måndag 24 maj 2010

Tack!


100 tusen tack alla underbara bloggläsare!

På kort tid tog omvärlden till sig Annas blogg. Under 6 månader (från nov -09 till maj -10) har våra 25 inlägg attraherat cirka 900.000 besök av 100.000 unika besökare, vilka hedrat oss med 5.000 kärleksfulla kommentarer – wow!!

Läsekretsen har varit otroligt trogen. Över 70% har återkommit var tredje dag eller oftare, många läsare har kollat efter uppdateringar flera gånger per dag. 250 personer är ”följare” och får mejl så fort något nytt postas. Responsen har varit blixtsnabb. Många som följt Annas blogg har egna bloggar – närmare 800 andra bloggar har länkar till Annas blogg. Flera av dessa är namnkunniga bloggare; Vimmelmamman Lotta Grey, George Schottl från Himlen kan vänta, Magdalena Graf, m.fl. Bloggen har fått spridning långt utanför Sverige – besöken kommer från över 100 länder och har översatts till ca 50 andra språk. Det är nästan svårt att ta in dessa översvallande siffror.

Lovorden om bloggen är många och fina. Många nämner den varma positiva tonen, att vi skriver så vackert om något så svårt, att vi vågat beskriva vår svåra situation så naket och personligt, och att man som läsare blir ödmjuk inför livets förgänglighet och inser värdet i att leva här och nu. Jag blir oerhört stolt och glad att Annas blogg berört människor på det sättet. I gengäld har vi fått uppleva en närmast obeskrivlig våg av värme, kärlek och omtanke i form av hundratals kommentarer per inlägg, och inte en enda med negativ innebörd – utan bara kärlek!

Bloggen var för oss ett ovärderligt verktyg att meddela oss med omvärlden. Man har varken tid eller ork att hålla ens de närmaste uppdaterade genom telefon när man har det tufft. Den fick oss att med omsorg sätta ord på våra upplevelser och känslor. Och på det sätt den berört har både kända och okända kunnat känna delaktighet, få förståelse och visa omsorg. Dialogen som möjliggjordes var faktiskt lika viktig för våra vänner som för oss själva. Och för mig idag är mina upplevelser öppen terräng, inte minerad mark. Det är jätteviktigt för mig att mina vänner och bekanta har kunnat känna närhet med vår situation fastän den personliga kontakten med många varit nästan obefintlig. När vi nu ses eller hörs så kan vi prata om det jag varit med om utan att det känns komplicerat och svårt.


Tack alla ni kompetenta medmänniskor inom vård och omsorg!

I samband med Annas sjukdom träffade vi väldigt många människor inom vård och omsorg, de allra flesta otroligt kompetenta och professionella. Men det är inte för att ni gjorde era jobb ni förtjänar tack utan för att ni agerade medmänniskor, ni såg oss, inte patienten Anna och hennes bihang. I själva bemötandet och omhändertagandet möttes vi av ett stort mått av empati och värme. Några fick oss att känna oss speciella och nästan omhuldade. Vi ansåg oss lyckligt lottade att ha haft förmånen att ha fått vara i otroligt goda händer under hela resan.

Ett stort och varmt tack till alla er underbara medmänniskor på KS, Sabbatsberg, St. Göran, Stockholms Sjukhem och Carema – ingen nämnd vid namn, men heller ingen glömd.


Tack för blommor, gåvor, brev, hjälp, stöd, kärlek och omtanke

Ni är många som visat stöd, kärlek och omtanke under resans gång. Av familj, släkt, vänner, grannar, arbetsgivare, kollegor, bekanta, bloggläsare, m.fl. har vi fått blommor, besök, hjälp, brev, smycken, prydnader, nallar, mat, kakor, choklad, presentkort, kläder, minnesask och mycket annat. I många fall hade Anna inte möjlighet att tacka er personligen för detta så det gör jag nu – varmt tack!

Särskilt tack för de fina breven till Tilda med minnesberättelser om mamma Anna!


Tack för deltagande vid begravning och minnesstund i både tanke och handling

Annas begravning var ljus, personlig och starkt känslosam. Drygt 100 personer hedrade Annas minne genom att delta på begravningen och nästan lika många på minnesstunden. Samtidigt brann ett stort antal ljus runt om i landet och Anna var i mångas tankar den dagen.

Vi vill rikta ett stort och varmt tack för alla vackra blommor och hälsningar som kantade kistan. Allt gick i vitt och rosa precis som Anna önskade.

Stort tack till alla ni som stod i kö (!) för att lämna en fin hälsning i Tildas gästbok på minnesstunden.

Ett särskilt tack till prästen Anne Annerstedt som bidrog till det ljusa och fina avskedet. Tack även till alfa/Bardels begravningsbyrå och till Annas arbetsgivare Bluestep för värdefullt stöd.


Tack för minnesgåvor till Cancerfonden, Barncancerfonden och Bröstcancerfonden

Ett stort och varmt tack för alla kondoleanshälsningar och minnesgåvor som kommer forskning och stödjande verksamhet till godo. Totalt har över 60.000 kr skänkts till dessa ändamål i Annas namn!


Tack till våra familjer

Slutligen vill jag rikta ett offentligt tack till min och Annas familjer som under hela resan stöttade oss så helhjärtat och kompromisslöst, och fortfarande gör det.

Massa kram!

103 kommentarer:

 1. Har tänkt mycket på dig och Tilde och hur ni har det så här en tid efter kära Annas bortgång, kikar alltid in lite då och då för att se om du skrivit något. Du skriver med sån värme och Anna och förstår att saknaden måste vara outhärdlig många gånger.
  Ha en varm och go sommar du och er fina dotter.
  Kram Janet

  SvaraRadera
 2. Jag säger tack för att vi fick följa med på resan, även om slutet inte var det bästa. Jag önskar er all lycka i framtiden och hoppas att inte saknaden är för svår att bära. <3

  SvaraRadera
 3. Det är vi som ska tacka för att ni delar med er!

  SvaraRadera
 4. Jag är en av de som följt er resa, kommenterat och även länkat från min blogg. Tänker mycket på dig och er fina dotter och förstår att saknaden efter Anna måste vara stor.

  Jag kämpar själv mot cancer som jag fick under graviditeten.

  Massor av kramar till er!

  SvaraRadera
 5. Tack Henrik och Anna för all kärlek och värme.

  SvaraRadera
 6. Det är vi som får dela bloggen med er som ska tacka! Tack snälla, kramar Annelie
  Hoppas ni får njuta av en skön sommar, Tilde och du.

  SvaraRadera
 7. Jag säger som de andra; tack för att ni delat med er. Tack för att ni tagit vara på er speciella förmåga att via ord förmedla det största, kärleken, och också det svåraste. Ni har berört och fortsätter beröra - och för det tackar jag er alla tre.

  SvaraRadera
 8. Du har många att tacka men vi är MÅNGA som oxå vill tacka DIG!!!!
  Det är en glädje nu att "se" att ni verkar ha det ganska bra trots allt och du verkar stark.., oerhört stark.
  Anna, du och lilla Tilda har minsann bidragit med mycket för många, jag själv har tex dragit ner på vardagstempot betydligt och börjat inse värdet i att umgås med min familj mer.
  Jag stängde ner min inredningsbutik för några månader sedan och det har jeg ER att tacka för.
  Jag fick upp ögonen och insåg att arbetet får INTE gå före min familj:)
  Tack snälla.., ta väl hand om er!
  Kram
  Marianne

  SvaraRadera
 9. Det är lika mkt vi som ska säga tack till dig och Anna! Fortsatta styrkekramar till dig och Tilde.

  SvaraRadera
 10. Har tänkt så på er sedan du skrev sist! Tack för att ni lämnat ut så mycket av ert liv till alla oss bloggläsare, kända som okända.
  Önskar dig och Tilda det bästa! Många varma kramar Elin A

  SvaraRadera
 11. Du skriver så fint, jag blir alldeles gråtfärdig över värme och kärlek som strålar mot mig då jag läser. Er livsresa har berört djupt och ger spår i vardagen; jag omprioriterar mitt liv med min familj. Tack för allt ni gett mig genom er blogg!

  Jag önskar dig och Tilda allt gott i livet framöver.

  Varma kramar från Lisa

  SvaraRadera
 12. underbart att höra, ni är verkligen värda allt! Hoppas vi kan fortsätta stötta genom bloggen å att vi får följa er även framöver. Ni har många som är med er=)
  kram å ha det bäst!!!

  SvaraRadera
 13. Tack för att du uppdaterar här, jättetack.

  Ha det så bra det bara går nu.
  Varm kram till er båda

  SvaraRadera
 14. Mitt tack går till Er för at vi fått följa med på resan och gett oss en annan syn på våra liv. Många kramar

  SvaraRadera
 15. Åsa i Uppsala24 maj 2010 22:41

  Ibland när människor drabbas av en så svår tragedi och sorg och hanterar det så varmt, öppet och innerligt som du och Tilda gör så brukar jag tänka att det kanske bara är människor som är starka som "får" drabbas så hårt. Du besitter en fantastisk förmåga att sätta ord på dina känslor. Jag tror att det är guld värt för Tilda.
  Kram!

  SvaraRadera
 16. Jag hittade hit när vi precis fått beskedet att min mamma fått lungcancer och som spridit sig. Det har stärkt mig att läsa om er, även fast jag hoppas att min mamma finns här ett tag till. Kikar in då och då för att se om du uppdaterat och det kommer jag fortsätta med.
  Många kramar och tankar till er alla 3.

  Kram Å

  SvaraRadera
 17. Tack . Önskar dig och din lilla dotter all lycka i framtiden med era liv. Kram/Karin

  SvaraRadera
 18. Det är vi som ska tacka för att vi har fått vara med på er resa. Bloggen strålar verkligen av kärlek och värme!

  Stor kram till Dig Henrik och lilla Tilda.

  SvaraRadera
 19. Åh vad glad jag blir att halsbandet till Anna kom fram som jag har funderat, Tack Henrik för att du delar med dig,
  sköt om dig och Tilda

  SvaraRadera
 20. Tack själva.... En stor kram till er båda:-)))

  SvaraRadera
 21. Det känns i bröstet när jag läser dina ord, lycka till med framtiden för både dig och er dotter!!!

  SvaraRadera
 22. Hej,

  Finner inga ord för vad jag precis har läst.
  Jag känner er inte men jag gråter och blir så arg över att människor ska behöva drabbas av sjukdomar och olycka. Man inser verkligen att livet är en gåva.

  Jag önskar er lycka till med allt!

  SvaraRadera
 23. Jag vill tacka för denna blogg, den och Anna har gjort mig till en bättre människa! Jag är så ledsen att Anna inte klarade den svåra kampen, men hennes minne lever vidare även om jag inte kände henne personligen. Hon påverkade och påverkar mig! TACK

  SvaraRadera
 24. Tack för den vackra uppdateringen och varma kramar tillbaka till er bägge

  SvaraRadera
 25. Många kramar till dig Henrik!
  Ni är värda alla vågor av kärlek i världen.
  Allt gott till dig och Tilda och era nära och kära.
  Kramar Christel

  SvaraRadera
 26. Många kramar till dig Henrik och Tilda!
  Jag är en av dem som följt Anna både här på bloggen och på forumet Cancertjejer - jag saknar hennes kloka inlägg!

  kram

  SvaraRadera
 27. Tack för att du delar med dig av er värld, vi är många som tänker på er (som du redan vet). Var rädda om er! Kramar Åsa med familj

  SvaraRadera
 28. Tack för att jag fått följa erat liv, har blivit mer ödmjuk inför livet, önskar dig och Tilde all lycka i framtiden, det är ni värda!! KRAM Annika

  SvaraRadera
 29. Stort tack ska du ha Henrik, som håller oss uppdaterade om ditt och Tildas liv.
  Känns så skönt att veta. Vi som tittar in här dag efter dag, vill att ni ska må bra.


  Kram till er!

  //Mariette

  SvaraRadera
 30. Hej Henrik!

  Som alla ovanstående kommentarer kan jag bara säga tack tillbaka - att du fortsätter uppdatera och tala om hur det går för dig och lilla Tilda mitt i den oerhörda sorg ni just utsatts för. Det är skönt att få ge kärlek och värme, om än så här skriftligen. Man får ju lika mycket, eller mer, tillbaka av dig och dina inlägg, och Annas inlägg som man kan läsa om och om igen. Man finner en oerhörd styrka i det!

  Ta väl hand om dig, och lilla Tilda, och jag önskar jag kunde ge er båda en stor varm kram på "riktigt".

  Stor varm styrkekram
  Tina

  SvaraRadera
 31. Stort tack till er och era stora hjärtan, som släppt in oss i ert liv och delat med er av glädje och sorg.
  Önskar er all lycka inför framtiden och att Anna har d bra på sitt nya ställe <3

  /Benita

  SvaraRadera
 32. Tack!!
  Önskar dig och Tilda en fin sommar..
  Kramar från Maria..

  SvaraRadera
 33. Tänker mycket på Anna, dig Henrik och Tilda - en sån svår stund har ni lyckats förmedla till sååå många främmande människor, utöver era nära och kära. Det är som du säger, Annas blogg har berikat mångas liv! Det känns skönt att läsa att du själv uppskattar den respons ni fått. På något sätt vet du att det finns oerhört många som har stöttat er familj och fortsätter finnas här för dig och Tilda.
  Ta hand om er!
  Kraaaam!
  Cathrine

  SvaraRadera
 34. Denna bloggen berör, och får en verkligen att tänka på "livet här och nu"... Det är verkligen vi som skall TACKA Dig, lilla Tilda & Anna för att ni velat delt denna resa med oss och jag hoppas du fortsätter skriva... Du skriver fantastiskt bra och jag håller alla tummar jag kan för att Du och Tilda får ett bra lång och lyckligt liv tillsammans. Den resa Ni gått igenom tillsammans har varit tuff och nu hoppas jag att resten är er en nedförsbacke för er....

  Kram från Petra- Skåne

  SvaraRadera
 35. Tack för att vi har fått följa med er på er resa. Jag önskar dig och Tilda all lycka i framtiden.

  Kärlek!

  SvaraRadera
 36. Kära Ni!! Ni har berört mej så otroligt mycket...och framförallt ditt sätt att skriva, Henrik och det sätt som ni bearbetar sorgen...min dotter blev sjuk när hon var elva år..en, som tur var, godartad tumör i ena benet, men ack så mycket plåga och tuffa behandlingar för henne i många år framöver...nu är hon tjugonio år, lyckligt gift med två fina barn...otroligt stark trots att hon fortfarande har kvar en utspridd tumör i ena benet..mycket ont och mycket halt...men hon har livet kvar!! Hela hennes "sjukdomstid" har förändrat mej enormt mycket...livet är inte bara jobb (jag jobbar 80% och kommer att göra det i fortsättningen också..), man får en sån annan känsla för vad livet är...ännu mer känner man det när man läst er blogg...hur fort livet förändras och tyvärr tar slut för vissa...jag har blivit så berörd av er och jag önskar dej o lilla Tilda all lycka i framtiden..kram från en trogen bloggläsare i södra Sverige

  SvaraRadera
 37. Det är vi som ska tacka för vi fått följa med på denna resa. Önskar det skulle slutat annorlunda, men hoppas du & din söta dotter får en bra framtid ändå.

  SvaraRadera
 38. Det är inte du som ska tacka utan det är alla vi som fått dela allt detta med dig, Anna och Tilda och förhoppningsvis fått en ödmjukare inställning till livet många kramar till dig och Tilda

  SvaraRadera
 39. Det är ett sånt fint sammanhang av smärta och fina känslor Ni beskrivit under hela tiden. Det är otroligt vad det väcker för känslor inom en. Med svåra egna sjukdomar har denna blogg fått mig att få distans till det mesta. Jag ser lite mer av mer! Känslan i orden Ni använt är äkta, det har inte fortsatt i någon kommersiell anda. Ni har beskrivit händelser som om man läser ett kapitel ur en bok och därefter hanterat det utifrån era förutsättningar. Naket och otroligt mänskligt. Tack.

  SvaraRadera
 40. Tack för att du orkar uppdatera oss om hur ni har det och tack för att ni delat med er så generöst av ert liv till oss läsare. Blir otroligt berörd av allt och det får mig verkligen att vilja fånga dagen som är idag! Många varma kramar till dig Henrik och till Tilde!

  SvaraRadera
 41. Veronica Magnusson26 maj 2010 10:35

  Min spontana reaktion på detta inlägg var. Tack själv!! Tack för att vi har fått vara med på denna resa, tack för att ni har delat med er av era upplevelser, tack för värmen ni sprider. All kärlek!

  SvaraRadera
 42. Tänker ofta på Dig och Tilda och hoppas att Ni har det så bra som det går...Du har en fantastisk förmåga att skriva och jag säger som många andra:Jag har omvärderat livet under tiden som Anna skrev och hoppas bevara den känslan i fortsättningen också.Lev väl...
  Kram Paula

  SvaraRadera
 43. Tack från hela MITT hjärta att jag fått följa er på vägen.
  Tack för att era ord fått mig att tänka efter, tack för att det ni upplevde fick mig att försöka leva mer i nuet. Tack för att ni orkade uppdatera oss oroliga bloggläsare mitt i allt.

  Tack för att du fortfarande känner att du vill uppdatera oss läsare.
  Varma kramar till dig och lilltösen.
  <3
  /Marie Lundqvist

  SvaraRadera
 44. Tusen tack själva för att du/ni har delat detta tunga med oss... Massa lycka tiller och <3

  SvaraRadera
 45. Tack själv Henrik säger jag som så många andra!!!
  Jag hoppas du och Tilda har det så bra som det bara går efter omständigheterna. Jag hoppas också att ni får en riktigt skön sommar som förhoppningsvis kan hjälpa till att läka och hela er.
  Kramar och många tankar
  Christel

  SvaraRadera
 46. Tack till ER för att ni har delat med er av era jobbiga månader som har gått. Hoppas nu att du och lilla Tilda kan njuta av sommaren. Anna njuter nog som bara den uppe bland molnen när hon ser ner på er. :-)

  Kram Maria från GBG.

  SvaraRadera
 47. Tack! för att vi fått följa med på er långa resa tillsammans. Det har lärt Mig mycket, lever numera i nuet och tar vara på vad Jag har. Tar inte något förgivet längre.
  Så roligt att få fortsätta följa Dig och Tilda genom livet. All Styrka till er och många kramar. Önskar er en bra sommar med mycket sol värme och kärlek.

  SvaraRadera
 48. Jag säger som de andra; tack för att ni delat med er. Jag önskar dig och Tilda all lycka i framtiden.

  SvaraRadera
 49. tack för att ni delar med er på ett så fint sätt om en sådan jobbig resa.... varma kramar en bloggläsare <3

  SvaraRadera
 50. Önskar dig o Tilda allt gott i världen!
  O tack för att vi får följa er esa!
  Kramar en mamma/mormor

  SvaraRadera
 51. Tänker på er ofta och undrar hur ni har det.
  Jag hoppas innerligt att du och Tilda får det bra framöver även om ni har en tuff tid framför er. Jag hoppas som jag skrev förra gången att ni kommer ge ut boken ni skrev, bilderna och texten var fantastiskt fina och pedagogiska. Säkerligen något som kan hjälpa andra i samma situation.
  Massor med varma kramar från mig,
  Carolina Axwald! Hoppas ni får en fin sommar trots allt.

  SvaraRadera
 52. Stort tack till ER - som så generöst har delat med er av ert liv så att vi som inte själva har behövt uppleva något så jobbigt ändå får insyn i hur det är att leva med cancer i familjen. Det har stärkt mig. Jag uppskattar mitt och min familjs tillvaro så oändligt mycket mer nu. Och om det hemska skulle drabba även oss, vet jag att vi inte är ensamma om att kämpa. För mig personligen har Annas blogg också betytt att jag kommit närmare min man. Han växte upp med en cancersjuk mamma, och genom bloggen har jag fått större förståelse för hur det var att leva i hans familj under stor del av hans barndom och tonår.

  Kram!

  SvaraRadera
 53. Tack! Än en gång rör den här bloggen mitt hjärta!! Kram

  SvaraRadera
 54. Det är vi som ska tacka. För att ni delat med er och lärt oss alla så mycket om oss själva & om livet. Vad som är viktigt! Din & Annas öppenhet kring denna svåra period i livet kommer även vara av stor betydelse för Tilda längre fram i livet - när hon blir äldre och förstår mer och vill veta ännu mer. Ni har varit helt fantastiska kring hur ni har hanterat detta inför henne. Jag önskar dig och Tilda allt gott! Varma kramar från en bloggläsare

  SvaraRadera
 55. Tack själv!

  Många tårar har runnit ner för mina kinder när jag följt Annas blogg. Många tankar har jag tänkt om det jag läst. Ni finns med mig, alla tre, fast jag aldrig träffat någon av er. Men jag är själv i Annas ålder, med barn i Tildas ålder, och förlorade nyligen min mamma i cancer, så jag kan relatera till mycket av det som ni har skrivit om. Samtidigt som det är totalt ofattbart.

  Den terapi det innebär för min del att få läsa er blogg är svår att tacka dig och Anna nog för. Framför allt Annas utlämnande redogörelser för hur hon kände har hjälpt mig att släppa mina egna skuldkänslor och ångest i anslutning till min mammas sjukdomstid och bortgång.

  Tack, är alldeles otillräckligt, men jag har inget annat. Så...

  TACK!

  SvaraRadera
 56. Stort tack till Er säger jag! Jag önskar dig och Tilda all lycka som går.

  SvaraRadera
 57. Hej

  Det är vi som ödmjukt ska tacka för att ni lät oss ta del av er resa, även om den inte fick det slut som vi alla önskat. Förstår att bloggens syfte var att hålla nära och kära uppdaterade om vad som hände er men vi utomstående har även fått tid till eftertanke och känna omsorg. Jag vidhåller att Annas blog har gjort skillnad. Jag tänker ofta på er, er historia och era varma starka ord som andats sån positivitet trots att ni varit med om det svåraste man kan gå igenom som människa och nära anhörig.

  Så än en gång, det är vi som ska tacka er. Önskar dig och Tilda en sommar fylld av omtanke och kärlek.

  Kram

  SvaraRadera
 58. Tänker mycket på er, ni berör mig så. Hoppas ni får en fin sommar.

  SvaraRadera
 59. Det kändes så bra att läsa dina ord! Jag är en av dem som länkat hit från min blogg. Jag kommer aldrig glömma er! Kikar in här då och då för att se om något nytt har skrivits.Jag tror att den här bloggen ger många både tröst och lugn. Annas resa har ni skildrat så berörande och så kärleksfull. Ingen kan läsa här utan att få en tankeställare och känna att det finns en mening med livet.
  Krama om lilla Tilda och ha en fin sommar. Njut av sol och bad, Anna ler i sin Himmel.

  Varma kramar från Vänersborg

  SvaraRadera
 60. Carina Lindholm31 maj 2010 23:10

  Blev tipsad om denna blogg av en kompis. När jag läst om Er resa finner jag inga ord om hur orätttvist livet är. Kommer att titta in ibland.
  Skickar mina varmaste tankar till dej & Tilde. Önskar Er båda en underbar sommar.
  Kramar

  SvaraRadera
 61. Finaste, raraste du! Precis som alla andra skriver, så är det VI som ska tacka ER, för er värme och kärlek och för att vi får vara delaktiga i något så svårt som ni gått och går igenom! Helt fantastiskt generöst och stort av er, och väldigt lärorikt för många av oss! Många är vi som berörts djupt av er resa, många är vi som tänker på er och sörjer med er! Många är vi som värderat om våra liv, insett vad som är viktigt, och det till stor del tack vare er fina blogg!

  Ditt sätt att skriva är fantastisk! Fortsätt med det! Vi är många som gärna följer dig och Tilda vidare! Och boken - den måste du bara se till att den släpps - den är helt fantastisk!

  Stora kramar från mig, jag önskar er en fin sommar! Var rädda om er och varandra! Anna finns med er, hon sitter i himmelen och dinglar med benen och vakar över er!

  SvaraRadera
 62. En som tagit del av era liv....2 juni 2010 09:27

  TACK för alla fina ord och handlingar. Det är fantastiskt att det finns människor som ni. Som kan dela med sig av något så personligt utan att det känns "ömkligt" utan just som en (mycket tragisk) men sann berättelse om några människors liv, i lycka och... sorg.
  Ta hand o varandra!

  SvaraRadera
 63. TUSEN TACK för att vi fått vara med er under denna tiden. Hoppas att ni kan gå vidare i livet, med ett ljust och fint minne av Anna. All styrka o medkänsla till er! Kram

  SvaraRadera
 64. Jag hoppas ni har det bra i sommarvärmen...jag tänker ofta och mycket på er...kram från Helen

  SvaraRadera
 65. Saknar Anna men tack Henrik för att du fortsätter skriva.

  Hoppas du och Tilda trots allt det svåra får en skön, mysig sommar tillsammans med era nära och kära!

  Många kramar
  /CarinaV

  SvaraRadera
 66. Hej Henrik,

  Tänker på Anna någon gång varje dag. Saknar henne. Det gär ju inte att förstå. Vilken resa...

  Hoppas det är bra med dig och Tilda.

  Massor kramar
  Lotta

  SvaraRadera
 67. Tänker på er och Anna idag och många andra dagar och hoppas att ni har det bra.
  Har fortfarande svårt att inse att hon inte finns längre förutom i tankarna.

  Stora kramar
  Eva Sunding med familj

  SvaraRadera
 68. Hej Henrik!

  Tänker mycket på dej o lilla Tilda, hoppas att ni trots allt har det någorlunda bra! Vill önska er en fin sommar även om Anna inte längre finns med er. Massor med kramar till dej och Tilda!

  Charlotte

  SvaraRadera
 69. Henrik: Jag instämmer med övriga här inne, tack för att ni vågat och velat dela med er. Sedan vill jag bara säga, vilken fantastisk saga du skrev till Tilda och bilderna var underbara. Tryck upp den så andra får möjlighet att köpa den och skänk en del av inkomsterna till forskning om du inte vill behålla allt själv. Brevet till Anna var också fantastiskt att läsa. Jag önskar dig och Tilda all lycka och välgång och passar även på att önska er en trevlig sommar. Kram Frk Nyfniken

  SvaraRadera
 70. kikar in för att kolla läget. hoppas er sommar blir bra!

  SvaraRadera
 71. Hittade till er blog av en slump och kunde inte slita mig när jag väl börjat läsa, tårarna forsar nerför kinderna. Vill bara säga att jag är djupt berörd av ert öde och tycker att ni har gjort ett fantastiskt jobb i de svåra tider ni gått igenom. Massor med styrkekramar till dig och Tilda ni verkar vara ett toppenteam!

  SvaraRadera
 72. Jag har som många andra följt bloggen och blivit otroligt berörd. Går in flera gånger om dagen och läser om och om igen. Kan inte förstå att det blev som det blev. Tittar ofta på den fina bilden på er tre, hon är så söt er lilla Tilda, och så hoppas jag att ni två som nu är kvar har det bra. Jag tänker ofta på er! Vill även tacka för att du Henrik orkar hålla bloggen levande, för det hoppas verligen att du gör. I och med att man blev så fast i Annas öde så vill man med automatik veta hur det går för er och önska er allt det bästa!
  Varma sommarkramar från en annan mamma

  SvaraRadera
 73. Hej.
  Beklagar djupt din förlust. Jag förlorade min man i en hjärntumör i mars 2009. Vår son var då 2 månader gammal. Vi hade oxå hemsjukvård det sista och det är jag glad för eftersom M ville vara hemma hela tiden. Fantastisk personal. Sköt om er.
  Kram Catrine och Fredric

  SvaraRadera
 74. Hej! Hur mår du, Tilda och resten av familjen? Kram

  SvaraRadera
 75. Tack för den otroliga chansen att få vara med på er sorgsna, men ack så fyllda resa av värme, kärlek och minnen. Ni är otroliga!
  Kram

  SvaraRadera
 76. Vad jag saknar dej Anna!! tänker så ofta på dej och din familj, varmaste önskningar till de dina...
  kramar Karola

  SvaraRadera
 77. Tittar in för att se om du uppdaterat bloggen. Hoppas verkligen att ni trots allt har det bra och att ni får en fin sommar tillsammans.
  Styrkekramar

  Kristina

  SvaraRadera
 78. Hej Henrik!

  Tänker ofta på Anna, kan forfarande inte riktigt förstå att jag aldrig mer kommer att höra hennes röst.

  Hoppas att du och Thilda mår bra!

  Kramar
  Petra

  SvaraRadera
 79. Hejsan!

  Att förlora någon man älskar är helt obeskrivligt, overkligt och helt fruktansvert.

  Har läst igenom hela bloggen, och jag kan säga att det var omöjligt att läsa allt utan att behöva ta fram näsdukar!
  Jag önskar dig och Tilda en riktigt härlig sommar och ta väl hand om er!
  Ta vara på tiden medans den är er, imorgon kan den vara borta!

  SvaraRadera
 80. Undrar hur Henrik & Tilda har det... Hoppas på en uppdatering snart. Önskar er en fin sommar.

  SvaraRadera
 81. Hej Henrik! Tänker ofta på er..hoppas du och T har det bra i den härliga sommaren.

  SvaraRadera
 82. Hej Henrik,
  Hoppas du och Tilda får en fin sommar trots er stora saknad och sorg efter Anna. Cancer är skit! Ingen rättvisa eller mening med det om du frågar mig. En grym sjukdom som slår till mot fina människor. Hoppas ni hittar glädje mitt i sorgen. Många tankar till er från en trogen bloggläsare! /Hanna

  SvaraRadera
 83. Stort och varmt tack för att ni delade med er av er resa. Förstår att det måste vara oerhört tungt för er nu, men hoppas ni finner ett lugn och ett hopp om ljusare framtid längre fram. Det är ni värda.

  SvaraRadera
 84. En stor kram till dig och din lilla tös.....
  Janet

  SvaraRadera
 85. Jag håller med någon kommentar som sa att det är lika mycket vi läsare som ska säga tack. Tack för att ni visade hur det var utan att försköna men ändå fanns hela tiden något positivt med.

  SvaraRadera
 86. Hej!

  Hur har ni det i sommarvärmen? Hoppas att allt är bra med er. Tänker på er och hoppas på ett nytt inlägg snart om Tilda och hur hur ni har det.

  Kram från västkusten

  SvaraRadera
 87. Hej Henrik och Tilda! Hoppas ni får en underbar sommar som ger er fullt av ny enerig för att orka med när hösten kommer! Jag är övertygad om att Anna sitter på ett molm, med benen dinglande och ser till att ni har det bra på jorden!

  Kram till er från Anneli i Billingsfors!

  SvaraRadera
 88. Hoppas allt är bra med er . Då min make dog 1995 fick jag veta att det är värst efter 5 månader...Min dotter 22 år väntar på läkarbesked på måndag. Hon har haft cancer i 10 år. Vet att ni levt i helvete och hoppas att ni är inte ok men flytande. Vad skall man säga, finns inga ord. Kram från Skåne och en annan familj...

  SvaraRadera
 89. Tittar in och önskar dej Henrik och Tilda en fin sommar, hoppas Tilda doktorn fortsätter vara bästa plåstret för dej! Tänker mycket på er.
  kram Karola

  SvaraRadera
 90. Vill bara säga att jag tänker på er. Kram från Uppsala.
  //Joy

  SvaraRadera
 91. Jag saknar Anna fast vi aldrig han träffas...
  Ibland kollar ja in här för att få läsa lite igen.'Hoppas bloggen kommer finnas kvar.

  Varma hälsningar från Sofie

  SvaraRadera
 92. Är bloggen nedlagd?

  SvaraRadera
 93. Tittar in titt som tätt och hoppas på att du har uppdaterat bloggen.
  Hoppas verkligen att Du & Tilda har det bra och att ni har kommit vidare på erat sätt.
  Tänker på underbara Anna, hon har det bra !

  Många kramar och styrka till er båda!

  SvaraRadera
 94. Kära lilla familj. Så fint ni skrivit och vilken fin rörande berättelse till lilla Tilda. Önskar att er sommar ändå kan ge glädje till er. Minnena till Anna kommer för alltid leva kvar med er. Jag kommer aldrig glömma er fina familj och vad ni går och gått igenom. Många kramar o tankar till er. Ammi

  SvaraRadera
 95. Jag vill tacka så jätte mycket för allt du och anna har skrivit i den här bloggen. Jag tappade min kusin för 7 år sedan. Han dog 21 år gammal i leukemi. Att läsa här har fått mig att bearbeta sorgen och jag har försökt att förstå allt han gick igenom. Tusen tack. Önskar dig och Tilda all lycka i livet!

  SvaraRadera
 96. Tänker på dig o Tilda denna underbart sköna o fina sommaren.O hoppas ni har det bra! Så bra ni nu kan ha det.
  Stor kram en mamma/mormor

  SvaraRadera
 97. Hoppas ni har en bra sommar, trots allt elände.
  Du och lilla Tilda finns i våra tankar!

  SvaraRadera
 98. Hej Henrik och Tilda!

  Jag hoppas ni kunnat njuta av den fina sommar vi haft. Att du badat mycket Tilda och att du henrik fått tidf att varva ned efter den enorma påfrestning det har varit för dig.

  Jag är inne här titt som tätt.. När man fastnar i trivialiteter som att det är tråkigt att det regnar. Att badtemperaturen sjunkit. Då skäms man lite. För att man ( jag) hänger upp livet på småsaker.

  Bloggen och Annas död ger en en hågkomst om att livet är förgängligt. Att vissa saker är fan så mycket viktigare än andra. Och bloggen är så mkt Anna.
  men jag önskar så, från djupet av mitt hjärta, att denna blogg och Annas död inte fanns. Att man skulle komma på det viktiga i livet utan att Annas skulle behöva bli sjuk och lämna er, mitt i livet, mitt i familjen!

  Kram till er! Styrka.

  Claudia

  SvaraRadera
 99. Kikar in här då och då för att se om du uppdaterat i bloggen.
  Önskar som så många andra här ovan att ni haft en skön och stärkande sommar tillsammans.

  kram Ulli, en bloggläsare

  SvaraRadera
 100. Hej Henrik och Tilda!
  Vill skicka en hälsning till er och säga att jag tänker på er och undrar hur ni mår. Hoppas ni har haft lite sköna stunder i sommar och att ni får kraften att gå vidare.
  Kram Sara, ännu en bloggläsare

  SvaraRadera
 101. Otroligt starkt!
  Sagan var riktigt bra och otroligt fint skildrat.
  Min egen skada känns så lite och mina bekymmer så små jämfört med det ni går igenom.

  SvaraRadera
 102. Vilken vacker saga, tårarna bara rinner...
  så sorgligt, vackert, fint å alldeles perfekt skrivet å illustrerat,
  ser framemot att hitta den i bokhandeln!

  Tack för att ni delar med er <3<3<3
  all kärlek till ER!
  /Ullis

  SvaraRadera
 103. Hej Henrik å Tilda!
  Jag har läst om Annas resa och blivit oerhört berörd. Vilken fantastisk tjej hon var !!
  Hon var nog för god för denna värld.
  Förstår att er saknad av Anna,som maka och mor
  är ofantlig, ogripbar.
  Hittade en dikt som jag ber att få skicka med:

  När morgondagen börjar utan mig,
  och jag inte är där,
  önskar jag att du inte ska gråta,
  som du gör idag
  när du tänker på de saker
  vi inte hann säga,
  Jag vet hur mycket du älskar mig,
  lika mycket som jag älskar dig.
  Och varje gång du tänker på mig,
  vet jag att du saknar mig också.

  Men när morgondagen börjar utan mig,
  försök att förstå
  att en ängel kom och ropade mitt namn,
  och tog mig i hand,
  och sa att min plats var
  i himlen ovanför.
  Och att jag behövde lämna efter mig
  alla dem jag verkligen älskar.

  en tår föll från mitt öga.
  I hela mitt liv, hade jag alltid tänkt
  att jag inte ville dö.

  Jag hade så mycket att leva för
  och så mycket kvar att göra.
  Det verkade helt omöjligt
  att jag skulle lämna dig.

  Jag tänkte på alla dagar som varit,
  de bra och de dåliga.
  Jag tänkte på all den kärlek vi delat
  och alla glada stunder vi haft.
  Om jag kunde återuppleva gårdagen,
  tänkte jag, bara för en stund,
  skulle jag säga farväl och pussa dig
  och kanske skulle du le.

  Men sedan insåg jag
  att detta aldrig skulle ske,
  för tomhet och minnen
  skulle ta min plats.
  Och när jag tänkte på världsliga ting,
  som jag skulle komma att sakna imorgon,
  tänkte jag på dig, och när jag gjorde det
  fylldes mitt hjärta av sorg.

  Men när jag gick genom himlens portar,
  kände jag mig så hemma.
  När Gud kollade ner och log åt mig,
  från sin stora guldtron, sa han

  "Detta är evigheten och allt jag lovat dig.
  Idag är livet på jorden slut,
  men här börjar ett nytt.
  Jag lovar dig ingen morgondag,
  men idag kommer vara för evigt.
  Och eftersom varje dag är samma dag,
  finns ingen längtan efter det förflutna.
  Men du har varit så trogen, pålitlig
  och äkta.

  Fast det fanns gånger du gjorde saker
  du visste att du inte borde.
  Men du är förlåten, och du
  är äntligen fri. Så tag min hand och dela
  ditt liv med mig."

  Så när morgondagen börjar utan mig
  tro inte att vi är långt ifrån varandra,
  utan varje gång du tänker på mig,
  är jag här i ditt hjärta "

  Sänder styrkekramar till er !
  Inger M

  SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna