söndag 24 januari 2010

Älskad, värdefull och behövd

Vi har sett panik, rädsla och förtvivlan i Annas stela ansikte när döden flåsat henne i nacken. Hon har känt sig fånge i en kropp hon inte känner igen och inte vill leva i. Vi har sett livet rinna ur henne medan vi förgäves försökt inge hopp och tala om för henne att hon är älskad, värdefull och behövd. Men hon har inte kunna ta emot vår tröst och vårt stöd. Hon förlorade nästan allt hopp och föll snabbt och avgrundsdjupt. Hennes värld krympte till en liten bubbla som bara hon själv fick plats i.

I onsdags var det som värst. Det var fruktansvärt jobbigt. Så dåligt har jag aldrig mått. Annas blick var tom. Hon brydde sig inte om något längre. Hon var livrädd för att dö men ville inte leva längre. Hon kände sig inte värd något, inte älskad eller behövd av någon, inte mig, inte Tilda, inte av sin mamma, inte av någon. Anna projicerade allt detta på oss, vilket tydligen ett vanligt beteende hos en döende människa. Och det fick oss att känna oss ofattbart värdelösa och känslokalla.

I torsdags var doktor Tilda på besök. Tilda låg länge i sängen med sin mamma. Jag såg hur Anna njöt av Tildas närhet och kände att hon nog var behövd och hade ett värde. Så plötsligt började vi se positiva tecken. På fredagen var jag ensam med Anna. Jag kröp ner i hennes sjuksäng och jag kände hur hon tankade närhet. Jag berättade för henne att jag och Tilda längtade efter att hon skulle komma hem till oss. Att hon inte var en belastning, inget hinder, att vi älskar henne och att hon behövs. Tilda behöver sin mamma. Jag kände hur hon törstade efter kärlek och började ta emot den. Mörkret började skingras. Hon slutade prata om att hon inte längre ville vara med. Hon började äta bättre och ville klara saker själv. Hon kände att hon klarade sig utan sin mammas sällskap om natten, men att hon i sin tur behövde sin man.

Igår lördag var jag åter hos Anna, masserade hennes ansikte och fötter, kröp ner i sängen och mös. Hon berättade att hon längtade efter att komma hem, att hon vill köpa lite nya fina kläder, kunna hämta Tilda på dagis. Hon började känna sig älskad, värdefull och behövd! Och hon ville leva – för oss. Nu tar hon snart upp kampen igen med en ny omgång cellgifter. För det är så livet i cancerland fungerar. Man reser sig och kämpar, igen, och igen, och igen… tills den dag monstret är besegrat. Och det är en lång kamp. När man strålats så hårt mot balans- och hörselnerver kan under en tid framöver symptomen förvärras innan det kanske kanske långsamt blir bättre. Ingen läkare vet. Annas händer och armar lyder inte alls och hon sover mycket, så hon känner just nu att det varit svårt att uppdatera bloggen. Men hon hälsar och skickar all sin kärlek till er.

Kämpa nu Anna – kämpa för oss! Vi behöver dig. Din älskade Henrik och Tilda

360 kommentarer:

 1. Mina tårar rinner. Finner inga ord att säga/skriva. Skickar bara över en mega stor kram! // Elisabeth.

  SvaraRadera
 2. Kämpa på Ni fina lilla familj!! Styrkekramar till er alla.

  SvaraRadera
 3. Jag har precis hittat hit och läst igenom bloggen från början. Med klump i halsen och tårar i ögonen vill jag bara skicka alla styrekramar som finns till er, till Anna och dig och lilla Tilda. Ni har det fruktansvärt tufft och jag hoppas att det snart ska vända! Kramar!

  SvaraRadera
 4. Nu hoppas jag att Anna varit nere i det djupaste och vänt...nu är det bara uppåt som gäller....skickar all styrka och energi jag kan. Kram /Therese

  SvaraRadera
 5. Underbara människor vad ni kämpar! Vad härligt för er att se när det vänder och viljan kommer tillbaka. fortsätt nu att kämpa - Anna, Tilda behöver dig! Kom igen nu vännen - besegra monstret! hoppas höra om förbättring snart. kramar christel

  SvaraRadera
 6. Anna, Henrik & Tilda. Ni finns i mina tankar och jag sänder er styrka, hopp, energi, ljus och kärlek. Kämpa, kämpa på, det kommer ge resultat.
  Varmaste kramar/ AnnaMaria

  SvaraRadera
 7. Jag läste din blogg första gången för ett par dagar sedan och blev ofantligt berörd på alla sätt. Jag hittar egentligen inga ord som räcker till men jag vill ändå försöka.
  Vilken fantastisk människa, kvinna, dotter, maka och mamma du är!!! Vilken styrka och vilken kämpaglöd trots att du fått bakslag på bakslag efter att det redan vid första cancerbeskedet var "för mycket" att bära. Du är beundransvärd!!!! Och till allt detta orkar du dessutom dela med dig till dina bloggläsare.
  Som så många andra läsare så önskar jag att jag kunde "göra" något för dig och din fina familj. Det enda jag dock kan göra är att tänka på dig med positiva och livsbejakande tankar och hoppas på att dom når dig. Likadana tankar skickar jag till din man, dotter och mamma.
  Ta vara på dig på det sätt du kan och vila dig i dina nära och käras närhet och kärlek!!!!
  Christel

  SvaraRadera
 8. Tack fina Henrik för din uppdatering! Du och Tilda har varsin särskilt strålande stjärna i himlen (Anna har en sen länge). Största dosen av värme, hopp och styrka till er båda.

  Och Anna, världens bästa Anna. Du är verkligen så älskad , värdefull och behövd! Vi är så många som riktar all vår värme till dig och ger dig lite extra styrka i din kamp mot monstret!

  Varmaste kramen!
  Busan

  SvaraRadera
 9. Åh! Jag finner verkligen inga ord! Fina, fina Anna - kämpa! Jag (och så många andra tror jag) har tagit din blogg till sina hjärtan. Många styrkekramar till dig, Anna, men också till din man Henrik och din lilla tjeja, Tilda.

  SvaraRadera
 10. Stora varma kramar till er tre, Anna, Henrik och Tilda! Även om jag inte känner er tänker jag på er och skickar all kraft och styrka. Kämpa på för er fantastiska dotter och familj.

  SvaraRadera
 11. Vilken underbart vacker bild på er fina familj!

  ..och så härligt att gnistan kommer åter:) känner så för er alla - vilken mardröm ni levt i men nu, nu känner jag mig hoppfull att allt vänder....

  Kämpa vidare med mycket framtidstro och kärlek! -doktor Tilda är bland den bästa doktor Anna kan ha och jag är säker på att hon har många andra duktiga doktorer runt sig också!

  många kramar till Anna och jag vill skicka Annika en stor styrkekram också!
  Karola

  SvaraRadera
 12. All styrka och kärlek till hela familjen.
  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  Kramkram Titti

  SvaraRadera
 13. Anna kämpa! Du är älskad och behövd av din familj. Det vet alla som läser här!
  Jag som inte ens känner dig känner av dina ord och din värme som du utstrålar.
  KÄMPA KÄMPA KÄMPA!

  Kram till er alla

  HATAR CANCER! Fy vilken sjukdom, FY vad orättvist livet kan vara!

  /fembarns morsa som berörts enormt av Anna

  SvaraRadera
 14. Vilken styrka och kärlek. Kämpa. För en dag ska det vända och livet ska bli som du vill att det ska vara. Du finns med mig.

  SvaraRadera
 15. Sänder mina varmaste tankar och styrkekramar till en fighter utan dess like !!
  Må gudarna vara med er och befria Anna från detta h--te som nu cancer är
  mvh monika

  SvaraRadera
 16. Alla mina tankar går till er. Vilken mardröm ni befinner er i. Ta hand om varandra och se till att andra tar hand om er. Jag finner inga ord...Många många kramar från en som aldrig har träffat er i verkligheten men många gånger i tankarna.

  SvaraRadera
 17. Sedan en tid tillbaka följer jag din blogg, Anna. Vill skicka stora och många styrkekramar till dig och din familj.
  Linda

  SvaraRadera
 18. Lilla söta rar Anna, kämpa på. Önkar jag kunde skänka dig kraft att orka. En mamma är alltid betydelsefull och viktig, glöm inte bort de!
  Kram
  Ingela

  SvaraRadera
 19. Det första jag tänker på när jag läser inlägget från er, är hur himla orättvist livet kan vara... Själv sitter jag i soffan, surfar lite och sonen på 6½ sitter uppkrupen bredvid och tittar på tv....

  Jag hoppas att er kära Anna orkar kämpa och vara med er ett tag till! Även om jag inte alls känner er, rinner tårarna och jag bir djupt berörd. Ta hand om varandra *styrkekramar*

  SvaraRadera
 20. Jag hoppas att livet kommer att ge dig en chans och att Herr Cancer drar dit...solen inte skiner. Cancer är en av dom elakaste sjukdomar jag stött på. Jag önskar jag kunde ge dig av min egen styrka, så att du orkar kämpa vidare för dig och din familj som älskar dig. Jag hoppas att denna tanke och hälsning ger nåt litet om inte annat.
  Kramar Jessica

  SvaraRadera
 21. Anna!
  Du berör och det är många som är med dig. Hoppas varje dag på ett mirakel för er skull. Många och långa kramar.

  SvaraRadera
 22. Blir så ledsen för er skull. Hela jag hoppas på bättring och lycka till er. Många hoppfulla kramar

  SvaraRadera
 23. Kämpa Anna! Du kommer att besegra "monstret", men den underbara familj du har. Vilket underbart kort på din familj. Jag tänker på dig varje dag, speciellt när jag åker hem till min mamma och pappa och jag tittar på dina föräldrars hus... Skickar styrka, mod och kämparglöd till dig och din familj! Madde på sommarvägen

  SvaraRadera
 24. Å, älskade Anna. Tårarna rinner när jag läser. Du har varit i åsneröven och vänt nu, nu vänder det till det bättre igen. Kämpa på nu grymmaste tjejen och "gamla" grannen. Tilda behöver sin mamma,Henrik sin coola fru. Annika och Gunnar sin goa dottern och Erik sin syster. Vi på vår barndomsgata Vårvägen vår egen sötaste Anna. Många kramar till dig,Henrik och sötaste Dr Tilda,Annika,Gunnar och Erik.

  Cecilia

  SvaraRadera
 25. Hej Anna

  Jag har förstått att du måste ha varit väldigt, väldigt dålig eftersom jag inte hört något. Jag tänker på dig så mycket. Har ett vackert kort på dig och Tilda på kylskåpet som jag hejar på varje gång jag öppnar dörren....saknar dig så mycket...dina små betraktelser på livet som du gärna delar med dig..

  Hoppas att du snart blir bättre...vill så gärna att du skall komma hem till lägenheten och Henrik och Tilda. Vill så gärna komma upp och hälsa på med Viktor och sitta och mysa i soffan....kanske lite egoistiskt från mitt håll men jag har alltid trivts så bra när jag har varit uppe och besökt er...så avslappnat och nice...

  Kämpa nu Anna! Älskar dig!
  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 26. Kärlek är det som vi alla behöver för att känna oss väderfulla, behövda och du beskriver så fint hur vi människor behöver få ge och ta emot och hur det är olika periodvis för hur mottagliga vi är.

  Mina varma tankar till er alla tre.

  SvaraRadera
 27. Ni finns i mina tankar, och jag håller både tummar och tår för att det nu ska gå åt rätt håll. Varma styrkekramar till hela familjen // Jenny

  SvaraRadera
 28. Henrik! Vilken mardröm. Vad du är fantastisk! All styrka till dig som också lever i en bubbla, som hanterar en stor sorg samtidigt som livet ska levas så vanligt som möjligt för Tilda, som du ska ge allt du kan till Anna. Nu håller vi alla tummar vi kan för att cellgifterna gör ett bra jobb, för att Anna orkar ta emot dem och all kärlek, för att det vänder.
  Kärlek, styrka, hopp och mod
  Mia

  SvaraRadera
 29. Hej Henrik Anna och Tilda.
  Jag har följt er och er kamp länge och tänker ofta på er. Jag är så glad att jag nu fått tillgång till denna blogg,så att jag nu får tillfälle att tala om att jag verkligen beundrar er kämparglöd och vill att ni ska veta att hela min familj skickar all livsglöd vi har och bara positiva tankar. Ni är en så underbart söt liten familj Allt gott till er. Med Värme Agneta Åkb

  SvaraRadera
 30. Underbara Anna! Vill skicka dig en stor styrkekram. Tänker på dig ofta. Du klarar allt!

  SvaraRadera
 31. Hej! Hamnade här på din blogg när jag surfade runt i bloggvärlden, tårarna rinner när jag läser om din kamp. Önskar dig och din familj all lycka, jag tänker på er!
  Många kramar / Jenny

  SvaraRadera
 32. Kära vänner (trots att vi aldrig träffats)! Men det känns så, har följt dig länge och hoppas innerligt att du varit på botten och vänt, nu kan det bara bli bättre.
  Du är en älskad mamma och maka - de behöver DIG! Och vi andra hoppas på ditt skriva ord i form av en bok när du är ute ur bubblan, frisk och stark.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 33. Jag kan inte skriva annat än att jag sänder så mycket styrka och kärlek i tanken jag bara kan.
  /Maria

  SvaraRadera
 34. *gråter* det är så fint skrivet så kärleksfullt så vackert. Du Henrik, gör helt rätt med din älskade Anna. Handling kan betyda mer än ord ibland.Jag hopps av hela mitt hjärta att du, Anna, ska få leva och må gott i framtiden! Kämparglöd har du i alla fall och du... det ÄR tillåtet att ha svarta dagar det är tillåtet att hata världen ibland.

  Många varma styrkekramar till er alla 3

  SvaraRadera
 35. Tack fina Henrik för uppdateringen.
  Vilket helvete ni har haft.
  Hoppas att det vänt nu och att ni inte ska behöva uppleva samma sak igen.
  Vilken underbar tur att det finns små doktorer som Tilda som gör underverk och underbara äkta män som kliver ner i sängen och tankar Anna full med kärlek.
  Känner ni kärleken hoppet och den helande kraften som foruminnorna skickar.
  All kärlek och värme till Anna, Henrik och dr Tilda
  Elin E

  SvaraRadera
 36. Jag lever själv i en cancersläkt och vet precis vad ni går igenom..steg för steg.Jag tycker att ni båda två beskriver det så bra och vet också det terapeutiska värdet i att skriva-även om det kräver styrka att göra det offentligt.
  Det är ovärderligt att ha ett så fantastiskt stöd i sin familj.Det kan vara oerhört tufft att vara den/de som ska ta emot alla känslor som den som är sjuk måste få utlopp för, det finns ju inga andra som kan göra det.
  Jag förstår så väl den ångest, förtvivlan, skräck och desperation som Anna måste gå igenom och ni med henne. Då är det inte så lätt att hitta hopp,förtröstan och kämpaglöd.
  Jag tror att du har hittat bästa sättet att överföra det på, genom nära fysisk kontakt och kärleksfull värme.
  Som främling kan man ju inte göra någonting av vikt för er, men jag tänker på er och hoppas på det bästa för er alla!

  SvaraRadera
 37. Önskar så att Anna blir bättre snart och att ni får många lyckliga år tillsammans.
  Hoppas att du Henrik orkar kämpa på så att du kan ge Anna all den extra kärlek och energi hon behöver just nu..
  Sänder många kramar till er alla..

  Annelie

  SvaraRadera
 38. det tåras i mig, av rädlsa, lycka och jag har svårt att sätta ord på det men jag önskar ju givetvis att ni slapp genomlida detta samtidigt känns det verkligen som att ni har modet och styrkan att göra det. hoppas på bättring, hämtning på dagis och normala saker för er lilla familj. blir ändå glad när man läser ngt livstecken =) Tack för att jag får vara med och dela detta. Kram från ngn ni inte känner men som känner.

  SvaraRadera
 39. Tänker på er och hoppas att det värsta är över nu, kämpa på! Blev så glad när jag läste att det börjar ljusna. Många kramar/ Josephine

  SvaraRadera
 40. Kämpa, kämpa, tänker på er!!

  SvaraRadera
 41. Fortsätt kämpa, stora kramar till er alla.

  SvaraRadera
 42. Kämpa ANNA du måste, det är så många som älskar och behöver dig.

  SvaraRadera
 43. Detta fixar ni som den starka familj man förstår att ni är. Varma kramar
  Line

  SvaraRadera
 44. Hopp och styrka till er allihopa. KÄMPA ANNA..! Kämpa för allt vad du är värd. Så många älskar dig...!

  Tusen och tusen stärkande kramar från mig till dig
  Kram Linda

  SvaraRadera
 45. Med andan och gråten i halsn läser jag det du skriver!

  Sänder er alla styrketankar och kramar som finns!

  Kramar Sussi

  SvaraRadera
 46. Anna du är fantastisk. Och Henrik som orkar uppdatera mitt i allt kaos. Ni finns i mina tankar och böner. Jag önskar er liv och glädje.

  SvaraRadera
 47. Tårarna rinner och jag känner med er. Hoppet är det sista som överger en och jag tror att ni kommer långt med Annas vilja och kämpaglöd.
  Ni finns i mina tankar,
  Annika

  SvaraRadera
 48. Kära rara Henrik Tilda och Anna...
  Tänker på er HELA tiden, känner er inte men känner med Er!!

  Kämpa på nu Anna, i sommar ska du känna gräset mellan tårna igen!

  Kramar

  SvaraRadera
 49. Vad fint skrivet av dig och vad skönt att höra att hoppet kommit tillbaka från Anna. Måste kännas underbart. Jag känner inte er, men jag känner med er!

  SvaraRadera
 50. Det lilla ljus jag har det ska få lysa klart....

  SvaraRadera
 51. Det är värdefullt även för en helt okänd person att du, Henrik, skriver om hur det går. Hoppas att Anna känner alla förenade styrkor som samlas här i hennes blogg! Kämpa på Anna, för din egen och din familjs skull! Ni har så mycket kvar i livet!

  SvaraRadera
 52. Vi tänder 3 ljus för er i kväll.

  Tro, hopp och kärlek, Anna, Henrik och Tilde..

  All styrka till dig och Annas mamma som står inför hennes svåraste uppgift i livet. Ens barn ska överleva en. Allt annat borde vara förbjudet.

  Med ödmjukhet och tacksamhet mottar jag Annas och dina rader. Tack för att ni uppdaterar.

  Annas/ert öde har berört mig in i själen.

  Kramar, mod och styrka sänder jag er.

  Mallafinneringaordbralla

  SvaraRadera
 53. Åh, kära kära Anna! Du ÄR ljus! Du ger inte upp! Vilken kärlek du är omgiven av! Ta den till dig och låt den bli din styrka! Åh, jag blir så lycklig när jag läser om lilla Tilda och din älskade man som kryper ner hos dig och är nära.

  Vad fint du skriver, Henrik!

  SvaraRadera
 54. Underbart att få höra en liten ljusning!!
  Tack Henrik för att du uppdaterar oss och usch vad ont det gör att höra hur tufft ni har haft det. Nu ska det vända! Anna är så älskad och efterlängtad av många många som följer kampen.
  Kramar i massor Anna/Cliffen

  SvaraRadera
 55. I kväll tänder jag ljusen för dig Anna och din fina familj.
  Ska krama min, länge och hårt....

  SvaraRadera
 56. Styrkekramar och tankar och mycket kärlek går till er lilla familj, vilken kämpe du är Anna, jag tror kärleken till din familj är det som gör att du sakta men säkert orkar komma tillbaka och kämpa så att du får komma hem till din älskade familj...följer din blogg varje dag och jag hoppas och tror att solen tillslut skiner för er, för det är ni värda, så hårt som ni har kämpat, och med stöd och kärlek så orkar du kanske lite mer varje dag... Många kramar till er.Marie

  SvaraRadera
 57. Mirakelstyrka i mängd till Anna.
  Jag vill ge er all den styrka som går att få tag på.

  Maria

  SvaraRadera
 58. Jag önskar jag kunde trolla bort allt elände ni går igenom. :-(
  Kämpa, KÄMPA!
  /S.

  SvaraRadera
 59. Tack Henrik för du sätter så vackra ord på något som är så fruktansvärt svårt! All styrka från oss som var barn på Sommarvägen, vi tänker på er!

  SvaraRadera
 60. Ja gud kämpa nu Anna, önskar man kunde hjälpa på något sett. Ni är så fina ihop du,din man och erat barn.
  Önskar all lycka och hoppas på mirakel
  Kram på er

  SvaraRadera
 61. Styrkekramar i mängder till hela familjen
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  SvaraRadera
 62. ANNA!
  Imorgon är det måndag, ny vecka, nya tag.
  Varje minut, andetag är viktiga. Stå ut. Häng kvar. Du behövs.
  Om kampen är hård, sov och dröm dig bort men ge inte upp.

  Tänker på dig och din familj varje dag.

  Att känna närhet är det bästa som finns, bra kämpat Henrik.

  SvaraRadera
 63. Tårarna rinner... Vilken familj ni är! All kärlek och styrka till er! <3

  /Sus

  SvaraRadera
 64. Vilken fantastiskt fin familj ni är! KÄMPA ANNA! Du ska grejja det här! Tack Henrik för du orkar skriva när Anna inte kan. Det betyder otroligt mycket att få en uppdatering och höra hur ni mår. Ni berör så mycket trots att jag inte känner er. Önskar det var nåt vi kunde göra för er!
  Jag hoppas så av hela mitt hjärta att du Anna får komma hem snart!
  Ta hand om er! Styrkekramar, Jenny med familj

  SvaraRadera
 65. Tack snalla Henrik for att du uppdaterade bloggen;..det finns sa manga som tanker pa er och onskar er allt det basta pa jorden. Anna har en fantastisk tur att ha en man som du, och givetvis en liten underbar dotter.
  Anna; tank pa allt vackert du kan, vila din sjal, hamta trost och styrka i all karlek du far. Manga varma kramar fran Malin,

  SvaraRadera
 66. Anna, vi finns alla för dig och vill ge dig vår kraft och kärlek, så att din kropp blir stark och vinner över sjukdomen. Du behövs här på jorden och vi längtar alla tills du får komma hem till din familj och allt är mer som vanligt. Kämpa på, du fixar det här! Många kramar, Marie

  SvaraRadera
 67. All kärlek till er i hela familjen.

  Sänder Kärlek och Kampvilja!

  /Marie L

  SvaraRadera
 68. Åh jag befarade det värsta när jag började läsa... men nu stämmer jag in i kören - KÄMPA!! Sänder extra energi och de varmaste omtankar till er. Henrik - du skriver så vackert och kärleksfullt - ni verlar vara en helt fantastisk familj som jag önskar all lycka!!

  SvaraRadera
 69. Lisa Stavvik Hitti24 januari 2010 20:24

  Har varit inne på bloggen flera dagar nu och inte sett någon uppdatering, så det var så skönt att höra att det går åt rätt håll. Vi känner ju inte varandra mer än till namnen (känner väl egentligen dina föräldrar mer, eftersom vi är kommunkollegor), men det känns som man står dig så nära och jag tänker på dig och ber för dig och de du har runt dig. Ni är helt fantastiska allihop och lilla doktor Tilda är helt ljuvlig! Allt gott till er!

  Lisa Stavvik Hitti i Bengtsfors

  SvaraRadera
 70. Hoppas lilla Tildas kärleksmedicin ger mycket styrka!

  SvaraRadera
 71. Tänker på er alla tre varje dag, flera gånger om dagen...

  SvaraRadera
 72. Vilken tid ni har bakom er... Finns inga ord. Ja gör det jag kan för er, ber. Ber för Annas återhämtning och tillfrisknande. TA hand om varandra.

  Varma kramar från Lisa

  SvaraRadera
 73. Underbart att höra att en positiv vändning sker. Jag är f d kollega med dina föräldrar och har bett mycket för dig under den gångna veckan. Är övertygad om att Gud hör bön. Allt gott till dig och de dina! Ge inte upp!
  Kram!
  Margareta O i Bengtsfors

  SvaraRadera
 74. Tack för att du tar dig tid att uppdatera. Andades uuuuut när jag läste dina ord om vändningen och fortsätter hålla tummarna för er alla. heja anna! heja er!

  SvaraRadera
 75. All kärlek och varma ljusa tankar som finns till dig Anna, Henrik och lilla Tilda!!!

  KRAMAR <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  SvaraRadera
 76. Finns inga ord...
  Kämpa Anna, snälla!!
  Ni finns in mina tankar varje dag.
  Helena

  SvaraRadera
 77. Ann-Britt Olsson med familj Billingsfors.24 januari 2010 20:53

  Vilken fantastisk människa,kvinna,dotter,maka och mamma du är!Vilken kämpaglöd trots bakslag på bakslag.Du är beundransvärd!och till alt detta orkar du dessutom dela med dig till oss läsare.
  Stor varma kramar till er tre Anna,Henrik och Tilda
  Vi tänker på er och skickar all kraft och styrka till hela familjen.

  Henrik du är också beundransvärd, en massa styrka till dig som lever i en stor sorg samtidigt som livet ska levas så vanligt som möjligt för Tilda.

  Styrka till Anna

  När du känner att det utför går,kommer Tilda med en styrkes tår.
  Ögonen solig och varm vilar hon på din arm.

  Allt för att ge dig styrka och tröst,så att hon snart får höra din röst.
  Rösten som sjöng för henne så sött,när hon var liten och var så trött.

  När du känner att det utför går,kommer Henrik med en styrkes tår,
  Kärlek och värme han dig ger allt för att du ska orka mer.
  Henrik ger dig styrka att vara den kvinna han vann, och som fick hans hjärta i brand.

  når du känner att det utför går,kommer Annika din Mamma med en styrkes tår.
  Hon sitter hos dig Dag och Natt allt för att få höra dit klingande skratt.
  Hon vill ge dig styrka och tröst så att du kan höra hennes röst.

  När du känner att det utför går,kommer Gunnar din Pappa med en styrkes tår.
  Du hans lilla flicka är inte vill han att du ska ligga där.
  Han vill ge dig styrka och tröst så att han kan höra din glada röst.

  När du känner att det utför går,kommer från alla vi som läsa får också en styrkes tår.
  Vi följer din familj i denna svåra stund,ändå ibland kan få oss att dra på mun,
  Vi vill ge dig styrka att kämpa på ,så att du snart hem till familjen kan gå.

  Kämpa på Tjejen

  SvaraRadera
 78. Kämpa Anna! Tänker på dig och skickar styrka till dig! Kramar i massor!!

  SvaraRadera
 79. Petra Nordwall24 januari 2010 20:54

  Vilken vecka ni har haft! Anna du har en helt underbar och fantastisk familj runt dig och det känns ju väldans onödigt att lämna dem så det känns skönt när du Henrik skriver att hon är tillbaka hos er igen och kämpar på!

  All min tanke och massor av styrka till Er alla!

  Kram

  Petra Nordwall Bengtsfors

  SvaraRadera
 80. Kämpa på Anna! Du klarar det här!
  Tack Henrik för att du uppdaterar bloggen.

  Kram Grodan

  SvaraRadera
 81. Jag tänker på er, håller tummarna.
  Många kramar.
  malene

  SvaraRadera
 82. All styrka till er som kæmpar på! Må ni vinna kampen!

  SvaraRadera
 83. Tack Henrik för att du tar dig tid att uppdatera bloggen.
  Tårarna bara rinner nerför kinderna på mig- ser knappt tangenterna.......

  Om man nu ev kan vända sig till högre makter :
  Tack gode gud att Anna hittade ut ur mörkret, hittade dörren ut till det rum där hon kan tanka och orka ta fighten.
  Det kommer att ta tid, men bara det går åt rätt håll så orkar hon !
  Hon har ju ensam patent på "Henrik & Tilda medicinen"- så den kommer att göra susen, lite lättare för henna att orka genom varje dag.
  All närhet, värme o kärlek från er kommer att lyfta henne : hon orkar !

  Vi är säkert många här som hjälper till att skicka "tankar" kramar- oavsett om det börjar sina ( men det gör det alldeles säkert inte !) eller så hjälps vi åt att fylla/tanka "tanken" till översvämningens rand- så mycket ska hon känna o veta att hon är inte ensam !

  Många många många "tankar" kramr till Anna o er andra som finns vid hennes sida.

  Madeleine Umeå

  SvaraRadera
 84. Oj vad ni är fantastiska författare båda två. Ni trollbinder oss läsare med era uppdateringar och vi fullständigt sugs in i er värld. Den värld som är fasansfull men samtidigt fylld av så mycket kärlek att det onda bara måste besegras!
  Jag är fast. Tittar in till er flera gånger per dag för att se hur det går för er. Ta hand om er och kämpa!! Ni har intagit en stor plats i mitt hjärta.

  SvaraRadera
 85. Kära Anna, Henrik Och Tilda!
  Jag hoppas av hela mitt hjärat att det nu ska vända och Anna långsamt men säkert klättrar upp i denna branta backe. Vi är många som ber för Er och tänder ljus dagligen för Anna. Kämpa på Anna för din Henrik och Er ljuvliga lilla Tildas skull.
  Insamlingen som pågår hos cancerfonden för att hedra dig är nu uppe i hela 7850:-
  http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=2189
  Kram
  Tess

  SvaraRadera
 86. Tänker på beskrivningen i profilen: I bland blir inte livet som man tänkt sig...
  Har själv nästan varit där du är nu Henrik, men för mig var det min bästa vän och inte fru.
  Vad som än händer utnyttja varje minut även om det känns tufft. Tänker på er alla!
  Stor Kram

  SvaraRadera
 87. Tack Henrik, mina tankar har varit hos såväl dig som Anna den här veckan. Var på KS i onsdags i ett annat ärende och tittade upp mot fönstret på Radiumhemmet och tänkte att där ligger hon, hoppas att dom har hand om henne väl. Och nu vet jag, att även om det såg mörkt ut innanför dessa fönster så fanns och finns där så mycket kärlek. Kärleken vinner över allt. En dag kommer allting att bli förklarat för oss allihop, vad detta beror på, att livet är såhär orättvist. Det tror jag bergfast på. Stor kram och massor med styrka till dig, Anna & ert lilla underverk från Karin

  SvaraRadera
 88. Vilken otrolig fin familj du har Anna! Dom behöver sin otroligt älskade Anna, så kämpa är du snäll!! Ni är mina hjältar!!
  Kram Simone

  SvaraRadera
 89. Störst av allt är kärleken. Kämpa Anna. För Tilda och Henrik, nära och kära. Men framför allt för din egen skull. Tappa inte hoppet mirakel finns. Kramar Kicki

  SvaraRadera
 90. Som så många andra sitter jag med tårarna trillandes. Fantastiskt fint skrivet, tack för att du delar med dig av denna hemska situation ni hamnat i. Jag skickar en kramar och styrka och hoppas från mitt innersta att lyckan vänder och att ni får många fler fina år tillsammas som den härliga familj ni ser ut att vara!!!

  Kram Ulli

  SvaraRadera
 91. Anna, Henrik, Tilda.
  Mitt hjärta blöder för er. Jag önskar så att det fanns något jag, en okänd människa, skulle kunna göra för att stötta, hjälpa er på något sätt. Vilken oerhörd svår prövning ni står inför. Henrik, vilken underbart klok man du är. Som klarar av att stötta så som du gör och får Anna att inte gå vilse i de mörka tankarna. Kärlek är allt. Kärlek lever för alltid, när och värmer upp den mest frusna och sargade själ. Så klokt av dig att låta den omfamna Anna och få henne att hitta tillbaks till er. Jag skulle vilja laga 1000 matlådor till dig och Tilda, ta bort alla måsten så att ni tre bara fick ägna er åt varandra och tanka kärlek. Hemma hos oss brinner det ett ljus för er sedan flera dagar. Man förändras nog när man blir mammma, blir så mycket mer medveten över livets gåva och hur bräckligt det är. Kanske är det därför ni finns i mina tankar varje dag.
  En stor kram till er 3 full av styrka, hopp och glödande kämparanda./Anna

  SvaraRadera
 92. Känner er inte vet inte vilka ni är men jag läser eran blogg ofta o gråter lika mycket varje gång. Har själv en son på 2år o en på 6 så jag bara känner med er!!!Min man säger: Jag fattar inte varför du ska envisas med att läsa detta o pina dig själv??? jag kan bara inte sluta läsa...Har också insett att man har såna smååå bekymmer! Önskar er all lycka o håller mina tummar på att det blir bra! Styrkekramar!

  SvaraRadera
 93. Kära lilla familj! De allra mjukaste och vänaste av kramar sänder jag stilla till er.

  Vänliga hälsningar!

  SvaraRadera
 94. Vilken styrka denna familj har. Helt otroligt. Jag har dragits in utav Annas ord och nu utav Henriks.
  Tack för att du finner kraft att hålla oss informerade om vad som händer kring Anna.
  Underbart foto på er tre!!!
  Kämpa Anna!
  Kram och styrka till er Alla!

  SvaraRadera
 95. Kära lilla okända familj.
  Vad ni berör.
  Mer än något annat i mediabruset just nu.
  Ert öde, lidande och kamp värker i en när man läser. Det är svårt att föreställa sig vad ni går igenom.
  Vad jag önskar att et mirakel ska ske och att Anna blir frisk och hon/ni får leva det småbarnsföräldrariv som ni egentligen ska göra precis just nu. Det där vardagslivet som - när allt kommer till kritan - är det som beyder mest.
  Ska tända ett ljus för er i fönster ikväll.
  Många kramar
  Eva

  SvaraRadera
 96. Tack för att du och ni delar med er. Jag hoppas att det nu bara kommer att gå uppåt. Berörs otroligt av er och sänder er styrkekramar, Catharina

  SvaraRadera
 97. Vad säger man, tårarna rinner på oss som följer din blogg, inga ord räcker till...
  Vi hoppas innerligt att det snart ska ske någon liten ljusning iallt mörker som du och din familj går igenom.
  Vi är många som tänker på dig här i Billingsors, kända o okända. Fortsätt kämpa Anna ge alldrig upp.

  SvaraRadera
 98. Henrik! vad fint du skriver om din fru och mamman till din dotter...
  Jag känner verkligen med er, har skrivit förut då jag känner igen symptomen från min pappa som också hade hjärntumör. Dock var detta en brutal elakartad sådan som tog hans liv på endast 5 mån efter diagnos men vad han förändrades innan och vad lite vi förstod innan diagnosen kom! Men han kämpade och ville leva, så starkt för att få se sitt barnbarn/min son (då bara 4 mån) växa upp! Hjärntumörer är helvetet på jorden då de förändrar personligheten hos den drabbade i mångt och mycket... jag fick tillbaka en del av den pappa jag växt upp med och var van vid efter hans operation men tyvärr så var ju tumören en Grad IV vilket innebär slutet.
  Jag hoppas att strålning och cellgifter kan ta kål på den elaka tumören som finns i Annas huvud men på sikt antar jag att operation är ett måste. Då behövs det som du skriver att Anna tankar närhet, orkar ta emot kärlek och blir starkare så att hon klarar att gå igenom denna operation som ju är livsviktig! Jättebra att ni finns nära som anhöriga! Det är tungt men ger så mycket!
  Jag känner så starkt med er och ömmar för Anna som en mor och kvinna till en annan! Varma kramar och stort lycka till de kommande dagarna! C

  SvaraRadera
 99. Hej!
  Skickar all styrka jag kan till er! Läser din blogg med tårarna rinnande varje gång. Kan inte ens föreställa mig vad ni går igenom. Ni har min djupaste beundran för allt ni gått och går igenom och ändå orkar finnas för varandra och oss som läser här. Tänker på er ofta! Kämpa kämpa! Många varma kramar från Terése

  SvaraRadera
 100. Å,vad härligt att få ett livstecken från er, tankarna finns hos er varje dag flera gånger per dag, vilken pärs ni går i genom, men är ändå så positiva, tackar för att Du/Ni orkar uppdatera oss hur ni har det. Många varma kramar till er alla!
  Ulla

  SvaraRadera
 101. Det här är första gången jag kommenterar en blogg. Jag gör det nu för att ni berör mig. Ända in i märg och ben. Fast vi aldrig har träffats. Ni skriver så fint, och ni är så fina. Jag tänker på er och tittar in på bloggen flera gånger varje dag. Jag försöker skicka styrka i massor. Jag tänder ljus, jag ber. Jag blev så glad när jag fick ett livstecken här på bloggen. Det kommer bara att bli bättre nu. Jag bara vet det. Du kommer snart att vara hemma hos de dina igen, och slipper sjukhuset. Jag sänder all styrka och styrkekramar jag har. Tlll er alla tre!

  SvaraRadera
 102. Tack Henrik för att du skriver och uppdaterar oss. Jag tittar in på bloggen flera gånger varje dag.

  Kämpa fina Anna! Och kämpa Henrik och doktor Tilda. Vi hejar på er allihop.

  Många kramar

  SvaraRadera
 103. Gode värld först trodde jag det värsta... Nu ryser jag ända ner i tårna och jag har lust att skrika som idrottsmänniskor gör "nu jävlar, kom igen, detta klarar ni, käääämpa"!!!

  ALL kraft och energi till er!
  /Malena

  SvaraRadera
 104. När det inte finns ord,så finns tanken,Anna.Vilken människa du är!Så stark och modig!All min styrka och allt hopp om att du tillfrisknar snart och kan åka hem till din mann och er prinsessa.

  SvaraRadera
 105. Tårarna rinner ner från mina kinder. Kan inte sätta ord på hur mycket detta berör. Ni är så starka alla tre! <3 Älskad, värdefull o behövd är precis vad Anna är. Hade Jag kunnat göra nåt för er hade jag inte tvekat en sekund trots att jag inte ens känner er. Fortsätt behålla kraften och ge Anna en varm älskad kram från Mig. Önskar så att monstret försvinner ur hennes kropp väldigt snart. Stor Lycka önskar Jag hela er familj. Många varma kramar Sandra <3

  SvaraRadera
 106. En varm hälsning till Anna. Hoppas verkligen att du får besegra eländet!!
  Kram från Clara Johansson (klasskamrat från gymnasiet)

  SvaraRadera
 107. Tack Du modiga, tappra man som tar så fint hand om Din Fru och Er Dotter, TACK för att Du mitt i allt tar Dej tid att uppdatera oss läsare! Önskar det fanns något att säga eller göra för att hjälpa Er! Skickar styrkande kramar till hela familjen och ber till högre makter!

  SvaraRadera
 108. Kära Henrik, massor av värme sänder jag dig och din lilla dotter. Förstår att du har stor släkt och många vänner som kan stötta dig, det behövs. För nu är det du som behöver kraft att orka det som väntar.
  Livet är en kamp, man får ta till vara de dagar då solen lyser och man får vara tillsammans med dem man älskar. Du har fått Tilde, vilken gåva!
  Många vänliga hälsningar,
  Från en anna som själv förlorat min älskade man, men som fick tre underbara barn med honom.

  SvaraRadera
 109. Många tankar med en önskan att doktor Tildas medicin och Henriks kärlek skall hjälpa dig att bli frisk, Anna!
  Tack Henrik för att du uppdaterar.

  SvaraRadera
 110. Hoppas ni får en bra dag i morgon!
  Krama om varandra, ni är starka! Smärtar att läsa vad ni får stå ut med.

  SvaraRadera
 111. Det är ofattbart hur mycket en människa orkar, hur mycket smärta hon tål. Önskar verkligen att Anna har klättrat upp från det där avgrundshålet och kommer tillbaka till sin lilla familj igen. Vilka kämpar ni är. En jättekram till er alla tre.

  SvaraRadera
 112. Tårarna rinner när jag läser dina ord Henrik! Men tack iaf för att du orkar skriva här och uppdatera oss alla runt om i Sverige som följer Annas kamp!
  Anna, Anna, vi är många som tänker på dig!
  Många varma kramar Elin A

  SvaraRadera
 113. Tack fina Henrik för att du uppdaterar!

  Hoppas nu att det har vänt för Anna, dig Henrik, Tilda och resten av familjen.

  Anna, du är behövd, älskad och oerhört kärleksfull. All min styrka till dig.

  Tårarna rinner på min kind. Jag undrar om ni har några kvar. Nu bara skrattat måste komma tillbaka.

  Kramar i massor Mia

  SvaraRadera
 114. Även om jag inte känner er så finns ni i mina tankar. Började läsa bloggen av en slump och kan inte sluta tänka på er sedan dess. Jag hoppas innerligt att det värsta mörkret har vänt. Tänker på er alla tre. Kämpa vidare Anna!

  SvaraRadera
 115. Anna, Henrik och lilla Tilda vilken underbar familj ni är. Sänder många hjärtevarma kramar till er. Tack Henrik för att du orkar uppdatera oss alla som följer er kamp för livet.

  SvaraRadera
 116. Mitt hjärta gråter när jag läser om det fruktansvärda Ni går igenom. Hoppas, hoppas innerligt att allt ska vända till det bästa snart, att Anna snart får må bättre och med det även familjen runt Anna får må bättre.
  Anna är en riktig kämpe, hon visar att hon INTE ger upp i första taget.
  Ber av djupet av mitt hjärta för Anna och hela Er fina familj, att Ni tillsammans ska orka kämpa vidare.

  SvaraRadera
 117. Tänker på er!
  Kramar om!

  SvaraRadera
 118. Kämpa på Anna,din familj behöver dig.
  Satu. M

  SvaraRadera
 119. Skickar all vår kärlek till dig Anna och din familj. Samla kraft och kämpa. Några ord som jag har som ledord i mitt liv vill jag också ge dig- " En droppe droppad i livets älv, har inte kraft att flyta själv. Men det finns en uppgift på varje droppe- hjälp till att hålla dom andra uppe!" Många kramar till er från Malin och Jörgen Rasmussen (Maria Kihlströms bror och svägerska)

  SvaraRadera
 120. Hamnade på din blogg av en slump, trots elände och monster är jag glad att jag hamnade här. Man ska inte ta något för givet... Vilken kärlek hela er familj utstrålar, ni kommer att lyckas, monstret kommer att besegras! Kämpa! Skickar styrkekramar till er, ge inte upp!

  SvaraRadera
 121. Henrik,
  Anna kommer att klara det här tack vare dig, tack vare din kärlek.
  Ni är så fina människor.
  Jag tänker hela tiden på er och ber 10000 ggr/dag för att Anna ska må bättre.

  Säg till Anna att vi (okända läsare) vill läsa hennes bok.

  miljon kramar//Mirjana

  SvaraRadera
 122. Varma kramar till Er alla 3! Styrka och kraft och mod att orka litet till - och litet till.
  Ni är så vackra på fotografiet! / Ni finns i mina tankar!

  SvaraRadera
 123. Vilka kämpar ni är allihop!! Är så berörd av all kärlek som strömmar! Önskar all lycka, energi o kämpar glöd till er alla!! Nu ska skiten bort det bara är så! Kram Jenny Larsson

  SvaraRadera
 124. Hej!
  Har nyligen hittat till din blogg. Önskar och ber att ni ska vinna kampen!Kram Lotta

  SvaraRadera
 125. Blir så ledsen för er skull:( Finner inga ord, så fruktansvärd orättvisst. Kämpa på Anna, du är stark. Styrkekramar till dig Anna och Tilda & Henrik!

  Kram kram
  sara

  SvaraRadera
 126. Åhh mitt hjärta snörptes ihopa först och jag trodde att det var över, men så skönt att hoppet fortfarande finns. Massor av kärlek till er / Tinna

  SvaraRadera
 127. Åhhh...Henrik du underbara starka man som står vid din älskade kvinnas sida,som ger henne all den kärlek,värme och tröst som hon så väl behöver.Ligg vid hennes sida och håll om varandra
  ge varandra värme och hopp om att allt snart är bra och att ni snart kan njuta fullt ut av livet med er lilla dotter.

  Många varma kramar Helen

  SvaraRadera
 128. Henrik,
  Så fint du skriver om er älskade Anna. Vilket fantastiskt arbete du gör som stöttar och älskar din kvinna i varje läge. Precis som du skriver är det ju det som gör hela skillnaden. Att man behöver känna sig behövd! Viljan att kämpa kan göra hela skillnaden!

  SvaraRadera
 129. Anna kämpa vidare så vi få njuta av ditt trevliga sällskap tillsammans med Henrik och lilla Tilda.
  Vi tänker på er mycket.
  Kramar från oss
  Malin Peter Albin och Ida

  SvaraRadera
 130. Och vi skickar kärlek tilbaka till henne och er!, kärlek styrka, mod och hopp.
  /Sara

  SvaraRadera
 131. Tack Henrik för att du uppdaterar vad som händer.
  Anna; jag har följt din blogg i någon vecka. Jag går in varje dag. Tänker på dig o din familj flera gånger per dag.
  Kämpa på. Var stark. Jag blev fri min egen cancer för ett år sen..Alltså friskförklarad numera. Det är tufft , men det går, var stark, se dig som spindeln i nätet..Allt rasar men man bygger upp styrkan igen.Så jag ger dig o din familj en stor styrkekram..Lena

  SvaraRadera
 132. Åh, vilken fin liten familj ni är på bilden,hoppas innerligt att ni får fortsätta att vara det.

  SvaraRadera
 133. Skickar all mänsklig värme man kan till er alla tre! Livet är orättvist ibland och kan gå från vitt till svart på ett ögonblick. De är kanske tur att man inte alltid vet vad som händer härnäst. Man lever här och nu och för imorgon vet man ingenting. Men en viktig sak lär man sig när man varit eller är svårt sjuk, att förutom önskan att bli frisk så är ens närmaste de allra viktigaste. Inte arbete och karriär utan kärleken till de man tycker om.

  Massor av styrkekramar!!!

  SvaraRadera
 134. Säger som alla andra, att du skriver så fint om din fru.
  Styrkekramar och all kärlek till din kämpande familj.

  SvaraRadera
 135. Kämpa på Anna du klarar det! Nu måste det värsta vara över,kram/Jenny

  SvaraRadera
 136. Känner er inte, men vill skicka massa stora kramar och all kärlek till er familj! Livet är så himla orättvist!

  SvaraRadera
 137. Sänder ett gäng varma kramar till er alla <3

  SvaraRadera
 138. Tack Henrik för den fina uppdateingen.
  Mina varmaste tankar skänker jag er tre.
  kram anna

  SvaraRadera
 139. Tack för en fin blogg, önskar er all lycka till!
  kramar

  SvaraRadera
 140. All lycka och kärlek till er,detta klarar ni och med alla bloggläsares böner och tankar så kommer det bli bättre snart.
  Varma kramar/ Lotta

  SvaraRadera
 141. tinsom59@hotmail.com25 januari 2010 07:44

  Kära Anna, Henrik och "doktor" Tilda.

  Ni kämpar gott, kan njuta av varandras närhet i helvetessjukdomens närvaro.
  Jag blir kall när jag läser senaste inlägget, kall av rädsla, men samtidigt så varm av den stora kärlek er lilla familj har till varann och till livet.

  Mina varmaste tankar till er.

  Kram Tina

  SvaraRadera
 142. Stora kramar till er alla 3 och tack Henrik för att du uppdaterar oss!

  Jag hoppas och tror att det vänder nu!

  kramar Göta

  SvaraRadera
 143. Hej fina härliga fantastiska Anna, Henrik och Tilda.
  Livslust och kärlek har en helande kraft. Du har så mycket av det i dig Anna! Och Henrik och Tilda fyller på till dig! Ni fixar detta. Åh vad jag längtar till den dag ni tre kan sitta och titta tillbaka på detta, med en liten tår i ögonvrån och ett leende på läpparna, för just då så blickar ni framåt också...!
  All kärlek till er alla tre!
  Pia

  SvaraRadera
 144. Jag sänder mina bästa, godaste mest kärleksfulla energier till er. Låt kärleken övervinna mörkret! Kramar Lotta

  SvaraRadera
 145. Kämpa, Anna, Kämpa!!! Jag sitter här med tårar i ögonen och sänder all kraft och kärlek (via mina tankar) jag kan till dig Anna. Till dig och din fina lilla familj! Kram Alexandra

  SvaraRadera
 146. En varm kram! Empatiska tankar och en stark tro på att berg kan rubbas..

  Kram Jenny

  http://passionsfrukter.blogg.se

  SvaraRadera
 147. Hjälp till att samla in pengar till forskningen i Annas namn! Målet är 50000 kr!!

  http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=2189

  SvaraRadera
 148. Åh vad rädd jag blev när jag läste bloggen. Trodde att du Anna gett upp för alltid, men jag blev sen glad när jag såg att du fortfarande kämpar Anna! Du är tapper och modig och jag skickar dig all min kärlek och omtanke! kram Linda

  SvaraRadera
 149. Jag önskar att jag kunde sätta mej i ett litet hörn i ditt rum Anna och väldigt svagt, men ändå hörbart få spela lite Lovsångsmusik på en Cd-spelare för dej. Det skulle vara underbart att få fylla rummet med musik som är Gudomlig för dej. Jag vet att om det överhuvudtaget finns nåt mörker i närheten, så flyr mörkret Lovsångsmusiken. Tack för Guds änglars närvaro i ditt rum och för ett helande, lilla Anna.

  SvaraRadera
 150. Anna och Henrik - ni har fått mig att inse hur lyckligt lottad jag kan vara och hur värdefullt livet är. Tack för att ni delar med er!
  Kämpa, kämpa, kämpa på och ge inte upp.
  Stora kramen till er tre

  SvaraRadera
 151. Kämpa på nu Anna!! Tänder ett ljus för dig ikväll och skickar många styrkekramar till dig.

  SvaraRadera
 152. Underbart att det har vänt!!!
  Mirakel finns...
  Styrka Hopp Mod till er
  Kram salomonjenny

  SvaraRadera
 153. Kära Anna med familj, all styrka som kan rymmas i en mental överföring skickar jag till er alla tre. Tack för att du berättade Henrik. Anna, jag tänker på dig varje dag. Kram

  SvaraRadera
 154. All styrka till er fina lilla familj, skickar all tankestyrka som går att uppbringa. Tack för att ni uppdaterar oss, jag tänker så ofta på er och vad ni kämpar emot.
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 155. Blev så glad att läsa och att få veta att det vänt. Anna, du är en riktig fighter. Kämpa på, heja, heja. Henrik tack för att du orkade skriva. Följer er kamp varje dag. Skickar er all styrka och kärlek som kan uppbringas. Ta hand om er.
  Kram

  SvaraRadera
 156. Hej, blir tom på ord efter att ha läst bloggen igen och igen och igen. Mycket är tragiskt men mellan raderna så ser man att det glimmar utav mirakel,hopp, kärlek och kämparglöd. Ni tre är helt fantastiska, ni besitter ett fantastiskt driv, framåtanda och erövring så ni klarar detta. Alla vi som träffat er i verkligheten eller via bloggen kämpar för er via tankekraften så det är bara att hålla i så skall ni se att det vänder snart.Mirakel sker varje dag i olika storlekar så det är bara vänta och ta emot.
  Storstyrkekram till er tre! (Rebeccas mamma)

  SvaraRadera
 157. Hej Henrik!
  Ibland känner jag att det svåraste måste vara att stå i ditt läge och se på, vilja hjälpa och stötta och inte riktigt få chansen. Jag tycker att du har en sund inställning till vad som händer. Hoppas att du vet det ända in i hjärtat också! Fortsätt vara så! Fortsätt kämpa! För kärleken!

  Hej Anna!
  Jag antar(hoppas och tror och ber om, trots min tvivlande inställning till religion) att du strax känner dig lite bättre och orkar läsa allt som folk skrivit till dig! Känn kärleken från kända och okända strömma över dig. Här kommer en stor kasse med omtanke!
  Kramar
  Carolina från forumet

  SvaraRadera
 158. Hej!

  Känner inte någon av er men berörs ändå i djupet av mitt hjärta av det öde ni drabbats av. Önskar så att det fanns en möjlighet att trösta och lindra både den fysiska och psykiska plågan. All styrka till er alla tre för att orka kämpa nästa dag och dagen därefter. Håller tummarna för att det har vänt nu och att lyckan vänder åter.

  Många stärkande kramar!
  Lisen

  SvaraRadera
 159. Tack Henrik för att du uppdaterat. Jag sitter med tårar i ögonen; så vacker du skriver. Jag ber för er och hoppas av hela mitt hjärta att Anna snart får komma hem till sin underbara familj, dig och Tilda.

  SvaraRadera
 160. Kära Anna och Henrik, fortsätt att kämpa. Jag hoppas att de snart vänder och att det värsta är över nu.Livet är så orättvist ibland. Många varma styrkekramar/ Jessica

  SvaraRadera
 161. Hej Anna! Har läst din blogg ett tag nu och sitter här med tårar i ögonen. Du berör så mycket. Jag känner inte dig, men tänker ofta, undrar hur det är med Anna? Jag hoppas att du orkar kämpa, och jag hoppas så att du blir frisk igen! Många styrkekramar till Er alla
  Mvh Annika

  SvaraRadera
 162. Många varma tankar från en medmänniska.

  SvaraRadera
 163. Här sitter jag med tårar droppande ner i tangentbordet när dottern kommer och undrar om jag är ledsen,svårt att förklara för någon som är 5 år. Det är så sorgligt det som händer er men det är samtidigt tårar av lättnad för att det verkar ha vänt för er. Kramar i massor!

  SvaraRadera
 164. Skickar all min energi och allt hopp åt dig/er. Ber för er! Styrkekram Linda (med tre små gossar)

  SvaraRadera
 165. Vad fint även du skriver Henrik. Jag är så lättad över ett livstecken här i bloggen. Jag tänker på er alla många gånger om dagen fastän vi inte känner varandra. Jag har haft ångest o när den är riktigt svår så känner man sig värdelös, till besvär osv. Tankarna är inte friska just då, hjärnan har det för tungt då, tror jag. Vad härligt att Anna njuter av kroppskontakt och närhet och smider framtidsplaner nu. Hon är stark som få och jag kan inte i min vildaste fantasi sätta mig in i er vardag o de prövningar ni går igenom nu. Anna är världens bästa o underbaraste o viktigaste Tildamamma förståss. Den enda Tildamamman någonsin. Dödsångest är det värsta som finns, jag vet o jag har känt en del av det du beskriver att Anna känt kring sig själv. Att då vara omgiven av kärlek, de man älskar, de dofter och trygga ljud man vet, kan lindra stundvis. Jag håller alla tummar för er o skickar alla mina hoppfulla tankar o fullt med kärlek till er.

  SvaraRadera
 166. Åh herregud. Hälsa tillbaka.
  Hoppas verkligen att det blir bättre.. jag skänker all styrka till er som jag bara kan!

  SvaraRadera
 167. Älskade lilla familj. Vad ni kämpar.Ger er all styrka o kraft att komma vidare i detta hemska trauma. Tänker på er varje dag. Många tankar och styrke kramar till er/ Ammi

  SvaraRadera
 168. Vilket gripande inlägg jag ryser och gråter för hur orättvist livet är. Vilken kämpe Anna är!!!Och hela eran familj!! Måste vara rent fruktansvärt att stå vid sidan om också och se.
  Jag hoppas av hela mitt hjärta att Anna fortsätter tanka från er den energi och kraft hon behöver för att komma ur denna hemska mardröm.

  Många tankar och styrkekramar sänder jag er med hopp om att Anna blir stark och övervinner denna hemska sjukdom.

  SvaraRadera
 169. Hej på er finns mkt att skriva men jag vill bara säga till dig Henrik att när du orkar kryp ner i sängen hos Anna och bara ligg där och dela din värme.Ta plats på sjukhuset inte alltid så lätt.Det blir ofta att man inte vill vara "ivägen"
  Helene

  SvaraRadera
 170. Jag har inga ord utan vill skicka en massa värme och kärlek till er via cyberspace.
  Jag tänker mycket på er. Kram

  SvaraRadera
 171. Starka Anna - vilken tapper kämpe du är. Massor av styrkekramar till dig och till dina nära och kära. Vi tänker på dig och ber om en ljus framtid. Kram Anna och lillkillen

  SvaraRadera
 172. Vilken fantastisk man och pappa du är Henrik som orkar ge Anna sån kärlek mitt i det tunga och samtidigt ge Tilde en så normal tillvar som möjligt! Vilken fantastisk mor,fru och vän du är Anna, så älskad och värdefull! Jag ber nu att Guds frid ska fylla era hjärtan, att Guds helande kraft ska strömma genom din kropp Anna och att änglar ska uppfylla ditt rum med ljus och glädje som besegrar mörkret. Ni står inte ensamma i det här, ni är burna av så många böner och varma tankar!
  Massa kärlek och kramar

  SvaraRadera
 173. Åh, va glad jag blir att läsa att du ser framsteg, jag vet att Anna kommer fixa detta, hon är en riktig fighter!!
  Tänker otroligt mycket på er då jag själv har detta monster i mig och de fick jag under min graviditet (med spridning till andra organ).
  De små barnen ger oss kraft, Tilda ger er kraft.
  Stora bamsekraft kramar
  Johanna

  SvaraRadera
 174. Ni skriver om den värsta mardröm man kan drabbas av. Min Pappa gick bort i cancer, många år sedan nu men fortfarande så oerhört närvarande. Jag är inte den första som gråter när jag läser, kommer inte att vara den sista heller.

  Tänker på er, tänker på Anna, tänker på Tilda på hela familjen.

  Kämpa på! Detta grejer ni

  SvaraRadera
 175. Kämpa på Anna. Henrik och Tilda behöver dig så. Du har en underbar make och en fantastisk dotter. Jag hoppas innerligt att detta är vändpunkten och att det bara går uppåt från och med nu.

  Många kramar till er allihopa som finns vid Annas sida och inger henne hopp, kärlek och förtröstan.

  SvaraRadera
 176. Katarina Loord25 januari 2010 13:41

  Jag är full av beundran Anna, du är helt makalös! BRA val!!!
  Så länge man lever finns det hopp, men att orka vända och finna viljan - det är helt oslagbart och fantastiskt!
  Och Henrik som jag aldrig har träffat, du är en hjälte. All värme och styrka till dig.
  Lilla Tilda - bästa tjejen, vilken insats du gör!
  Heja er! Er kärlek gör mig glad.
  Stor kram från Katarina (fd Eklöf) som tänder ett hjärta för er varje kväll och ber om styrka inför nästa steg ni tar.

  SvaraRadera
 177. Måste skicka en Stor kram!

  SvaraRadera
 178. Vilken fin familj ni är! Känner inte dej Henrik men du verkar vara ett fantastiskt stöd åt Anna,precis som hon just nu behöver som mest, precis som lilla doktor Tilda är. Hoppas av hela mitt hjärta att du oxå har någon som kan ge dej det stöd du behöver!Sänder er mina varmaste styrkekramar! Charlotte (Billingsfors)

  SvaraRadera
 179. Känner ingen som ger så mycket av sig själv till så många som du gör Anna. DU BEHÖVS!!!

  Fortsätt kämpa och tanka kraft och kärlek från dina nära och kära. Massor av styrkekramar till hela din familj
  Carina

  SvaraRadera
 180. Christian Hjort25 januari 2010 15:03

  till er alla tre. Ge kärlek till varandra, stöd varandra och tänk på den ljusare årstiden som kommer. Vi är många som tänker på er och önskar att ni får mer tid och kraft för varandra.

  Stor kram Chrisian

  SvaraRadera
 181. DU KOMMER VINNA!!! DON'T GIVE UP!

  SvaraRadera
 182. Det var tyst så länge... Tack och lov kom det till slut ett positivt besked. Så modiga ni är och tack för att vi bloggläsare får dela er tillvaro. Jag hoppas innerligen att orken räcker till och att det vänder snart. Allt gott till er lilla familj önskar Inga.

  SvaraRadera
 183. Skickar styrkekramar till er alla!!
  Det här fixar ni!

  Josefine

  SvaraRadera
 184. aaaa..! åååå..! keep on fighting!!! -håller hårt på dej..hang on!!! Sen sen sen så blir det bättre!!!

  SvaraRadera
 185. Gud så glad jag blev att finna detta inlägget. Vi är ju många som följer er kamp emot denna helvetes sjukdom. Sänder all min styrka till Anna för att du ska orka kämpa, & till de dina för att orka stötta dig vid sidan om.

  Kram Elisabeth D "Bettan"

  SvaraRadera
 186. aj aj du sitter i samma h-vete som jag gjorde för ett tag sen... oavsett utgång reder de sej.. KRAM

  SvaraRadera
 187. Oj vad mitt hjärta värker av att läsa dina ord. Skönt att Anna verkar fått igen lite livsglädje. Skickar mina varmaste kramar till hela familjen.

  SvaraRadera
 188. Aj vad det svider att läsa men så mycker kärlek och rena känslor ni ger er kära Anna i hennes svåra tid.
  All värme och styrka till Anna hennes änglar som tar hand om henne och orkar förmedla känslor. Ingela från Göteborg

  SvaraRadera
 189. Sänder mina varmaste tankar till er. Stor styrkekram/ Sara

  SvaraRadera
 190. All energi som finns till dig Anna och er i familjen runt henne! Kämpa och besegra detta monster till sjukdom.

  Tack snälla Henrik för att du håller oss uppdaterade när Anna har svårt att skriva själv!

  1000 styrke-kramar

  SvaraRadera
 191. Käraste Anna!

  Du klarar det här!
  Du är starkast i den här kampen!
  Det är du som kommer vinna!

  Tänker på dig varje dag!
  Oöndligt många styrkekramar till dig, Henrik och lilla Tilda

  Mia

  SvaraRadera
 192. Jag bara gråter och finner inga ord, så tacksam att även du delar med dig Henrik, när Annas krafter tryter. Vi är sååååå många som lever med er i våra tankar hela tiden och hoppas att det på nåt litet sätt kan ge er styrka att kämpa vidare. Jag hoppas och tror av hela mitt inre att uppförsbacken är avklarad och att Tildas älskade mamma snart orkar glädjas åt att det både ute och inne går mot en ljusare tid!!!!!

  Massor av kramar till er

  Cissi Sannebro

  SvaraRadera
 193. Puhh vilken mardröm som ni lever i ..En livs längd mäter inte dess värde.....

  SvaraRadera
 194. Vilket fint inlägg, så mycke kärlek. Kämpa vidare Anna, du har allt i världen att leva för och jag önskar dig all styrka i världen till att besegra det här monstret...

  Massor med kramar
  Benita

  SvaraRadera
 195. Tack snälla Henrik för att du orkade mitt i all kaos ta dig tid för oss, vi bloggläsare.
  Att förmedla er kamp till oss som står vid sidan av och håller hoppet med er, en del kanske är era bekanta en stor del har bara hittat hit, som jag.
  Men jag känner med er, starkt och hoppfullt.

  Vilken kämparglöd Anna visat från att legat i avgrunden till att se ljuset, fort sätt så.

  Styrke kramar i masso

  SvaraRadera
 196. Även den mörkaste natten, måste ge vika för ljuset.
  Skickar styrke kramar i massor.

  SvaraRadera
 197. Åh Anna och Henrik, vilken kamp ni tillsammans tvingas att gå igenom. Jag känner mig så fruktansvärt maktlös och frustrerad. Är i tankarna fr o m nu John Blund som kommer med mitt paraply och som strör mitt magiska pulver över dig Anna och som gör att du från och med nu känner dig starkare och starkare för varje dag som går ända tills du är helt FRISK! Nu är det nog med sjukdom i er underbara familj! Vi ska banne mig stå i ert vardagsrum och sjunga karaoke igen!

  Tack snälla, goa Henrik för att du orkar skriva så fint mitt i allt elände. Du är bästa fina äkta maken!

  Värsta kramen från
  Carina Alm

  SvaraRadera
 198. Kära ni, hur mycket ska människor behöva lida, Anna själv samt alla ni som står henne närmast. Nej, livet är inte rättvist.
  Sänder styrkekramar genom etern /Lena

  SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna