måndag 19 april 2010

Farväl


Anna, min älskade vän.

Du älskade livet och förstod vad det gick ut på – relationer och upplevelser. Du spred alltid omtanke, glädje och positiv energi till din omgivning. Du var en aldrig sinande källa av roliga historier och underfundiga reflektioner. Med dig hade man kul. Jag har dig att tacka för många fina vänner som nu är mina och Tildas vänner. Men jag saknar att träffa dem tillsammans med dig. Jag saknar livet med dig.

Du valde mig bland tusen och åter tusen. Du valde mig att utforska livet med och göra det till ett äventyr. Vi var inte perfekta – vem är det, men perfekta för varandra. Vi utmanade varandra och filade tålmodigt på våra skavanker. Sakta men säkert tog vi till oss varandras klokord och skapade nya. Genom dig blev jag en bättre människa! Jag saknar att formas med dig.

Du skänkte mig den största gåvan – Tilda, en spegelbild av oss två. Så fantastisk hon är vårt underbara kärleksbarn! Men jag saknar att vara två om att ledsaga henne i livet, se henne utvecklas och få dela hennes upptäckter och upplevelser. Hon saknar sin mamma. Jag saknar både min älskade och Tildas mamma!

Du lever i våra hjärtan och tankar, och genom vad vi lärt av dig. Och du lever genom Tilda. I henne ser vi dig varje dag och glädjs åt vad du fört vidare.

Jag saknar dig så!


Tilda,

håll hårt i mammas pusselbit genom egna och andras minnen, så kan du lyssna till din inre röst när du behöver tröst och vägledning av henne.

Av din mamma kan du lära dig mycket om livet:

Din mamma odlade och vårdade vänskapen med människor som gav henne energi. Hon förstod att, precis som blommor växer av näring i form av sol och vatten, så växer vänskap genom näring. Vår viktigaste näring är vänskapsrelationer och upplevelser med de vi älskar och älskas av.

För att växa själv som människa är mål och prestationer också viktigt. Men det ska vara dina val – du ska må bra av dina prestationer, inte andra. För din mamma betydde det att jobba med viktiga saker. Det hon menade var att hennes prestationer var viktiga för att de hade stort värde för andra människor.

Din mamma blev väldigt omtyckt av många människor. Jag tror att den viktigaste orsaken är att hon var intresserad av sina vänner. Hon var duktig på att fråga, lyssna och komma ihåg. Det var förstås till stor hjälp att hon hade så otroligt bra minne.

Din mamma hade hög integritet. Det är ett svårt ord som inte alla vet vad det betyder, nämligen att säga stopp när någon är oschysst mot dig. Det betyder också att inte låta sig bli utnyttjad utan att få något tillbaka. Och det betyder att ha modet att vara ärlig, för om man inte är ärlig mot andra är man inte ärlig mot sig själv.

Mamma var väldigt nyfiken, precis som du. Också det är en viktig egenskap för att växa som människa, för när man lär sig nya saker så utvecklas man. Din mamma ville veta och kunna så mycket som möjligt om det som var viktigt för henne. På så sätt blev hon duktig på vad än hon tog sig för med, vilket gjorde henne till en värdefull kunskapskälla för många och gjorde hennes bidrag viktiga.

Din mamma hade en god egenskap som är helt avgörande när man ska leva ihop med någon och det var att inte sopa saker under mattan. När man lever med någon så är det viktigt att man reder ut saker annars hindras relationen att utvecklas. Man kanske tycker olika om saker eller gör saker som den andre inte tycker om. Sådant måste man prata om och hitta lösningar på. Som du säkert förstår så har det med integritet att göra. Men det handlar också om en vilja att utvecklas – att förstå och lära av varandra.

En annan viktig egenskap din mamma hade var självständighet. Att känna att man kan själv är ju grunden för god självkänsla – det hörs ju. Men självständighet betyder inte att man ska vara oberoende av andra, bara för att man kan det. Med lite ödmjukhet inser man ju att det ibland kan vara bra med lite råd och hjälp. Att våga fråga om och ta emot hjälp är det mest självständiga man kan göra.

I en parrelation betyder självständighet att unna både sig själv och sin partner att göra saker som man mår bra av. Så tyckte både din mamma och pappa. Självklart så vill man göra det mesta tillsammans och ibland så kompromissar man, men man vill ju inte leva sitt liv som en kompromiss. Tänk på det när du i framtiden väljer livskamrat.

Din mamma hade ett stort hjärta och mycket omtanke om sina nära och kära. Något jag beundrade var hennes förmåga att tänka ut bra presenter. Hon visste alltid vad som skulle passa olika människor och hade ofta inhandlat och packat in presenter långt i förväg. Men ännu viktigare än bra presenter var att hon var generös med sin tid till andra och bjöd på sig själv. Hon prioriterade verkligen sina vänner.

Mamma hade mycket humor och var duktig på att berätta underhållande historier. Hon var duktig på att uttrycka sig och förstod vad som gör en berättelse intressant för andra att lyssna på. Det ska vara en skön blandning av salt, sött och surt, och inget onödigt. Precis som i god mat.

Din mamma var väldigt kreativt lagd och det återspeglades på en mängd sätt. På hemmafronten var en av hennes paradgrenar alla egenhändigt gjorda kort; till presenter, julhälsningar, tackkort, osv. Hon skrev fantastiska reseskildringar, bl.a. från resan till Sydamerika med Rosa Bussarna. Hon gjorde även ett par underbara böcker till oss – boken om ditt första år och boken om hur mamma och pappa träffades. Och bloggen hon skrev mot slutet blev ju en praktdemonstration av hennes skrivförmåga. I sina jobbroller knöt hon ihop sin kreativa talang med den sociala bl.a. genom alla event hon skapade och alla relationer hon knöt ihop.

Det är nog så många minns henne – som en otroligt socialt begåvad person. Och det kommer man långt med i livet – för det handlar väl om relationer som ger energi, upplevelser tillsammans med de man älskar, och prestationer som är viktiga för en själv och har högt värde för andra?

Farväl min älskade. Du lever i våra hjärtan och tankar.

Din Henrik

185 kommentarer:

 1. Veronica Magnusson19 april 2010 02:11

  Så fantastiskt vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka den man jag älskar och vårda med hela mitt hjärta, en man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 6 månader, med 2 barn, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla hålls lura mig, tills jag träffade Dr OGUNDU, som berättade allt kommer att vara över .until han berättade att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk inte att falla i fel händer, men att kontakta Dr. OGUNDU som är pålitlig och rakt framåt, kan du kontakta honom via e-post drogunduspellcaster@gmail.com
   Om du också behöver lösningen till problemet, kontakta honom också.
   1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
   (2) kärlek stava
   (3) Du vill främjas på kontoret.
   (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
   (5) Om du vill ha ett barn.
   (6) Du vill vara rik eller vinna ett lotteri.
   (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
   (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
   (9) Om du inte kan tillfredsställa din partner.
   (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
   (11) om du vill skilja dig från din make.
   (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
   (13) Graviditet stava att tänka barnet
   (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
   (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
   återigen e-postadressen är drogunduspellcaster@gmail.com kontakta honom omedelbart

   Radera
  2. vaLÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
   Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
   Detta är saker DR Odion gör.
   HIV,
   CANCER,
   ASTMA,
   IMPOTENS,
   LÅG spermier,
   TORFTIGHET / infertilitet,
   Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

   Radera
  3. vaLÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
   Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
   Detta är saker DR Odion gör.
   HIV,
   CANCER,
   ASTMA,
   IMPOTENS,
   LÅG spermier,
   TORFTIGHET / infertilitet,
   Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

   Radera
  4. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

   Specialiserad i följande utrymme.

   (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
   (2) om du alltid har dåliga drömmar
   (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
   (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
   (5) Om du vill ha ett barn.
   (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
   (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
   (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
   (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
   (11) om du vill skilja din man
   (12) om du vill ha dina önskemål.
   (13) Graviditet för att bli barn
   (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
   (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
   (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
   Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

   Radera
  5. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

   Specialiserad i följande utrymme.

   (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
   (2) om du alltid har dåliga drömmar
   (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
   (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
   (5) Om du vill ha ett barn.
   (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
   (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
   (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
   (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
   (11) om du vill skilja din man
   (12) om du vill ha dina önskemål.
   (13) Graviditet för att bli barn
   (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
   (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
   (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
   Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

   Radera
 2. Otroligt vackert skrivet!

  Beklagar din sorg men hoppas att såren blöder ordentligt så att de kan börja läka lite framöver =(

  Har hört att man måste blöda ordentligt för att kunna läka.... någon vis sa det någon gång... och det stämmer många gånger... i alla fall när det kommer till såna här otroligt jobbiga situationer =(

  *Kramar*

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fin bild, kärleksfull text och livsbejakande ton. Ni verkar dela förmågan att hitta något vackert i allt som händer i er familj.

  SvaraRadera
 4. Ja det ar verkligen en jattefin bild. Sa ska jag komma ihag er tre, och jag onskar dej och Tilda ett riktigt harligt och fint liv tillsammans jag vet att du Henrik kommer att lata Anna leva vidare i era hjartan i alla ar framover.

  SvaraRadera
 5. Vad fint skrivet!

  Jag beklagar verkligen sorgen!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Så fantastiskt vackert skrivet och vilken vacker bild! Du har verkligen själv också fått gåvan att kunna uttrycka dig i skrift och med en sådan värme.
  Beklagar er stora sorg och skickar styrkekramar!
  /Birgitta

  SvaraRadera
 7. Åh vad fint skrivet om er älskade Anna!!

  Beklagar verkligen sorgen och förstår att ni saknar henne massor! Varma kramar till er!

  kram Linda

  SvaraRadera
 8. Tack för att du delar med dig om hur Anna var för oss som inte kände henne personligen.
  Din kärlek är stor och stark,det lyser igenom dina ord.

  Jag önskar dig och din vackra Tilda all lycka i framtiden.
  Lotta

  SvaraRadera
 9. Verkar vara en till i er familj som har ordens och berättelsernas gåva! Helt fantastisk text! Skriv ut den och spar den i bankfacket tillsammans med Annas egna texter tills Tilda kan läsa och ta till sig det.
  Nu ska ni gråta närhelst det behövs och landa i er nya vardag. Tillsammans kommer ni hitta en ny gemensam väg att vandra, där Anna alltid finns med er.
  Kramar från en okändis i cyberrymden. Carola

  SvaraRadera
 10. Vilket fint foto på er familj, och så vackert du skriver om din Anna. Du har verkligen också fått gåvan att uttrycka dej Henrik. Varma kramar till er alla!

  SvaraRadera
 11. Återigen tack Henrik för att du skriver!

  Kram sköt om dig <3

  SvaraRadera
 12. Åh vad fint skrivet...,man blir så berörd.
  Jag tänkte på er i fredags hoppas att ni fick en fin begravning. Anna lever fortfarande kvar i era hjärtan. Lycka till i fortsättningen !
  Kramar Carolina Klenfeldt (Augustsson) f.d Billingsforsbo.

  SvaraRadera
 13. Hej Henrik!
  Så fint och berörande skrivet. Det gör mig verkligen ont att Anna inte längre kan vara med i familjen, fysiskt i alla fall. Klart är att hon ändå kommer finnas med när helst ni behöver henne - i tankarna. Varmt lycka till med Tilda och ert liv tillsammans. Glöm aldrig hur bra och värdefull du är! Stor kram

  SvaraRadera
 14. Sänder en stor KRAM till er båda...

  SvaraRadera
 15. Vackert så det förslår .... hoppas att ni tar hand om varandra & njuter av tiden tillsammans ♥

  SvaraRadera
 16. En annan Anna född 197319 april 2010 09:04

  Fantastiskt skrivet, helt enkelt fantastiskt. Du har verkligen också ordets gåva och jag tycker personligen att du ska skriva en bok om dina erfarenheter. Har själv förlorat en nära anhörig och hade behövt en sådan bok.

  Njut av er fina Tilda nu och glöm inte att även om du inte tror det nu så blir det lättare, jag lovar.

  SvaraRadera
 17. Tänker på er och önskar er allt gott på vägen mot ett liv utan er älskade Anna.

  SvaraRadera
 18. Du är en fatastisk man och pappa och tillsammans med Anna ett otroligt par. Hoppas du kan se din framtid även utan Anna, men tillsammans med Tilda. Låt kärleken komma till dig och ta vara på vänner, precis som Anna skulle gjort. Tänkte mycket på er i fredags, då jag var på KS för behandling.
  Bamsekramar till er båda.

  SvaraRadera
 19. Fantastiska ord om en fantastisk människa som nu fått vila från smärtan.
  Henrik, underbart skrivet om din älskade..... Tomheten finns även för mig som inte känner er. Varje dag är värd att levas.

  / Johanna

  SvaraRadera
 20. Så fantastiskt vackert skrivet!
  All kärlek till er.

  SvaraRadera
 21. Kära nån.......
  jag blir så ledsen så ledsen så ledsen när jag läser detta.
  Jag vet att ni kanske inte vill att man ska tycka synd om er....men jag kan inte låta bli....jag önskar att ni hade Anna hos er igen.

  SvaraRadera
 22. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 23. Hemskt att förlora någon som man håller så kär.
  Tur ni har så många fina minnen och kort och lilla Tilda så klart.
  Det kanske gör så den eländiga sorgen läker lite lättare.
  Saknaden kommer ju alltid att finnas men en vacker dag är det lite lättare att leva med den.
  Jag önskar er lycka till i livet
  Massor med kramar från en som lider med er

  SvaraRadera
 24. Din vackra Anna lever vidare genom dina kärleksfulla ord. Behåll kontakten med era vänner och våga leva och älska igen. Kram Åsa

  SvaraRadera
 25. Vilken underbar bild på en underbar familj! Jag är så ledsen att ni inte fick mer tid tillsammans. Din text är något av det finaste jag har läst någonsin. Anna låter som en sådan person som vi alla skulle behöva ha i våra liv. Tänker på er!

  Kram Therése

  SvaraRadera
 26. Så otroligt vackert du skriver!
  Tänker på er!

  SvaraRadera
 27. Otroligt fint skrivet och man märker att det kommer direkt från hjärtat. Sitter här med tårfyllda ögon och tycker att livet har varit fruktansvärt orättvist mot er!
  Det du har gått och går igenom är ju den absoluta mardrömmen för alla som lever ihop med någon de älskar....
  Många varma kramar
  Therese

  SvaraRadera
 28. Din text är så vacker och klok att du med den berör många. Vi som aldrig hade förmånen att träffa din Anna får genom dina rader en uppfattning om vem hon var och vad hon stod för.

  Din ord till Tilde kommer hon att kunna läsa om och om igen genom livet och på det sättet kommer hon alltid att ha med sig sin mamma och minnas henne.
  Så ledsen att ni två som verkar ha passat så bra för varandra inte fick längre tid tillsammans.
  Många tankar
  Catharina

  SvaraRadera
 29. Så vackert du skriver Henrik. Så mycket kärlek det finns i dina ord. Livet har varit orättvist mot er. Jag hoppas du hittar styrka att gå vidare i livet och finnas till för Tilda, att du alltid kommer att finnas där för henne, en trygg hamn att återvända till där hon kan finna både tröst och kloka råd. Men jag betvivlar inte att du alltid kommer att finnas där. Du är en fantastisk människa och pappa. Sköt om er och jag hoppas att vi får följa er ett tag till genom Annas blogg.

  Tusen och åter tusen styrke kramar till er.

  SvaraRadera
 30. Tack för de fina orden du delar med dej till oss!
  Beklagar sorgen!
  Lev väl!

  SvaraRadera
 31. Fantastiskt fint skrivet!

  SvaraRadera
 32. Så vackert skrivet och vilken underbar bild.
  Tänker på er, ta hand om varandra.
  Stor styrkekram från Göteborg.

  SvaraRadera
 33. Gripande läsning,

  sköt om dig och Tilda

  SvaraRadera
 34. Helene D Peterson19 april 2010 10:58

  Så otroligt vackert skrivet, och återigen tack för att du delar med dig. Vi vårdar våra minnen av Anna ömt. Ni finns ständigt i våra tankar alla tre. Önskar dig och Tilda en fin dag idag!
  Kramar Helene och Dan

  SvaraRadera
 35. Kära Henrik,

  Jag tände ljus för Anna i fredags, och tänkte på er. Det var nog väldigt väldigt många som gjorde det.

  Beklagar din och Tildas stora och svåra sorg. Livet är verkligen inte rättvist alla gånger. Jag känner så för dig och Tilda som inte får ha er Anna att dela livet med, och jag känner så för Anna som inte fick vara med er längre. Men så länge ni pratar om henne, tänker på henne så finns hon med er på något sätt hela tiden.
  Mitt i den stora sorgen hoppas jag att du så småningom kan glädjas och le åt alla fina minnen ni fick tillsammans, även om tiden blev alldeles för kort. Hoppas att er fina Tilda kan hjälpa dig genom det här, och att hon får dig att skratta och le flera gånger om dagen. Det är du värd!!!

  Ta hand om er, massor med styrkekramar från en okänd bloggläsare. /Hanna

  SvaraRadera
 36. Vackert skrivet! Fast hade man fått välja så hade du inte haft någon anledning att skriva denna vackra text.
  Massa kramar till dig och Tilda

  SvaraRadera
 37. Katarina Loord19 april 2010 11:06

  Kära Henrik -
  som så många andra så tänkte jag på er båda hela fredagen och under helgen, jag hoppas och tror att ni hade en fin stund. Avskedet är så viktigt, det är inte bara en "slutpunkt" utan också väldigt mycket en början.
  Jag kände inte Anna väl, men jag känner igen henne i din fantastiska beskrivning.
  Under de månader jag följt bloggen har jag många gånger tänkt tillbaka på en tågresa som jag delade med din fru för ett antal år sedan. Vi hade båda varit "hemma" i Dalsland och skulle "hem" till Stockholm, aldrig har den resan gått så fort! Båda två var/är väldigt pratglada och vi fick många ämnen utredda..!
  Social, glad, nyfiken, energisk och positiv är ord som förknippas med Anna även för oss som inte hör till den närmsta kretsen.
  Att hon valde dig bland tusen och åter tusen var ingen tillfällighet!
  Allt gott och all kraft och energi du behöver framöver önskar jag dig.
  Katarina Loord (fd Eklöf)

  SvaraRadera
 38. Så fantastiskt vackert skrivet!
  Det här var en praktdemonstration av din skrivförmåga. Vilket fantastiskt arv både du och Anna ger eran Tilda.
  Många kramar

  SvaraRadera
 39. Fina Henrik!
  Inte får man glömma att Tidla har en helt fantastisk pappa också!
  Lider med er i er saknad!
  Krma
  Alexandra

  SvaraRadera
 40. Din penna är som ett trollspö. Ett gripande farväl. Du har lidit en ofattbar förlust, men Ni två kommer att bli starka tillsammans.

  Ola

  SvaraRadera
 41. Så vackert skrivet om en människa som verkade vara så vacker! Det är så sorgligt att en familj ska behöva splittras på detta sätt. Ta hand om varandra ni som är kvar här på jorden. Anna kommer vaka över er och för alltid bo i era hjärtan.
  Stor kram
  Helena

  SvaraRadera
 42. Så superfint skrivet och det berör mig så...för jag fick precis reda på att jag troligen kommer att slippa gå igenom detsamma som Anna.
  Kram till er!
  /Patrizia

  SvaraRadera
 43. Vilken lycka Anna måste ha kännt av att få leva sina sista år med en man som du. Underbart och ärligt skrivet! Kan tänka mig att saknaden är fruktansvärd, fortsätt gärna och skriv, du är riktigt bra på det. Kramar till er båda!/ Annelie

  SvaraRadera
 44. Aj, aj, aj, vad ont det gör att läsa dina ord. Värker in i bröstet. Vilken orättvisa.

  Du verkar vara lika fantastisk som Anna, och jag kan bara tänka mig vilken enastående människa lilla Tilda kommer bli!

  Önskar er all lycka i livet.

  Skickar styrke-kramar till er!

  //Mariette

  SvaraRadera
 45. Alla varma tankar skänker jag till er!
  Du beskriver underbart och naket vackert.
  Många långa kramar :-)
  /Christina

  SvaraRadera
 46. Henrik!
  Av djup kärlek följer djup sorg. Starkaste längtan kommer av himmelska upplevelser och underbara stunder. Din djupa respekt för din älskade visar på den renaste och vackraste kärleken. Hoppas att din LYCKA och dina lyckliga stunder med Anna kan hjälpa dig i sorgen - för i dem finns styrka och mod....

  Jag är på något konstigt sätt glad (mitt i eländet)- ditt sätt att reflektera över vad ni haft och kommer att ha i form av minnen. Anna kommer att leva kvar. Som ett minne, bland era vänner, i luften du andas, i någon sång du hör på radion, i en doft av sommargrönska, eller i ett fotografi och i TILDA
  Karm och sköt om er!

  SvaraRadera
 47. Vilken fin bild och så fantastiskt vackert skrivet.♥

  SvaraRadera
 48. Så fantastiskt skrivet Henrik
  Jag har precis förlorat min mamma i samma skitsjukdom som din Anna, visst jag är 33 år, men jag tycker ändå att jag är alldeles för ung för att förlora mamma!
  Livet kommer aldrig bli det samma igen, men man får och måste gå vidare ändå, de finns där, i våra tankar och minnen - nu är det upp till oss att vårda dem!
  Kramar Maria

  SvaraRadera
 49. Så vackert skrivet, det är så mycket kärlek bakom varje ord. Jag skulle råda dig att skriva ner allt detta och göra en blok ( en bok av en blogg ) till en liten Tilda.
  All styrka till er.

  Kristina

  SvaraRadera
 50. Så vackert skrivet! Vilken underbart fin mamma Tilda har och en sån fin pappa. Ni fick alldeles för kort tid tillsammans, men hon lever vidare i era hjärtan och genom Tilda. Berätta för Tilda när hon blir större hur mycket hennes mammas bloggande betytt för alla oss okända bloggläsare.

  Styrkekramar
  Jeanette

  SvaraRadera
 51. En jättefin bild på er tre och många vackra ord om en väldigt fin kvinna.
  Kommer alltid minnas Anna som en tjej med glimten i ögat.
  Saknar dig vännen...
  Kramar CarinaV

  SvaraRadera
 52. Helt otroligt vackert skivet!

  SvaraRadera
 53. Jag har hamnat på den här bloggen av en slump, och har följt den slaviskt sedan dess. Tittar in varje dag. Det värker i bröstet när jag tänker på det svåra ni har gått igenom, och den långa bit ni har kvar. Samtidigt vet jag att det kommer att gå bra för er. Du verkar vara en fantastisk man och pappa med rätt syn på livet, Tilda har tur som har dig. Ni kommer att hjälpa varandra genom det här genom att skratta mycket och kramas. Barn har ju en helande kraft... Jag kommer att fortsätta titta in här, och jag hoppas att du kan bjuda oss på härliga och ledsamma historier från din och Tildas vardag. Kram till er från någon som ni inte alls känner. /Vera

  SvaraRadera
 54. Så gråter jag igen.. Så fint skrivet... du väljer orden väl.

  Jag önskar, av hela mitt hjärta, att ni - när tiden är mogen - kan se livets ljusa sidor igen.

  Och jag önskar att Tilda - när hon blir äldre - förstår vilken fantastisk mamma hon hade. Att bilderna och orden ska hjälpa henne att minnas.

  Med önskan om en ljus vår och en ännu ljusare sommar / Annci

  SvaraRadera
 55. Sitter med tårar på jobbet och läser det du har skrivit...så fantastiskt vackert skrivet.
  Ta hand om era nära och kära!
  //U

  SvaraRadera
 56. Så fantastiskt vackert skrivet.
  Va rädd om dig och Tilda nu..
  Kram Maria..

  SvaraRadera
 57. Underbar bild och fantastiska ord om fina Anna!
  Ta hand om er...
  Styrkekramar Jessica

  SvaraRadera
 58. Så vackert skrivet... Tilda kommer fixa detta fint med en så fin och kärleksfull pappa! Jag tänker på er!

  SvaraRadera
 59. Helt ortoligt vad vackert du har skrivit till Anna <3

  Ta hand om varann, du är och kommer vara en fantastisk pappa till Tilda!

  Emma H

  SvaraRadera
 60. Så vackra och innerliga ord. Vilken lycka ni upplevt tillsammans även om lyckan blev alldeles för kortvarig.
  Ta hand om dig och Tilda nu och låt läkandet ta den tid det behöver, det är ni som är viktigast.
  Jag tror Anna är riktigt stolt och varm i hjärtat av dina fina ord.

  Kramar från okänd som tänker på er
  Christel

  SvaraRadera
 61. Vackert...Sorgligt...Kärlek...

  <3<3<3

  Kram Jenny salomon

  SvaraRadera
 62. Hej Henrik. Vad vackert du skriver. Er vackra dotter Tilda kommer att få lära känna sin fina mamma på ett sett som jag tror många barn som förlorat sina föräldrar skulle velat. Genom den fina blogg Anna skrev. Annas ord om livet och hennes kärlek till Er båda kommer för alltid att kunna läsas om och om igen. Sköt om dig/er! Varm Cyberkram från en trogen Anna läsare som nu blir trogen Henrik läsare

  SvaraRadera
 63. Så fina ord, Henrik! Jag tror, och nästan vet, att genom dig kommer Tilda känna att hennes mamma är närvarande även om det inte är i fysisk form. Sköt om dig och ta hand om dig själv och Tilda.

  Många kramar från en som följt Annas blogg och som fortsätter titta in här för att höra ifrån dig när du känner för det.

  SvaraRadera
 64. Henrik, ta hand om dig och Tilda.
  Kram!

  SvaraRadera
 65. Så vackra ord - du har verkligen en gåva du med så som du kan formulera dina känslor på detta otroligt rörande sätt. Det skär i hjärtat när man läser och samtidigt värmer det också...¨

  Ta hand om er båda två - ert liv går in i ett nytt skede nu...

  Kramar från en medmänniska

  SvaraRadera
 66. Tack för att du delar med dig av alla fina ord! Tänker på er, trots att vi aldrig träffats. Önskar er allt gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 67. Tack Henrik för att du delar med dig och låter oss få veta hur Anna var, vi som inte kände henne personligen.
  Din kärlek till Anna syns genom allt här

  Jag önskar dig och underbara Tilda all lycka i framtiden.
  stor kram till er båda

  SvaraRadera
 68. Hej! Jag vill bara sända en kram, fast jag inte kände din fru eller dig, men som så många andra är helt förstummad, bedrövad och berörd av ert öde. Önskar din fru fått vara med dig och er dotter! Och önskar nu att du och din dotter får, där tog orden slut, jag vet inte vad man skriver, kan inte förstå, men jag önskar er efter sorg och saknad glädje och skratt, för det är bara så det måste vara.
  Kram från en bloggläsare.

  SvaraRadera
 69. Vilken underbar bild på er tre fina människor! Så fint skrivet, sitter här o gråter men blir också varm när jag läser alla kärleksfulla ord. Önskar dig och lilla prinsessan all lycka!

  Kram bloggläsare Ulli

  SvaraRadera
 70. Fint

  /Anna i Sthlm

  SvaraRadera
 71. Hej Henrik,
  Tack för ett mycket vackert inlägg. Känner djupt med dig och Tilda och även Mor och Far till Anna samt syskon och dina föräldrar.
  När jag läser detta tänker jag på en låt av Sofia Karlsson som sjunger Andra sidan (Album söder om kärleken)Det är som att höra dig och Anna.

  SvaraRadera
 72. Tack fina Henrik för att du delar med dig. Jag lider med dig och Tilda att ni förlorade en betydelseful mamma och fru aldelldes för tidigt. Samtidigt lider jag med Anna som blev bort tvingad från sin familj och inte kunna få bli gammal tillsammans. Jag är säker på att Anna har ett vakande öga på er och ler mot er. Om ni tittar upp på den klaraste stjärnan ska ni få se att den lyser extra mycket för er. Jag önskar dig Henrik och Tilda all lycka. Kram

  SvaraRadera
 73. Oh, vilken fin bild du ger av Anna. Tack, för att du delar med dig i detta svåra. Vilken underbar kvinna, mamma och livspartner du beskriver.
  Kramar i massor till dig och Tilda

  SvaraRadera
 74. Jag tror att du ger dig själv för lite credit, Henrik. Du verkar vara en underbar man som Anna kunde stötta sig mot när det var jobbigt och hon kände nog sig trygg med att du tar hand om Tilda.
  Ni är jättefina hela familjen, kärleken lyser om den bilden. Även om minnena bleknar för Tilda så lär hon nog aldrig tvivla på hur älskad hon var av Anna.
  Många omtankar till dig och din lilla tjej.
  /Lena

  SvaraRadera
 75. Åh, om det fanns ett magiskt klister som kunde laga all sorg och saknad.

  Du skriver fantastiskt fint Henrik.

  *omtänker*

  SvaraRadera
 76. Otroligt vackert skrivet, jag bara gråter. Tänker så på er fast jag inte känner er.
  Stor kram/Jessica

  SvaraRadera
 77. Fantastiskt fin skrivet. KÄRLEK kan inte beskrivas vackrare. Ta hand om dig och er fina fina dotter....

  Från en trogen bloggläsare

  SvaraRadera
 78. så fint skrivet...tårarna rinner...Så mycket kärlek som kommer fram mellan raderna...sån tur för lilla Tilda att hon har en sån fantastisk pappa kvar (såklart skulle hon ju få ha båda kvar...)....tag väl hand om er...många varma kramar från södra Sverige, från en som blivit väldigt berörd av Annas blogg

  SvaraRadera
 79. Hej Henrik
  Du skriver så fint och vackert mitt i sorgen och saknaden efter Anna. Tårarna rinner. Jag känner inte dig eller Anna men ändå så har jag blivit så berörd av alla texter på Annas fina blogg. Tack för att du fortsätter att dela med dig av dina tankar. Vilket jätte-fint foto på hela familjen och söta Tilda.
  Kram
  Magdalena

  SvaraRadera
 80. Anna har det bra det vet jag för det finns många änglar runt om henne =)

  SvaraRadera
 81. Henrik, oerhört vacker skrivit.
  Tack för att Du delar med Dig av Dina erfarenheter, tankar. Du är en klok människa du med Henrik.
  Tänker mycket på Dig och Tilda. Var rädda om varandra. Anna lever med er varje dag, det är Jag säker på.
  Varma kramar Sandra

  SvaraRadera
 82. Oj oj oj vad fint du skriver till Anna och Tilda! Vilken tur att de har dig!
  OCh vilken fin bild av er alla tillsammans.
  Ta hand om er! Stor kram!

  SvaraRadera
 83. Otroligt gripande!
  Skänker Er de varmaste kramar!

  Malin

  SvaraRadera
 84. Så underbart vackert skrivet! Vilken kärlek ni måste delat. Mitt hjärta blöder för er, finns inga ord för hur orättvist livet kan vara. Trots att jag inte känner er så finns ni i mina tankar. / Johanna

  SvaraRadera
 85. En så vacker kärleksförklaring till Anna och en så fin mammabeskrivning till Tilda!
  Var rädda om varandra du och Tilda.

  SvaraRadera
 86. Helt underbart skrivet! Jag känner med er o tänker på er ofta. Beklagar än en gång sorgen.Styrkekramar till er båda!

  SvaraRadera
 87. Så fint du skriver. Tänker ofta på er. Hoppas det gick så bra det nu kan gå på begravningen i fredags och att ni fick ta ett fint farväl.
  Var rädda om er. Störst av allt är kärleken. Kramar från Maria

  SvaraRadera
 88. Henrik.. du kunde nog inte skriva på ett bättre sätt,, TACK,, kände ju Anna som en gammal billingare man är,
  Anna var en mycket dynamisk persson att ha runt sig,, hon var alltid glad, pratade mycket och kom alltid med massa ideèr. Så att mista en sådan fin tjej är ett ord som troligen inte fins i ordbökerna.
  Sköt om er nu och mins er Anna på er eget bästa sätt,

  Mvh FD Billingare :-)

  SvaraRadera
 89. Önskar er all lycka i framtiden <3
  Ta väl hand om er...

  SvaraRadera
 90. Thilda kommer att veta vilken underbar och fantastisk mamma hon har, tack vare sin underbara och fantastiska pappa!! Jag lider med dig-all kärlek du känner för din fru strålar ur ditt brev. Även om det inte känns så, kommer ni att bli lyckliga igen, du och din lilla flicka. Önskar er allt gott! Kramar från en okänd mamma!

  SvaraRadera
 91. Hej! Kan bara hålla med övriga....Mycket vackert skrivet och en bild som visar Kärlek och gemenskap! Många kramar Ida

  SvaraRadera
 92. Mitt hjärta "blöder" av din vackra hyllning till din älskade och som den hon var som mor..Dina vackra ord kommer att följa mig i tanken länge..du har givit mig en gåva.. att vårda ömt det jag har omkring mig..ta vara på nuet..leva livet fullt ut varje dag..för vem vet vad som väntar..nåt man fötränger i vardagens stress..Carpe Diem är nåt vi alla borde ta till oss..
  Värme o ljus // Irene

  SvaraRadera
 93. Så otroligt fint och kärleksfullt du beskriver din älskade livskamrat, och Tildas mamma! Så vackert- Tror nog att Anna ler i sin himmel över dina fina ord....

  SvaraRadera
 94. Åh så fint skrivet och så bra för Tilda att ha i framtiden.
  Många varma kramar till Er
  //Anna-Karin

  SvaraRadera
 95. Wow...

  Helt fantastiskt skrivet. Förstår att ni har verkligen haft en underbar relation... Slipat varann lagom mycket & vilket kommer hjälpa dig & lilla Tilda vidare i livet.

  Känner verkligen med er & kommer att fortsätta följa er genom denna blogg.

  Tack snälla Henrik som delar med dig!
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 96. Berörd så det gör ont i hjärtat! Vilken vacker bild, vilket fint nära hjärtat bild för dig och Tilda. Sorg måste få ta sin tid och göra ont. Hur det ledsamma kommer Tilda och även du få styrka resten av era liv. Kramar i massor från en mamma i norr

  SvaraRadera
 97. Förre arbetsgivaren Reuters har lånat den fina porträttbilden på Anna och skriver på sin interna hemsida:

  It is with great regret that we have to inform you of the passing of former Client Training Supervisor Anna Jansson.

  Anna joined what was then Reuters in May 2001 as a Client Trainer, and was promoted to the role of supervisor in January 2003. Her last day as part of our team was December 23 2004, but she stayed in touch with many of her former colleagues and friends in the Stockholm office. She was a knowledgeable and valued colleague and a good friend to many in our organisation.

  Shortly after the birth of her daughter two years ago, Anna was diagnosed with a very aggressive form of cancer. After several courses of intensive and often painful treatment, she sadly passed away on the morning of Saturday March 13 morning at the age of 36. In true Thomson Reuters style, Anna bravely documented her illness in a blog which has captivated thousands of readers in Sweden, and her story has inspired many who battling the disease and the families and friends that support them. Anna is survived by her husband Henrik and daughter Tilda.

  We will shortly announce an initiative to mark Anna's passing in a dignified manner worthy of such a colleague and friend, and our thoughts are with her family at this difficult time.

  SvaraRadera
 98. Blir alldeles rörd av dessa vackra ord...
  Tänker på er och skickar styrkekramar!/ Mia

  SvaraRadera
 99. Vilka fantastiska ord du skriver om din Anna. Tusen kramar till dig och lilla Tilda

  SvaraRadera
 100. Jag känner spontant att livet inte är rättvist :( att döden är så definitiv. Jag hoppas dina sår kan läka och att du ändå kan se ljust på framtiden :) Du har förmågan att uttrycka dig, och det är ett bra sätt att bearbeta sorgen. Så fint du skriver om Anna till lilla Tilda, hon kommer ha med sig sin mamma hela livet.

  Styrkekram från Vänersborg

  SvaraRadera
 101. Henrik du skriver sa otroligt vackert och sa sant om Anna.Precis sa lever hon vidare i mina minnen av henne ocksa. Hon var verkligen nagon som tog hand om sina vänner och alltid fanns där när man behövde en vän att prata med, hon visade interesse och hon var framför allt bra pa att lyssna och ge goda rad.Det var svart att INTE tycka om Anna, hon var sa otroligt öppen och alltid sa glad.
  Jag tänkte pa dig Henrik och pa Tilda och Anna i fredags och tände även ett ljus för Anna. Anna, min goa fina vän, jag saknar dig sa.

  Anna i München

  SvaraRadera
 102. Marianne Fihlman20 april 2010 20:37

  Hej Henrik!
  Så otroligt vackert skrivet. Tårarna rinner på mina kinder när jag läser dina kärleksfulla ord, om din familj.
  Jag önskar dig och Tilda allt gott i framtiden!

  Kramar från Marianne

  SvaraRadera
 103. Elin Ekström20 april 2010 20:49

  Jag "kände" anna i endast två månader när vi reste tillsammans i sydamerika med rosa bussarna..jag kommer alltid att komma ihåg henne som en glad tjej som kunde komma och krama en bara sådär utan anledning, hon var rolig, pratade mycke och vi gillade henne allihopa. Hon köpte ett kinderägg till mig på min födelsedag, där nere..det var gulligt av henne.
  Jag kommer aldrig att glömma bort henne och hennes glädje=)

  SvaraRadera
 104. Det är så smärtsamt att läsa bloggen. Först om den svåra kampen och sedan om förlusten... Det är ofattbart det ni hittills gått igenom och vad ni har framför er. Massor av styrkekramar till er!

  SvaraRadera
 105. Jag hoppas att någon kommer skriva något liknande om mig någon dag. Ärliga och kärleksfulla ord som träffar mig rakt i hjärtat.
  Var rädda om er. =)
  Kramar

  SvaraRadera
 106. Orden räcker inte till. Ni finns i mina tankar varje dag.

  SvaraRadera
 107. Vilken otroligt vacker bild på er fina familj och vilken underbar kärleksförklaring till din älskade Anna. Du har samma förmåga att trollbinda med dina ord som Anna hade.

  Mina tankar finns hos er som stod Anna nära och jag hoppas innerligt att ni finner stöd i varandra i den här svåra stunden. Anna har genom sin blogg fått mig att fundera på vad som är viktigt i livet.

  Varma styrkekramar

  SvaraRadera
 108. Hej Henrik!
  Du har verkligen också (som Anna) förstått vad livet går ut på! Du kommer att lodsa Tilda genom livet så hon också blir en klok och älskad person som skänker glädje och styrka till andra människor. Anna kommer att sitta i sin himmel och vara så fantastiskt stolt över er båda. Tänker på er och känner med er i denna svåra tid.
  Varma kramar
  Pia

  SvaraRadera
 109. Anna fick uppleva år av en sådan kärlek som du kunde ge henne. Det är inte alla kvinnor förunnat... Ni måste haft vackra år tillsammans.
  /Catrin

  SvaraRadera
 110. vad fint du skriver :)

  men vad sorgligt alltihopa :( :( :( hoppas allt är så bra det nu kan vara med er!

  SvaraRadera
 111. Kan bara säga: Så underbart fint skrivet! Finns inga ord som räcker!
  Önskar dig o Tilda allt gott!

  Kram en mamma/mormor

  SvaraRadera
 112. Bilden på er tre tillsammans är så fantastiskt fin.

  Och du skriver så vackert om Anna.

  SvaraRadera
 113. Underbart kort på er, det känns som om kortet är taget i dagtid, du och Tilda fortsätter livet tillsammans och Anna kikar ner på er.

  Ett fint motto är att man fortsätter att leva så länge det är någon som minns en.

  Jag önskar er en fantastisk framtid och hoppas alltid att solen kommer att skina ner på er och hela familjen.

  "gå före du, vi kommer sen"

  Mvh Mia

  SvaraRadera
 114. Din tid är som ängeln i himlen.
  Lys på oss alla
  Det fina Henrik skrev till Tilda har hon alltid med sig
  Kram till er båda och en ängelkram till ANNA

  SvaraRadera
 115. otroligt vackert skrivet. Där har du och Anna något gemensamt, att uttrycka er fantastiskt i skrift. Tack för att du delar med dig. Och vilken underbar bild. Så fin. Förstår att sorgen är tung, tänker på er och känner med er i denna svåra tid. Kram till er alla.

  SvaraRadera
 116. Vackert skrivet och väldigt gripande och fint. All styrka till dig och lilla Tilda.

  SvaraRadera
 117. Så fantastiskt vackert skrivet!
  Ta hand om er båda!

  SvaraRadera
 118. Varje dag tittar jag på kortet av Anna i båten och varje dag blir jag lika glad när jag ser det, så livfullt.
  kramar till er som blev kvar

  SvaraRadera
 119. Hamnade på denna bloggen av en slump och fastnade direkt. Har läst alla Annas inlägg, allt det fina som du har skrivit Henrik.

  jag har skrattar, jag har lett jag har gråtit. Så tragisk världen är och så fort det kan vända. Jag finner inga ord att förklara för dig hur ledsen jag är över att du har förlorat din ledstjärna i livet, din älskade Anna och hur ledsen jag är över att eran älskade dotter har förlorat sin mamma.

  Vilken stark och modig dotter ni har. Kom ihåg att Anna sitter och tittar på er och är med er var dag.

  Jag kommer att stanna kvar på denna bloggen och följa dig och eran älskade dotter på livets resa sålänge du väljer att ha bloggen rullande.

  Jag beklagar från djupet av mitt hjärta. Kan inte förstå hur ni känner och mår men jag kan tänka på all kämpar glöd och sorg jag skulle känna över att veta att jag en dag kanske får lämna min son efter mig. I förtid. Kanske i en hemsk sjukdom. Kanske i en olycka.

  Precis som Anna skrev så är varje ny dag ett oskrivet blad och det är något jag verkligen tar med mig från denna bloggen ihop med alla tankar och känslor den ger med sig.

  Skickar massor av kramar till dig, eran fina dotter och alla era nära och kära.

  /Varma hälsningar: Jessica

  SvaraRadera
 120. Hej Henrik,
  Du är som Anna otroligt duktig på att utrycka dig i ord. Antar att Tilda kommer att bli författare en dag med samma talang för att utrycka sig om sina föräldrar.
  Jag hade önskat att jag kunde vara med på begravningen och sagt hej då men jag hade ett ljus som lyste för Anna hela dagen och kvällen, ville aldrig släcka ljuset.
  Du beskriver Anna så fint och så bra. Hon var en verklig vän och jag kommer att minnas henne hela livet som den underbara tjej hon var.
  Stora kramar till dig och Tilda från
  Eva Sunding

  SvaraRadera
 121. Så vackert du beskriver dina tankar om Anna. Jag förstår att hon fattas och, er enormt.

  Mina tankar är med er.

  SvaraRadera
 122. så vackert du skriver om er anna.Jag förstå att hon fattas er och är saknad varje minut. Önskar er båda allt gott, och ä'r övertyugad om att Anna kommer att guida er genom svårigheterna från sitt håll.
  Styrke kram till er alla

  SvaraRadera
 123. Vilken fin bild, så vackert du skriver. Så mycket kärlek och så mycket sorg. Ta hand om dig och om din fina fina lilla Tilda.
  kram från en läsare

  SvaraRadera
 124. Du skriver helt underbart, rakt från hjärtat. Jag hoppas du fortsätter skriva här på bloggen, om du orkar förstås, man kan inte låta bli att läsa det du skriver, du har inte funderat på att skriva en bok... (om dig och Anna)

  Ha det så himla bra ni kan... massor av kramar

  SvaraRadera
 125. Trots mina 16 år och min ännu lilla kunskap om livet, kunde inte tårarna låta bli att rulla. Jag beundrar att du kan vara så stark, och för din dotter med, hon kommer att få en fin uppväxt och ett fint liv. Otroligt fin blogg.

  SvaraRadera
 126. Du skriver så oerhört fint och uppriktigt. Det är så vackert. Så är livet men så otroligt smärtsamt att läsa. Jag orkar inte läsa allt på en gång - orkar inte ta in och ta till mig allt. Men jag återkommer snart och fortsätter läsa där jag sluta.
  Har du alltid varit så duktig på att uttrycka dig i ord eller var detta något du, under svåra omständigheter, upptäckt?
  Helt otrolig är du iallafall. Fortsätt skriv i någon form - det är så gripande och läsvärt.
  Tack för att jag får ta del av ditt liv - före och efter din Annas tid.
  /ULrika

  SvaraRadera
 127. Så fint Du skriver! Som jag har lärt mig av alla tråkigheter som hänt i livet, så finns det alltid nånting positivt i allt, annars kommer man ju inte vidare. Du verkar också tagit till dig den delen. Sen går ju allting alltid upp och ner såklart. Men det är viktigt att minnas och prata om alla minnen och allt ni gjort och varit med om, Anna blir levande med er för alltid. Ja du vet ju redan allt det där.
  Kämpa På och ta hand om Varandra!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 128. Fantastiskt fint! Tilda är lycklig att hon har en sån fantastisk pappa.
  Jag och min lilla tjej höll på att bli påbackade i kväll. Som Anna skrev, man vet aldrig vad som väntar en bakom hörnet...

  SvaraRadera
 129. Gråter när jag läser vad du skriver, gråter för att ni ska behöva uppleva detta hemska. Du skriver så fantastiskt fint och jag är övertygad om att Anna är jättestolt över dig!
  Kram
  Carolina Axwald

  SvaraRadera
 130. Jättefint skrivet och ovärdeligt för Tilda att ha kvar när hon blir lite äldre!!
  Så spar ner det om du inte redan har gjort det, hon kommer att älska texten när hon förstås.

  Må så gott det bara går ni två!!
  Varm kram

  SvaraRadera
 131. Jag har började läsa denna blogg efter Annas bortgång så jag lärde inte känna Anna. Jag märker värmen i allt du skriver som har med Anna och Thilda att göra. Underbart vacker bok du skrivit och som jag läst i denna blogg försök när orken och tiden finns att få boken publicera. Den skulle hjälpa många andra barn som förlorat en förälder. kram och lycka till

  SvaraRadera
 132. Så vackert och fint skrivit. Väldigt rörande.

  SvaraRadera
 133. Åh så fantastiskt bra du skriver, oerhört vackert!!! Tårarna rinner nedför mina kinder, det är så otroligt rörande och gripande! Vila i frid Anna! Och styrkekramar till dig och Tilda! /Melissa i norr!

  SvaraRadera
 134. hej! antar att Annas cancer var hormonbetingad och att hon inte skulle ha fått cancer om hon inte blivit gravid. Hur hanterar du det? alltså att din dotter, indirekt, tog din frus liv? måste vara ett tufft faktum att hantera och tänka på?? mvh
  Sanna

  SvaraRadera
 135. jag blir illa berörd av föregående kommentar..
  man kan välja att formulera sig annorlunda eller skita i att kommentera. vad vill man få fram liksom? detta är en familj i sorg.
  Vi som läser och har följt denna blogg har fått lära "känna" en stark, varm å fin mamma som drabbats av det värsta en mamma kan drabbas av. Vi som inte drabbats av detta kan inte ens förstå vad denna fina familj har fått och går igenom. Ingen kan veta hur ens liv kommer se ut framöver, ingen.
  Jag hoppas att ni Henrik och Tilda mår bra och att ni har varma och fina människor runt er. Anna och ni har garanterat berört många människor. Önskar er allt gott. Kram Sofia

  SvaraRadera
 136. Miste själv min mamma i cancer den 18/5 hon var gammal och hade levt ett långt gott liv men ändå hon va min mamma.
  Beklagar sorgen ta en dag i taget tiden kommer att läka dina sår och en dag möter du kärleken igen tills dess lev väl och bli lycklig med din lilla dotter. Gör allt som Anna hade velat och en dag möts ni igen. Speja efter små tecken från henne jag lovar hon finns runtomkring er/Kram Eva

  SvaraRadera
 137. Har precis hittat Annas/din blogg och sitter nu med stora tårar som rullar ner för mina kinder. Så mycket kärlek, värme och omtanke som förmedlas gör mig alldeles varm i hjärtat. Kärleken till din Anna och omtanken om er dotter förmedlas på ett otroligt vackert sätt och jag är väldigt glad att jag hittade hit.

  Kram, P

  SvaraRadera
 138. har aldrig blevet så berört,som da jeg läste dette inläg,måske fordi jeg tänker 21år tilbage,den 3 mars 1989 döde min mamma i bröstcancer.nu er jeg selv mamma,til en son på 2år og forsöker at sätte mig ind i hvilken maktlöshed din fru må have haft,at vid at det ikke finns mer at göre,at man aldrig skal få se sit barn vokse op,og får vaere med i de spciale stunder i dets liv,tänker også på din lille datter,på vad hun kommer at gå igenem,der kommer stunder i livet der man bare önsker at man havde sin mamma.min mamma lärte mig igenem sin död at:lev dit liv idag,og lev det fuldt ud!!for hvem ved?imorgon finns kanske ikke.jag tänker på dig og din familie.kram jeanette villarroel

  SvaraRadera
 139. ÄLskar bilden på er å skulle bara vilja krama om er länge. Det gör ont, jag blir ledsen, men samtidigt sprudlar det till lite glädje med. Har varit inne å läst en del innan, men klarar inte riktigt av det då det är så ångestladdat (för min egen del, jag är så känslig å detta berör mig så himla mkt) Du skriver underbart å det är så härligt att höra om dig å Tilda. Jag önskar er all lycka å välgång!! Kämpa på!
  Massor med kramar!
  Tessan Johansson

  SvaraRadera
 140. Jättefin blogg! Berör verkligen!

  SvaraRadera
 141. Vilken fin blogg <3 Mina ögon vart tårögda när jag läste när du beskrev Anna till eran dotter. Tilde kommer att vara så stolt över dig när hon blir stor. Kämpa på. Kram från Jeanette Thunström

  SvaraRadera
 142. TACK TILL STOR DR Sunny FÖR LÖSA mina problem HANS e-post (drsunnydsolution1@gmail.com

  Mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min make i 5 år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu till Australien för att se att andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandlas bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älska och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och imponera på mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd, men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att behålla lugnet för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskningen fick jag ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem är lösta mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Soligt, jag vill att ni alla på detta forum för att ansluta sig till mig för att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill ska främjas på kontoret.

  (4) Om du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din man.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava att föreställa sig barnet

  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande bryts isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (HIV), (CANCER) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontakta honom om du har något problem att han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2348077620669

  SvaraRadera
 143. Jag känner på samma sätt som någon annan kvinna med sorg och vad skulle jag ha gjort om inte för DR. Adodo, mitt namn är Ruby, jag är 38 år gammal och jag har en son. Tyvärr nästan ett år sedan hans far gjorde slut med mig på grund av ett misstag som jag gjorde och jag behöver verkligen honom tillbaka. Han är det bästa som någonsin har hänt mig och jag vill att vår familj att vara komplett igen, jag vill tillbringa resten av mitt liv med honom. Jag läste på nätet att Dr Adodo hjälpte en kvinna i den här situationen och jag kontaktade honom för att få hjälp. Jag växte upp med mina föräldrar skilde sig och jag vill inte ha det för min son och jag saknar min man så mycket och bara vill att vår familj att bli hel igen Jag vill att mitt livs kärlek tillbaka och jag kan ärligt säga att eftersom han är det enda man jag någonsin verkligen älskade med hela mitt hjärta. Så jag söka hjälp från Dr Adodo och han svarade mig och han kastade en kärlek stava för mig som jag använder för att få tillbaka min man och jag är glad och tacksam mot honom för att hjälpa mig och jag vill att ni alla ska också ha möjlighet jag hade också är Dr Adodo det endast genom hjälp jag någonsin har känt. Lycka till "kan du kontakta den store mannen på Adodospelltemple@gmail.com hans hemsida: http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple eller ring honom på +2348156784928 hans är redo att hjälpa dig med dina problem.

  SvaraRadera
 144. Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

  SvaraRadera
 145. KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ......

  Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: drsunnydsolution1@gmail.com då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) Stoppskilsmässa
  (11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
  (12) vinnande av lotteri
  (13) Cure till HIV / Aids
  (14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
  (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...
  (16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

  E-post ... drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

  SvaraRadera
 146. KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ......

  Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: drsunnydsolution1@gmail.com då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) Stoppskilsmässa
  (11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
  (12) vinnande av lotteri
  (13) Cure till HIV / Aids
  (14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
  (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...
  (16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

  E-post ... drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

  SvaraRadera
 147. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
  Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com eller lägga mig på whatsapp 2348077620669

  Han gjorde också många stavnings liknande,
  (1) du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på sitt kontor
  (4) Vill du ha en barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
  (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
  9) Vill du vara attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) Behöver du en maka / make
  13) Hur man vinner din lotteri
  14) PROMOTION SPELL
  15) SKYDD SPELL
  16) period av BUSINESS
  17) SPELL BRA ARBETE
  18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
  Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

  SvaraRadera
 148. Paul Gregg

  Jag är Paul Gregg, när jag hittade så småningom vittnesbörd om detta spell caster Dr.sunny, hur han hjälpt många människor att få sina älskare och trasiga hem, jag kontaktade honom via hans e-postadress drsunnydsolution1@gmail.com eftersom jag var helt desperat att få min fru tillbaka. Ett liv utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag tänkte magi kan vara lösningen. Efter att ha diskuterat upplösning med Dr solig, gav han mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände att han faktiskt kommer att göra min fru att återvända hem och han gjorde! Det är fantastiskt vad denna stora spell caster har gjort för mig, är hans hjälp ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr.sunny, gör han sitt jobb så bra han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa spell caster jag kan räkna med när det gäller alla typer av stavnings Jag var täckt att hans pass fungerade, om du behöver hjälp, kontakta honom på drsunnydsolution1@gmail.com eller telefonnummer 2348077620669

  Han anmäla följande problem för alla
  Över hela världen ON:
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Andlig shot
  3. Utbildning
  4. Pengar spell
  5. Lång livslängd spell
  6. Prosperity stavnings
  7. Skydds spell
  8. Skaffa ett jobb stavnings
  9. Att bli chef spell
  10. Få stora lån utan att betala någon avgift spell
  11. Få bluff pengarna tillbaka
  12. Barn stava
  13. graviditet stavnings
  14. Freedom stavning
  15. kärlek stava
  16, försvinnande stavnings
  17. Invisible humant stavnings
  18. Framgång eller pa ** spell
  19. Äktenskap spell
  20. Revenge spell
  21. Popularitets stava
  22. Killing spell
  23. Cancer spell
  24. naturliga krafter stava
  25. Madness spell
  26. Fri hus lånpass
  27. Perioden av filmer och filmproduktion
  28. HIV / AIDS spell
  29. Tuberkulos stavnings
  30. Gå ner i vikt och kropp stavnings

  SvaraRadera
 149. TACK FÖR STOR DR Sunny för att lösa mina problem HANS e-post är (drsunnydsolution1@gmail.com

  Mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han var nu gå till Australien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bara bodde hos min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, i och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator såg jag ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make den andra dagen frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem löses mitt barn. så detta var hur jag få min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Sunny, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer även råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill främjas på kontoret.

  (4) Om du vill kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill binda din make / maka att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din make.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava att tänka barnet

  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2348077620669

  SvaraRadera
 150. WOW!! Detta är det mest underbara jag någonsin har erfarenhet och jag måste dela denna stora testimony..I besökte ett forum här på internet den 8 MATCH 2015, och jag såg en fantastisk vittnesbörd om denna kraftfulla och stora spell caster heter DR MARVEL på forum..I aldrig trott det, eftersom jag aldrig hört eller lärt sig något om magi innan .. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om magiska trollformler, inte förrän DR MARVEL gjorde ett fantastiskt arbete för mig och återställt min äktenskap 6 år tillbaka till mig och tog min make tillbaka till mig i samma 24 timmar på samma sätt som jag läste på internet..i var verkligen mållös och chockad när min make knä tigger om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. jag är verkligen ont om ord och glädje, och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR MARVEL du är en Gud sände till mig och hela min familj .. och nu är jag en glad kvinna en gång .. här är hans hemsida: www.extremespellhome.webs.com Och hans e extremespellhome@hotmail.com. Hans telefonnummer +1 669 221 3962

  SvaraRadera
 151. Mitt namn är Lena, jag vill ta tillfället i akt att tacka min stora läkare som verkligen gjort mitt liv en angenäm dag. Denna stora man DR IREDIA tog min make tillbaka till mig, jag hade tre underbara barn för min make. Ungefär fyra år sedan, har jag och min man varit i ett gräl med en annan tills han slutligen lämnade mig för en kvinna. Jag kände mitt liv var över och mina barn trodde att de skulle aldrig se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen, men jag kunde inte kontrollera smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag var verkligen kär i min make. Varje dag och natt jag tänker på honom och alltid önskar att han skulle komma tillbaka till mig, tills en dag träffade jag en god vän till mig som var också i en situation som mig men hennes problem var hennes ex-pojkvän som hon hade en oönskad graviditet för och hennes pojkvän vägrade att ta ansvar och dumpade henne. Hon berättade att gruvan var en liten väska och att jag inte skulle oroa sig för det alls, så jag frågade henne vad som var lösningen på mina problem och hon gav mig denna stora man e-postadress. jag tvivla om den här mannen var lösningen, så jag kontaktade denne store man och han berättade vad de ska göra och jag gärning dem alla, berättade han för mig att vänta för bara två dagar och att min man kommer krypande på sina knäfaller att tigga för min förlåtelse så jag troget gjorde vad denne store man bad mig att göra och för att efter två dagar jag knackade på dörren, i min stora förvånad jag såg honom på hans knäböjer och jag var mållös, när han såg mig, allt han gjorde grät och bad mig om förlåtelse, från den dagen, alla smärtor och sorger i mitt hjärta flög iväg, sedan jag och min man och våra underbara barn är glada och vi lever som en familj. Det är därför jag vill säga ett stort tack till DR IREDIA för hans hjälp. Denna stora man fick mig att förstå att det inte finns något problem på jorden som inte har någon lösning så vänligen om du vet att du har samma problem eller problem som är liknande, kommer jag råda dig att komma direkt till denna stora man. Kontakta honom med denna e-post (drirediaherbalhome@gmail.com) han är där för att hjälpa dig.

  SvaraRadera
 152. VITTNESBÖRD AV hur jag fick botad från hiv herpes simplex-virus tack vare den stora DR. EDEBOR ABU FÖR LÖSA MIN problem med sin naturliga örter, OM du har några problem TVEKA INTE ATT KONTAKTA sin e-post: dredeborlordtemple84@yahoo.com

  God dag till er alla är mycket glad att skriva detta vittnesbörd till hela världen att se det stora arbetet av den store mannen som Gud har använt för att bota mig om min Hiv / stöd sjukdom, är hans namn Dr Edebor Abu. som är väl känd för sina andliga ört i att hjälpa och förbannade människor i alla sjukdom, som hiv och cancer botemedel. Mitt namn är Lucy Mengel och jag bor i Swedish.This är ett vittnesbörd jag vill göra. Jag var HIV-positiv under 8 år tar anti retrovirus. Cirka 5 månader sedan som jag läste på nätet jag såg ett vittnesbörd om bota hiv. först trodde jag det var en falsk kommentar, så två dagar senare beslutade jag att ge ett försök och kontaktade honom för förfrågningar. Nu som talar om det jag är HIV / AIDS negativ. Jag testades 4 gånger i 5 månader efter avslutad botemedel som gav mig av Dr Edebor Abu. Botemedlet är en ren Herby från Afrika levereras till mig genom DHL. Min bota tog om 9days och kom till min dörr steg. så Kära bröder och systrar om du är ute, vänligen det finns ett botemedel så bråttom att få din. Om du är intresserad, kan du e-posta Dr via: (dredeborlordtemple84@yahoo.com) Jag kommer att uppmuntra varje person som kommer att stöta på detta mail för att bota dig själv om du är positiv för HIV / AIDS. (Dredeborlordtemple84@yahoo.com)

  SvaraRadera
 153. Mitt namn är Anna Fernadez. Av respekt för dig och dina trollformler jag måste göra detta vittnesbörd vet alla. Jag har varit i andra spell hjul utan att se något resultat. Jag ville bara jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa från dig. Min före detta make var borta i ett år och jag gick överallt och andra spell hjul för hjälp men inget resultat förrän min vän presentera mig till Dr. Isikolo Efter kärlek stava gjordes, fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans pass arbetat underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som säger att jag ska för att ge honom, jag var verkligen mållös och chockad när min make knä tigger om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka. Jag är verkligen brist på ord och glad, du är en Gud sände till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som är ute efter en riktig stavnings caster kontakt Dr. Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com Eller du kallar honom +2348133261196.

  SvaraRadera
 154. Mitt hjärta fylls med glädje efter Dr SUNNY gjutna lotteriet spell för mig, kände jag omgiven av kontrollen av passet. Denna spell förändra mitt liv i rikedom, jag nu har min egen bil och ett hus. Jag är nu av skulder och uppleva de mest fantastiska lycka till med lotteri efter att jag vann en stor summa pengar. Jag har mer tur nu än jag någonsin haft i mitt liv. Jag vann en miljon dollar (1,000,000.00 Din Lotteri spell gjort underverk, jag kan inte tro det. Tack så mycket sir för avsatt tid för att kasta Lottery spell för mig. "Jag är evigt tacksam för lotteriet stava Dr SUNNY gjorde för mig. du kan maila honom för du äger lottnummer .
  drsunnydsolution1@gmail.com eller ring 2348077620669

  SvaraRadera
 155. Mitt namn är Jessica från USA. jag önskar att
  dela mitt vittnesbörd med allmänheten om
  En stor spell caster kallas (Dr Kakuta) har gjort för mig, detta tempel
  har just flyttat tillbaka min förlorade ex
  älskare till mig med sina stora stavnings arbete, jag dejta den här mannen som kallas
  Steven vi var tillsammans under en lång
  tid och vi älskade vår jagets men när jag var oförmögen
  att ge honom en manlig barn under 5 år lämnade han mig och sa
  att han inte kan fortsätta längre då var jag nu
  letar efter sätt att få honom tillbaka och även bli gravid, tills en vän
  till mig berättade om detta tempel och gav mig sin kontakt e-post,
  kommer du inte tro det när jag kontaktade dem på mina problem de
  beredd objekt och kasta passet för mig och ta min förlorade make
  tillbaka, och efter en månad jag missade min månatliga flödet och gå för ett test och
  Resultatet anges att jag var gravid, är glad idag är en mor till
  en uppsättning av tvillingar en pojke och en flicka, jag tackar templet en gång för
  vad de har gjort för mig, om du är ute passera någon
  av detta problem kan du kontakta denna stora Dr för hjälp som anges nedan:

  Kontakta dem ... kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att vara
  din för alltid.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  (10) Om du inte kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
  kön önskan grund eller
  låg err åtgärder.
  (11) Om din menstruation vägrar att komma
  ut dagen antar eller över flöden.
  (12) om ditt arbete vägrar att betala dig, folk
  grund dig ?.
  (13) lösa en markfrågan och få tillbaka.
  (14) Har din familj Denny dig om din
  höger?
  (15) Låt folk lyda mina ord och göra mitt
  önskar
  (16) Har du ett lågt spermie?
  (17) Mål lösa
  (18) Behöver du hjälp att vinna ett lotteri? ETC

  Kontakta dem på deras e-post på

  kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

  Och få löst alla dina problem

  Tack.

  SvaraRadera
 156. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
  och hans mobilnummer +2348133261196

  SvaraRadera
 157. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
  och hans mobilnummer +2348133261196

  SvaraRadera
 158. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: +2348133261196

  SvaraRadera
 159. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: 2348133261196

  SvaraRadera
 160. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet av en man som hjälpte me..My namn är Tracy Adams, och jag basera i Kanada. Mitt liv är tillbaka! Efter 2 års äktenskap, min man lämnade mig med våra tre barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att ta slut, och föll sönder. Tack vare en spell caster heter Dr John som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via internet, var jag söker efter en bra stavnings caster som kan lösa mina problem. Jag kom över serie av vittnesmål om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Det fanns en viss vittnesmål jag såg, var det om en kvinna som kallas nåd, hon vittnade om hur Dr John kom tillbaka sin Ex älskare i mindre än 72 timmar och i slutet av hennes vittnesmål hon gav Dr John e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge Dr John ett försök. Jag kontaktade honom med hans via e-postadress och förklarade mitt problem för honom. På bara två dagar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Dr John är verkligen en begåvad och begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar dr ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin spell caster att lösa detta problem för dig. Prova Dr John idag, kan han vara svaret på ditt problem. Här är hans kontakt: SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM Tack än en gång Dr John. Kontakta honom för följande:
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) [Du vill bli rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Om du vill stoppa din skilsmässa.
  10) Hjälp att föra människor ut ur fängelset.
  (11) Förbindelse Spells
  (12) Miracle Spells
  (13) Beauty Spells
  (14) PROFETIA CHARM
  (15) Sevärdhet Spells
  (16) Evil Eye trollformler.
  (17) Kissing Stava
  (18) Ta bort Sjuk Spells.
  (19) VAL VINNANDE trollformler.
  (20) FRAMGÅNG I TENTAMEN stavar.
  (21) Charm att få som att älska dig.
  Kontakta honom idag på: SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM.
  SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM

  SvaraRadera
 161. Mitt namn är Jessica Luis, och jag bas i Kanada ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att sluta i nästan begick självmord, jag var känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare en spell caster heter Dr ISIKOLO, som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via Internet, kom jag över tilld vittnesbörd om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, bota cancer och andra sjukdomar, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över en viss vittnesmål, det handlade om en kvinna vid namn Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon tappade Dr ISIKOLO e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge det ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än innan Dr ISIKOLO, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin stava hjul för att lösa alla dina problem för dig. Prova Hög isikolosolutionhome@gmail.com helst, kan han vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

  SvaraRadera
 162. Nu när jag fick min man tillbaka det skulle vara orättvist om jag inte delar min erfarenhet för hela världen om hur jag fick honom back.That är därför jag är här i dag för att låta världen veta att det finns verkliga befogenheter i stavnings gjutning som DR ISIKOLO har visat mig genom att föra glädje och lycka till min relation och min familj på bara 2 dagar efter jag fick honom kontaktas. Jag har aldrig trott på någon av dessa saker tills jag lossade min pojkvän, jag krävs hjälp tills jag hittade isikolosolutionhome@gmail.com En stor spell caster, som kastade en kärlek stava för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få min pojkvän tillbaka i två dagar efter förtrollningen har gjutits. två dagar senare, ringde min telefon, och så chockerande, det var min pojkvän som inte har kallat mig för senaste 4 månader nu, och gjorde en ursäkt för hjärtat paus, och berättade att han är redo att bli min rygg ben tills resten av sitt liv med me.Dr ISIKOLO släppte honom att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att föreställa hur mycket vi har dela tillsammans. Som jag skriver detta vittnesmål just nu är jag mest lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Så det är därför jag lovade att dela mitt vittnesbörd hela universe.All tack går till Dr ISIKOLO för överdriven arbete som han har gjort för mig. Nedan e-postadressen i situation du genomgår en hjärt paus, och jag garanterar hela universum som han har gjort min för mig, kommer han definitivt att hjälpa någon som tar tid att få honom kontaktas. isikolosolutionhome@gmail.com hans nummer +2348133261196

  SvaraRadera
 163. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
  och hans mobilnummer +2348133261196

  SvaraRadera
 164. Jag visste aldrig människor fortfarande har befogenheter och göra saker att hända på detta sätt. Jag kommer från Sverige, min make Henry Scot lämnade mig för en annan kvinna för 2 år, ända sedan dess har mitt liv har fyllts med smärtor sorg och hjärta paus eftersom jag hade två döttrar och en son för honom, en vän till mig Stephanie berättade hon såg några vittnesbörd om denna stora Doctor Isikolo kontakt (isikolosolutionhome@gmail.com) att han kan föra min make tillbaka till mig inom några få dagar och jag skratta och sa att jag är inte intresserad men på grund av den kärlek min vän hade för mig, hon har hört den stora prästen för min räkning, och till min stora förvåning efter tre dagar min make ringde mig för första gången efter 2 år att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han gjorde mig passera. Jag kan fortfarande inte tro det, eftersom det är mycket otroligt, det är bara alltför verkliga att vara äkta. Tack Dr ISIKOLO för att föra tillbaka min make och även till min underbara vän STEPHANIE som medlat för min räkning, för vem som helst som kan behöva hjälp av denna stora präst här är den e-postadress: (isikolosolutionhome@gmail.com) visningar tack och läsare, så jag önskar er all framgång

  SvaraRadera
 165. HUR JAG FÅR CURED FRÅN HERPES VIRUS Jag har diagnostiserats av HERPES Virus 2014 och jag har försökt allt jag kan för att bli botad men allt till ingen nytta tills jag såg ett inlägg i ett hälsofront om en växtbaserad man som förbereder växtbaserade läkemedel för att bota Alla slags sjukdomar inklusive HERPES-virus, jag tvivlade först om det var riktigt men bestämde mig för att försöka, när jag kontaktade denna herbalist via hans e-post och han förberedde en HERPES-örtbehandling och skickade den till mig via UPS-leveransföretagstjänsten, När jag fick denna växtbaserade botemedel gav han mig instruktioner om hur man ansöker det, när jag tillämpade det enligt anvisningarna, jag var helt botad av denna dödliga sjukdom inom 14 dagar efter användningen, är jag nu fri från den dödliga sjukdomen som heter herpes, Allt tack vare DR.MAGGI. Kontakta den här fantastiska växtbaserade stavningskanalen via hans email: Maggiherbalcenter@gmail.com eller ring honom på hans mobilnummer (+2347057375409) eller också Whatsap honom på +2348148487280.

  SvaraRadera
 166. HUR JAG FÅR CURED FRÅN HERPES VIRUS Jag har diagnostiserats av HERPES Virus 2014 och jag har försökt allt jag kan för att bli botad men allt till ingen nytta tills jag såg ett inlägg i ett hälsofront om en växtbaserad man som förbereder växtbaserade läkemedel för att bota Alla slags sjukdomar inklusive HERPES-virus, jag tvivlade först om det var riktigt men bestämde mig för att försöka, när jag kontaktade denna herbalist via hans e-post och han förberedde en HERPES-örtbehandling och skickade den till mig via UPS-leveransföretagstjänsten, När jag fick denna växtbaserade botemedel gav han mig instruktioner om hur man ansöker det, när jag tillämpade det enligt anvisningarna, jag var helt botad av denna dödliga sjukdom inom 14 dagar efter användningen, är jag nu fri från den dödliga sjukdomen som heter herpes, Allt tack vare DR.MAGGI. Kontakta den här fantastiska växtbaserade stavningskanalen via hans email: Maggiherbalcenter@gmail.com eller ring honom på hans mobilnummer (+2347057375409) eller också Whatsap honom på +2348148487280.

  SvaraRadera
 167. Mitt liv är vackert på grund av dig Mein Helfer. Ordna dig i mitt liv som ett ljus i mörkret. Du visade mig troens mening med dina ord. Jag vet även när jag grät hela dagen och tänkte på hur du blir bra du sov inte du var kära för mig. Jag kontaktade Dr Itua växtbaserade centrum i västra Afrika. En vän av mig här i Hamburg är hon också från Afrika. Hon berättade om Afrika-örter men var nervös för det. Jag är verkligen rädd när den kommer till afrikan eftersom jag hörde alldeles av fiend saker om dem på grund av min kristendom, ber jag till Gud för riktning, jag tar det djärva steget och kontaktar honom på e-post och sedan flytta till whatsapp frågar han om jag kan komma över för behandlingen eller vill ha en leverans, sa jag jag vill träffa honom Jag köper 2ways biljett ner till Afrika för att träffa Dr Itua, jag åkte dit och jag var mållös Av människor jag såg där. Patenta, sjuka människor. Det Itua är en gud skickad till världen, jag berättade för min pastor om vad som är med, Pastor Bill Scheer Vi har en underbart Real Battle with Spirit Och Flesh.worship samma kväll, Han ber för mig och ber mig att leda, jag tillbringade 2 veckor och 2 dagar i Afrika i Dr Itua Herbal Home, Efter behandlingen frågar han mig att träffa sin sjuksköterska för HIV test när jag gjorde det var negativt , Frågar jag slutligen min vän att ta mig till andra närliggande sjukhus när jag kom dit det var negativt. Jag var överväldigad M med resultatet, men glad i mig. Vi gick till Dr Itua, jag tackar honom men jag förklarar för honom att jag inte har tillräckligt med att visa min uppfattning han förstår min situation men lovar honom att vittna om hans goda arbete. Tacka gud för min kära vän Emma Jag vet att hon kanske läser detta just nu, jag vill säga tack. Och ett stort tack till Dr Itua Herbal Center. Han gav mig sin kalender som jag placerar på min vägg i mitt hus. Dr Itua kan också bota följande diagnos ... Cancer, Hiv, Herpes, hepatit B, leverinflammatorisk, Diabetis, Du kan kontakta honom på e-post eller whatsapp, @ .. drituaherbalcenter @ gmail.com, telefonnummer .. + 2348149277967 .. Han är trevlig Doc, Prata med honom snyggt. Jag är säker på att han också kommer att lyssna på dig.

  SvaraRadera
 168. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

  Specialiserad i följande utrymme.

  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) om du alltid har dåliga drömmar
  (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
  (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja din man
  (12) om du vill ha dina önskemål.
  (13) Graviditet för att bli barn
  (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
  (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
  Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

  SvaraRadera
 169. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

  Specialiserad i följande utrymme.

  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) om du alltid har dåliga drömmar
  (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
  (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja din man
  (12) om du vill ha dina önskemål.
  (13) Graviditet för att bli barn
  (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
  (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
  Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

  SvaraRadera
 170. Hej allesammans, mitt namn är Elizabeth, jag gick igenom en artikel och grunda ute om en man som heter Dr Bomoh. Jag har lidit av upplösningen problem med olika killar. Jag var tvungen att kontakta spell caster. Steve var på väg att lämna mig för en annan kvinna. men jag tror jag kunde ha honom tillbaka och göra honom bo och bott positiva. hör och häpna hjälpte Dr Bomoh mig. Steve och jag är gifta snart. Dr Bomoh är sådan en trevlig man, han hjälpte mig sluta mitt hjärtstillestånd problem också. Tack till honom och Tack Gud för gåvan ges till honom. Om du har några som helst problem, kontakta honom på den här email: godbomohspirit@gmail.com

  kontakta honom för följande och se det stora arbetet av Dr Bomoh:
  (1) om du vill att ditt ex tillbaka.
  {2} Om du vill vara mycket framgångsrik
  (3) om du söker efter ett jobb vill
  (4) du främjas på kontoret.
  (5) Du vill kvinnor/män att springa efter dig.
  (6) Om du vill ett barn.
  (7) Du vill vara rik.
  (8) du vill få äktenskapet trollformler
  (9) ta bort sjuk från din kropp trollformler
  (10) Business spell
  (11) lotteri vinnande nummer
  (12) ta tillbaka förlorade kärlek och många fler...

  SvaraRadera
 171. Hej alla här, en bra stavningskrock som hjälper mig att komma tillbaka min man är här för ditt meddelande !!!
  Mitt namn är Mrs Silva Lionel Butler är från Storbritannien, min man lämnade hem i 3 och ett halvt år till Dubai för en semester, han menade en ung dam där och han var förtrollad av denna dam allt eftersom hon var rik, min man vägrar att kom tillbaka hem igen med de 2 barnen som han lämnade, grät jag hela dagen och letade efter hjälp. Jag läste en tidning när jag snubblar på en sida med titeln DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) stavningskanalen .. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man till mig och han ber mig att inte oroa mig för att hans gudar kommer att kämpa för mig .. han berättade för mig om midnatt när alla andar är vakna kommer han att kasta stavningen för att återförena mig och min man tillsammans och han gjorde det på mindre än 24 timmar som jag använder för att kontakta den här profeten min man kom tillbaka till mig och började kasta tårar för att återförena att jag skulle förlåta honom, jag är så glad för vad den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min man. Du kan också räkna med DR ISIKOLO isikolosolutionhome@gmail.com på något problem du kan tänka på som:

  Vinn visumlotteri till något land
  Förlora din viktstavning
  Hjälper dig att bli gravid stavning
  Få din bluff tillbaka inom 24 timmar
  Hjälp att främja dig på ditt kontor
  rädda dig från hiv-aids och cancer
  göra dig rik och berömd över hela världen
  Hjälpa dig att vinna eventuella rättsfall
  Vill du bli en sjöjungfru?
  Läka dig från det dödliga Ebolaviruset
  Få sex packar även WIN en valstavning
  Vilken typ av svår situation du kan tänka dig att han kan lösa det, så många har bevittnat hans underverk. Han är väldigt snäll och bra, kontakta honom var som helst i världen på isikolosolutionhome@gmail.com ELLER whatsapp +2348133261196

  SvaraRadera
 172. Jag heter Lantigua Gloria från Sverige, jag vill vittna om Dr Adodos storheter om hur han hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. min man lämnade mig efter 7 års äktenskap och han uppgav att han gick ut med en tjej som jobbar på samma kontor med honom, jag var så ont och bitter tills min vän presenterade mig för den här stora stavningskastaren som heter Dr Adodo och han lovar att hjälpa till med att ta med tillbaka min man. jag gjorde vad han krävde av mig och till min största överraskning kom min man tillbaka till mig efter två dagar att han kastade stavningen, så om du har några problem i ditt äktenskap, vänligen kontakta Dr Adodo idag för lösningar på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704 3225

  SvaraRadera
 173. Jag heter Richard Jessica, jag är baserad i Texas, USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 5 månaders brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare kallad ABO som jag träffade online. På en trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter TIFFANY, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde att jag aldrig kan se igen kom tillbaka och be om förlåtelse, nu är vi lyckliga tillsammans alla tack vare DR ABO är han svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: Abospelltemple@gmail.com eller besök hans whatsapp 2348148487280.

  SvaraRadera
 174. Jag heter Jean Fedi, jag vill tacka Dr, ISIKOLO för att få tillbaka min man. Ingen kunde någonsin få mig att tro att brevet jag ska skriva skulle faktiskt en dag skrivas. Jag var världens största skeptiker. Jag trodde aldrig på magiska stavar eller något liknande, men jag fick veta av en tillförlitlig källa (en mycket nära medarbetare) att Dr, ISIKOLO är en mycket dedikerad, begåvad och begåvad person. Det var en av de bästa sakerna jag har någonsin gjort. Mitt kärleksliv var i shambles; Jag hade gått igenom två skilsmässor och var på randen av en tredjedel. Jag kunde bara inte möta en annan skilsmässa, och jag ville försöka göra det svårare att göra vårt äktenskapsarbete, men min man tycktes inte bryr sig och han bröt upp med mig igen. Jag var förvirrad och inte vad jag ska göra igen, så jag kommer i kontakt med Dr, ISIKOLO, Email: isikolosolutionhome@gmail.com Han gjorde en kärleksspell som gör att min man kommer tillbaka till mig. Vi är nu väldigt nöjda med vår själv. Dr, ISIKOLO får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är för REAL och för gott kan han också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Han ville plötsligt gå till äktenskapsrådgivning, och vi gör det väldigt bra, i vår kärlekslivkontakt Dr, ISIKOLO på hans e-postadress på isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom direktlinjen +2348133261196

  SvaraRadera
 175. WOW!! Det här är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt och jag behöver dela detta stora vittnesbörd. Jag besökte ett forum här på internet den 8 oktober 2017, och jag såg ett underbart vittnesbörd om denna kraftfulla och stora stavningskastare som heter Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) på forumet .. Jag trodde aldrig det eftersom jag aldrig hört eller lärde mig något om magi innan .. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om magiska stavar, inte förrän Dr Isikolo gjorde ett fantastiskt arbete för mig och återställde mitt äktenskap på 6 år tillbaka till mig och tog min make tillbaka till mig under samma 24 timmar som jag läste på internet .. jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde sig och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är väldigt nöjd med ord och glädje och jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Dr Isikolo du är en Gud skickad till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna igen .. här är hans email isikolosolutionhome@gmail.com du kan Lägg även till Dr.Isikolo på whatsApp +2348133261196

  SvaraRadera
 176. Man måste vara tacksam för alla som gjort en stor tjänst där livet, det är därför jag har tagit det på mig själv för att tacka den här stora stavningskastaren, som heter Dr.Adodo, för att genom hans hjälp blev mitt liv mer fyllt av kärlek och jag är glad att säga att min älskare som har separerats från mig under de senaste veckorna kom tillbaka till mig och bad om acceptans från mig. Det var en chockerande händelse för innan jag kontaktade Dr.Adodo var jag den som ber min älskare att komma tillbaka till jag men genom hjälp av Dr.Adodo har jag nu mitt förhållande återställt. Du kan också bara ha ett bättre förhållande om du kontaktar Dr.Adodo på Adodospelltemple@gmail.com eller ring +1 661 704 3225

  SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna