tisdag 12 januari 2010

I en mardrömsbubbla på KS

2010 -ett spännande rymdäventyr på film från 1984. 2010 borde varit en nystart för oss då livet började bli lite enklare igen. Jag hade så många planer på saker jag ville skriva om i bloggen. Om min ”Bullerbyuppväxt” i Billingsfors, om roliga upptåg och resor till världens alla hörn, om min älskade Tilda, min fantastiska man, mina underbara föräldrar och svärföräldrar. Skratt, tårar och vänner som inspirerar mig. Jag skulle vilja skriva personliga hälsningar i brevform till alla er som stöder mig och min familj. Både här på bloggen och i verkliga livet . Ni som när och tröstar oss med omtänksamma inlägg, sms, mail, med vackra blommor etc. Jag hade planer på de vackraste julkorten, men orken räckte inte till att fortsätta skriva. Mina händer lade av. Det smärtar mig att inte ens orka ta emot besök. Jag skulle vilja göra det ni tycker att jag är bra på. Skratta, uppmuntra, vara klok, skicka fina små konstnärliga hälsningar. Men mina händer lyder mig inte. Början på 2010 blev inget spännande äventyr. För mig känns det istället som att jag har fastnat i en stel rymddräkt från 50-talet med en tjock glasbubbla över huvudet. Det känns som att syret håller på att ta slut och mina anhöriga måste hjälplöst stå utanför och titta på. Mina hjältar. Mitt hjärta blöder för dem.

Senaste veckan har fått en förödande utveckling. Förutom betydande nedsättning av funktioner i händer och armar, har en ansiktsnerv kommit ikläm. Jag är halvsidesförlamad i ansiktet och har svårt att svälja, äta, spotta, borsta tänderna. Skratta funkar inte. Min personlighet rinner ur mig och med den försvinner ju livet. Allt har gått så snabbt. Min cancer har tydligen en extremt ovanlig spridning som växer i hjärnhinnan och förstör nerverna som styr hela ansiktet ink. mimik, svalj, hörsel och kanske snart andning. Den förklarar också min yrsel. Det är nu oerhört kritiskt läge för att få stopp på detta. Kanske går det att stoppa tillfälligt med strålning? Men klockan tickar och får jag inte börja strålas imorrn är jag nog tyvärr utom all räddning.

Nu längtar jag efter Tilda. Min lilla älskade doktor Tilda. Vad ska hon få för minnen av sin mamma? Kommer jag att återigen kunna leka, höra, se, skratta eller är jag snart ett långtidskolli, en grönsak? Det känns som att jag har hamnat i en mammas allra värsta mardröm. Och min egen älskade mamma har hamnat i en annan sorts mammornas mardröm. Hon åker 50 mil idag för att vara med mig så länge jag behöver. Och det behöver jag.

Nu kommer snart världens finaste, bästa lilla doktor Tilda på besök. Hon botar alla åkommor med kramar, pussar, kindklappar, träpiller och låtsassprutor. Hon kan alla färger och siffror. Hon sjunger julsånger och gonattvisor. Hon simmar med simpuffar själv. Hon är redan helt träffsäker med fotbollen samt dansar hoppsasteg och snurrar runt som en ballerina. Jag är oerhört stolt över detta lilla mirakelbarn. I februari fyller hon 2 år och jag hoppas självklart på att få fira det med henne. Kanske kan jag snart få uppdatera er med positiva nyheter igen? Mirakel eller inte? Håll ut!

Anna från KS. Radiumhemmet. Avd. P14. Sal.4

462 kommentarer:

 1. Kära okända vän.
  Det finns alltid hopp.
  Jag har min vän på "andra sidan" sedan många år, men han är ständigt med mig. Det finns andra dimensioner, tro det!
  We will go on and on...

  SvaraRadera
 2. Anna, mitt hjärta blöder när jag läser ditt inlägg. Jag hoppas att allt ordnar sig för dig. Många kramar

  SvaraRadera
 3. Anna! Du berör så enormt! Du skriver så levande, målande så du hade lätt kunnat skriva böcker av alla de slag. Jag ska be för dig ikväll! Kram från en i norra norrland

  SvaraRadera
 4. Åh, vad ledsen jag blir. Och rädd. När är det min tur? Man vet ju inte när det vänder eller hur snabbt det kommer att gå. Det enda jag vet är att jag lever nu och vill verkligen ta vara på livet. De senaste 1,5 året har jag mått så dåligt av alla behandlingar. Och jag hatar sjukhuslukten och cytostatikan. Lider med dig. KRAMAR I MASSOR!

  SvaraRadera
 5. Käraste Anna. Jag väljer att tro på mirakel. Mina tankar och all min styrka är hos er och jag bara önskar att det fanns mer jag kunde göra.
  Varmaste ömmaste kramen
  Busan

  SvaraRadera
 6. Benita i Finland12 januari 2010 18:38

  Varför ska livet vara så grymt ibland.Du har en liten flicka, du är så klok. Hoppas allt vänder, hoppas. Man blir så ledsen.Styrkekramar i massor!

  SvaraRadera
 7. Massor med styrkekramar till dej Anna och de dina!

  SvaraRadera
 8. Anna!
  Jag trodde först det värsta,men ser snart att du skriver själv!Du är en riktig fighter.Vi är många som tänker på dig och hoppas att du ska klara detta.Du skriver så fint om din lilla tjej,hon måste få ha mamma kvar.Tack för att du låter oss veta.
  Många kramar Anneli

  SvaraRadera
 9. Anna, Det gör ont i hjärtat när jag läser vad som pågår i din kropp. Jag tror på ett mirakel, det är dags nu. Jag tänker på dig och fortsätter att hoppas. Tack för att du uppbådade kraft att skriva/formulera dig. Kram från Jenny

  SvaraRadera
 10. Jag känner en Anna som känner en Anna. Och den Anna jag känner har berättat om dig. Här skulle det väl komma några kloka väl valda ord....men jag bara sitter här mållös med tårarna rinnande. Ibland sker mirakler och jag hoppas så innerligt att ett av dom är utvalt just för dig!
  Kram

  SvaraRadera
 11. Mycket värt att du orkar skriva. Du skriver så underbart och målande. Det finns allt hopp, glöm inte det!! Att skriva och berätta som du gör är nog också ett healande. Jag vet inte om du skriver på andra sätt till din dotter annars vet jag att hon kommer att ha en oerhörd behållning av denna blogg - oavsett hur det går för dig! Det är få förunnat att få en sån inblick i sin mammas känsloliv som det du här förmedlar.

  Kraft i massor!

  Jojjo

  SvaraRadera
 12. Fina Anna... Vilken underbar tjej du har fött & fostrat! Stark & multikompetent ;o) Njut av Doktor Tildas skickliga vård i dag. Imorgon blir det tid för strålning och hela tiden tid att ÄLSKA & NJUTA av varandra.

  All styrka, hopp & kärlek till dig!

  STÖRSTA KRAMEN!!!!! Corall/Lilla H

  SvaraRadera
 13. Kära Anna, mina tårar rinner för din och din familjs skull. Må dom jävla cancercellerna dra dit pepparn växer snarast. Nu ska du bli bättre och visst ska du fira din dotters födelsedag.
  Styrkekramar i massor från Anna

  SvaraRadera
 14. Kära fina Anna, måtte mirakel ske!

  SvaraRadera
 15. Tårarna rinner när jag läser din text! Det är hemskt att du ska behöva genomlida detta, du och din familj!
  Tänker på dig! Många varma kramar Elin

  SvaraRadera
 16. Kraft, energi, styrka, hopp, mod, ork, glöd och allt annat som du någonsin kan önska och som kan hjälpa dig att vinna den här matchen vill jag skicka till dig!!!

  SvaraRadera
 17. Gud hör bön. Tack Jesus för Annas helande. Amen

  SvaraRadera
 18. Vänta dig mirakel!!!
  Så måste det bli!
  Många kramar från en av många som följer dig!
  /Maria

  SvaraRadera
 19. Söta rara Anna, det gör riktigt ont att läsa om hur dåligt du mår. Jag hoppas så på att det kommer ett mirakel, och att allt ska gå bra.
  Massor av kramar till både dig och dina nära.
  A

  SvaraRadera
 20. Fan vilket skit!! Hur många olika former finns den där skitsjukdommen i egentligen?! Måste den komma på de värsta sätten att förpesta folks och din tillvaro?

  Tack för att du beskriver känslan så att jag förstår. Eller jag förstår inte eftersom jag är frisk, men jag får en bild och en känsla i alla fall.

  Sköt om dig och njut av det du kan. Önskar dig allt gott!

  Varma kramar från Susanna

  SvaraRadera
 21. Bär dig och de dina i bön och i tanke.

  SvaraRadera
 22. Det var så skönt att få läsa några rader från dig men fruktansvärt när jag börjar förstå hur du mår.... TACK för att du tar dig tid och ork att förmedla - du gör mitt liv till något vackert och underbart. Att ta livet för givet har jag slutat med och du har del i det! Hoppas så att du ska få finnas till för din dotter och din familj länge än. Stor kram/Ella

  SvaraRadera
 23. Jag har följt din kamp och berörs av din positivtet och kämparlust trots den mardröm du och dina nära och kära befinner er i. Vill ändå skicka styrkekramar till dig. Din älskade dotter har en fantastisk mamma och du har en fantastisk dotter! Mina tårar rinner när jag läser din blogg och jag önskar så innerligt att mirakel ska ske!

  Kärlek,

  /Emma

  SvaraRadera
 24. Följer dig och jag berörs enormt av din styrka och mod.
  Jag skickar styrkekramar till dig och din familj <3

  SvaraRadera
 25. Kära Anna, av hela mitt hjärta hoppas jag att ett mirakel ska ske. Det gör så ont att läsa om det hemska öde som drabbat dig och din familj. Vi känner inte varandra men ändå finns du så ofta i mina tankar, jag håller tummarna att din tid ska räcka länge, länge till. Att du får fira massor av födelsedagar, både din älskade lilla dotters, din egen och alla de andra som står dig nära. Tänker på dig, håller tummarna och hoppas.... Kram Lotta

  SvaraRadera
 26. Kära Anna, jag känner dig inte, men mina tårar rinner för dig. Samtidigt vill jag tro på mirakel, att du ska gå hel ur det här. Du skriver helt underbart, verkligen. Så starkt, välformulerat och berörande. All, verkligen all tro, hopp och kärlek till dig. Jag tänder ett ljus för dig och din familj i kväll.
  Cissi

  SvaraRadera
 27. Visst finns mirakel och miraklet det är du!
  Du är en fighter utan dess like och jag skickar all styrka och kraft jag har via cyber världen till dig!
  Varma kramar!!

  SvaraRadera
 28. Det är så förbas... j.... orättvist så jag vet inte vad. Fortsätt kämpa på du är en riktig fighter Anna. Massor av styrkekramar till dig och din fina familj.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 29. Hej!
  Vet inte vad jag ska säga, vilken fighter du är Anna, mina tårar rinner. Jag hoppas verkligen på det miraklet som du pratar om! Vilken underbar liten dotter du har och hoppas att ni får en underbar födelsedag ihop, hela familjen. Skickar styrka till dig!
  Madeleine(sommarvägen)

  SvaraRadera
 30. Tänker massor på dig fast vi inte känner varandra. Du är helt fantastisk! Jag hoppas så innerligt på att du snart ska må bättre igen.
  Stor värmande kram från mig till dig!

  SvaraRadera
 31. Kära Anna,
  Vi hoppas innerligt på miraklet!
  Mina varmaste styrkekramar till dig och din familj.

  SvaraRadera
 32. Du vackra tappra kvinna, varför ska just du drabbas så hårt? Jag känner dig inte, men din berättelse berör mig så djupt. Du och din fina lilla familj finns i mina tankar och jag hoppas så att ni ska få fortsätta ert liv tillsammans länge än. Din lilla Tilda har tur som fått dig till mamma! Jag brukar inte be så ofta men ikväll ber jag för dig. Varmaste kramen från en annan mamma, som också har en liten februariflicka - bästa sorten, eller hur?

  SvaraRadera
 33. Saknar ord Anna...tänker på dig varje dag och hoppas hoppas att allt bara ska försvinna och du är frisk igen...Vilken kämpe du är...
  Helena w Bi-fors

  SvaraRadera
 34. All kärlek o omtanke till dig o din familj.
  Visst finns mirakel... självklart är det så.
  Underbart att du uppdaterar oss både på forumet o i bloggen. Vi tänker på dig.
  Energi kramar <3<3<3
  Eva59

  SvaraRadera
 35. Vilken underbar liten doktor Du har det måste verkligen göra susen Vi måste tro på ett mirakel de existerar. Du skriver fantastiskt bra. All styrka, kraft och mod till dig Anna och dina nära å kära. Varma stora Kramar Kicki från Ekerö

  SvaraRadera
 36. Hej!
  Mina varmaste tankar går till dig och
  din familj idag.
  Therese

  SvaraRadera
 37. Det är så ledsamt att läsa. Tänkte bara tipsa om en liten sak att göra till Tilda. Om du kan spela in lite hälsningar eller skriva brev till olika födelsedagar när hon blir äldre så är du ännu mer med henne hela livet.

  Tack för att du delar med dig och får oss att uppskatta vardagen lite extra!

  Många många kramar till dig och din familj!

  SvaraRadera
 38. Vi känner inte varandra men jag har följt din blogg så länge så du o din familj känns så nära ...Kan inte med ord beskriva hur ledsen jag är över detta som hänt er ...jag o min man jobbar som fosterföräldrar o jag vet att barn både mins o kommer ihåg glada minnen o älskvärda personer längre o starkare än vi vuxna kan förstå...Din dotter kommer (om hon nu måste)att bära med sig underbara minnen från dig i sitt hjärta o sinne o du kommer alltid att ha den största platsen i hennes lilla hjärta...
  vill bara skicka dig massor med styrke kramar från oss i värmland...marie

  SvaraRadera
 39. Jag hoppas, jag tror, jag vill att du får vara med Tilda när hon fyller 2 år.
  Det bara måste bli så.

  Massor av kramar
  från en
  Okänd

  SvaraRadera
 40. Känner med dig även om jag inte känner dig... Tusen tack för att du trots händer som inte är med dig orkar samla kraft och skriva detta inlägg. Detsmärtar mig att läsa om hur du mår och hur snabbt cancern har gjort dig så eländig! Hoppas att du mitt i detta mörker orkar se och minnas de goda stunderna du har med nära och kära.

  Sedan hoppas jag på mirakelkrafter till dig *styrkekramar*

  SvaraRadera
 41. Alla tankar till dig och all kraft skickar jag till dig så att du nu orkar fortsätta kämpa. Jag läste igår om ett mirakel om en pojke som hade fått några månader och leva, när de månaderna gått var han frisk och läkarna förstod inte hur. Mirakel sker - måtte du få ett!!!

  kramar
  Josefina

  SvaraRadera
 42. Kära Anna,
  vilken skit. Jag har varit här varje dag och varit så orolig att jag idag gick en omväg för att få reda på vad som händer. Så jag var förvarnad innan jag läste det här, men tårarna rinner ändå. Tack för att du delar med dig, Tilda verkar helt underbar. Många kramar och tankar till dig och din familj.

  SvaraRadera
 43. Bästaste av Bästaste Annor!
  Jag ger dig all min styrka och envishet, jag ger dig all min glädje och skratt!
  Jag ger dig allt mitt hat mot cancern och ber att just ditt botemedel kommer imorgon!¨
  Att imorgon blir dig dag!
  Att imorgon blir den dagen du kan skratta igen och använda dina fingrar, att återvända till normalitetens underbara värld!
  George

  SvaraRadera
 44. Anna, kära du...känner dig inte men har följt dig på bloggen och känner så för dig och hoppas hoppas på ditt mirakel. Skickar all kraft jag kan uppbåda till dig. Tack för att du skriver, dessutom så fantastiskt bra....Kramar /Therese

  SvaraRadera
 45. Jag önskar dig mer tid. Av hela mitt hjärta.
  /Elisa

  SvaraRadera
 46. Anna
  Vila i kärleken som du ger till oss alla genom att vi får vara del av dig
  Så länge vi finns, finns du

  SvaraRadera
 47. sitter som så många andra här och läser med rinnande tårar,håller tummarna att det vänder nu så du får bli frisk igen! Hoppas av hela mitt hjärta att du får fira din fina dotters födelsedag:)

  SvaraRadera
 48. Mina tankar är med dig. Livet är inte rättvist, det är inte rätt att detta skall drabba dig och din lilla flicka. Lämna spår - det vill din lilla ha under tidens lopp! Varma hälsningar Anneli

  SvaraRadera
 49. Jag saknar ord och tycker så oerhört synd om dig. Bra att din mamma är hos dig och jag hoppas på ett snabbt mirakel. mina tankar är hos dig.

  SvaraRadera
 50. Anna
  Det finns inget jag kan säga för att lindra. Inga ord som kan blåsa bort det onda. Ta dig tillbaka till det som varit och borde vara. Du vill säkert att någon ska väcka dig ur din mardröm. Det var inte alls så här ditt liv skulle se ut. Käcka tillrop hjälper dig föga men jag kan ta gift på att jag tänker på dig ofta ofta och ibland, önskar jag att vi kunde byta plats för en stund.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 51. Du starka Anna...känner dig inte, men känner så enormt mycket för dig och din familj. Jag tror också på mirakel. Tänker på dig och skickar många varma kramar till dig. Jenny

  SvaraRadera
 52. Vilken otroligt gripande berättelse - dina ord går rakt in i hjärtat. Jag önskar dig massor av styrka och gränslös kärlek!!

  SvaraRadera
 53. Kära, kära vännen min!!!

  Visst är du bra på de sakerna som du nämner men allra bäst är du på att vara mamma - och det kan cancern aldrig ta ifrån dig.

  Som jag sagt till dig tidigare - du är modigare och starkare än Pippi <3

  Massor med kärlek och omtanke till dig och familjen

  Maria

  SvaraRadera
 54. jJg får ont i magen när jag läser hur dåligt du mår - hur mår då du och de dina...?

  Jag skickar all kraft och tanke till Er, din tös är så ljuvligt söt. Henne ska du vara riktigt stolt över!

  Många värmande tankar och kramar

  SvaraRadera
 55. Älskade Anna!
  Tänker på dig och hoppas på allt väl!
  Tusen kramar!

  Morbror Hans o Lotta

  SvaraRadera
 56. Har nyss hittat till din blogg. Jag är själv mamma till två underbara töser. Jag lider verkligen med dig, för det är ju det värsta, att kanske inte få se sitt barn växa upp. Att inte få finnas där. Men jag hoppas och tror på dig. Ge aldrig, aldrig upp. Jag tror på dig! Många kramar från en annan Anna

  SvaraRadera
 57. Anna
  Finner inga ord som kan beskriva hur mycket jag känner för dej o din familj.
  Tänker på dej varje dag och hoppas verkligen på att det ska ske att mirakel. Skickar massor med styrkekramar till dej o hela din familj.
  Charlotte (Billingsfors)

  SvaraRadera
 58. Allra finaste Anna. Jag känner dig inte personligen men känner så för dig. Orden räcker inte till och allt jag vill skriva känns futtigt. Mina styrkekramar har jag sparat till dig.

  SvaraRadera
 59. Jag blir alldeles ledsen i hjärtat när jag läser det du skrivit. Jag hoppas och ber om mirakel. Kramar till dig.

  SvaraRadera
 60. Tänker på dej och din lilla familj.

  Kram

  SvaraRadera
 61. Många styrkekramar till dig Anna! Kram Anna

  SvaraRadera
 62. Mina ögon tåras och jag känner i mitt mammahjärta vilken enorm smärta du och dina närmaste måste genomlida. Jag skickar dig mina varmaste tankar och kramar /Linda

  SvaraRadera
 63. Fina vackra Du, vilken underbar medmänniska Du är, vilken kämpe, vilken glädjespridare. Jag hoppas och tror av hela mitt hjärta att det vänder för dig. All styrka och glädje till dig och dina nära och kära.

  SvaraRadera
 64. Anna,
  Ett stort fång av de allra vackraste blommorna vill jag skicka till dig.
  Du är underbar. Kärleken är underbar. Kärleken till din man och till din dotter och alla andra dina hjältar är underbar. Låt denna kärlek bära dig nu.
  Kram från Karin

  SvaraRadera
 65. Kära ,kära Anna!
  Du besitter en enorm styrka som delger oss av din situation nu när allt är så makalöst tufft för dej och din familj. Jag är full av beundran. Om det ändå fanns något man kunde göra för dej. Du har under hela denna dagen (och många andra)funnits med i mina tankar och böner.
  Önskar att det inträder en radikal förändring.
  All kärlek, medmänsklighet och värme till dej & familjen.
  Kramkram Titti

  SvaraRadera
 66. Jag blir så ledsen när jag läser att du är inlagd. Du finns i mina tankar dagligen och jag väljer också att tro på ett mirakel!
  Många kramar!

  SvaraRadera
 67. Åh Anna. Vilken mardröm det här är. Och du, Henrik och Tilda befinner er mitt upp i den.
  Jag tänker på dig varje dag. Tänk om all tankekraft runt omkring dig kunde hjälpa dig att besegra den här skiten.

  Många kramar till dig, Henrik och Tilda

  SvaraRadera
 68. Ord är överflödiga... Life sucks, big time.

  Kram

  SvaraRadera
 69. Anna...jag har inga ord, vet inte vad jag ska skriva riktigt. Jag önskar, hoppas och vill att det ska vända NU och att det värsta varit och att framtiden finns för dig och din familj. Ge aldrig upp!!
  Sänder massor av styrkekramar till Er!!!

  SvaraRadera
 70. Jag känner inte dig eller din familj, utan hamnade av en slump på din sida nu ikväll. Trots det sitter jag nu här med tårarna rinnandes. En mammas värsta mardröm - att inte kunna finnas där för sitt barn. Dina berättelse gör att jag nu tänker på att försöka vara lite mer tacksam för det lilla, det vardagliga, för det finns inga garantier på hur länge man har det.

  Jag önskar dig styrka, mod och ett mirakel så att du får bli frisk igen!

  /Pernilla

  SvaraRadera
 71. Hej du vackra! Tack for ditt sms. Det gar inte en dag utan att jag tanker pa dig och pa ditt glada skratt. Du ar en av de starkaste manniskor jag kanner Anna och du har ett ljus inom dig som skiner starkare an solen. Det verkar som om Tilda har fatt ditt ljus, hon ar bedarande! Forstar att besok inte ar att tanka pa men jag ar hos dig i tanken anda. Stor bamsekram/Viveca

  SvaraRadera
 72. Kära Anna, jag ber för dig: mer tid, mindre smärta, mer ljus och mindre cancer! Du är en mycket ovanlig människa med din precisa formuleringskonst och din förmåga att ge kärlek när så mycket går rakt emot dig.
  Trots att vi aldrig mötts i levande livet så kommer jag alltid minnas dig, ditt ljus och ditt fruktansvärda öde. Genom oss alla som följer din kamp, både din familj, dina riktiga vänner och oss som följer dig på avstånd, kommer du alltid finnas kvar.
  Hoppas att morgondagen blir långt snällare mot dig än denna dag. Kram,
  Johanna

  SvaraRadera
 73. jag könner dig inte, men din blogg berör.....
  Gråten o tårarna som kommer gör mig alldeles matt.
  Men vi måste hoppas på mirakel- att du orkar o att det vänder, att du får mer tid med de dina.
  Under kan ske- o SKA ske hoppas vi alla.

  KRAMAR i massor till en underbar Anna o hennes familj.

  / Anita L

  SvaraRadera
 74. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 75. Sänder en extra stark tanke och massor kraft till dig med hopp om mirakel! Alla har redan sagt det jag känner och mina ord blir så futtiga. Men allas kraft och tankar bara måste få effekt! Styrkekram från S

  SvaraRadera
 76. Ååhh så mycket onda ting du/ni får genomlida! Tänker ständigt på dej o din familj. Stora styrkekramar sänder jag er! Kramkram

  SvaraRadera
 77. Hej underbara Anna.
  Tårarna rinner när jag läser hur du mår idag, men mitt i allt ser jag ditt glada ansikte framför mig. Jag tänker mycket på dig, din man och din dotter. Jag önskar att jag kunde göra något för dig! Tack för det fina kortet på din familj. Det hänger här på väggen och jag tittar ofta på det och tänker på dig! Kramar från mig, Peter och Arvid!

  SvaraRadera
 78. Kära Anna
  Jag är oerhört imponerad av dig. Glöm inte att mirakel inträffar. Ge inte upp!

  SvaraRadera
 79. Åh Anna, vad ledsen jag blir att höra att du har det så tungt. Samtidigt är jag glad att höra från dig, att du kämpar! Jag har uppdaterat din blogg flera gånger om dagen.

  Jag önskar så att det fanns något man kunde göra för att hjälpa dig. Göra det lättare för dig!

  Du har en väldigt fin liten minidoktor. Mina två tjejer ligger och sover i precis likadana nattlinnen just nu tillsammans med sina matchande nallar :)

  många kramar och tankar och önskan om att du snart ska må bättre!

  SvaraRadera
 80. Usch och fy - vilket elände. Du är en oerhört stark person, som är värd så mycket mer.

  Kämpa!
  Ola

  SvaraRadera
 81. Du skriver så vackert om det som är så gräsligt.
  Underbar dotter!

  SvaraRadera
 82. Mina allra varmaste tankar går till dig. Du kämpe utöver det vanliga.

  All kärlek till dig och dina närmaste.
  <3 <3 <3

  /Marie Lundqvist

  SvaraRadera
 83. Kjære, lille Anna.
  En liten bønn for deg og dine i vinternatten.

  Tenker på dere, og tror definitivt på mirakler.

  SvaraRadera
 84. All styrka och hopp om mirakel! Kram Cecilia

  SvaraRadera
 85. Vet inte vad jag ska säga. Det du upplever och beskriver just nu är varje människas mardröm men ändå är du så otroligt stark. Du är enastående. Skönt att Annika kommer till dig dessa dagar så att ni får ta hand om varandra.

  Många kramar

  Petra Nordwall

  SvaraRadera
 86. Kära Anna! Jag känner dig inte men du ska veta att dina ord berör mig så starkt, så starkt. Jag hoppas att du snart kan komma med bra nyheter. Och du vilken underbar, fin, duktig dotter du har fött! Fantastiskt! Sänder dig all styrka och massor av kärlek!!! Kram Alexandra

  SvaraRadera
 87. Kära Anna,

  Jag har följt dig här på bloggen och på forumet. Du är en förebild för oss andra. Du har kämpat hårt. Jag önskar och ber av hela mitt hjärta att ett mirakel kommer till din hjälp.

  Christel

  SvaraRadera
 88. Kära kära Anna - vilka oerhört starka ord och vilken underbar människa du är.
  Varför varför ska just du drabbas av detta onda?

  Tittade på din bröllopsbild och den är såå fin och genuin.
  Ser sedan på bilden du visar här på din man och dotter.
  Önskar och hoppas att det ska vända. Du får inte lida, Anna.

  Kram, vän i cybern - medelålders medsyster

  SvaraRadera
 89. Många, många kramar till dig, fantastiska Anna. Hoppas så innerligt att du snart mår bättre.

  Du vet väl om att Du är värdefull,att Du är viktig här och nu,
  att Du är viktig för Din egen skull -för ingen annan är som Du !

  Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg. Det är livet.

  Styrkekramar från Gbg

  SvaraRadera
 90. Anita M Jonasson12 januari 2010 23:29

  Kära Anna
  Blir så ledsen när jag läser hur det är med dig...vet inte vad jag ska säga.Tänker på dig hela tiden...Många kramisar från Anita

  SvaraRadera
 91. Hej Anna, jag har inte skrivit förr men nu vill jag bara säga att jag tycker du är en fantastisk, modig inombordes stark kvinna. Har inte ord för allt jag vill säga dig men i ditt elände ger du mig kraft och mod att inte blunda för verkligheten/vardagen! Vad är bekymmer som vilken mat som ska lagas eller vilken tvkanal som ska ses på "SUCK"....du kommer finnas i mitt hjärta varje gång jag tycker mig stå inför något svårt. Den resa du gör nu måste vara den svåraste av alla! Å att dela den med människor du inte känner gör dig till en kvinna att för alltid se upp till. TACK Anna ..via cyber hoppas jag på att kunna ge dig styrka. VARM KRAM till dig/Mia från Cyber

  SvaraRadera
 92. Mina varmaste kramar till dig och din fina lilla familj!

  från en annan anna

  SvaraRadera
 93. Ursäkta språket men vilket helvete ni går igenom nu, det är helt omänskligt.
  Du verkar vara en fantastiskt rar människa och jag hoppas verkligen att ett mirakel inträffar.
  Tänker på dig och på hela din familj.
  Stor stor kram
  Ada

  SvaraRadera
 94. Anna... Det är svårt att finna ord. Du är en vacker och mycket tapper kvinna. Jag önskar att jag kunde ta din smärta så du fick vila ett tag.
  Läste din blogg för första gången nu ikväll, du klev in i min bubbla och där lär du stanna, du och din lilla undarbara starka familj

  Många kramar/ Anna

  SvaraRadera
 95. Fina fantastiska Anna, jag känner med dig, lider med dig och jag ber för dig.

  Kram från AnnaMaria

  SvaraRadera
 96. Kära Anna!
  Jag känner inte dig, men sitter här ändå med tårarna rinnande och helt drabbad av det som hänt dig. Jag känner med dig mer än jag kan beskriva, både för att jag har en egen liten dotter, och för att jag förlorade min egen mamma i sjukdom när jag var liten. Något som skänkt mig väldigt mycket tröst och ljus var att min mamma hann spela in en massa band och lämnade sina brev och dagböcker, så att jag alltid känt att hon är med mig iallafall. Det är hon fortfarande; hon hjäper fortfarande till från andra sidan. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ett mirakel ska ske; att du ska bli frisk, och jag skickar allt ljus till dig och din familj. Jättekram från Annika

  SvaraRadera
 97. Ge inte upp Anna! Precis som alla andra skriver, mirakel händer varje dag! Många hälsningar och kramar, Camilla (metrobloggen.se/camilla45)

  SvaraRadera
 98. Världen är grym och orättvis! Tårarna trillar ner för min kind när jag läser dina rader.
  Kan inget annat än hålla alla tummar och tår för dig och hoppas på det bästa.

  Massor av styrkekramar från en för dig okänd person// Petra

  SvaraRadera
 99. Mitt hjärta blöder och tårarna rinner...
  MEN - Som Skräppan alltid sa
  - Utan hopp kan man inte Leva!
  Jag hoppas och jag tror på mirakel för dig
  Mirakel finns!
  Styrka Hopp och Mod till dig
  Kram Jenny (salomon)

  SvaraRadera
 100. Oh det gör ont i mig att läsa om din smärta, cancer är ondskan själv. Men jag håller alla tummmarna hårt, ber för ett mirakel och hoppas hoppas på att du blir bättre. Kramar Becky

  SvaraRadera
 101. Att du orkar skriva fast alla problem är helt otroligt. Finns nog inte många med den styrka som du visar upp. Mirakel finns och kan bara hoppas att du är ett av dem.
  Mvh
  Pontus Nordwall, Billingsfors

  SvaraRadera
 102. Älskade Anna, du är en riktig kämpe och jag hoppas att dom hittar något som kan hjälpa dig!
  Tårarna rinner nerför kinderna när jag läser ditt utförliga inlägg här!
  Du och din familj finns i mina tankar!

  Många varma styrkekramar / Helena H

  SvaraRadera
 103. Mina tårar rinner men jag vägrar tro att det inte finns hopp. Styrkekramar, Catharina

  SvaraRadera
 104. Du finns i mina tankar...

  SvaraRadera
 105. Känner inte dig men skickar varma kramar å hoppas på ett mirakel.. Blir så ledsen när jag läser om ditt öde.

  SvaraRadera
 106. Åh Anna
  Hörde av Gråsjös att du var dålig men visste inte att det var såhär illa. Snälla Anna, kämpa på, ge dig inte!!!! Jag vill gå på många klassåterträffar i framtiden och höra ditt smittande skratt, kan inte tänka mig annat.Mina tankar går till dig och din fina familj!din gamla klasskompis Anna Niklasson (numera Holmgren)

  SvaraRadera
 107. Ord är överflödiga just nu skickar styrkekramar till dig och din familj

  SvaraRadera
 108. Finner inga ord...

  Stora varma kramar till dig och din familj!

  Anneli Haugeneset, Billingsfors

  SvaraRadera
 109. Styrkekramar till dej... o till dina nära o kära. Du är för mej helt okänd, men jag tänker på dej och hoppas av hela mitt hjärta att det ska vända och att du blir bättre snart. <3 Kram från Jane

  SvaraRadera
 110. Hej Anna!

  Jag sitter förstummad en stund när jag läst ditt inlägg. Livet är så orättvist. Unga människor ska inte vara sååå sjuka. Lite förkylning och ett ben som går av i skidbacken är väl OK, men detta.......

  Sedan kommer mina tårar. Tårar för dig , din fina lilla tjej, underbara man, din mamma och alla dina vänner. Jag hoppas att nu är det dags för ett mirakel. De sker ju titt som tätt. Nu är det din tur!

  Jag vet att jag och många med mig uppskattar att du ändå orkar uppdatera bloggen. Vi är inne dagligen.

  All styrka till dig och dina närmaste.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 111. Finner inga ord.....Skickar massor av styrkekramar till Dig o Din fina familj!!! Risse & Fredrik.

  SvaraRadera
 112. Hej Anna

  Jag blir så innerligt berörd av dig, dina ord och allt det hemska du tvingas vara med om. Det borde inte få finnas, är så oerhört orätt och orättvist. Måtte du må bättre igen snart!!Vi är många som tänker på dig. Styrkekramar och styrketankar i massor

  SvaraRadera
 113. Lilla gumman, jag följer din blogg hela tiden. Undrade just hur det var med dig eftersom du inte har skrivit sen i julas. Du är så oerhört stark och jag håller alla tummar för dig o din familj. Allt måste gå bra, och man får aldrig ge upp. Du verkar vara en människa som inte gör det vilket jag tycker är så otroligt starkt gjort av dig. Jag hoppas att du snart mår bättre, denna sjukdom är så orättvis. Jag tittar in på din blogg varje dag och hoppas att vi snart får läsa att du mår bättre. Tänker på dig så mycket. Massor av kramar och styrka önskar jag dig och din familj. Kicki i Västerås

  SvaraRadera
 114. Älskade Anna! Skickar dej och Annicka massor av kärlek och styrka idag! Jag tror på mirakel!!... jag tände ett ljus för dej igår kväll brevid ditt fina familjekort och det var fullt av liv i det! lågan kämpade och brann med sådan intensitet att jag undrade ifall det tagit eld i väggen i sovrummet....
  och det finns massa liv kvar i dej så kämpa vidare!
  många kramar till både dej och Mamma!
  Karola

  SvaraRadera
 115. Hej Anna!

  Kollar din blogg varje dag och hoppas på positiva saker, det är inte klokt vad världen är orättvis. Din blogg ger mig så mycket tankar om hur man borde värdera livet man tar liksom allt förgivet och glömmer bort att stanna upp och tänka ibland på att inte se negativt på småsaker.
  Håller tummarna riktigt hårt för dig och din familj.

  Kramar Anne

  SvaraRadera
 116. Hej Anna
  Mina tårar rinner ,du är en fighter ANNA,gud vilken underbar dotter du har Hoppats att ni får en underbar födelsedag
  MASSOR AV STYRKEKRAMAR till er
  Kram Evalena B Billingen

  SvaraRadera
 117. Kära Anna,
  Här sitter jag med tårarna rinnande, på jobbet på andra sidan gatan där du är.
  Jag har inga ord att uttrycka min sorg över din situation. Vi känner inte varandra, men jag har berörts så av att läsa det du skriver och är inne flera gånger om dagen på bloggen för att se om du skrivit.
  Jag hoppas innerligt på alla mirakel som finns och att du får bot och lindring.

  Kram från Susanne

  SvaraRadera
 118. Hej Anna! Din dotter kommer alltid veta att hennes mamma är av den absolut starkaste sorten. Hon kommer vara stolt och glad över att ha fått bli en del av just dig! Varm kram, Pernilla

  SvaraRadera
 119. Du och din familj finns i mina tankar. Jag skickar er all styrka, kraft och kärlek som bara går.
  Kram till er alla.
  Gabbi

  SvaraRadera
 120. Åh Anna vad jag lider med dig för det helvete du tvingas gå igenom. Så fruktansvärt overkligt! Jag önskar att jag kunde göra något som får dig att må bättre. Du som alltid stöttat och visat medkänsla när vi i din bekantskapskrets har mått dåligt. Tack för att du finns!
  Tusen miljoner kramar.
  //Carina

  SvaraRadera
 121. Tänker på er...

  SvaraRadera
 122. Nu har jag skrivit och suddat minst 10 ggr på detta inlägg. Jag vill så gärna skriva en rad och berätta att du finns så central i mitt hjärta, du för mig helt okända kvinna. Men du har tagit en sån stor plats hos mig, i mitt mammahjärta. För jag förstår dig så väl när du skriver om denna "mammamardröm". Om jag kunde skulle jag ta dina smärtor en dag så du kunde pussa o krama, brotta ner o kittla, nafsa i nacken din älskade fina doktor Thilda.
  Jag ber om mirakel, kämpa på!!
  Stor kram Sus

  SvaraRadera
 123. Mina allra varmaste tankar och kramar till dig i din madrömssituation... Hoppas, hoppas... // Anna i Helsingborg.

  SvaraRadera
 124. Tänker på dig och din familj.
  Många kramar från Lisa

  SvaraRadera
 125. Lilla vännen! Jag lider med dig, tänker på dig.... finns i cyberrymden! E så glad att du orkat/kunnat uppdatera...Hoppas och håller alla tummar jag har!!! Styrka till dig!! Tänker på dig! kramar Sara

  SvaraRadera
 126. Fantastiska Anna! Stor varm kram från mig till dig.

  / Sara

  SvaraRadera
 127. Håll ut. Håll ut. Tro att det går. Och om det inte gör det, så tror vi alla fall. För man måste tro.

  Jag känner med dig. Kan inte föreställa mig din smärta varken fysiskt eller psykiskt. Jag tror den är oföreställningsbar. Jag kan bara tänka på dig, sända varma vita ljusa mjuka tankar till dig och din familj.

  SvaraRadera
 128. Mitt hjärta blöder för dig!

  Känner såååå oerhört starkt för dig och de andra som kämpar med liknande situationer!

  Kram M

  SvaraRadera
 129. Mina tankar är hos er, och jag kommer fortsätta hoppas och be för ett mirakel.

  SvaraRadera
 130. Åh vad jag har tänkt på er sedan jul. Hoppas med hela min kropp och själ att miraklet skall komma till just ER!
  Jag skickar all styrka och hopp jag kan uppbringa till dig.
  Och vilken duktig och härlig tjej du har! Sköt om dig så gott du kan!
  /mickis, som inte känner dig personligen

  SvaraRadera
 131. Anna

  Jag tänker på Dig och ber om att ett mirakel ska hända!
  Många varma kramar.

  SvaraRadera
 132. Hjärtat brister.
  Har tänkte en hel del på dig under julen och gått in på din blogg för kanske lite possitiva nyheter, detta var inte roligt.
  Lider med dig verkligen.

  Stora styrkekramar från Jeanett en anonym bloggläsare

  SvaraRadera
 133. Med tårar i ögonen kan jag bara skriva..kämpa på. Vi är många som hejar på dig! *Varm kram*

  SvaraRadera
 134. Styrkekrama via cyberspace......

  SvaraRadera
 135. Mirakel sker... en magisk kram till dig från mig!

  SvaraRadera
 136. Ber om ett mirakel...
  Många kramar och tankar...

  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 137. Du är fantastisk som kan behålla hela din kapacitet i den här situationen! Inte håller din personlighet på att rinna ut - den känns alldeles påtaglig,klar och stark när man läser dig.

  SvaraRadera
 138. Kämpa på och jag ber verkligen om mirakel! Mirakel har skett tidagare och kommer att ske igen!
  Massor av styrkekramar genom cybern!

  SvaraRadera
 139. Stora varma kramar med hopp om mirakel <3

  SvaraRadera
 140. Tänker på er!!

  Varma varma kramar

  SvaraRadera
 141. Fina Anna, säger bara "Visst finns Mirakel"
  Styrkekram
  Ika

  SvaraRadera
 142. Tårarna rinner när jag läser om dig. Håller alla tummar i världen för att allt ska vända och ber till Gud att du blir frisk igen.
  Stora kramar

  SvaraRadera
 143. Stor kram från en för dig okänd person som verkligen hoppas att du får bli frisk igen. Otroligt vad du är stark och vilken humor du har trots allt. Stor kram, håll hoppet uppe!

  SvaraRadera
 144. Många styrkekramar till dig och din familj.
  Ni finns i mina tankar <3 Fredrika

  SvaraRadera
 145. Lilla Du!!! Jag gråter när jag läser!!!
  Gode Gud gör så Du får vara kvar länge med din fina unge och man. MIRAKEL!!!! MÅSTE!!!!
  Jättekramar och kärlek från en läsare.

  SvaraRadera
 146. Hej Anna!!
  Vilken mardröm!!! Hur kan det få bli så här!!!
  Hoppas verkligen att ett mirakel kommer att ske.
  Jag vet inte vad jag ska skriva, är helt tom.
  Om jag vore dig så skulle jag om jag orkade göra som någon annan bloggare skrev, spela in hälsningar till din dotter och ev. andra anhöriga till ex. till olika födelsedagar, skriva små brev mm. Jag tror att det skulle vara väldigt värdefulla för dem sedan om det inte skulle gå så bra, jag tror att du skulle känna det bättre också..
  Hoppas verkligen att det hela vänder....
  Tusen styrkekramar till dig från Catarina

  SvaraRadera
 147. Livet är verkligen orättvist, jag tänker på dig och hoppas på mirakel, det har skett förr! Stor Kram Sofia

  SvaraRadera
 148. Inga, inga ord finns för min känsla. Så stark och så närvarande är du. Föjer dig i tankarna.
  Varma kramar
  Margareta

  SvaraRadera
 149. Till den fina Anna med finaste familjen!
  Har väntat på att få läsa om din hälsa och hur det gått för den lilla doktorn med att behandla dig. Jag blir fruktansvärt berörd av hur du beskriver din situation men samtidigt ger du mig styrka att uppskatta livet, TACK! Jag ska snart hämta hem mina barn och ge dem alla 3 en extra kram.
  Anna, håll ut lite till och låt dig behandlas av allt som bara går från din egen bästa doktor Tilda. Kram till din nyblivna man med!
  Största värmande kramarna till dig Anna från Cia

  SvaraRadera
 150. Anna!
  Skulle såå gärna vilja träffa dig men inte nu för jag är förkyld. Tycker jag känner dig från forumet...
  Har ett tips:
  Om du blir piggare och vill skriva i bloggen kan du skaffa ett program som heter Voiceexpress. Med det kan du tala in dina texter. Det tar dock lite tid att ställa in datorn så att den förstår ditt uttal, du måste läsa in en eller flera längre texter. Men när det är gjort kan du själv skriva brev eller bloggar...
  Hoppas att du får strålningen och att den ger dig respiten du önskar!

  SvaraRadera
 151. Du ger mig sanslösa mängder perspektiv på livet, Anna. Och idag är jag tacksam för solen, för snön, för min tekopp och för mina varma sockar. Tänker på dig nu. Mycket och ofta.

  SvaraRadera
 152. Hittade din sida av en slump och beundrar dig hur du på ett sakligt, målande och med glimten i skrivandet, trots din sitation fängslar läsaren.
  Stora kramar och styrka skickas til dig och din familj./Ingrid

  SvaraRadera
 153. Hej Anna,

  Åhhh...sitter här framför datorn och gråter...saknar att höra din vackra röst i telefonen men jag förstår ju att du måste använda din kraft till att kämpa...Du är så tapper...det ligger i hela din personlighet - du är en fighter. Oavsett hur det går så är du den största "fighter" jag någonsin träffat.

  Tänker på er och håller tummarna hårt, hårt..

  Kram, kram, kram
  Lotta i Hällsvik

  SvaraRadera
 154. Gråter när jag läser det du skrivit. Finns inget man kan säga...som kan hjälpa dej även om det är det som man vill. Tänker på dej även om vi aldrig träffats.Tänker på din dotter som verkar vara underbar.

  SvaraRadera
 155. ...håll ut! Mängder av kramar!!

  SvaraRadera
 156. Kära du, all min styrka och kraft sänder jag dig genom cyberrymden. Mirakel sker och jag tror att det är din tur att uppleva ett nu.
  Många många kramar

  SvaraRadera
 157. Hej Anna,
  Jag blir så berörd av det du skriver, hittade till din blogg idag. Tro eller ej, men du har redan gjort en stor skillnad i denna värld, du har fått så många människor att leta djupt inne och ge kärkek. Mina tankar är hos dig och din familj. Din dotter kommer aldrig att glömma dig.
  Stor kram. Tack för att du finns!!
  //O.

  SvaraRadera
 158. Avslutet kom inte med:
  Tänker på dig, känner med dig och sitter på sängkanten och visar vägen till Hoppets fyrtorn!
  Storkramen från
  Carolina

  SvaraRadera
 159. Det skär i mig när jag läser dina rader samtidigt som jag gläds åt ditt sätt att möta framtiden, jag skall ta med mig ditt öde i min livsryggsäck och hoppas att jag kan plocka fram någon tröst och värme ut det när min tid kommer. Jag hoppas givetvis i svåra stunder på mirakel eller ev en högre makt. Det vore en fantastisk tanke att faktiskt kunna återse någon efter det är slut här.
  Min dotter är ett par år äldre än din men fyller också i februari och det värker bara jag tänker på att ej få tillbringa den dagen med henne.

  Slutligen... - Att säga till någon i din situation att vara stark, hålla ihop eller oavsett vad man hittar på känns bara fjuttigt!
  Men jag håller med en annan person som kommenterade att din dotter kommer kommer att förstå vem du var genom ditt sätt att skriva... du kanske kan hitta glädje i det!

  Hälsningar
  En okänd Jörgen!

  SvaraRadera
 160. Den vackraste blomman sänder jag till dig genom cyberspace. Den ska omsluta dig med värme,ljus och styrka.
  Du är en helt otrolig och underbar kämpe.
  Varma kramar i massor
  Åsa

  SvaraRadera
 161. Vill bara ge dig och din familj ett gäng med stora varma kramar!

  Hoppas att det vänder...

  SvaraRadera
 162. Å....vad din text berör. Vi som läser kan inte fatta vad du går igenom, men du lyckas med att ge en levande glimt av ditt mardröms-nu.

  Jag hoppas av hela mitt hjärta att det vänder, att du får hjälp, och att du snart får må bättre.

  SvaraRadera
 163. Många styrkekramr till dig och din familj.

  SvaraRadera
 164. Foljer din blogg och ville skriva ett inlagg. Har aldrig gjort det forut. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men ville bara skicka en halsning - det du och din familj gar igenom maste vara absolut fruktansvart.
  Manga kramar till er fran mig. Ma sa gott du bara kan och kampa pa!

  SvaraRadera
 165. Väljer att tro på mirakel o de sker oftare än vad vi tror.Ska tänka på dig o din familj extra mycket o önska mig ett mirakel.Ska önska styrkan o livet tillbaka till dig......KRAM och fortsätt att kämpa

  SvaraRadera
 166. Varma kramar från ledsen medmänniska. Du måste vara en mycket speciell tjej. Vilken väg allt än tar så är jag övertygad om att du kommer gå vidare och finna både ro och lycka. Antingen här eller i en annan dimension.
  Bara genom att skiva på din sida gör mig säker på att vi någon gång kommer att mötas. Och det ser jag fram emot.
  Så jag säger på återseende.
  Massor av varma kramar från mig till dig.

  SvaraRadera
 167. Har tänkt på dig hela dagen och bannat all cancer långt bort. Vi alla måste kämpa för att besegra detta hemska och du måste fortsätta kämpa under kan fortfarande ske.

  SvaraRadera
 168. Christian Hjort13 januari 2010 13:42

  Helt galet, helt galet hur livet kan förändras. Hur kan det bli såhär, i min värld är du fortsatt lika stark, lika pigg, lika glad och full med energi. Kommer ihåg våra luncher och ditt smittande skratt. Ser fram emot att få höra dem igen.

  Stor kram, nää större kram.

  SvaraRadera
 169. Therese Rosquist13 januari 2010 13:46

  Lilla Anna!
  Vi har träffats tidigare - på Öppet Hus Unga Kvinnor och på en samtal kring Herceptin och vilken information vi skulle tänkas vilja ha kring Herceptin. Kommer du ihåg? När var det?

  Det smärtar mig oerhört att läsa om dig nu... Du var så pigg och glad när vi sågs! Sprudlande. Och jag tänker att livet är så elakt ibland. Vi är ju unga! Ska vara friska!

  Jag sänder mina innerligaste och varmaste kramar till dig och de dina!

  / Therese

  SvaraRadera
 170. Tänker på Dig!
  Stora styrkekramar!

  SvaraRadera
 171. Bara en kram....styrka och frid

  Åsa

  SvaraRadera
 172. Kramar till dig!
  Från en anonym bloggläsare som följer din kamp.

  SvaraRadera
 173. Önskar dig ett mirakel. Mirakel finns, så vad jag önskar är ingen omöjlighet.

  SvaraRadera
 174. Jag skickar varma kramar från Örnsköldsvik!

  SvaraRadera
 175. Massa, massa styrkekramar skickar jag till dig!

  Finner inga ord mer än att kämpa! Vilket du redan har gjort och gör! Mirakel inträffar dagligen och kanske är det just din tur i morgon eller dagen efter det..... :)

  Det du skriver berör och smärtar (tårarna bara sprutar), du befinner dig i en situation som ingen människa förtjänar och jag hoppas på ett mirakel snart, väldigt snart!

  Du är en vacker och underbar människa! Massa massa kramar och stryrkekramar till dig och din familj!

  SvaraRadera
 176. Tänker på dig å din familj varje dag... Livet e orättvist...Jag blir så lessen när jag läser va du skriver...Du e en stark människa.Hoppas på mirakel..Massor mä kramar från din klasskamrat å vän Lena M. Billingsfors...

  SvaraRadera
 177. Många, många styrkekramar till dej och din fina familj! ♥

  SvaraRadera
 178. En stor varm Styrkekram från Ystad.

  SvaraRadera
 179. Som du berör mig med dina ord, så kristallklart, välformulerat och vackert. Du har gjort skillnad & avtryck på detta jordeliv, den saken är säker. Jag tror stenhårt på mirakel & att det sen, när tiden här på detta jordelivet är över för var & en av oss, finns ngt för oss alla på andra sidan. Hoppas så innerligt att du kan få en förbättring med strålningen så att din mardröm kan försvinna och du kan njuta av livet & din lilla dotters födelsdag!
  Den största & varmaste kram
  /Ann

  SvaraRadera
 180. All min energi ska jag skicka till dig även om jag blir liggande på golvet av energiförlust. Kram

  SvaraRadera
 181. Uppmanar Alla som läser denna bloggen att:

  tända ett ljus ikväll klockan 18 för Annas Mirakel!
  och gå med i facebook gruppen ;

  Vi som ber för Annas Mirakel!

  SvaraRadera
 182. En varm kram till dig och dina hjältar!

  SvaraRadera
 183. Kära Anna!
  Jag läser din text och hoppas så innerligt att du ska få må bättre. Du och din lilla söta flicka borde få en massa år tillsammans. Jag önskar dig det bästa.
  Styrkekramar från en annan Anna med en liten dotter

  SvaraRadera
 184. Skickar en stor, varm, enkel kram till dig och till din familj

  SvaraRadera
 185. Kära Anna!
  Jag minns dig som en tuff och stark tjej och dom egenskaperna kommer säkert till nytta nu. Kämpa! Jag hoppas så innerligt att du snart ska må bättre.
  Tänker på dig varje dag och vilken mardröm du hamnat i.
  Många styrkekramar
  Petra

  SvaraRadera
 186. Det sägs att hoppet är det sista som lämnar en. Sluta aldrig hoppas Anna. Din man, din dotter, din övriga familj och varenda en som läser dina ord här i bloggen finns med dig och stöttar och hjälper. Du är en förebild och inspiration för alla du berör med dina ord. Glöm inte det! Sluta aldrig hoppas Anna. Kämpa kämpa kämpa.

  Skickar all min styrka, energi, kärlek och omtanke till dig. Vad som än händer finns du för alltid kvar, glöm inte det. Du finns här för alltid.

  SvaraRadera
 187. Kära Anna

  Önskar ett mirakel för dig och din familj som kan vända mardrömmen. Tänker på er och hoppas. Många varma kramar sänder jag till er.

  från en annan Anna

  SvaraRadera
 188. De vackraste styrkekramar till dig och din familj.

  SvaraRadera
 189. Hej Anna, Vilket fantastiskt vackert och sorgligt inlägg. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får ditt mirakel. Kramar

  SvaraRadera
 190. Många tankar går till dig!

  Kramar
  Yvonne

  SvaraRadera
 191. Hej Anna,

  har inte läst din blogg innan, men Vimmelmamman länkade mig hit... Har bara läst några inlägg nu, och jag sitter här med tårar i ögonen.

  Sitter och kämpar med illamåendet pga min andra graviditet, och tycker synd om mig själv som sitter och har långtråkigt och pluggar. Och så läser man om DIG som kämpar i en sådan uppförsbacke. Då inser jag hur tacksam jag bör vara! Nu skippar jag pluggandet och går och hämtar min 2-åring på dagis istället! Ska krama henne extra mycket!

  Massor med styrkekramar! Jag ska sända över all sorts god energi i din rikting. Kämpa på! Du är jätteduktig!

  KRAM.

  SvaraRadera
 192. Hej Fina Anna!
  Jag lider med dej och hoppas på ett stort mirakel. En kram från mej till dej och dina nära

  SvaraRadera
 193. Alla tankar går till dig o din familj och alla andra som har dig kär. Hoppas med dig på mirakel och att lyckan snart mot dig ler. Varmaste kramar!

  SvaraRadera
 194. Jag sitter på jobbet och kan inte sluta gråta efter att ha läst din blogg.
  Samtidigt blir jag så arg på mig själv för att man hänger upp sig på småsaker i livet, när man egentligen ska vara glad för att man faktiskt har livet.
  Jag önskar dig all lycka och ger dig, du underbara människa, en stor kram

  SvaraRadera
 195. Önskar att jag kunde skicka över styrka till dig. Vad som helst som får dig att kämpa på mot allt det som är jobbigt och gör ont. Hoppas att du känner att vi är många som tänker på dig och de dina som kämpar vid din sida.

  Styrkekramar
  Lisen

  SvaraRadera
 196. Kära Anna!
  Önskar jag på något sätt kunde hjälpa dig. Tänker oerhört mycket på dig och din familj.
  Elin A

  SvaraRadera
 197. Sänder mina varmaste tankar till dej och din familj. Kram An-Cii

  SvaraRadera
 198. Många tårar sedan jag läste klart ditt inlägg. Ingen människa ska behöva gå igenom något sådant. Skickar mina tankar till dig och din familj! fortsätt kämpa!!
  Kramar!!

  SvaraRadera
 199. Hittade in hit via en annan blogg för ett tag sedan.

  Hoppas allt jag kan att du får uppleva din fina dotters 2-årsdag och även hennes 70-årsdag! Tänker på dig och dina närmaste!

  Kramar Cecilia

  SvaraRadera
 200. Lisa Stavvik Hitti13 januari 2010 15:27

  Sen min egen mamma fick cancer i våras har man lärt sig att inte ta någonting i livet för givet på något sätt. Dina ord om din familj och din lilla dotter som sprider glädje, får mig att gråta och nästan må dåligt för att min egen familj mår så bra, just nu. Jag ber för dig och tänker på dig och de dina.

  /Lisa Stavvik Hitti i Bengtsfors

  SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna