

  SvaraRadera
 95. Tusen tack Henrik, för att du upptaterar oss.
  Har väntat o väntat....

  Det finns hopp o Anna ÄR en krigare !
  Hon fick komma hem- det känns som om hon landar lite i tryggher.. o så får hon ta en ny fight !
  Men nu hoppasjag att medicinen mot epilepsin funkar o att hon återigen kommer dit hon hör : HEMMA med dig o Tilda !

  Krya på dig Anna. Det SKA fixa sig.
  Du är tidernas tuffaste brud !

  Kram madde

  SvaraRadera
 96. Fantastiskt att ni fick en så bra dag hemma trots bakslaget med kramperna. Sug i er alla stunder och vi hoppas de blir fler och fler. All styrka!

  SvaraRadera
 97. en annan vällingmamma1 februari 2010 22:07

  Tack Henrik för att du skriver om hur det går för Er. Jag har följt Annas blogg sedan innan jul , hittade hit via vimmelmamman . Ni finns med med i våra tankar . Och jag sänder er styrka i mina tankar . Med varmaste hälsningar Johanna en annan vällingmamma .

  SvaraRadera
 98. Tänker på er väldigt mycket alla 3! Mysigt att vara hemma ett tag även om kramperna tyvärr kom.
  Önskar er en fin vecka! Många varma kramar Elin A

  SvaraRadera
 99. Tack Henrik för uppdateringen,varit in på bloggen jätteofta och undrat hur ni har det. Vilka otroliga kämpar ni är!!! Styrkekramar i massor till er alla.

  SvaraRadera
 100. Det gör mig glad att Anna har återvänt från bubblan och fick några få dagar hemma! Även om de avslutades med förskräckelse. Men det är åt rätt håll! Och vad härligt att Anna tog modet till sig och ringde bästa vännen! Bra!

  Vi är många som tänker på er allihopa och önskar förbättrade bilder på röntgen snart!!

  SvaraRadera
 101. Först; massa, massa kramar och hälsningar till hela er lilla, kämpande familj!

  Sen; kämpa på Anna! Ge inte upp - ALDRIG!
  Epilepsi är ju som ett brev med posten när man har tumörer i hjärnan. Inget ovanligt alls - tyvärr... Nu får vi hoppas rätta doserna med ep.mediciner gör sitt och att Anna kan få koncentrera sig på att hitta vägen tillbaka till en fungerande vardag med familjen.

  Varma kramar från en okänd bloggläsare och en i Annas stora hejarklack.

  SvaraRadera
 102. Ni är ju så fantastiska så man hittar inte ord. Jag höll andan när jag läste... nu känner jag att detta måste bara vara mirakelfallet nr 1 Ni kommer att klara det tillsammans ni är så starka.
  Jag vill skicka all extra styrka jag kan.
  Massor av kramar från en Lena

  SvaraRadera
 103. En stor styrkekram till er!

  Kram från en läsare i Örebro

  SvaraRadera
 104. Vi har inte träffats, men jag tänker på er familj varje dag och skickar varma kramar..

  /Kusin Ann-Christine

  SvaraRadera
 105. Orden räcker snart inte till längre. Har följt er tuffa kamp ett tag och förfasats över det hemska ni går igenom just nu men också blivit djupt berörd av den kärlek och värme ni utstrålar.

  Sänder mina varmaste styrkekramar till er alla. Fortsätt och kämpa, vi är många här ute som följer er.

  Emma

  SvaraRadera
 106. Anna, Henrik och Tilda, Ni skall veta att ni alla finns i mina tankar och i mitt hjärta.
  Jag hoppas att ni hittar rätt och att ni kommer hem snart igen med rätt mediciner.
  Tilda, till dig vill jag säga att du måste veta att din mamma och pappa är bland de personer jag beundrar och respekterar mest i världen!
  Tilda, du måste få veta att dina föräldrar är hjältar och stentuffa.

  Ni har allt vårt stöd vi kan uppbåda, kramar till er från George & Sara

  SvaraRadera
 107. Jag tror inte att jag andas en enda gång när jag läser dina inlägg, Henrik. Inga har någonsin påverkat mig så mkt som du och Anna har. Jag lär mig så mkt av er. Herregud, vilken kämpe du är Henrik. Och fina Anna såklart! Och doktor Tilda. Jag tänker på er varje dag. Fortsätt kämpa, vi står vid er sida i våra hjärtan.

  SvaraRadera
 108. Vilken oerhört livsglädje ni har tillsammans alla tre. Hoppas på det bästa!

  //Ola

  SvaraRadera
 109. Jag tänker så mycket på dig Anna. Och på din familj. Vilka starka krigare ni är.

  Stor Kram!

  SvaraRadera
 110. Säger bara en sak - orättvist
  tänker på er dagligen fast jag "bara" träffat Anna på Cancertjejer och aldrig i riktiga livet.

  Du är en riktig kämpe Anna, och Henrik är din "knight in shining armour" jag hoppas verkligen att det blir ändring åt det bättre hållet nu!

  kramar Göta

  SvaraRadera
 111. älskade underbara familj!!! vad har inte sagts och vad kan man säga... All kärlek och styrka, sänder er de varmaste tankar, de ska fan fixa sig !

  SvaraRadera
 112. lotta i Hällsvik1 februari 2010 23:30

  Tänker på dig hela tiden. Det känns maktlöst att inte kunna hjälpa dig. Det är så overkligt. Ni är så starka!!!
  Anna - Saknar dig!

  Miljarder kramar
  Lotta

  SvaraRadera
 113. Önskar jag kunde hjälpa! Tack för att ni finns!

  SvaraRadera
 114. Vilken kämpe du är Anna. Snart är du hemma igen och kan vara med din Tilda.

  Tänker på er ofta!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 115. Stina (Kristina)2 februari 2010 01:37

  Tänker på er flera gånger om dagen.....

  Kämpa Anna!!!!!!!

  SvaraRadera
 116. Tack för att du uppdaterar bloggen Henrik! Anna, nu måste du få lov att må bättre så att du kan vara där du vill vara. På den här sidan bloggen längtar vi efter att du ska kunna börja skriva igen. Tills du kan det är det fantastiskt att läsa era tidigare inlägg. Bloggen är en enda stor inspiration till alla oss andra att alltid göra det bästa av varje dag. Tilda har två fantastiska föräldrar!

  SvaraRadera
 117. Det hissnar i magen när jag läse - både av de otäcka kramperna och hur ni kämpar men kanske mest för att jag ändå anar något hopp där bakom, något ljus. Jag blir så glad av att läsa att Anna kunnat vara hemma i helgen. Tack snälla för att du uppdaterar, jag kollar bloggen varje dag i hopp om att få läsa något nytt. Ni berör så väldigt mycket!

  SvaraRadera
 118. Har hittat hit via Maggan Graafs blogg. Måste säga att du är en kämpe Anna.Håller alla tummar och tår att du ska bli bättre snart.
  Tur att du har din mini läkre ;) Sånna brukar vara bästa medicinen...

  Massa kramar till er alla/ från en som ni fått att inse att man ska vara tacksam över det lilla i vardagen.

  SvaraRadera
 119. Massor av halsningar och kramar fran Kuala Lumpur! Heja Anna!

  /Susanne

  SvaraRadera
 120. Tack för dessa rader, att du orkar ge oss information om er situation är otroligt! Hoppas er berg o dalbana får lugna ner sig lite nu. Kram och kram igen!/Ella

  SvaraRadera
 121. Tänker på er varje dag. Tack Henrik för att du uppdaterar för oss. Kämpa på. Kram Helén

  SvaraRadera
 122. Petra Nordwall2 februari 2010 07:48

  Tack Henrik för att du orkar uppdatera oss. Den styrka och kraft ni har kommer räcka länge!
  Sköt om dig och hälsa Anna så gott.

  Kram Petra

  SvaraRadera
 123. Jag tänker ofta på er och önskar så att alla metastaser bara försvann helt mirakulöst!
  Trots alla motgångar anar jag ändå en kämparglöd och jävlaranamma i dina ord! Jag håller tummarna för er - och tänker en massa positiva tankar för er!

  SvaraRadera
 124. Här sitter man och klagar på snön, kylan, extra kilon och gud vet vad...när ni kämpar med livet som insats. Tack för att ni orkar uppdatera så vi kan andra kan stanna upp och reflektera över vår egen situation och på hur bra vi faktiskt har det..Kämpa på Anna med familj
  Helena W Billingsfors

  SvaraRadera
 125. Vi är med er i tanken hela tiden och försöker skicka all styrka, kärlek som finns och såklart en massa kramar och bus till tilda! kramar till hela familjen från hanna och rikard och edgar och agaton

  SvaraRadera
 126. Å vad jag lider med er.
  Har en liten kille i Tildas ålder, tänker på er och hoppas på all lycka till dig Anna.

  Kramar Sussi

  SvaraRadera
 127. Varm Kram & medmänskliga tankar..

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 128. Önskar ER en stund av lugn...påfyllning av energi...bara vara stunder...kramar...

  SvaraRadera
 129. Önskar er all lycka till!
  Tack för att ni orkar uppdatera oss.
  Många styrkekramar, önskar att de gör nytta...

  SvaraRadera
 130. stackars stackars Anna...
  kämpa...världen behöver dig..

  SvaraRadera
 131. Vi känner inte varann men vet vilka vi är från billingen. skickar miljoner kramar till er och en säck mer kämpa glöd....

  SvaraRadera
 132. Skickar all min styrka till er!

  Många kramar,
  Annika

  SvaraRadera
 133. Kära ni båda!
  Har inte ord för att beskriva hur jag känner med er - kan bara säga att jag deltar i er kamp med många tankar.
  Kram
  Catharina

  SvaraRadera
 134. Hej på er!
  Hoppas läget är lite stabilare nu. Vill bara säga att jag är själv sjuksköterska och jobbar med cancerpat i hemsjukvården, ASIH.
  Följer er blogg och kan konstatera att det här är det bistra livet för många med hjärntumör och annan cancer.
  Det är så orättvist och man känner sig så maktlös. Det vi gör räcker inte känns det som. Man skulle vilja utföra under. Träffar på den här smärtan så ofta och det gör ont, verkligen ont att vårda...
  Gråter så ofattbart när jag läser och härrör till många unga som gått bort i denna sjukdom som verkligen är en kräfta kroppen.
  Önskar er familj och andra drabbade ett botemedel. Det suger att cancer ens finns!
  Hoppas ni orkar, ni kämpar så otroligt! Det är med värme i hjärtat jag tänker på er!!

  SvaraRadera
 135. Tänker på er alla tre!

  Kämpa på Anna!

  Tack för uppdateringen Henrik.

  Kram

  SvaraRadera
 136. Inga ord räcker för att lindra smärtan Ni har nu. Tänker på Er och ber för hela familjen. Kram

  SvaraRadera
 137. Anna har valt den vackraste av män till sin make och far till sitt barn. Ni är hjältar, båda två.

  SvaraRadera
 138. Ni är helt otroligt tappra och jag beundrar er kamp. Stora styrkekramar!

  SvaraRadera
 139. Tänker på er mycket. Hoppas att Anna snart mår lite bättre så att hon kan få komma hem och vara
  lite med familjen. Henrik tack för att du orkar
  uppdatera, du verkar vara en fantastiskt varm och fin man. Vilket stöd du är för Anna när hon har det så jobbigt. Varma kramar från Jessica

  SvaraRadera
 140. Ni är helt underbara kämpar och vi är många som tänker på er och sänder er all styrka som går, hoppas att läget är stabilare nu. Kram.

  SvaraRadera
 141. Det låter som du har en riktig fighter till fru! Här tänker vi på er! OCh hoppas att allt går vägen. KRAM på er alla tre

  SvaraRadera
 142. Det sista som får överge er är hoppet!
  Fortsätt att kämpa!

  Kramar till er.

  SvaraRadera
 143. Ni ger mig perspektiv på livet.
  Er kamp gör mina egna små bekymmer oviktiga.
  Henrik, du är en lika stor kämpe som din fina fru! Jag läser, gråter och önskar er ett mirakel som ska få Anna hem rill er frisk igen.
  Många Kramar
  E

  SvaraRadera
 144. Hej hela familjen

  Jag vill tacka för ert mod och er styrka att dela med er av er familjs liv just här och nu. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket detta betyder för mig och min familj. Vi är, sakta men bergsäkert, på väg in i samma situation som er och jag är säker på att många andra också kan känna tröst och hopp av ert fina, speciella och känslofyllda sätt att skriva.

  Tack, tack, tack för att jag får möjligheten att ta del av er vardag.
  Med "tokvarma" kramar

  /Helene Behre

  SvaraRadera
 145. Tack snälla för uppdateringen - ni är fantastiska som kämpar på. Tänker på er och ber att allt blir bra.

  Kram
  Monica

  SvaraRadera
 146. Kampa pa! Massor med styrkekramar

  SvaraRadera
 147. Ni finns även i mina tankar dagligen trots att jag för er är en främling. Tittar in här på bloggen med jämna mellanrum och hoppas på lite goda nyheter.
  Vilken kämpe du är Anna, jag håller på dig och hoppas att du får behålla modet och viljan att kämpa och besegra denna hemska cancer.
  Har även bestämmt mig för att bli månads givare till cancer fonden och hoppas verkligen att det kan komma fram ett botemedel mot denna fruktansvärda sjukdom som slår sönder familjer runt om i världen.
  Ni finns i mina tankar och jag ger er all min styrka
  Kramar från Norrland

  SvaraRadera
 148. Vilken kämpe hon är din Anna! Tack för att du har styrkan och orken att uppdatera för alla oss som tänker på er. Kram till er alla tre!
  /Jessica i Malmö

  SvaraRadera
 149. I mitt arbete upplever jag ofta det du beskriver, då det gäller patienter med hjärntumör.
  Fruktansvärt otäckt, tack och lov gick det bra, men viktigt att veta att det många gånger inte slutar bra..

  Genom att kraftigt höja kortisondosen KAN dessa kramper förhindras. Men jag antar att Annas läkare redan vidtagit detta steg.

  En fruktansvärd sjukdom som ingen borde tvingas genomlida..

  Ber för Anna och ber för er familj.

  SvaraRadera
 150. Kärlek Kärlek Kärlek skickas i drivor.
  En extra stor driva till Tilda!

  SvaraRadera
 151. Tänker på er. I fredags fick Anna komma hem från KS och i fredags somnade min pojkvän in på KS... Jag känner med er och önskar att det nu ska vända för er och ni får det bättre och bättre.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 152. Inte en dag går utan att jag loggar in flera ggr om för att kolla om ni uppdaterat..Inte av nyfikenhet utan för att Annas, erat, öde berör.. ni är så starka som orkar med att lämna ut er såhär... kan inte släppa att ödet vill er så illa!
  Sänder all kärlek, all styrka jag innehar... Anna är verkligen en fantastisk människa, för att inte tala om dig, som make och som pappa..

  En liten undran.. skulle det gå för sig att skicka blommor eller liknande till Anna på KS? Hittar ingen information om detta på KS hemsida och vi är ett par stycken som skulle vilja visa vårat stöd..o ge Anna ytterligare lite kärlek, trots att jag är säker på att hon får all kärlek hon behöver... :)

  Många varma kramar till er..å en stor kram till eran lilla doktorinna!

  SvaraRadera
 153. Nej så skulle det ju inte gått! Inte med dr Tilda i högast beredskap & allt!
  Snuttisar vad ni kämpar, er verklighet känns helt overklig, det är ER tur att få andas en stund i lugn & ro!
  Miljarder varma kramar!

  SvaraRadera
 154. Tänker mycket på er! Stor kram till hela familjen!

  SvaraRadera
 155. Kan inte göra annat än sända Er tankar,kramar,styrka, mod..ja allt som behövs just nu. Vilken pärs! TUR att du hann komma hem innan det hände. Ta hand om Er.

  SvaraRadera
 156. Hej. Ni fyller min vardag. Kan inte släppa er lilla familj. Är inne och kollar varje dag efter förändringar, håller andan då ingen uppdatering skett. Jag och mina arbetskamrater pratar om och följer er. Känner med er. Ta hand om er alla tre!

  SvaraRadera
 157. Tänker på er och sänder massor av positiv energi åt ert håll! Kram till er alla tre!

  SvaraRadera
 158. Skickar en massa positiv energi, kämpa på!
  Tänker på er.

  SvaraRadera
 159. StyrkeKramar från Arvika<3

  SvaraRadera
 160. Hoppas att krampanfallen inte avskräckt er för att nyttja permissionerna på hemmaplan! Det låter verkligen som att ni behöver dom tillfällena för att ladda upp batterierna. Till och med Anna taggade ju till och bjöd hen en vän! Det är ju jättegoda tecken! Så synd att det slutade så kasst! :(

  Kämpa på Anna! Jag följer dig med stor förhoppning om att du ska vinna kampen!

  SvaraRadera
 161. Käraste Anna!

  ...du är så beundransvärd och att du har en man som är något alldeles extra det förstår jag fastän jag inte känner Henrik.
  Nu önskar jag att ni får pusta ut lite och att du snart får komma hem igen och bli bättre och bättre! Och att ni får massa mys hemma och tillsammans.

  Ljuset i ljusgudinnan brinner här brevid ert fina kort också i kväll... Skickar er massor av kärlek och styrka! Du kan besegra detta.Du skall besegra detta!

  Jag ser fram emot att träffas i dalsland...kanske en grillkväll till sommaren... nere vid vattnet vid vår sommarstuga, ett dopp råvarpen i solnedgången, lite gott att äta och dricka....

  Jag fortsätter att be för ditt mirakel!
  Kramar Karola

  SvaraRadera
 162. Heja Anna frisk parlör tror jag katten Findus ropar. Jag har en tjej i Tildas ålder så jag tänker ofta på er. Jag blir så glad av att du fått komma hem och andas din egna luft. Sjukhus luktar pyton.
  Kämpa på Anna, jag håller på dig.

  Kram / Johanna

  SvaraRadera
 163. Sänder en överfylld dagsdos av tro, hopp, styrka och kärlek till er alla tre,
  Kram Busan

  SvaraRadera
 164. Vilken fantastisk familj ni är. Så imponerande och inspirerande trots allt ert elände. Lycka till!!

  SvaraRadera
 165. Kämpa på båda två, tänker på Er!

  SvaraRadera
 166. Åhhh.... Om ni bara visste vad glad jag blev när jag öppnade er blogg & ser att du Anna. Har varit hem & fått mysa. Även om det blev för en kort stund. Så kan jag tro att det var skönt att få lämna sjukhusets salar, även om det samtidigt är skrämmande. Men du/ni är enormt starka.

  Hoppas verkligen av hela mitt hjärta att detta snart ska vända. Å att du får komma hem till din härliga familj & omslutas av ännu mera kärlek av både familj, vänner & allt som kan ge dig kärlek.

  Henrik! Nu vänder jag jag mig till dig. För att du ska förstå hur mycket du egentligen hjälper din älskade Anna. Du är hennes händer & ögon just nu. Du är en fantastik make... Så nu sänder jag även dig styrka för att du ska orka fortsätta som du gör. Det krävs mycket av din styrka. Så här kommer alla mina kramar till er alla 3 & mina önskingar kommer att fortsätta att vara att ni alla ska få ett lyckligt slut på detta. Under sker...

  Kramar om er!

  SvaraRadera
 167. Herre gud vad ni får kämpa. Vill bara visa att vi är många här ute som följer er kamp och önskar att vi kunde göra något. Största varmaste kramen från en av era läsare.

  SvaraRadera
 168. Tänker så på er.. stor varm kram/ Sara

  SvaraRadera
 169. Jag tänker på Anna och hennes kamp varje dag. Jag tänker på lill-tjejen och jag tänker på hennes man. Jag gråter när jag läser. Jag ber och jag hoppas så innerligt att jag en dag får besöka bloggen med orden: Anna är friskförklarad! Jag vet att det kommer att ske, hon verkar vara en fajter och har man barn är viljan att kämpa tusen miljoner ggr större.

  Heja Anna!

  /Jenny

  SvaraRadera
 170. Jag undrar också om man kan skicka present? Är det bara att skriva salsnumret och avd? Ngn läsare som vet kanske?

  Massor av kramar till Anna

  SvaraRadera
 171. Fy vad livet är grymt. Jag önskar er all lycka och kraft. Vill väcka mina små liv och ge dom en kram när jag läser om er strid. Håll ut - hoppas att det vänder SNART! Kram kram

  SvaraRadera
 172. Har följt din blogg nu ett tag, Anna! Tårarna rinner när jag läser om er och lilla Tilda...så fint du skriver, Henrik...jag håller tummarna för att allt vänder och att det blir bra...kämpa på, Anna! Kram till er från en bloggläsare

  SvaraRadera
 173. Ibland räcker orden inte till. <3

  SvaraRadera
 174. All styrka till Anna som kämpar och allt stöd till Henrik och Tilda Bamsekram

  SvaraRadera
 175. Märit Larsson2 februari 2010 23:48

  Ännu mera kramar Anna!

  /Märit

  SvaraRadera
 176. Hej Henrik och Anna

  Jag slås över hur stark hon ändå, mitt i allt elände är den här Anna. Och jag önskar så att det är just den styrkan som kommer få denna mardröm att vända

  Kram Lotta Vimmelmamman Gray

  SvaraRadera
 177. Jag tänker på er!

  SvaraRadera
 178. Det finns inga ord för att beskriva hur mkt jag berörs av er berättelse, ert liv. Jag hoppas på ett mirakel!!! Livet FÅR INTE vara så smärtsamt ...
  Birgitta

  SvaraRadera
 179. TACK Henrik för att du orkar uppdatera oss läsare på vad som händer! Anna är en fantastisk kämpe och jag är så rörd över hennes öde!

  Många kramar till er lilla familj!

  SvaraRadera
 180. Carolina Klenfeldt3 februari 2010 11:36

  Hej Anna och din underbara familj. Sänder massor av kraft till dig och din familj.Följer din blogg och häpnas över hur mycket kraft och tro det kan finnas i en familj. Din underbara man Henrik och lilla doktor Tilda. Hittade en jättefin text;
  Jag drömde att jag gick längs en strand, tillsammans med Gud. Bakom oss lämnade vi våra fotavtryck, ett par var mina och ett par var Guds.
  Jag är alltid med dig genom hela livet sa Gud till mig.
  Bilder ur mitt liv trädde fram, och samtidigt såg jag våra fotspår i sanden.
  När jag sett hela mitt liv, märkte jag att vid vissa tillfällen, när jag haft det som värst i livet, under dom svåraste stunderna, fanns bara ett par fotspår...
  Jag frågade Gud: Jag förstår inte hur du kunde lämna mig när jag behövde dej som allra mest?!
  Då svarade Gud:"Jag älskar dej och skulle aldrig lämna dej.
  De svåra tider, när det bara är ett par fotspår, det var då jag bar dej".

  Många många många styrkekramar från Carolina Klenfeldt (Augustsson) Billingsfors.

  SvaraRadera
 181. Tack Henrik för uppdatering. Tänker på Er varje dag.
  Kram, Iara

  SvaraRadera
 182. Här kommer ytterligare styrkekramar till Anna, doktor Tilda och Henrik. Ni är fantastiska och ni har mitt fulla stöd.
  /Olof

  SvaraRadera
 183. Hej Anna, fick precis veta att du var sjuk. Våra vägar möttes kort för några år sedan då du tog över när jag skulle gå på mammaledighet på MS. Jag önskar verkligen dig all styrka och glädje i ditt liv. Och att den förbannade cancern kunde lämna din kropp så du kan få leva det liv du är värd att få leva.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 184. Kom igen nu och kämpa på!

  SvaraRadera
 185. Hejsan
  Hur mycket ska ni egentligen behöva gå igenom, jag tänker på er i massor och hoppas att allt ska vända.
  Henrik du verkar vara en otroligt stark och underbar människa och du gör ett helt otroligt jobb med att få Anna att må bra och samtidigt ta hand om lilla Tilda och få henne att må bra.
  Anna är också jätteduktig som orkar hålla modet uppe fast hon mår dåligt.
  Skickar massor av styrkekramar till er och ni finns i mina tankar
  Eva Sunding

  SvaraRadera
 186. Nästan all min styrka till er alla tre. (Jag måste behålla lite själv för att kämpa bort min leukemi.) Har just hittat hit och förundras, berörs och oroas. Ni gör ett hästjobb och är fantastiska som orkar berätta om det.

  Nu önskar jag, som så många andra, att ni snart får vara en hel familj, hemma, igen.

  Lev väl!

  SvaraRadera
 187. Kraft, energi och kärlek sänder vi er. Jag slutade andas, tårarna rullar, lever mig in i texten. OJ vad det berör. Oj vad det berör! Ni är unika! Tack så oerhört att ni delar med er av er resa och känslor. Svårt att förklara men denna blogg gör så otroligt mycket för oss som inte har drabbats av det själva att få en liten möjlighet att kunna förstå hur ni har det och hur hemsk cancer kan vara. SÄnder vår kraft, kärlek och energi till er. kram

  SvaraRadera
 188. Henrik, du är en fantastisk äkta man och pappa. Jag vet inte var du får din kraft ifrån men det är ju så, att en man kan ensam lyfta en bil om det handlar om att rädda hans barn som har hamnat under. Ta hand om dig, du och er lilla ljuvliga dotter är dom viktigaste personerna i hela världen nu för din älskade Anna som kämpar så. Anna- all kärlek till dig. Kram från Karin

  SvaraRadera
 189. Tack Henrik för uppdateringen! Du är guld värd för din familj och vi som följer ert liv är så glada att du orkar skriva och berätta för oss.

  Anna - kämpa på nu!

  Tänker på er varje dag & håller tummarna att allt kommer gå bra för er!

  Kram

  SvaraRadera
 190. Kära Anna och din lilla familj!
  Sänder all kärlek och medkänsla till er tre!!
  Jag är med i en bönegrupp i en frikyrka. I går bad vi för er - att du Anna om möjligt skulle få uppleva ett gudomligt helande. Vi bad om styrka och frid och att ni skall känna att ni är omslutna och burna - en dag i taget! Kram

  SvaraRadera
 191. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 192. Massor med kramar till er alla...:(

  /ANnika

  SvaraRadera
 193. Aaaa..! Hang on!! Tänker ofta ofta på dej/er!!

  SvaraRadera
 194. Skickar mina allra mest berörda tankar till er, all styrka och outsinlig önskan om bättring får ni av mig. Hoppas hoppas hoppas!

  Claudia Wörmann med familj

  SvaraRadera
 195. Hej Anna!.

  Det är läggdags och idag som alla andra dagar tänker jag på dig, thilda och Henrik! Blir lika ledsen och arg varje gång, för det här är så orättvist!

  Hoppas att medicinen funkar och att du snart får komma hem igen och bli ompysslad av Thilda och Henrik, något som jag vet att de är fantastikt bra på.

  Blev otroligt glad över ditt samtal i måndags och hoppas att vi snart kan höras och ses igen.

  Många kramar från Petra, Tomas och Adam

  SvaraRadera
 196. Du är så duktig, Anna! Fortsätt att kämpa!! Massor av styrkekramar till dig och din familj. Alexandra

  SvaraRadera
 197. Kära fina familj,

  jag har läst bloggen endast en kort tid och ändå bär jag redan runt er i mitt hjärta och sänder ofta en önskan till ovan att det ska vända för er alla, att sjukdomen ska få ett slut och ert liv en ny början. Om några månader ska jag få mitt första barn och föräldraoron har redan börjat. När jag läser er historia blir jag lamslagen av smärta bara av tanken att något faktiskt kan hota den familjelycka man så innerligt längtar efter som gravid. Men jag hoppas innerligt att ni har styrka kvar att stå emot, att orka kämpa längre än cancern, att ni alldeles snart ska få glädjande besked om en ljus framtid!

  Jag sitter under dagarna på andra sidan vägen om KS där ni är, på KI. Efter att börjat läsa bloggen känner jag mig mer driven än någonsin att varje dag göra mitt bästa för att bidra till kampen mot cancern. Det jag gör nu kommer inte vara det som räddar dig Anna, du kommer att vara frisk långt innan det blir färdigt. Sänder dig och din familj all styrka jag har.

  Många varma kramar/ Susanna

  SvaraRadera
 198. Massor av styrka och mod vill jag skicka till er alla tre......kram Janet

  SvaraRadera
 199. Anna, fina Anna. Tänker på dig och din fina familj. Tänker på hur era dagar ser ut. Tänker på er kamp. Er sorg. Er maktlöshet. Tänker på hur fantastiskt stark du är, och svag, Tänker på mitt liv. Tänker på hur små vi är. En plutt i rymden. Hur lite vi kan göra. Tänker på hur stark kärleken är. Tänker på att jag är helt säker på att du segrar=) Skickar allt mitt mod till dig Anna!!! Tack för att du berättar för mig! Linda

  SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna