söndag 17 januari 2010

Kvar på KS

Stirrar upp i en droppställning med en mjölkvit trögflytande sörja som sakta ska fylla mina vener i natt. Ja jag kan ju varken äta eller dricka så det kanske är dax för lite extra energi? Ja vad ska man säga? Jag pendlar just nu i ett vacuum av svår illamående med olidlig yrsel, total lomhördhet, hemska sluddriga talsvårigheter och allt värre reumatiska symptom i händer och armar. Ligger som en döende 90-åring i en sjukhussäng och måste be om hjälp med allt. Och inte ens det kan jag. När min tanke vill säga "Hjälp mig upp", kan min mun med möda formulera: "Hjälf vej uff". Det är som taget direkt ur en tidig Killinggängt, men utan Robert Gustafsson och en lite löjeväckande Roland Järverup. För det komiska missfostret är jag.

Jag har nu strålats 3 ggr mot hjärnan och har 2 ggr kvar. Och sen väntar ytterligare 2 veckor med strålning mot axillen. Det kommer tydligen att kunna ta lång tid innan förlamningen släpper om det ens gör det. Minst flera veckor innan det kanske ger sig lite. Och alla mina symptom har gjort mig känslomässigt helt avtrubbad. Jag är helt enkelt inte jag längre. Jag orkar inga besök. Helst inte ens av sköterskor och läkare. Men all er tankekraft, böner om mirakel, tända ljus, blommor och oförtröttliga omtanke lyfter min/ vår tillvaro. Tro inget annat. Jag är bara så förvånad över att så många människor blir berörda av vad jag skriver.

Ibland känns det som att jag inte ens kommer att ta mig härifrån. Mardrömmen är ju att ligga och dö på ett sjukhus. 36 år gammal. Att inte längre se, höra eller kunna prata. Vi får verkligen hoppas att det inte besannas och att Robert Gustafssons figurer får fortsätta vara just komiska figurer utan inslag av såna som mig.


För jag längtar ur den här hemska bubblan nu. När lilla underbara Tilda säger: Men var är mamma då? Och sen kryper upp i sjukhussängen och klappar mamma på kinden. Då blundar hennes mamma, försöker tänka bort sina nya vingliga, reumatiska händer och längtar efter att kunna forma läpparna till en riktig puss. Då ligger vi hemma i sängen på Fridhemsgatan och jag sjunger hennes älskade små godnattsånger tills vi somnar tätt, tätt ihopslingrade.

424 kommentarer:

 1. Vad fint att se att du skrivit trots att du har det så jobbigt! Tänker på dig och familjen!
  Många varma kramar Elin A

  SvaraRadera
 2. Bara denna fantastiska Blogg, är ett mirakel i sej. Gud välsigne DEJ ANNA och din underbara familj.

  SvaraRadera
 3. Oavsett om du inte kan forma rätt ord ur munnen så har du skrivandets förmåga kvar och du får verkligen mig som läser att iaf förnimma din situation just nu. Mirakel sker, mirakel sker, du är så värd ett mirakel och det ber jag för dig!!
  kramar

  SvaraRadera
 4. Fina Anna! Usch, det låter inte roligt alls... Men skriva kan du verkligen fortfarande! Och formulera dig jättefint. Doktor Tilda kommer fortsätta läka dig, det är jag säker på. Kanske är du starkare redan på fredag, så jag kan komma upp efter min behandling. Jag hör av mig! All kärlek, mod & styrka till dig! <3 corall/Lilla H

  SvaraRadera
 5. Hittade in hit till dig via Vimmelmamma blogg. Å jag kan säga jag inte bara fällt en tår samtidigt som jag ser en kämpe bakom denna blogg. Beundransvärt att du orkar skriva samtidigt kan det vara en form att kommunicera när man inget annat orkar.
  Jag hoppas verkligen också som någon annan skrev här om MIRAKEL och visst sker sådana. Låt dessa strålningar ta bort denna vidriga sjudom. Ser ju också att du har en alldeles speciell egen doktor lilla Tilda.
  All min styrka och kraft sänder jag till dig med hopp om att du ska bli bättre fort.
  Lass av stärkande och helande kramar !!!

  SvaraRadera
 6. Hej Anna
  Idag har jag lånat en bild du har på bloggen.Hoppas det var ok. Tänker på dig ofta, ofta.
  Lotta

  SvaraRadera
 7. Lisa Stavvik Hitti17 januari 2010 23:17

  Tänker så mycket på dig, Anna. Ber för dig och de du har runt dig.

  Lisa i Bengtsfors

  SvaraRadera
 8. Hejsan Anna,tänker ofta på dig och din familj.Hoppas att allt blir bättre, det måste bara bli så,massor med Bamsekramar!

  SvaraRadera
 9. Oh Anna, du är helt enorm. Kan inte förstå att du besitter denna mentala syrka då sjukdomen nästan förgör dej fysiskt. Du finns i mina tankar och böner VARJE dag.
  Innerliga Kramar / Titti

  SvaraRadera
 10. Anna!
  Jag skriver återigen, du är så ödmjuk och fin trots det helvete du drabbats av! Jag lider med dig och din familj och hoppas så innerligt att du får må lite bättre snart... Hade en pappa med hjärntumör så jag vet hur svårt det kan slå mot alla funktioner man har... en plåga för den drabbade och en plåga för de anhöriga! :-( Sov i drömmen med din dotter och man inatt, det ska ge dig styrka att orka även morgondagen! Många styrkekramar/Carina

  SvaraRadera
 11. åh lilla hjärtat! vad ska jag säga? finner inget bra. men jag hoppas på bot! jag hoppas av hela mitt hjärta!
  varma kramar!

  SvaraRadera
 12. Anna, jag vet inte vad jag skall säga. Det får bli det enkla: jag tänker på Dig.

  Många kramar från Emma

  SvaraRadera
 13. lilla lilla gumman vad du berör mig.
  Kramar om dig försiktigt och önskar av hela mitt hjärta att du fixar detta.
  kram
  Anki

  SvaraRadera
 14. Vackra, starka Anna!

  Du skriver så underbart vackert och gripande. Dina ord letar sig verkligen in i minsta lilla vrå i kroppen.

  Kram och tack för att du orkar dela med dig!

  SvaraRadera
 15. Vi känner inte varandra, men jag som så många andra berörs av vad du skriver. Har följt dig ett tag och idag vill jag bara skrika ut:
  Jävla skitcancer. Elaka fruktansvärda skitsjukdom.
  Heja heja strålningen och heja heja Anna! Du är enastående.

  SvaraRadera
 16. Anna, livet är så fruktansvärt orättvist och jag hoppas så otroligt mycket att du snart mår bättre. Du får inte dö från din fina lilla dotter, som behöver dig så¨mycket, det får verkligen inte bli så. Jag önskar jag kunde göra något för dig, trots att jag inte känner dig. Cancer är en hemsk sjukdom som rycker fram och sliter sönder kroppen, och jag förstår inte varför unga, fantastiska människor med små barn ska drabbas som du gjort. Snälla bli frisk! Du förtjänar allt det bästa! Kram från Marianne

  SvaraRadera
 17. fina du, du okända tappra kvinna. Man blir berörd och sorgsen och samtidigt imponerad av den klarsynhet, vilja och styrka du samtidigt besitter trots att kroppen inte lyder.

  Önskar och hoppas av hela mitt hjärta att det vänder. Kramar om...

  SvaraRadera
 18. Önskar att alla vi som tänker på dig kunde ta bort det onda o med tankens kraft spola fram tiden då du e tillbaka hemma o ligger hos din Tilde o myser..jag tror på dig o att mardrömmen e snart över o ni får fortsätta ert liv som vanligt igen som en familj förtjnar.
  Många styrkekramar o delar av min styrka ger jag till dig nu.

  SvaraRadera
 19. Vet inte vad jag skall skriva förutom att livet är helt galet orättvist.... Jag hoppas att detta snart är över och du är ute på andra sidan frisk som en nätkärna!

  Kan inte ens föreställa mig vad ni går igenom..

  Stor kram Jessica

  SvaraRadera
 20. Hej! Så fint du skriver! Håller alla tummar jag har för att du snart mår lite bättre! kram

  SvaraRadera
 21. Hej Du vackra starka Anna. För du är inget annat än det i denna stund. Du skriver så vackert och det tränger in i mitt mamma hjärta och sliter det i tusen bitar. Jag tror att din fina flicka känner din kärlek och att den kommer leva för alltid. Dessa stunder hemma på Fridhemsgatan kommer vara för alltid. Ni kommer alltid finnas hos varann. För riktig kärlek lever kvar och trotsar allt. Jag är inget annat än en främling men jag har tänkt så på dig denna vecka. På bussen, på jobbet, hemma. Klamra dig fast lite till. Lika snabbt som du blev dålig kan du bli lite bättre igen. Stor stor kram inatt från en annan mamma som också heter Anna.

  SvaraRadera
 22. Anna,

  i natt somnar jag med bilden av hur du ligger hopslingrad med Tilda och nynnar på godnattsånger. Det är den vackraste bild jag kan tänka mig av livet.

  Kärlek, ljus och styrka till dig och dina nära från Karin H

  SvaraRadera
 23. Att inte beröras, av det du genom ditt skrivande ger oss läsare tillträde till är en ren o skär omöjlighet, Anna.Påminner så mkt om Skräppan fr forumet Cancertjejer tycker jag.

  Ber om fortsatt styrka o mod till dig och de dina /Brittis

  SvaraRadera
 24. Finner inte ord... håller med Minnie ovan.. om bara våra tankar kunde....

  Varmaste kramarna från en annan mamma ANNA.

  SvaraRadera
 25. Din kropp lyder dig inte, men dina ord är kristallklara & flyter som en bäck, mitt iallt det fruktasnvärda finns det ork till lite humor. Det är stort, det är styrka. Du besitter en enorm styrka. Jag tänker på dig & sänder ytterligare kraft till de sista strålningsbehandlingarna, ge den hemskaste av de hemska sjukdomar vad den tål!!!
  Varm Kram Ann

  SvaraRadera
 26. Hej!
  Du känner inte mig heller. Anledningen till att jag hittat hit är att din kollega Carina V är min kompis, våra döttrar kommer från samma ställe...
  Jag har läst hela din blogg, du skriver verkligen helt underbart, du griper tag i en så man tappar andan!
  Jag kände en med hjärntumör förut så jag vet vilket elände det kan ställa till med även om det finns massor med olika symtom. Det jag kan säga är bara att livet är fruktansvärt orättvist, ingen borde drabbas av denna skitsjukdom.
  Även fast jag själv inte känner dig personligen så tänker jag på dig och din familj titt som tätt. Jag kan bara hoppas på mirakel så lilla Tilda får ha kvar sin mamma!
  Tack för att du delar med dig av dina djupa tankar!
  Stor styrkekram till både dig, din man och din bedårande lilla dotter / Maria.

  SvaraRadera
 27. Vackraste Anna,

  om jag bara kunde.. Ja om jag bara kunde.. Då låg du å gosade med dotter och man. Då fanns inga elaka celler kvar. Då vore du där dina drömmar är idag. Jag sänder dig famnen full med varsamma kramar.. sprängfyllda med kraft, hälsa, ljus, kärlek, vänskap, glädje, ork, drömmar..

  Annukka

  SvaraRadera
 28. ANNA!
  Jag har egentligen inga ord efter att ha läst din vackert skrivna inlägg. Skickar i alla fall min största styrkekram till dig.
  Linda.

  SvaraRadera
 29. Ska snart gå och lägga mig och hoppas jag får sova lite från mina plågor. Måste ju bara skriva några ord och tac, för jag fick läsa dina ord. Måste tagit dina krafter och ändå gör du det.Det ger mig kraft att uthärda mitt eget lilla helvete.Godnatt och dröm om du kan,för i drömmen är allt möjligt!

  SvaraRadera
 30. Du är beundransvärd som ens orka tänka tanken på att skriva bloggen, men du ger oss så mycket när du skriver.

  Kram Emma

  SvaraRadera
 31. Vet inte hur det här fungerar, jag har aldrig svarat på ngt blogg. Jag har svårt att hitta ord (invandrare). Jag kan inte skicka dig blommor för jag har inga pengar (student). Jag är dålig på att be (icke troende). Jag vet inte hur man tröstar (ingenjör, på gränsen till autistisk).

  Jag är bra på att lösa problem och det gör mig frustrerad att jag inte kan lösa ditt problem.

  Men jag tror på matte, krafter, kvantfysik. Allt består av energi. Våra tankar är energi. Strålning, cancer, bord, kärlek, allt består av energi.

  Så om jag och ni alla som läser detta sätter oss och framkallar den starkaste kärlek och glädje som ni någonsin har känt, och så riktar vi det till KS, Radiumhemmet, Avd. P14. Sal.4 så måste det släppa i Annas ansikte. Det måste ju vara starkare än radioaktiv strålning. Ska vi göra så? Ikväll kl 20. Vem är med?

  Mirjana

  SvaraRadera
 32. Usch sa orattvis livet ar. Jag bara hoppas hoppas hoppas att du kan vakna ur mardromsbubblan och allt kan vara som vanligt igen Kramar i massor

  SvaraRadera
 33. Fantastiska, fantastiska ord. Att du orkar och kan få ur dig dem i detta läge! Hjärtat blöder när man läser och medkänslan är så stor att inga ord finns.

  SvaraRadera
 34. Jag knäpper mina händer och ber en bön, för dig och dina nära.Aldrig mer ska jag klaga på triviala saker,jag ska visa alla jag älskar hur MYCKET jag älskar dom och jag ska vakna tacksam.
  Du har ett stort hjärta som låter oss okända ta del av din smärta och jag önskar av hela mitt hjärta att du en dag kan komma hem till din lilla flicka och man,få känna solen värma din kind.
  Kärlek.

  SvaraRadera
 35. Anna du berör så otroligt! Man ser en bild på en hälsan själv tjej. En text klok, rak, lite ironisk, kul, gripande, allt i ett paket. Livet är bara orättvist! Det finns sådana som super, röker bort sina barns liv och de får vara friska tills de är 90. Jag säger bara- bot för cancer! Nogrannare läkare som skickar hellre en gång för mkt än en gång för lite. Jag håller med vimmelmamman hade kunnat ta över värken ett tag för att avlasta dig en stund. Dina ord berör! Din dotter kommer alltid, alltid ha en del av dig inom dig. Du kommer finnas för henne på ditt sätt det är jag övertygad om. Kram

  SvaraRadera
 36. Kära Anna!
  Jag hoppas alla våra varmaste tankar ska bära dig genom de jobbiga behandlingarna så att du snart är hemma igen hos din fina familj.
  Birgitta

  SvaraRadera
 37. Hej Anna!
  Klickade mig in här via Lottas blogg (vimmelmamman) och har läst igenom alla dina inlägg! Du är så fin och så stark som person, även om du säger att du inte har vart det alla stunder. Men som du själv skrev, så är det okej att emellanåt stanna upp och få vara liten och sårbar :) Styrka handlar inte om vad du dagligen orkar med, det kommer inifrån. Du är en stark person utan tvekan! :)
  Doktor Tilda kommer ta hand om dig så bra så, kärlek håller en vid liv, fortsätt kämpa! Vi kämpar med dig.
  Miljoner styrke kramar till dig! /Matilda, 19, örebro :)

  SvaraRadera
 38. Fina du! Jag tanker pa dig ofta. Tack for att du finns, du ger otroligt mycket! Fina du, finn ro i sjalen, langt dar inne...och tank att hur det an blir...,sa blir det bra!

  SvaraRadera
 39. Sussi N Lundin18 januari 2010 05:44

  *kramar om och tänker på er!*

  SvaraRadera
 40. Lika glad som jag blir över att du orkar skriva några rader, lika ledsen blir jag över innehållet. Skickar all min styrka till dig, vännen.
  Varma kramar Busan

  SvaraRadera
 41. Är mållös, vet inte vad jag ska skriva. Din blogg är så himla gripande och man får tårar i ögonen.
  Sluter med en stor kram till dig!

  SvaraRadera
 42. Kära kära vän,

  mitt hjärta bara smälter till en pöl när jag läser ditt inlägg. Trots ditt tillstånd skriver du så fint. Jag vill inte skriva att jag tycker synd om dig. Men jag önskar att det som sker inte skedde. Man jag vill också säga att du är odödlig. Du är inte "bara" en kropp. det är bara en bild av universum. Universum består av oändlig kärlek, inte det jordiska universum, men på ett annat plan. Var inte rädd, för allt kommer att bli bra. Kärleken som finns mellan dig och de du älskar består på "andra" sidan. Ditt skal är trasigt, men din själ är oförstörbar. Tiden kommer att separera dig från de du älskar, men bortom tid och bortom rum finns en annan verklighet. Kärlek till dig Anna och kärlek till alla som älskar dig och ni kommer bäras igenom detta av osynliga händer gjorda av kärlek. Bortom den omedelbaran smärtan här och nu i det kroppsliga livet, kommer det till slut att bli bra. Tro mig.
  Stor varm kram till dig !!!! Kärlek /nicolas_andrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. Det finns ju som så många säger inget man kan säga allt känns så futtigt.... Man skulle så gärna vilja att du fick dig tid och riktigt kvalitets tid med din familj. Att du kunde få vara du. STOR kram och du finns i mina tankar. /Ella

  SvaraRadera
 44. kära Anna!
  Dina tankar och texter är glasklara och vackra som alltid - önskar du kan fylla tankarna med vackra bilder och känslor om allt livets goda tills du kan vakna upp ur den här bubblan och leva fullt ut igen! ....och Låt härliga Tilda sprida sin kärlek och energi hos dej och i dej!
  många kramar och kärlek Karola

  SvaraRadera
 45. Frömågan att skriva har du verkligen kvar och jag undrar varför vissa är tvugna att ha det som dig när andra inte behöver det =( det är overkligt onödig och fruktansvärt att du som borde vara hemma och mysa med din dotter är tvungen att ligga i en sjukhussäng och längta till det för att inte veta när du får göra det igen =/ hoppas och känns som om du har styrkan och modet att ta dig igenom detta och jag bara hoppas på att allt går bra bra samtidigt som jag vill kunna bidra med ngt =) Kram från ngn du ej känner men som vill dig väl

  SvaraRadera
 46. Känner dig inte men berörs otroligt av dina ord! Livet är förbannat j-la orättvist, så är det bara. Önskar dig all världens mirakel och styrka anpassad till den superstålkvinna du verkar vara. Måste strålningen få cancer och andra symptom att ge sig av ut i cyberspace och upplösas till intet. Kram Carola

  SvaraRadera
 47. Jag sitter med tårar i ögonen, jag tänker på er, på dig o din fina familj. Jag skickar styrketannkar och kramar och hoppas det hjälper, iallafall lite! Kramar från Malin!

  SvaraRadera
 48. Jag känner så med dig, livet är förbannat orättvist! Hoppas på ett mirakel...

  SvaraRadera
 49. Om det är så att vår tankar och stöd göra din dag lättare så känn styrkan i min bön om att du ska hämta dig från ditt onda. Kram Victoria

  SvaraRadera
 50. Du kommer att komma ur detta! Hur skulle det kunna gå på nått annat sätt??? Läkarna måste ju tro att du fixar strålningen och att du blir hjälpt av den - annars skulle de inte ge dig den. Du kommer att få komma hem igen och få vara sådär vanligt vardaglig som du önskar. Att få göra så enkla saker som att sjunga en gonatt sång för din lilla tös innan hon somnar... Att få ligga och hålla den varma lilla kroppen till en trygg och total avslappning. Allt detta kommer även om det känns tufft nu. Men jag hör på dig att kraften och styrkan finns där ändå, även då du känner dig svag och paket-lik. Du har så mycket att kämpa på så cancern kan lika gärna ge sig, en själ som din rår den inte på.
  Många kramar

  Jojjo

  SvaraRadera
 51. Du borde bli författare. Kanske hindrar cancerspöket dig från att tala tydligt men det har inte på något sätt vunnit eller hindrat ditt intellekt!Du skriver vackert om all tradegi som finns men också om den stora kärleken till din dotter. Många med mig ber för dig! Kärlek, K

  SvaraRadera
 52. Tänker på dig Anna, kämpa på.
  Massor med styrkekramar kommer här.
  Maria

  SvaraRadera
 53. Jag tänker mycket på dig. På dig och din familj. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du kommer att komma tillbaka. Komma ifrån ditt "inre fängelse" och bli dig själv igen.
  Hur fruktansvärt det är att ligga där i din sjukhussäng kan jag inte ens föreställa mig. Inte heller hur det är för din familj att stå utanför och försöka lindra.
  Jag ber för dig fast jag inte ens är religiös.
  Mina varmaste tankar till dig - fulla med kraft och tumhållning.

  SvaraRadera
 54. Tårarna rinner efter ditt inlägg. Kämpa på!!! Massor med kramar Sofie

  SvaraRadera
 55. Anna, omöjligt att inte beröras av dig och dina rader. Din mun kanske inte kan forma dina ord men dina fingrar hittar till rätt tangenter och skriver välformulerat. Alla mina tankar är hos dig och jag ber för att du ska få tillfriskna. Kram, Catharina

  SvaraRadera
 56. Hej Anna!

  Vad skönt att höra ifrån dig, jag går ut på din sida varje dag för att hoppas att få läsa att du mår bättre. Håller tummarna hårt för dig och din familj. Kramar Anne

  SvaraRadera
 57. Kära Anna! Trots att du mår så dåligt, lät du så full av liv när vi pratades vid för bara en vecka sen. Tack Anna för alla kloka råd om livet.
  Kram Jonna

  SvaraRadera
 58. Att du berör med dina ord är det ingen tvekan om. Varma kramar till dig och din familj, och hopp om att du snart mår bättre och kan pussa er söta dotter!

  SvaraRadera
 59. Mina ord känns överflödiga :-( Lider så mycket i dina känslor och kan inte i min vildaste fantasi förstå det du går igenom

  Hoppas av hela mitt hjärta att du vinner kampen och att du snart får pussa och gosa med Tilda.

  Många styrkekramar Johanna

  SvaraRadera
 60. Jag till skilnad från dig finner inte de rätta orden. Blev så glad när jag läste att du skrivit i din blogg på forumet. Vi är många som tittar varje dag o tänker på dig: Skickar energi kramar o önskan om att det ska vända för dig o din underbara famil.
  <3
  Eva59

  SvaraRadera
 61. Alla ord känns överflödiga. Men jag hoppas att strålningen snart hjälper dig undan för undan. Och jag är full av förundran att du kan skriva mitt i detta svåra. många kramar och styrka och mirakel.

  SvaraRadera
 62. Återigen så får du all min styrka tills att strålningen ger effekt!
  Du har kvar ditt jag, du ÄR du!
  Du är den som alla önskar det bästa och du ÄR den som ger heder åt kampen!
  Du är fantastisk! Det skall du ALDRIG glömma!
  George

  SvaraRadera
 63. En varm kram från mig. En okänd medmänniska. Dock fylld av empati..

  Du skriver fint men lider hårt.
  Hoppas så livet kommer åter.

  VARM KRAM Jenny

  http://passionsfrukter.blogg.se

  SvaraRadera
 64. Åhh, vad skönt att se att du skrivit och att strålningen går bra - Hopp Hopp Hopp!!!
  Tänker på dig massor och skickar varma kramar med Kärlek Styrka Hopp & Mod
  Mirakel finns...
  Kram Jenny (salomon)

  SvaraRadera
 65. Annica Westman18 januari 2010 09:27

  Ojojoj, det går inte att värja sig - det du skriver går rakt in och jag kan inte annat än att be och önska att universums alla goda krafter gemensamt arbetar för att du ska få må bättre och slippa "den jävla skitcancern". Vi är många som tänker och skickar värme och kärlek till dig, trots att vi inte känner dig personligen. Stoor kram Annica W

  SvaraRadera
 66. Hej Anna! Av någon anledning minns jag en massa detaljer om dig och oss på gravidyogan när vi väntade barn, när du stolt och nyförlöst var ute promenerade med Tilda och jag vankade omkring höggravid och väntade på min tur. Jag minns när vi träffades på BVC mm. Och nu tänker jag på dig och din familj flera gånger varje dag och jag pratar om dig ofta. Skickar över en massa bamsekramar och kärlek till dig och hoppas det kan lätta ditt lidande lite. Maria (Nellys mamma)

  SvaraRadera
 67. Jag tänker lägga mig ner på golvet och sparka och skrika att livet är orättvist och efter det kommer jag grina en timme. Men sedan kommer jag borsta av mig, skärpa till mig och inse att det inte hjälper...det enda jag kan göra är att hoppas, hoppas och tänka, tänka på att det här ska gå vägen och ansluta mig till alla de andra där ute som skickar sina krafter till dig! Vi tror på dig och det sker verkligen mirakel varje dag! Varma Kramar Anna K

  SvaraRadera
 68. Kära Anna,
  Jag blir så fruktansvärt ledsen att läsa det du skriver, och så glad att läsa att du kan skriva och vill göra det.
  Jag tänker på dig dagligen och stundligen, trots att vi aldrig träffats. Du har gjort ett så stort avtryck hos mig.
  Jag önskar dig allt gott och många fler mysstunder med Tilda. Det måste helt enkelt bli fler sådana, det finns inget alternativ.

  Kram!

  SvaraRadera
 69. Jag håller mina tummar och tår för dig och tar med dig i mina böner.
  Många styrkekramar!

  SvaraRadera
 70. Du är en fantastisk människa och mamma och säkert en underbra fru till din man. Jag har själv haft skitsjukdomen men är just nu symptomfri. Vet (tror Jag) hur du kämpar och tycker du är makalös som ens orkar skriva i din blogg när du är så dålig. Önskar jag kunde påverka din situation .Sänder dig all styrka jag kan uppbringa och hoppas att du snart får det bättre. Till Henrik: Du har en fantstisk och stark kvinna. All styrka till dig också.Tänker på er varje dag. Kram till er alla tre.

  SvaraRadera
 71. Kära Anna!

  Hur kan livet vara så "jävla orättvist" Hittade hit via vimmelmammans blogg. Jag gråter, när jag läser vad du har skrivit, både vackert och sorgligt. I en sådan här situation känns ord så ynkliga.Skickar tusentals STYRKEKRAMAR till dig och din familj.

  Ingalil

  SvaraRadera
 72. Hej Anna!

  Även om talet sviktar, så har du en otrolig styrka i det skrivna ordet.

  Jag vill bara önska dig ett mirakel. De sker och nu är det din tur! Att få ligga i din prinsessas säng och bara njuta. Att du får komma bort från sjukhuset och den miljön.

  Jag ska be för dig. Tack för att du ändå orkar berätta. Det är en viktig berättelse!!!!

  Kramar i massor Mia

  SvaraRadera
 73. Jag, liksom många andra, skickar all styrka jag har till dig. Kram /Therese

  SvaraRadera
 74. Du skriver så vackert så det är svårt att inte bli berörd av dina ord. Vi känner inte varandra men jag känner med Dig och Dina Nära och Kära. Tänker på Dig!
  StyrkeKramar från en annan Anna

  SvaraRadera
 75. Du finns i mina tankar hela tiden. Hoppas hoppas att du blir bättre. Kram Emma

  SvaraRadera
 76. Åh Anna. Vad glad jag ändå är för din skull att du har en egen liten doktor Tilda. Fina lilla flickan din. Även om hon är för liten för att inse det nu så... vad stolt hon är över dig. Du besitter sånt mod och sån kämparglöd - det kan jag läsa mig till här. En sån mamma du är - en underbar människa! Med beslut, mod och kämparglöd och sin egen lilla doktor Tilda så hoppas och tror jag på mirakel. Låt oss hoppas och tro. Jag tänker på dig - stora, varma kramar <3

  SvaraRadera
 77. Jag hittade precis hit Anna och nu har du en support till! Jag ska använda all min kraft att sända fina stärkande tankar till dig. Din lilla tös ska självklart få tillbaka en hel o fin mamma, självklart.

  Stora varma kramar
  Linda

  SvaraRadera
 78. Underbara Anna! Att du har kraft att skriva med ditt speciella uttryck är ett väldigt bra tecken tycker jag! Vem orkar skoja till ett inlägg i din situation? Härligt att du har glimten kvar! TAck för din uppdatering. Jag tänker på dej flera gånger om dagen och undrar så hur det går. KÄMPA PÅ!
  Styrkekramar Anna

  SvaraRadera
 79. Hej Anna,

  Det finns inga ord för vad man känner för dig och dina kära. Det går inte ens föreställa sig vad du går igenom, man hoppas bara så innerligt att du snart blir bättre så du slipper det fruktansvärda du har nu.

  Kramar
  Birgitta

  SvaraRadera
 80. Trots att du är mer eller mindre utslagen, som du beskriver det. Så har du ett intellekt som övergår mitt förstånd i rådande situation.

  Du ska se att det är en av de drivkrafter som kommer att få dig på bättringsvägen- du måste tro på det ! Och trots att du inte orkar med besök: försök tanka kraft ifrån de dina, om så bara för en liten stunds möte- det kommer att ge dig en morgondag och ännu en ...
  Mirakel sker !

  Du berör !

  Låt aldrig hoppet slockna ! Hela du är som ett gnistrande ljus i detta gråa töcken : en tecken på att du fixar bättre tider för dig !

  Kram kram till dig o din familj !

  Madde Umeå

  SvaraRadera
 81. Anna! Jag sänder dig massor av styrkekramar. Du skriver så fantastiskt bra. Varje mening går rakt in i hjärtat. Massor av kärlek till dig och din familj. Kram Alexandra

  SvaraRadera
 82. Varma varliga styrkekramar till dig.
  Elin

  SvaraRadera
 83. GodeGud... Jag känner inte dig, men jag önskar av hela mitt hjärta att detta ska gå över, jag önskar att du får bli frisk och vara med din dotter. Jag tänker på dig, och hoppas att du vet att det finns många där ute som önskar åt dig.
  Många kramar Ida

  SvaraRadera
 84. Anna, det är så många som tänker på dig nu ska du veta.
  Kram, Hanna Larsson

  SvaraRadera
 85. Petra Nordwall18 januari 2010 10:49

  Anna !

  Vill bara skicka många styrkekramar och tankar från Bengtsfors där vi tänker på dig varje dag!

  Kram Petra

  SvaraRadera
 86. Kära vän.

  vet inte vad jag ska säga. Det gör ont i själ och hjärta över allt som du är med om. Samtidigt tänker jag på dig Henrik. Vem tar hand om dig i denna svåra stund och ser till att du orkar vara stark för Annas och Tildas skull? Jag hoppas så innerligt att det ska vända snart så att du Anna mår bättre och kan säga till din familj vad mycket du älskar dem, och få sjunga Tildas favoritsånger. Tusen och åter tusen styrkekramar från mig.

  SvaraRadera
 87. Gripande ord, jag önskar dig all styrka så att du så småningom kan få komma hem till de dina igen. Tilda har en mycket fin förebild i sin kämpande mamma. Stor kram!

  SvaraRadera
 88. Jag tänker på dig varje dag!!!!

  /Henna

  SvaraRadera
 89. Åh kära vän, som jag inte ens känner. Jag känner så mycket med dig och tänker så mycket på dig! Jag hoppas verkligen att du har kraft och ork att ta dig an denna kamp och vinna.

  Många styrkekramar i din kamp till dig och din familj!

  Erika

  SvaraRadera
 90. Hej söta Anna med familj
  Jag är småbarnsmamma själv och följer din blogg. Du är så fantastiskt stark som har orken att dela med dig av din verklighet. Jag tänker på dig och din familj och vill ge er en stor styrkekram och hoppas att du snart känner dig bättre.
  Kram Charlotte i Malmö

  SvaraRadera
 91. Vad säger man.. Jag är helt stum... ALL styrka till dig och din familj. Varma kramar Petra

  SvaraRadera
 92. Hej Anna!
  Jag försöker att finna ord, medan tårarna fortfarande sakta rinner nedför mina kinder... Du, dina ord och din situation berör mig så enormt starkt... Kan knappast kalla mig "troende" (tror på något, men vet inte riktigt på vad), men ber ändå att du ska få må bättre & återhämta dig.
  Skickar ett stort fång styrkekramar till dig & din familj!
  /Carina

  SvaraRadera
 93. Känner dig inte men tänker ändå varje dag på dig.
  Trots din svåra sjukdom är du stark, starkare än någon annan. Du orkar ju t o m skriva här och delge oss hur du mår! Jag hoppas att du orkar läsa eller får det läst, alla kommentarer här. Om hur många vi är som vill ge dig kraft och stryrka, just till dig du fantastiska människa!

  Alla mina varmaste kramar just till dig!!

  SvaraRadera
 94. Vilken blogg, så fruktansvärt fint skrivet och samtidigt så hemskt. Måtte du nu få lite extra kraft att bekämpa denna j...la sjukdom som drabbat dig och din fina lilla familj.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 95. De varmaste och starkaste tankarna skickar jag till dig Anna och din familj. Jag lovar att ha dig med i mina böner varje kväll.

  SvaraRadera
 96. Du är fantastisk Anna.
  Jag finner inte ord, men vill tacka dig så ofantligt för att du delar med dig. Kämpa på nu och ta dig ur detta mardrömshe-e. Stora styrkekramar till dig och dina kära ♥

  SvaraRadera
 97. Jag sänder dig och dina nära mina varmaste tankar. Många bli frisk för fasen-kramar från Örebro.

  SvaraRadera
 98. Varma tankar och böner från mig och min familj.

  SvaraRadera
 99. Anna
  Vill bara säga att jag tänker på dig och din familj, framförallt din dotter. Livet är en gåta, fördjävligt rent ut sagt. Varför ska det vara så här????
  Hoppas att ala våra tankar till dig kan ge dig lite styrka att orka. Orka mera!
  KRAM Hanna

  SvaraRadera
 100. Jessica Frithiof18 januari 2010 11:29

  Vad fruktansvärt att vara fånge i sin egen kropp på det sättet, men vilken fantastisk skrivarförmåga du har.
  Tänker på dig och ger dig allt mitt hopp och styrka till att du snart är bättre.
  Många kramar
  Jessica i Malmö

  SvaraRadera
 101. Ramlade in på din blogg av en slump, nu sitter jag är med en stor klump i halsen! Jag har också en dotter, hon är 10 månader, kan inte tänka mig ett liv utan henne eller ett liv bortom detta utan henne och min man.

  All styrka och kärlek till dig och din familj!

  /Jenny

  SvaraRadera
 102. Oj, oj, oj vilken tung läsning. Men jag tycker ändå att du är positiv i ditt skrivande. Du skriver fantastiskt bra och med inlevelse.
  Önskar verkligen att du ska kunna ge dottern en riktig mammakram och puss.
  Vänligen,
  Elisabeth Ollas Mattsson

  SvaraRadera
 103. Bästa finaste Anna!
  Sitter här på jobbet på rasten, orkar inte ens vänta tills jag kommer hem utan att gå ut och kolla din blogg i förhoppning om att du skrivit något nytt...och önskar nu med tangentbordet framör mig att jag hade kunnat skriva nåt "bra"!?
  Du finns i mina tankar ständigt Anna, du och din familj...
  Massor av kramar och en massa goda tankar till er alla...

  Från Cissi Sannebro

  SvaraRadera
 104. Du skriver så vackert! Tårarna rinner. Jag ryser. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det vänder nu och att du mår bättre... Jag tror inte på Gud men ber för dig ändå... /Isabelle

  SvaraRadera
 105. Kära Anna, jag är så glad att läsa att de strålar i all bedrövelse. Och jag hoppas så innerligt att det vänder och du får må bättre. Vad som än händer sen så har du lämnat sådana bestående avtryck hos så många människor...och den gåvan du ger din dotter med denna text är få barn förunnat..hon kommer att förstå din storhet, din vishet och enorma kärlek....

  kram

  SvaraRadera
 106. Hej Anna! vi känner inte varandra men jag är så tagen av din blogg som jag följt ett tag. Varje dag önskar jag att det står att du mår lite bättre. Du är verkligen en på miljonen! Tänker jättemycket på dig och din familj. Kramar Annika

  SvaraRadera
 107. Kära Anna, mirakel finns! Jag vet att du kommer att bli bättre! Jag tror på det! Skicka dig all min kärlek och energi!
  kram
  julie

  SvaraRadera
 108. *styrkekramar* you can do it!

  SvaraRadera
 109. Du är kvar Anna!
  Och som alla andra skriver, mirakel sker varje dag, varje minut och varje sekund. Snart kommer ditt andra mirakel, ditt första räknar jag som din dotter, som är helt bedårande! =)

  Mina tankar, tummar och kärlek finns för dig och dina nära och kära! =)

  SvaraRadera
 110. Katarina Loord18 januari 2010 13:05

  Hej du Anna, fru Gustafson.
  Tänkte på dig när ni hade er 1-månads-bröllopsdag förra veckan.
  Tänkte på dig när jag åkte genom ett vintrigt Billingsfors på annandagen, det är vackert därhemma!
  Jo, men som så många andra skriver, så tänker jag på dig varje dag och hoppas att du ibland har mindre ont och lite mer ork. Att du kan känna att det är många som går med dig i tanken när du ska ta dig igenom allt det där som vi inte kan greppa men förstår är obeskrivligt tungt.
  Du berör oss för att vi vill att livet ska vara vanligt och vardags-vackert och nu är det inte det för dig och det är hemskt. Du lämnar starka avtryck när du delar med dig av ditt liv och får åtminstone mig att känna ödmjukhet, tacksamhet och glädje över att få stå och vika tvätt en sen kväll efter en stressig dag på jobbet och hämtning av snoriga barn som inte vill nånting just den dagen... Du påminner mig om att livet är en gåva och du sätter ett lysande exempel i hur man tar vara på den gåvan i de mest otänkbara/ofattbara situationer.
  Du funderar på vilka bilder din dotter kommer att ha av sin mamma, hon kommer minnas dofterna, sången och rösten. Inte sjukhussängen. Hon kommer ha väldigt klart för sig att hennes mamma är en social, positiv människa med enorm energi, skratt och många ord. Av din (underbara) beskrivning av Tilda låter det ju som att hon redan är en mini-Anna...
  All styrka och värme! (också till alla de du har omkring dig)
  Katarina (fd Eklöf)

  SvaraRadera
 111. Hej Anna med familj. Alla tankar o energi till er. kram o kämpa på
  Veronica

  SvaraRadera
 112. Det måste vända, det måste vända nu!
  Må solen och värmen snart lysa över dig igen!

  Kram till er,
  Ola&Linda

  SvaraRadera
 113. Såg kommentar om din man - Henrik. Han behöver allas våra tankar lika mycket som Anna. Så de här raderna är till din man, Anna:

  Henrik: All styrka och all kraft till dig. Jag vet av egen erfarenhet att cancer och den som blivit sjuk får ett oerhört fokus. Men du som närmast Anna behöver också fokus. För att orka. Så en stor kram till dig! Tänker på dig och Tilda lika mycket som på Anna.

  /Therese

  SvaraRadera
 114. Tänker på Dig! styrkekramar i massor

  SvaraRadera
 115. Ville bara skicka en rad att jag läst och vill verkligen beklaga detta :( Vet egentligen inte vad jag ska skriva mer än att jag önskar all lycka till som går och hoppas verkligen du blir frisk detta hemska... stor kram

  SvaraRadera
 116. Min beundran är oändlig över din styrka, positivism och generositet... jag grips djupt av ditt öde,tycker det känns offantligt orättvist, blir så ledsen i själen över att ''det bara få va så här''. Stor kram från Strasbourg från Maria Ks kusin

  SvaraRadera
 117. Grodan (lever på hoppet)18 januari 2010 13:50

  Starka Anna!
  Jag följer dig i din kamp mot den här jävla sjukdomen. Underbart att "höra av dig" och se att du fortfarande skriver med viss humor. Mitt i allt elände småler jag åt dina liknelser med Killinggänget.
  Det här måste bara vända snart!!
  Du är min största inspiritationskälla i min kamp mot min cancer. Tack för att du finns och orkar dela med dig!
  Många kramar till dig och din familj!
  Grodan

  SvaraRadera
 118. Hej Anna!
  Hittade precis hit.
  Du är en kämpe och jag önskar så innerligt att du får bli frisk, av hela mitt hjärta önskar jag det!
  Eftersom jag har en tro på Gud, eller försöker ha i alla fall, så ska jag be för dig och din familj och min pojkvän kommer garanterat göra det också när jag berättar om er.
  Svårt att veta vad man ska skriva i sådana här situationer, känns som att allt låter fel, men jag ger er en stor kram i alla fall!

  SvaraRadera
 119. Kom in på din blogg av en slump... Jag känner inte dej men du berör mej djupt in i själen med det du skriver...
  Önskar dej och din familj det bästa!
  Varma kramar Jennie

  SvaraRadera
 120. Hej Anna!

  Vad hemskt att höra hur du har det!!
  Tänk om jag kunde göra något för dig!
  Tack snälla för att du du tog dig kraft att skriva till oss "här ute" !!
  Hoppas verkligen att detta hemska vänder snart!!
  Tänker på dig väldigt mycket, ska du veta.
  Kramar Catarina

  SvaraRadera
 121. Anna - sänder alla styrkekramar som universum har! Du är en sån kämpe!

  SvaraRadera
 122. Kära Anna

  Mina tankar är med dig hela tiden. Vilken underbar liten doktor du har, det är nog hon som kommer med miraklet. Fotot på Henrik och henne är helt underbart.
  Skickar all kraft jag har till dig, hoppas att du kan få lite goda nyheter snart.

  Kramar
  Nina i Karlstad

  SvaraRadera
 123. Hej gumman! Du, Tilda och Henrik finns i mina tankar hela tiden även om de ligger lite bakom allt annat som händer här hemma just för tillfället.
  Min lilla skatt ligger och ska sova middag men har nu sjungit för sitt gosedjur Maj som är en hund men blev i början kallad för tatta maj (katten mjau :-) i nästan en timme så det blir nog ingen sovstund idag...
  Skulle gärna tanka över lite av min styrka till dig men får hoppas att du får kraft av alla som tänker på dig och hoppas på ett mirakel. Din egen lilla doktor Tilda är nog det bästa botemedlet mot den här skitsjukdomen!
  Kärlek!/CarinaV

  SvaraRadera
 124. Vad du skriver fint, lilla Anna! Dina ord berör så mycket. Kom in på din blogg via vimmelmamman, och har följt dej sen dess.Du är verkligen beundransvärd som orkar dela med dej av detta ofattbara som drabbat dej och din familj.Hjärtevarma kramar till dej och din familj.

  SvaraRadera
 125. Skickar över en massa styrka till dig Anna! Tänker på dig och hoppas innerligt att det släpper snart och att du kan åka hem till din ögonsten Tilda!

  Kram Louise

  SvaraRadera
 126. Fy fan! Varför varför..?? *tårarna rinner ner på mina kinder* Hittade dig genom Vimmelmammans blogg. Vad hjälper det att tro, hoppas och be? Jag vet inte. Men jag gör det för DIG!! All kärlek & kraft till dig från en annan Anna

  SvaraRadera
 127. Kära Anna. Jag känner dig inte men beörs så av din blogg och det hemska som drabbat dig och din familj. Ikväll tänder jag ett ljus och ber för att du ska ta dig igenom detta!!
  kramar från lena

  SvaraRadera
 128. Varma tankar till dej och din familj!

  SvaraRadera
 129. Vad oerhört du berör med din text! Jag önskar inget mer just nu än att du ska få bli frisk! Jag går en extra sväng o pussar mina barn och hoppas att du snart ska göra detsamma, livet kan inte vara så grymt, det kan det inte...
  Styrkekramar från Lotta

  SvaraRadera
 130. Har följt din blogg ett tag och kan inte ens föreställa mig hur det är för er. Sänder alla mina tankar till dig och din familj och jag hoppas verkligen att allt snart vänder och att du får njuta av livet igen. Varma hälsningar från Alexandra

  SvaraRadera
 131. Hej Anna,
  Även om vi inte känner varann innan så känner jag nu som om du är en enormt stor del av mitt liv. Sedan jag fick veta om dig och läst din blogg kan jag inte sluta att tänka på hur du mår och har det och vad du går igenom. Tänder ett ljus för dig varje kväll och skickar kramar och styrka din väg.
  Vi såg filmen Avatar i helgen. När du blir frisk måste du titta på den, den är verkligen en annorlunda spännande och otroligt vacker film.
  Väntar på att se dig skriva snart igen.
  Må bättre!!!!!
  Kram
  Jeanette

  SvaraRadera
 132. Jag sitter här med tårfyllda ögon efter att ha läst din blogg och vet inte vad jag ska säga. Jag känner inte dig men ändå vill jag hålla om dig och göra allting bra igen. Livet kan verkligen vara så fruktansvärt orättvist! Massa kramar till dig från mig...

  SvaraRadera
 133. Hej Anna,
  Du är en fantastisk kvinna! Tänk var många själar du berör med att skriva så öppet om din hemska sjukdom. Du gå rakt i hjärtat. Jag tänker på dig dagligen sedan jag läste din blogg för fösta gången någon gång i november/december. Jag sänder dig kärlek, styrka och energi. Jag hoppas och ber av hela mitt hjärta att du snart blir bättre. Jag har också satt in pengar till cancerfonden.

  Varmaste kramar från AnnaMaria

  SvaraRadera
 134. Hela min familj tänker på dig!

  Ett skepp kommer lastat med massor av styrkekramar

  SvaraRadera
 135. Nu har jag suttit och läst i din blogg, och det är ju så hemskt så jag vet inte vad jag ska säga.

  Jag håller tummarna för att allt ska gå vägen och du ska överleva!

  Kämpa på!

  SvaraRadera
 136. Christina Johansson18 januari 2010 16:05

  Jag vill bara säja en sak Anna. Du är en strålande och stark kvinna. Mirakel kan ske. Jag vet det eftersom vi varit med om det i vår familj.
  Sänder massor med styrkekramar till dej.

  Jag vet att det behövs för jag har själv haft cancer och vet att det är en tung behandling.

  SvaraRadera
 137. Hallå Anna!
  Jag tror nästan att jag inte gör nåt annat än reloadar den här bloggen. :) Jag förstår att du är i en svacka nu, minst sagt men det är bra att du vet att förutom Henrik & din familj, så finns det fler som håller alla tummar och tår och skulle hjälpa dig att bära din börda om det gick. Tänk på det som ett lopp, sista biten är alltid svårast innan man kommer i mål. Extremt dålig liknelse i jämförelse men jag kom inte på nåt bättre. På sidan av vägen finns alla dina supportrar och i slutet finns Tilda att sjunga godnattsånger för och Henrik att pussa på!
  Tänker på dig och sänder all styrka jag kan!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 138. Jag sänder dig en massa styrkekramar, hoppas att du blir bättre och kan få vara med dina nära och kära tills du blir gammal och gråhårig! Kraam!

  SvaraRadera
 139. Må Gud vara med dig

  SvaraRadera
 140. Tänker på dig!

  SvaraRadera
 141. Du finns i mina tankar dagligen.

  Vill sända dig all energi och kärlek.

  Håller tummarna för dig.

  Styrka och kärlek

  /Marie Lundqvist

  SvaraRadera
 142. Kära Anna,
  hoppas innerligt att du orkar fortsätta kämpa och snart kommer att besegra din avskyvärda sjukdom.

  All styrka vill jag ge dig!

  Kram från Hanna

  SvaraRadera
 143. Jag tänker på dig och din familj och önskar mig så innerligt att du snart mår bättre och får komma hem till din dotter, till ditt hem. Att du snart snart får lämna den sterila miljö du nu befinner dig i nu, och komma tillbaka till din egna varma sköna säng, med människor omkring dig som förstår vad du behöver utan att du behöver säga det. Som älskar dig och tar hand om dig tills du blir frisk och får ta handom dem. Allt tänkbart gott önskar jag dig från hjärtat verkligen.
  Hanna

  SvaraRadera
 144. åh. det stockar sig i halsen och jag bara villvillvill hitta det där trollspöt som trollar bort alla sjukdomar som splittrar familjer.
  stor kram!!

  SvaraRadera
 145. Söta rara du! Allt jag tänker och känner har ju redan skrivits, men jag kan ändå inte låta bli att skicka lite styrkekramar till Dej och Din fina familj. Jag känner Er ju inte, men tänker ändå på Er himla mycket och håller alla tummar för att Du snart ska få må lite bättre! Så STORA KRAMAR!!!

  SvaraRadera
 146. Tänker på dig och önskar så innerligt att du snart mår bättre. Många kramar från Maria

  SvaraRadera
 147. Skänker en tanke till dig och dina närmaste
  /Svante i Billingsfors

  SvaraRadera
 148. Oho Anna, jag känner inte dig. Men tårarna har rullat ner för mina kinder. Ord kan inte alls förklara hur fruktansvärt ledsen jag är för din och din familjs situation. Att livet kan vara så fruktansvärt orättvist är på tok för fruktansvärt.
  Massor med tankar och styrka till dig och din familj.

  Kram
  /Therese

  SvaraRadera
 149. Kära Anna! Visst kan mirakel ske! Jag sänder dig all min styrka genom cyberrymden, och hoppas på ett mirakel för dig! Stora kramar till dig och din familj från söndagsflickan

  SvaraRadera
 150. Hej vackra Anna!

  Jag heter Catarina och har blivit tipsad av vimmelmamman att titta in i din blogg och jag sitter här och gråter och tänker på vad jäkla bortskämd jag är och jag skäms att jag skällde på min underbara 7-åring i morse som inte ville göra det jag ville i morgonrusningen innan skolan. Nu kan jag knappt bärga mig inför hennes hemkomst så jag får krama henne hårt och säga att jag älskar henne.

  Jag får mig en riktig tankeställare när jag läser ditt inlägg från i dag!!

  Jag tänker på dig Anna och håller tummarna för att du snart får hålla om din dotter och man i din hemma-miljö som du önskar och försök att ha det så bra det bara går i den situation som du hamnat i- fy sjutton vad livet är orättvist mot dig!

  Många varma och uppmuntrande kramar från en bortskämd mamma i Nacka

  SvaraRadera
 151. Du är fantastisk! Tack för att du delar med dig även i denna jobbiga situation. Du är beundransvärd. Jag ber för dig och din familj att det ska ske ett mirakel, ett helande, att behandlingen du får ska hjälpa. jag ber för dina läkare att de ska hitta vägar. Gud välsigne dig Anna och din familj! Kram Nenne

  SvaraRadera
 152. hej Anna!
  Well du har fått ett par kommentarer redan, men ikväll ber jag en bön extraför dig och jag vill att du ska veta att i en liten stad i västernorrland brinner ett hopp om ett mirakel och kommande friskhet till dig.
  Din blogg berörde mig mycket. Tack, för att du delar med dig av allt detta.

  kram
  Linnéa

  SvaraRadera
 153. Skickar många varma styrke kramar till dig o din fina familj!!! O en stor kram till mamma Annika. Risse o Fredrik.

  SvaraRadera
 154. Anna! Du verkar vara en fantastisk människa. Vilka krafter Du har trots allt! Bara att Du orkar blogga och dlge Dina tankar och upplevelser. Ingen av oss som läser kan naturligtvis förstå hur Du och Din familj har det men vi är nog många som föröker att sätta oss in Din situation en liten bit.
  Man tycker spontant om Dig, Du verkar å ena sidan vara en person med humor och lite självdistans och å andra sidan en sinnerlig och öm mor, maka, dotter och svägerska mm.
  Jag önskar Dig allt gott och att Dina plågor ska släppa taget om Din kropp så att Du har chansen att få njuta lite till av livet.

  KRAM KRAM!!!

  SvaraRadera
 155. Underbara Anna! Tänker mycket på dig. Dina beskrivande ord... får mig att önska att du skrev böcker eller dikter. Snälla kämpa på!

  SvaraRadera
 156. Styrka Hopp och Mod till dig Anna o Din familj! Har ett ljus tänt för Dig...Mirakel sker...
  Massa m Kärlek / Heléne

  SvaraRadera
 157. Jag tänker på er varje dag. Tack för att jag får följa ditt liv. Hoppas alla tankar till er ger styrka så du blir frisk!
  Kämpekram / Unnur

  SvaraRadera
 158. Du skriver så fantastiskt fint! Humorn har du iallafall i behåll! Hoppas du får komma hem till din lilla dotter snart! KRAM Inna

  SvaraRadera
 159. Jag tänder ett ljus och ber och hoppas att du och din fina familj ska få många fina morgondagar tillsammans. Ofattbart orättvist, svårt att förstå och ta in. Är själv nybliven mamma. Ja vad ska jag säga, det går inte att värja sig. Hoppas du får vara stark och glad mamma snart igen.

  SvaraRadera
 160. Tyvärr finner jag inga ord, men jag önskar att alla mina tankar kan ge dig styrka och kraft. Tänker mycket på dig och din familj. Kram på er!

  SvaraRadera
 161. Jag är en hängiven läsare och jag håller krampaktigt mina tummar för dej. Du har en underbar stil när du skriver, och jag vet vad du ska göra när all denna skit är över: Ta kontakt med ett förlag och skriv, skriv! Det är det du är född till!

  Klart du klarar det! Med privat sköterska och allt!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 162. Hej Anna!!
  Det är första gången som jag är inne och läser din blogg...jag hittade hit via vimmelmamman.
  Jag är helt tagen av din historia och jag har fått mig både en och två tankeställare i dag...det gör ont i bröstet på mig...känner mig så ynklig över att ha gnällt över att ha hantverkare i huset...
  Inte lätt att be dig kämpa på för det gör du redan ,men ge inte upp!! Snälla!
  Kram Anna i gbg

  SvaraRadera
 163. Läser hos dig. Tänker på dig ofta. Livet är fan inte rättvist när något sånt här händer en nybliven mamma. All styrka till dig.

  SvaraRadera
 164. Tänker så mkt på dig, du fantastiska människa! Stor stor kram!

  SvaraRadera
 165. Lilla Anna,
  Känner inte dig men berörs mycket av det du skriver och kan inte förstå den inre kraft som du har men vad härligt att du har den.
  Tänker på dig o din familj och hoppas innerligt att du snart känner dig bättre o kan få ta hand om din lilla dotter igen.
  Många kramar från Lotta

  SvaraRadera
 166. Du är så bra på att skriva. Du skriver roligt till och med, trots att du ligger och knappt orkar lyfta armarna. Det kallar jag livslust! Fortsätt kämpa. Känns sjukt orättvist att du är så ung och så sjuk. Många kramar

  SvaraRadera
 167. Keep fighting!
  Jag tror på mirakel och hoppas att miraklet kommer och sveper dig upp och får dig att orka kämpa dig tillbaka hem till Fridhemsgatan.

  SvaraRadera
 168. Du fina underbara människa!
  Dina fina lilla tilda ska ha sin mamma i många, många år till.
  Jag tänker på er och hoppas innerligt att allt kommer att gå bra, kämpa på!!

  SvaraRadera
 169. vILL SKICKA 1000 MILJONER STYRKEKRAMAR TILL DIG OCH DIN FAMILJ

  SvaraRadera
 170. Tusen tack Anna för att du finns och finns där och ger mig perspektiv på det viktiga i livet. Jag hoppas innerligt på mirakel, miraklet är DU! Det finns ju ingen rim och reson i detta. Jag ber till högre makter och tänker på dig och din familj. Varmaste kramarna Fia

  SvaraRadera
 171. Har hittat hit från vimmelmammans blogg.

  Livet är inte rättvist. Håller tummarna hårt för att du kan få må bättre & komma HEM och krama din dotter och make!! Känner inte dig men.. MÅNGA styrkeKRAMAR!

  SvaraRadera
 172. Att du orkar skriva så som du gör, de är starkt. Jag tänker på dig och din familj, de ska du veta!!

  SvaraRadera
 173. Får ont i hela kroppen när jag läser hur Du har det. Livet är orättvist det ska gudarna veta. Tänker på dig och de dina. Stora Varma Kramar Kicki från Ekerö.

  SvaraRadera
 174. Dina ord berör, det vill jag lova, din person berör! Och om böner, tända ljus och tankar hjälper er då ger jag mitt bidrag också. Måtte du snarast vara hemma i sängen hos de dina, sjungandes sånger.
  /Sara

  SvaraRadera
 175. Hej. Hittade in på din blogg för första gången idag och kunde verkligen aldrig sluta läsa. Tack för att du delar med dig mitt i ditt helvete. Jag önskar dig allt lycka till. Kramar från enokänd.

  SvaraRadera
 176. Hej söta Anna
  Jag tycker du är fantastisk som skriver i din blogg när du mår så dåligt. Du är en kämpe och du kommer att klara det här.
  Många kramar till dig och din familj
  Lillan

  SvaraRadera
 177. Alla varmaste kramar, all styrka och energi till dig och till din familj! Tack för att du visar oss vad du går igenom, en påminnare om hur skört livet är. Du är verkligen STARK!!! BAMSEKRAMAR

  SvaraRadera
 178. Anna, du okända syster på denna jord. Jag sänder ut all min energi ut i rymden, med bilder på dig och Tilda, inte bara sjungandes en sakta godnattsång, utan dansandes i lyckliga virvlar. All min kärlek till dig och din familj. Ni finns i mina tankar och i mitt hjärta.

  SvaraRadera
 179. Kjære Anna med familje

  Mine tanke går til dere! Du er en super woman! tenk på hva du har gått igjennom. Dette klare du! Vi er med deg i våre tanker.

  Stå på kjære Anna

  Du er min hjelte

  / Therese

  SvaraRadera
 180. Tänker på dig!!!
  Tårarna trillar från mina kinder...världen är bra orättvis!
  Många stärkande kramar!!

  SvaraRadera
 181. oj oj oj vad du skriver målande, det känns som om man är med dig i din sjukdom.jag menar att du berör ngt fruktansvärt. jag tänker på dig och din familj, vet lite grann hur ni har det. min mamma har haft hjärntumör som hon har opererat bort så för tillfället så är hon frisk.
  kämpa på vackra människa även fast jag förstår att det måste vara svårt många gånger.
  hoppas innerligt att du ska fixa detta!!!!! och att du snart får pussa din underbara dotter och man... många kramar therese

  SvaraRadera
 182. Hittade också hit via Vimmelmammans blogg och vill skicka en stärkande tanke till Dig och din fina familj. Kommer att fortsätta följa bloggen och hoppas att du orkar kämpa och vinner kampen.
  Katja med familj

  SvaraRadera
 183. Finast Anna!
  Jag ber en bön om att du med din kraft bekämpar sjukdomen, och får fortsätta att vara mamma till din lilla dotter...
  Mini

  SvaraRadera
 184. Många kramar till dig Anna..jag önskar så att du snart kommer att må bättre o får komma hem till din familj. Tänker på er..
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 185. Vilken underbar liten tjej du har!! Så liten men ändå så klok och ger dig massa att kämpa för även i detta mörker!! Men hon har ju också bra gener för detta:)lik dig också! Önskar dig tillbak till ditt jag och få möjligheten att kramas med dina kära hemma i lugn och ro... Kram Jenny Larsson

  SvaraRadera
 186. Jag hoppas av hela mitt hjärta på det mirakel som så många här ber om. Men om, OM det inte händer, om resan tar slut här, så ska du veta att du lever kvar i så många av oss. Inte bara i din familj och dem som känner dig, utan i många, många andra som berörs så av ditt öde. Genom din vackra blogg visar du oss vad som är viktigt här och nu. Och det är bara kärlek, ingenting annat. Jag fattar det på djupet nu. Jag förstår innebörden av att ta vara på det man har. Tack älskade människa för att du öppnar våra ögon. Jag ska nu gå in till mina sovande barn, och de pussar de ska få på sina mjuka kinder är dina och Tildas. Känner du att det är du som pussar Tilda nu?

  Jag sitter här, långt borta från dig, men håller din hand ändå. Jag känner dig inte, men jag stryker din panna med min hand och viskar att du inte ska vara rädd. Du är ljus.

  SvaraRadera
 187. Måste bara ge dig en kram, fast vi inte ens känner varandra.

  SvaraRadera
 188. Jag vill skicka all kärlek, all värme och all kraft jag bara kan uppbåda! Jag vet inte om jag har skrivit förut men jag har läst och jag tänker så mycket på dig, på er. Jag tänker på dig varje dag. / Lotta

  SvaraRadera
 189. Så berörd jag blir av det du skrivit! Jag skickar en massa styrkekramar och värme till dig och HELA din lilla familj!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 190. Jag önskar av hela mitt hjärta, att jag kunde skänka dig all kraft som finns i hela världen!

  Alexandra

  SvaraRadera
 191. "Då ligger vi hemma i sängen på Fridhemsgatan och jag sjunger hennes älskade små godnattsånger tills vi somnar tätt, tätt ihopslingrade"

  Jag hoppas verkligen att det blir precis så för er! Snart!
  Kram till dig och din familj

  SvaraRadera
 192. Hej Anna och övriga närstående!
  Vilka fighters ni är allihopa!!
  Vardagens problem blir totalt obefintliga när man läser om er vardag.

  Ni är grymma som orkar dela med er!!
  All värme och energi till er!

  SvaraRadera
 193. Jag undrar när jag läser detta om det var så min mamma kände? Du är helt fantastisk på att beskriva och jag vill bara skrika hur himla orättvist livet är men det kommer bara tårar. Var stark Anna, du grejar den här skiten!!! STOR VARM KRAM Ida

  SvaraRadera
 194. Jag har tårar i ögonen - Anna, du skriver så fint. Kämpa på, fina Anna, du är en hjältinna och en inspiration. Jag har dig i tankarna och hjärtat, skickar styrka till dig och din familj.
  Om ändå vilja, hopp & kärlek räckte till för att hela kroppen... då hade du blivit frisk på ett kick!
  All värme, tröst & allt gott till dig!

  SvaraRadera
 195. helen.rydell@kub.trollhattan.se18 januari 2010 21:59

  Jag vill ge dig kämpavilja och glöd. Du har det i dig! Sug mer från din omgivning, Du fina, just nu, så trots allt, ensamma, människa, på jorden.Jag tänker varma tankar på dig. Kärlek.

  SvaraRadera
 196. Jag känner inte dig, men läser regelbundet din blogg. Jag hittade den av en slump när jag satt på jobbet och researchade mindfulness - "Att vara här och nu". Efter att läst hela din blogg var jag tvungen att låsa in mig själv på jobbtoaletten i en timme för mina tårar ville inte sluta rinna. Fast vi inte känner varandra tänker jag på dig dagligen, och att läsa din blogg hjälper mig att få perspektiv på tillvaron och att ta till vara på det som verkligen är viktigt i livet. Jag försöker dagligen skicka dig helande tankar, och ser med spänning fram emot den dag det vänder och du får mer och mer positiva saker att rapportera!

  SvaraRadera
 197. Anna, många, många kramar till dig och din familj!Vill ge dig all min kraft för att din kropp ska vinna och få bli frisk och stark igen. Din styrka och personlighet inspirerar oss alla och ger oss så mycket värdefullt och viktigt att ta med oss i livet. All kärlek till dig!

  SvaraRadera
 198. Kära okända vännen min!
  Har tänt ett ljus för dig i kväll med massa styrkekramar o stort hopp om förbättring!
  Ge aldrig upp! Du klarar det!!
  Kramar en mamma/mormor

  SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna