lördag 27 mars 2010

Välkommen att hedra Annas minne den 16/4

Anna visste vad livet gick ut på – relationer och upplevelser. Hon var genuint intresserad av andra människor och hade lätt för att få vänner. På så sätt fick hon många goda vänner. Många som varken jag eller hennes familj känner så väl, eller ens alls. Men ni som vill och kan komma skall känna er varmt välkomna att hedra Annas minne tillsammans med oss.

Efter begravningen kommer en minnesstund med bildvisning att hållas. Här får vi chansen att bekanta oss lite mer. Ni skall känna er varmt välkomna att anmäla er till minnesstunden oavsett hur nära ni stod Anna, men vi tvingas reservera oss för eventuell överbokning. Var därför vänlig att lämna kontaktuppgifter.

Begravningsceremonin börjar kl 14.00 och tar drygt en timme. Därefter förflyttar vi oss till lokalen för minnesstunden. Minnesstunden slutar ca 17.00.

För anmälning till minnesstunden, kontakta begravningsbyrån Alfa /Bardels på telefon 08-340280 eller anmäl via internet, senast den 8/4. Vänligen lämna namn på samtliga du anmäler!

Du kan beställa blommor via Alfa/Bardels samarbetspartner Ignis Blommor eller beställa blommor i valfri blomsterhandel och be dem skicka blommorna till Kungsholms Kyrka med referens Anna. Blommorna måste vara på plats kl. 13 (en timme innan begravningen börjar). Anna gillade vitt (och rosa som kontrastfärg).

Cancerfonden tar tacksamt emot gåvor. En bloggläsare har startat en insamling i Annas namn.

Adressen till Kungsholms kyrka är Kaplansbacken 1, 112 24 Stockholm. Karta. Adressen till minnesstunden är Parmmätargatan 3 (i nära anslutning till kyrkan). Karta.

144 kommentarer:

 1. Vad fantastisk du är som bjuder in. Jag hoppas att ni får en fin dag!

  Varma tankar
  Sus

  SvaraRadera
 2. Vila i frid Anna.

  SvaraRadera
 3. Ni kommer att finnas i mina tankar den 16:e april. Ett ljus kommer tändas i en kyrka när vi är på semester.
  Tänker på dig Henrik och lilla Tilda. Funderar ofta på vad hon säger om sin mamma.
  Många varma kramar Elin A
  Så vacker Anna är på fotot!!

  SvaraRadera
 4. Åhhh vilken vacker bild,,,, Vad fint att få den bilden av henne. Jag kände inte Anna men jag har aldrig berörts av någons skrivna ord på samma sätt. Naken, ärligt och varmt. Jag håller en egen minnesstund den 16/4 i min själ. Tänker på er. Värme, ork, styrka och mod skänker jag er i tanken...

  SvaraRadera
 5. Hade jag bott närmre hade jag absolut försökt komma men istället ska jag tänka på er den dagen och tända ett ljus för Anna. Massor av varma kramar till er...

  SvaraRadera
 6. Jag känner inte Anna men genom er vackra blogg känns det ändå som jag har fått "lära känna" en liten bit av er. Jag kommer inte till kyrkan men jag kommmer tända ett ljus i mitt fönster till Annas minne och för din och Tildas framtid.

  All kärlek till er
  // Johanna H

  SvaraRadera
 7. Tack för inbjudan, Henrik. Jag vill väldigt gärna vara med och hedra min forum- och ET-syster.
  Varma kramar från Busan

  SvaraRadera
 8. Hej Henrik!
  Känns lite dumt att dyka upp när jag bara känner Anna genom hennes fina ord men jag tänker på er alla den 16:e och skänker en slant till Cancerfonden å Annas vägnar.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 9. Skickar en hög varma tankar och tänder ett ljus till minne av vackra Anna <3

  Kramar Caroline

  SvaraRadera
 10. Hej

  Vilken oerhört vacker bild på Anna. Mina tankar har varit hos Anna och er sen jag började följa Annas fantastiska blogg för en tid sedan. Den 16 april kommer mina tankar återigen vara hos er och jag kommer tända ett ljus för att hedra Annas minne.

  Har tidigare skänkt ett bidrag till Cancerfonden i Annas namn och jag hoppas att många gör det samma.

  Varma kramar från Emma

  SvaraRadera
 11. Tack vare Annas blogg tog jag tjänstledigt från mitt jobb fem månader i sommar. Kändes som att livet kan ändras på några dagar, så mycket jag har lärt mej att omprioritera tack vare Anna. Kommer inte till kyrkan men cancerfonden ska få ett bidrag och jag lägger en blomma på graven när jag kommer till Stockholm nästa gång.

  SvaraRadera
 12. Åh Henrik! Jag har tänkt såå mycket på Anna och såklart på dig och Tilda också. Anna kommer för alltid finnas i mina tankar och jag tänder ett ljus för henne den 16:e.

  Varma kramar Cathrine

  SvaraRadera
 13. Tack för inbjudan, skulle nog kunna tänka mig komma om det var möjligt. Sänder dock en hälsning på annat sätt, genom Ingela och genom att skänka en slant...
  Vi är många från forumet Cancertjejer som deltar i tankarna. Anna berörde mig, berörde andra och fortsätter beröra. Och jag vill skicka en stor kram till er!/Carolina

  SvaraRadera
 14. Vilken vacker bild på Anna. Mina tankar har varit hos Anna och dig o Tilda sen Anna blev sjuk.Följt hennes blogg med hennes tankar om livet. Hon har fått mig att förstå att man måste ta vara på livet,se glädjeglimtar hur än livet blir. Att ta vara på Nuet.Den 16 april kommer mina tankar å vara hos er och jag kommer tända ett ljus för att hedra Annas minne.
  Stor kram från Bittan

  SvaraRadera
 15. Vilken fantastiskt vacker bild på en otrolig kvinna! Tänker på Er och tänder ett ljus den 16:de.
  Varmaste kramar till Henrik & Tilda. Sov Gott Anna!

  SvaraRadera
 16. Tack Henrik för att du gör denna dag på ert sätt. Det känns tomt utan Annas berättelser, jag tittar ändå in på bloggen då och då.....
  Tänker på er

  Johanna

  SvaraRadera
 17. Hej Henrik!
  Vill börja med att beklaga sorgen över att din, Tildas och alla Era anhörigas älskade Anna.
  Hade tyvärr inte förmånen att lära känna Anna men har berörts djupt av henne genom bloggen.
  Kände att jag på något sätt ville kunna göra något därav startade jag insamlingen hos cancerfonden för att hedra Anna som samtidigt förhoppningsvis ska kunna hjälpa andra. Jag har lånat den underbart vackra bilden av Anna till insamlingen och hoppas att det är ok med dig.
  Kommer tända ett ljus för Anna den 16:e och hoppas att ni trots den svåra stunden får ta ett vackert och fint avsked av Anna.
  Varma kramar Tess

  SvaraRadera
 18. Hoppas att ni får en vacker minnesstund för Anna!
  Jag tänder ett ljus o sänder alla tänkbara varma tankar till dig Henrik o Tilda o övriga familjen!
  Det vackra kortet av Anna uttrycker all den värme o styrka hon förmedlat till alla oss okända människor som följt hennes blogg!
  Ett enda stort VARFÖR kommer hela tiden upp i tanken? Hon hade så oerhört mycket kvar att ge!
  Livet ter sig orättvist många gånger!
  Sänder ett bidrag till cancerfonden till Annas minne.
  Många kramar med tröst o välgångsönskningar till er!
  En mamma/mormor

  SvaraRadera
 19. Finaste goaste Anna, självklart kommer jag för att hedra minnet av henne. Tack Henrik.
  //Cia

  SvaraRadera
 20. Jag träffade Anna för en kortstund på sjukhuset när jag låg där. Vilken fantastisk människa hon var!
  Eftersom jag är under behandling kan jag inte tyvärr komma. Den 16 april tänder jag ett ljus för att hedra Annas minne. Skickar varma tankar till dig Henrik och Tilda.

  SvaraRadera
 21. Tack för att du är lika generös som Anna med att låta oss andra vara med och lära och känna.
  Tiden går bara vidare....men jag undrar om den inte hickade till när Anna lämnade oss.?
  Den 16 april är det många ljus som brinner och många tankar som singlar runt i luften mot Kungsholms kyrka. Tack från en som fått vara med genom bloggen. Kramar Eva Henriksson

  SvaraRadera
 22. Hej!
  Som så många andra känner jag inte Er ävenom jag tror det ibland.Jag kommer att bära med mig er lilla familj i resten av mitt liv.Ni berör på ett så naturligt sätt.Har också skänkt en slant via bloginsamlingen och kommer att tända ett ljus den 16.4 och tänka på er.Många varma kramar från Lena

  SvaraRadera
 23. Tack för att du delar med dig. Jag har skänt en slant till cancerfonden och kommer att tända ett ljus till minnet av Anna den 16:de. Styrkekramar till hela familjen, Catharina

  SvaraRadera
 24. Fantastiskt generöst av dig att bjuda in till er minnesstund. Jag har lämnat ett bidrag till Annas fond. Att bidra för att få behålla fler liv och så fina personer som Anna är det bästa vi kan göra.

  Ola

  SvaraRadera
 25. Henrik! Fina ord och jag som följt Annas blog en lång tid känner mig hedrad att vara "inbjuden"...
  Jättebra också att du uppmärksammat Tess intiativ som togs för ett bra tag sedan - vi är många som redan skänkt en del för att hjälpa till i kampen mot cancereländet... Hoppas nu att vi kan nå målet på 50000:- vilket vore en mycket fin hedran i Annas namn!

  Kramar till hela er familj och hoppas ni mår under omständigheterna väl! Så länge man har att göra så håller sig sorgen lite dämpad men sedan kan mycket komma... Väldigt vackert foto på din fina fru Anna!Kramar/Carina

  SvaraRadera
 26. Henrik, tack för inbjudan. Eftersom vi bor långt bort kommer jag att gå till vår kyrka och tända ett ljus för Anna den 16.

  Så vacker hon är lilla Anna. Hoppas du och Tilda mår bra efter omständigheterna.

  Jag hoppas att du fortsätter skriva hur du och Tilda har det.

  Kram Vesna

  SvaraRadera
 27. Vilken vacker bild och vilken vacker beskrivning av din älskling! Jag kommer att tänka på er den 16 april och tända ljus för er här hemma! Vilket fint initiativ att starta en insamling till Annas minne, har varit inne och donerat perngar och hoppas att alla ni som följt denna fantastiska människa och familj går in och gör detsamma!

  Med varmt deltagande och styrkekramar
  Linn

  SvaraRadera
 28. Ni finns i mina tankar! Skänker ett bidrag till cancerfonden.
  Önskar er allt väl. Var rädda om varandra och lycka till med allt inför cermonin för er fantastiska Anna. Jag tror att hon har det vädligt bra där hon är nu.
  Många kramar o tankar till er fina människor!

  SvaraRadera
 29. Tänker på er och Anna den 16!
  Ni har lärt mig enormt
  Jag skulle gärna vilja skicka en Tilda till fina Tilda. Maila mig gärna adressen om ni inte vill lägga ut den här.

  Mvh

  /Angela flerbarns mamma från norr som berörts, fått styrka av era ord

  Kram

  SvaraRadera
 30. Jag tänker på er ofta, dig och lilla Tilda. Jag har precis fått ett ex av Livets sista tid av Ulla Söderström, den var så fint skrivet och den kommer jag att bära med mig i mitt dagliga arbete inom Palliativ vård. Tusen tack för tipset.
  Jag beundrar dig och Annas övriga anhöriga som så generöst bjuder in oss bloggläsare till begravningen. Jag tror att ju mer man ger av sig själv ju lättare kan man hantera svåra situationer. Då menar jag att man öppnar upp sina sinnen och tar emot det andra har att ge.Jag hoppas solen lyser den 16 April, lyser som Anna själv gjorde och säkert kör där hon är nu!

  Många varma kramar från Vänersborg

  SvaraRadera
 31. Vilken vacker bild! Ni finns ständigt i mina tankar och jag hoppas ni har många nära o kära runt omkring er som hjälper er genom sorgen.

  Varmar kramar från en småbarnsmamma

  SvaraRadera
 32. Så fruktansvärt svårt livet kan vara. Ni finns i mångas tankar!

  SvaraRadera
 33. Jag har ingen möjlighet att ta mig till Stockholm, men kommer att tända ett ljus för Anna den 16:e april. Mina tankar går till Er alla som har funnits runt Anna, hoppas att Ni trots allt kan se ljust på framtiden.

  SvaraRadera
 34. Vilken otroligt fint inlägg om Annas sista stund. Jag tycker att du är otroligt stark och modig när du skriver och inte bara nu utan under hela tiden. Anna har nog fått oss alla som följt henne att stanna upp och njuta av här och nu, hon hade alldeles rätt i att morgondagen är ett oskrivet blad för alla. Ta hand om varandra, njuta av tiden tillsammans med sina nära och kära och framför allt att leva livet här och nu. Jag ska tänka på er den 16 april och hoppas att ni får en fin stund vilket jag är övertygad om att ni kommer få. Ta hand om er. kram

  SvaraRadera
 35. Anna finns ofta i mina tankar och alltid i mitt hjärta, min beundran för hennes kämpaglöd och värme är gränslös. Som läsare känner man sig så nära fastän ändå så långt bort - dina inlägg krymper avståndet avsevärt och är ett värdigt sätt att inkludera alla oss läsare i detta svåra farväl. All värme och styrka till dig, Henrik!
  En fantastiskt fin bild av Anna, jag tror att det är så hon ler mot er från sitt nya hem någonstans i himlen.
  Jag är med i er i tanke och hjärta under Annas dag den 16 april, jag återvänder till bloggen ofta för att titta efter nya inlägg men även för att bli påmind om att det inte finns farväl - bara "vi ses snart igen".

  - E

  SvaraRadera
 36. Tack snälla Henrik för inbjudan, så varmt och öppet. Jag tänder ett ljus och tänker på Anna den 16e hemma. Dig och Tilda tänker jag på var och varannan dag, fortsätt gärna skriv på bloggen, du skriver så himla bra!! Du får mig att förstå vad som är viktigt i livet. Tänker på dig och din sorg som du ska igenom nu. Stor kram Annelie

  SvaraRadera
 37. Skulle bara vilja sticka in här och ge er lite styrka! Ta hand om varandra!

  SvaraRadera
 38. anette stjärnborg31 mars 2010 11:18

  En fantastisk blogg. Tänder ett ljus och skänker en slant till cancerfonden..........

  SvaraRadera
 39. Så fantastiskt vacker

  Så fint du skriver att alla som vill får komma och ta ett farväl

  Varm stöttande kram

  SvaraRadera
 40. Du skriver så fint Henrik...
  Jag bor 113 mil från Er så jag
  Tänker på Er den 16/4 med ljus
  och värme...

  SvaraRadera
 41. Hej Henrik, mina tankar går till dej och Tilda och jag sörjer såå med er. Känns ofattbart att Anna inte är här hos oss längre...
  Jag och min man vill gärna komma och hedra Annas minne den 16 april.
  kram Karola

  SvaraRadera
 42. Vi tänder ett ljus för Anna och tänker på er den 16 april härifrån Kuala Lumpur.

  SvaraRadera
 43. Hej Henrik,
  Jag tänker på er och kommer som så många andra tänka ett ljus för Anna och för er. Tack för att du orkade berätta slutet på Annas historia. Kram från Erika

  SvaraRadera
 44. Hej!

  Har ingen möjlighet att komma men tänker på er och kommer att tänka på er den 16:e. Har följt er blogg och kommer att fortsätta med det.

  Kramar från Eva och tänker på er nu i påsk.

  SvaraRadera
 45. Christian Hjort1 april 2010 11:17

  Hejsan, Är en branschkollega till Anna sedan många år. Träffats vid åtskilliga tillfällen och även följt er relation genom henne. Vi har skrattat mkt tillsammans och har även hållt kontakt genom det svåra tid som varit den senaste tiden.

  Jag kommer självfallet på hennes begravning för att hedra hennes minne.

  Bästa hälsningar och allt mitt stöd i denna svåra stund.

  Christian

  SvaraRadera
 46. Så kom påsken... Anna har fått sin vila, våren är här. Även om det är tungt och en saknad stor så kan det även finnas en lättnad över att allt det hemska är över. Jag önskar alla som läser Annas blogg en glad påsk. Låt hennes och numera Henriks blogg fortsätta göra oss uppmärksamma på livet. Njut av att vi har några dagar ledigt med våra nära och kära.
  Krama varandra.

  SvaraRadera
 47. Lärde känna Anna i Sydamerika,
  fantastisk glad och gullig tjej.
  Tänder ett ljus och sänder mina
  tankar till hennes familj.
  Kram S

  SvaraRadera
 48. Har följt Annas blogg sedan starten. Hon har fått mig att se livet på ett annat, ljusare sätt. Kan tyvärr inte deltaga i minnesstunden, bor för långt ifrån, men kommer att tända ett ljus och tänka på Anna.
  Henrik o Tilda tänker jag ofta på, styrkekram till er !

  SvaraRadera
 49. Hej Henrik!

  Beklagar verkligen så djupt eran förlust, jag har läst Annas blogg länge men nu var det ett bra tag sedan. Man har nog räds lite att titt ain pga. vad som kan ha hänt.. Anna verkar ha varit fantastisk! Sån kämpe, och så även du!!

  Som så många andra skrivit, men kan inte sägas för mycket, så har er familj påmint en om vad som är viktigast i livet. Det är långt ifrån många som bär den styrkan att lyckas med en sådan sak. Tänder ett ljus den 16:e för er alla, kram med all styrka till dig och lilla Tilda.

  Sara, en bloggläsare

  SvaraRadera
 50. Anna, du har gett orden till alla de som inte kunde göra sig själva hörda.
  Tack för att du nu finns till för dem och tröstar oss som blev kvar.

  /Susanne

  SvaraRadera
 51. Vilken fin bild! Ska tänka på er alla den 16:e. Skänkte precis lite pengar till fonden i Annas minne för att på något sätt visa mitt tack för den här fantastiska bloggen.

  Sköt om er! Tusen varma kramar!

  SvaraRadera
 52. Så underbart generöst av dig att bjuda in till Annas begravning! Jag tror det är klokt också, hur eländigt det än är med begravningar så kan det bli en fin stund att dela med andra.
  Jag tänker på er, och kan bara ana hur jobbigt ni har det. Det går inte att förstå hur livet kan tillåta att ni drabbats så.
  Jag hoppas att ni har fint stöd, att ni också kan tänka på de goda minnena, och att ni kan i stunden njuta av att våren är på väg.
  varmaste styrkekramar/Mini

  SvaraRadera
 53. Bästa Henrik och Tilda!

  Vi känner inte varandra, men jag kände er Anna. Hon lever tydligt i mina barndomsminnen...de starkaste får jag från en liten gymnastiksal intill en dalsländsk lågstadieskola. Där hade vi truppgymnastik tillsammans och jag minns hur snyggt hon gjorde allt! Tog fart, sträckte ut, slog volt...hur hon satsade på att vinna. Hon var modig er Anna.

  Jag ska fortsätta minnas...

  Med värme
  Johanna F

  SvaraRadera
 54. Det 16/4 tänder jag ett ljus och tänker på er. Hoppas på att ni får en fin dag med många ljusa minnen!

  SvaraRadera
 55. Hej Henrik!

  Jag lovar att tänka extra på er den sextonde. Jag hoppas ni får en riktigt vacker begravning och en fin stund efteråt.

  Kram
  Christel

  SvaraRadera
 56. Hej Henrik!
  Vi ska tända ett ljus och tänka på er. Du gör så fint och det finns så mycket kärlek hos er. Vi tände ett ljus för Anna i Notre Dame. Inte för att platsen spelar roll. Ville bara att du skulle veta det. Det var vackra ljus med änglar på och då tänkte jag på min vän som också dog i cancer för några år sedan och så tänkte jag på din Anna som jag alls inte känner men känner mycket för.
  All värme och styrka till dig
  Hälsningar
  Pia

  SvaraRadera
 57. Vilken familj ni är... Gråter tårar och tänker på er. Skänker styrka och kraft att fortsätta er väg utan Anna.

  SvaraRadera
 58. Sov gott Anna,ska snart in och operera bort min hjärntumör ,är skiträdd,men du är min hero,fixar det här .ses i himmelen kram Anette

  SvaraRadera
 59. Vilken vacker Anna, hoppas du mår bra nu vart du än är! Kram

  SvaraRadera
 60. Hej! Jag vill väldigt gärna skriva ett par rader för att lämna lite spår efter mig i er blogg. Jag har blivit djupt berörd av er historia och jag hoppas att det är okej att jag fortsätter följa er resa. Tack snälla för att du väljer och orkar dela med dig av vad ni upplever. Ända sedan jag började läsa om lille Victor (Den starkaste stjärnan) i mars -10 har mitt perspektiv på livet förändrats drastiskt. Jag och min man har två barn, Ellen 12 och Leo 1, båda fullt friska (så vitt vi vet naturligtvis) och genom att jag kunnat få en inblick i hur snabbt och ödesdigert livet kan förändras och aldrig bli sig likt igen har jag kommit att uppskatta vardagens alla små händelser som gåvor att vårda. Det är alla, som orkar berätta om era liv, förtjänst och jag är evigt tacksam för denna lärdom. Kram Åsa

  SvaraRadera
 61. En otroligt vacker bild på Anna!
  Vi förlorade våran son i februari då han föddes förtidigt och blev en ängel under förlossningen.
  Jag är efter det övertygad om att himlen är en vacker plats och att våra underbara änglar har det bra där. De ser oss och är alltid med oss. Kanske våran son Elias tog Anna i handen när hon lämnade jorden för en ny resa i evigheten.
  Vi tänder varje kväll ljus för våran ängel Elias. Men den 16:e kommer det även att brinna ett ljus för Anna hemma oss.
  Tänker på dig Henrik och eran dotter som ni fick!

  SvaraRadera
 62. Lilla vackra Anna, av någon anledning har jag ändå inte förstått att du inte finns längre. Har läst och gråtit men ändå känns det som att vi kommer att kunna sitta ner och prata snart igen.
  Så kommer det dock inte att bli men jag har bara svårt att inse det, vill inte inse det.
  Har försökt på alla sätt för att kunna komma på begravningen för att kunna säga hej då och träffa din man och kanske din dotter. Dina föräldrar och släkt. Har ju inte hunnit att träffa dom även om det känns som jag kännt dig halva livet.
  Jag skriver till dig Anna och det kommer att vara sista gången för nu kommer jag att skriva till Henrik och din dotter istället.
  Henrik och Tilda, önskar att jag kunde vara med på begravningen och ta farväl av Anna men jag får ta farväl av henne ändå i mina tankar och titta på bilder här hemma och minnas....
  Jag önskar i alla fall att vi kommer att träffas i framtiden och på så sätt minnas Anna tillsammans.

  Skulle bli glad om du ville höra av dig till mig finns som Annas vän på Facebook.

  Stora kramar till dig och Tilda.

  Eva Sunding med familj
  Henrik Ezelius
  Viktor 6,5, Oskar 5, Markus 3 och Emma 1,5

  SvaraRadera
 63. Hej Henrik!

  Den sextonde tänder vi ett ljus och tänker på er

  SvaraRadera
 64. Vad fint du/ni har ordnat det och vad fantastiskt att du/ni bjuder in "alla".
  Jag kommer tänka på er den 16:e och hoppas ni får det så fint det kan bli.
  Jag hoppas oxå att du, Tilda och resten av Annas nära och kära mår efter omständigheterna så bra det går.

  Många tankar och kramar
  Christel

  SvaraRadera
 65. Hej.

  Jag jobbade med Anna för tre år sedan och kom via en blogg till en blogg och sedan hit. Först läste jag en bit och blev berörd av en människa som kämpade mot cancern. Sen kom ett inlägg med ett kort på Anna som frisk och då hajade jag till! Den där Anna var ju faktiskt en tjej som jag kände. Helt plötsligt kom cancern och döden så mycket närmare.

  Mina tankar går till Henrik och Tilda. Jag ska tända ett ljus för er alla tre den 16:e.

  SvaraRadera
 66. Hej.... bor 113 mil från Er... tänder ett ljus...
  Kramar

  SvaraRadera
 67. Hej Henrik och Tilda! Vill bara säga att jag tänker på er och kommer att vara med och hedra Anna på avstånd på fredag. Hon har lämnat ett enormt avtryck och inspirerat mig att ta vara på dagen och mina nära och kära

  SvaraRadera
 68. Vilken otrolig styrka Anna hade, hon var verkligen beundransvärd som orkade kämpa så, men så hade hon ju en fantastisk make och dotter som hon inte ville mista. Livet är inte rättvist och jag, som en bloggläsare som kom in sent, kommer att tänka på er på fredag

  SvaraRadera
 69. Mina tankar kommer att vara med er alla den 16:e, då ni följer Anna till hennes sista vila.
  Kommer att tända ett ljus här hemma för er & sänder er min styrka att orka med denna dag.
  Kram till er fina familj & sov i ro lilla fina Anna. Kram Bettan

  SvaraRadera
 70. Henrik och Tilda,
  Hur har ni det? Tänker så mycket på er och kommer hedra Anna med ett ljus på Fredag, det kommer vara oundvikligt att inte tänka på er då. Ljuset får helt enkelt brinna hos mig på kontoret.. Det finns inte en dag när inte ni tre fladdrar förbi i tanken när som helst. Hoppas att ni får ett vackert avsked trots att det måste kännas otroligt tungt för er alla. Stor kram från en utav era blogg läsare,
  Anna

  SvaraRadera
 71. Hej Henrik och Tilda! Jag hoppas att ni är okej efter allt. Jag kan tänka mig att dagen i morgon både kommer vara jobbig och skön. Jag tänker på er OFTA, hur ni har det och hur ni mår. Hur livet går vidare efter Annas död.
  Tänker på er i morgon! Stor kram på er!

  SvaraRadera
 72. Jag är så sorgen.Anna var en riktig kämpe och spred glädje, humor och intelligens omkring sig.Hon berättade så levande och varmt om sin lilla dotter och man året när vi två träffades på olika behandlingar. Anna lämnade djupa spår inom
  Karin Åkerblom

  SvaraRadera
 73. Hej Henrik och Tilda!

  Ni har en svår dag framför er imorgon! Jag tänker på er och hoppas att ni har det så bra som ni bara kan mitt i allt detta!

  //Åsa

  SvaraRadera
 74. Linda Magnusson15 april 2010 21:13

  Fina Henrik & Tilda,

  Jag har aldrig träffat er, men Anna har haft en sagolik tur mitt i all bedrövelse -Att träffa en sån oerhört stark man och få en så sagolikt vacker dotter! Anna var min syssling. Vi träffades ofta som små, men förlorade kontakten när vi var runt 22. Har alltid tänkt att vi ses väl snart igen... Lärdomen av det är att alltid ta tillfället, inte tänka utan handla. Göra allt man vill innan det är för sent.

  Låt alla vackra minnen komma fram i morgon,
  Jag finns hos er alla i tankarna -Henrik & Tilda, Annika, Gunnar & Erik.

  All styrka och kärlek till er från mig!

  Linda Magnusson

  SvaraRadera
 75. Hej Henrik och Tilda mina tankar kommer att gå till er imorgon.Tänder ett ljus för ANNA,hoppas ni får en fin och minnesvärd dag.
  Satu.M

  SvaraRadera
 76. hoppas ni (Henrik, Tilda och all övrig släkt och vänner) får en fin dag imorgon

  Anna finns för alltid med er

  tänker på er, alla mina varmaste tankar

  SvaraRadera
 77. Jag har länge velat skriva något men orden har blivit för torftiga. Tänker ofta på er och framförallt på tappra, fantastiska Anna och hur skört livet kan vara. Imorgon kommer jag att tända ett ljus för Anna.

  SvaraRadera
 78. Hoppas att ni får ett fint avsked av er älskade Anna idag. Tankarna finns hos er

  SvaraRadera
 79. Tänder ett ljus idag och tänker extra mycket på er, Henrik och Tilda.

  SvaraRadera
 80. Tänder min sambos minnesljus idag som han har efter sin pappa som dog i cancer. Själv sitter jag hemma sjukskriven, under behandling, efter att akut opererat bort en hjärntumör för ett halvår sen. Tänker på er idag...

  SvaraRadera
 81. Tänker på er denna tuffa dag.
  Hoppas ni mår bra ändå. Ta hand om varandra!

  Skrev ett inlägg om Anna här: http://smallandbeautiful.blogg.se/

  Många kramar Mariette

  SvaraRadera
 82. Mina tankar finns hos er idag... /J

  SvaraRadera
 83. Åsa i Uppsala16 april 2010 09:43

  Tänker på er idag. Jag tänder ett ljus och hoppas att denna dag blir till ett ljust och fint minne i framtiden.
  Håll om varandra idag!
  Kram, bloggläsaren Åsa

  SvaraRadera
 84. Mina tankar finns hos er idag. <3

  SvaraRadera
 85. Jag tänker på er och speciellt idag. All kärlek och styrka till er. fia i huddinge

  SvaraRadera
 86. Anna, Tilda och Henrik.

  Det regnar......En jävla skitdag helt enkelt. Framför allt för er. Men nu har Anna inte ont och jag hoppas ni får ta ett vackert avsked framåt eftermiddagen. Sitter på jobbet och tänker på er.

  Stor kram Lotta Gray

  SvaraRadera
 87. varit till kyrkan & tänt ett ljus för ER
  hoppas NI får en vacker stund för ett sista farväl...

  SvaraRadera
 88. Tänker på er och särskilt idag. Mina varmaste tankar och mycket styrka från Jeanette i Göteborg

  SvaraRadera
 89. Tänker på Er! Ta hand om varandra!

  //Ulrika från Göteborg

  SvaraRadera
 90. Tänker extra mycket på er & Anna idag.

  SvaraRadera
 91. Kände inte Anna alls, men idag tänker jag på dig ändå. Tack för att du delade med dig så mycket av dig själv här. Jag känner att jag har blivit en bättre människa av att ta del av ditt mod. Tack för det!

  SvaraRadera
 92. Varmaste omtanke till er idag Stor Kram

  SvaraRadera
 93. Hej!

  Tänker på er idag och har just tänt ett ljus i köket för att hedra er i denna jobbiga stund.
  Kram EvaA

  SvaraRadera
 94. Idag tänker jag speciellt på er, Henrik, Tilda, och övrig familj och vänner. Ljuset lyser i mörkret...

  SvaraRadera
 95. All kärlek till dig Henrik och er fina lilla Tilda! Jäg tänder ett ljus för Anna idag.
  Varm kram
  Pia

  SvaraRadera
 96. Mina tankar är hos er idag och hoppas att ni får en fin stund att minnas. Tänder ett ljus för Er alla.

  Kram
  Petra

  SvaraRadera
 97. Stora tårar föll från himlen i morse. Som hos så många andra denna dag. Nu skiner solen som ett tecken på att kärleken övervinner allt. Annas låga har slocknat men hennes kärleks strålar lyser än på Tilda, Henrik och alla oss andra som berörts så mycket av henne.

  SvaraRadera
 98. Förväl Anna. Jag tänker på dig då och då.

  / Johanna

  SvaraRadera
 99. Mina tankar finns hos er idag. Solen lyser över kungsholmen och jag hoppas ni får en vacker stund tillsammans, Tänder ett ljus och tänker på er.

  Varma hälsningar från en smårbarnsmamma

  SvaraRadera
 100. Skickar styrkekramar till er idag och tänker på er när ni tar farväl av er Kära Anna. Tänder ett ljus för Anna och min dotter Sabina som lämnade oss 31/3-09 i malignt melanom.
  Solens strålar kommer lysa för er idag och Anna finns med er i hjärtat.
  Stor kram och kärlek från Sirpa

  SvaraRadera
 101. Mina tankar är hos er idag. All kärlek till er.

  VArma kramar från Lisa

  SvaraRadera
 102. tänker på er idag och önskar er en ljus och varm stund.

  SvaraRadera
 103. Mina tankar går till er idag! Varmaste hälsningar från Katarina

  SvaraRadera
 104. Idag tänker jag på er och hoppas att allt går bra med lilla Tilda och alla vackra blommor i kyrkan.
  Jag ska snart tända mitt ljus och jag hoppas att solen skiner över er.
  Kramar från Eva Henriksson som följt bloggen.

  SvaraRadera
 105. Mina tankar finns hos er idag. Jag önskar att ni får ett vackert farväl idag. Annas minne lyser över er tillsammans med solen på himlen.
  Kram Smulan

  SvaraRadera
 106. Just nu är mina tankar hos er

  SvaraRadera
 107. Klockan slår snart två och det är dags för dina nära att ta farväl av dig...mina tankar finns hos er just nu, speciellt hos din lilla dotter...Farväl Anna..
  Stefania

  SvaraRadera
 108. Alldeles strax börjar ceremonin och mina tankar är hos er alla... // Moa

  SvaraRadera
 109. Tänker på er nu. Hoppas ni har en fin ceremoni.

  Många kramar
  Christel

  SvaraRadera
 110. Mina tankar är hos er just nu i denna stund. Hoppas att det blir ett fint och vackert avsked.
  Varma kramar
  /Anna

  SvaraRadera
 111. Tänker på er nu...
  Stor kram till er
  /Jane

  SvaraRadera
 112. Tänker extra på er idag och hoppas ni får ett fint avsked. Även om det gör ont att ni ska behöva ta ett sånt!
  /Mia

  SvaraRadera
 113. Nu kanske det blir dubbelt, men tror det blev något fel.
  Tänker iaf på er och på Anna idag!
  Hoppas ni får ett fint avsked, även om det
  gör mig ont att ni ska behöva göra!
  /Mia

  SvaraRadera
 114. Anna. Idag finns mina tankar hos dig och din familj. Vila i frid du vackra. /Hanna

  SvaraRadera
 115. Jag tänker på dig, Anna och din fina familj som i detta nu säger farväl till dig.

  Kram från Jele

  SvaraRadera
 116. Hej.
  Jag tänker på er nu. Har begravt min bror för ett antal år sedan så jag kan nog ana vad du Henrik går igenom idag.
  Kram

  SvaraRadera
 117. Hej! Jag tänker på dig nu Henrik som har fått säga hejdå till din fina Anna. Det är otroligt tungt att göra det. Men jag hoppas att Tilda hjälper dig att se livets glädjeämnen trots allt!
  /Linda

  SvaraRadera
 118. Nina Christenson16 april 2010 15:28

  Mina tankar går till er idag.
  Kramar
  Nina i Karlstad

  SvaraRadera
 119. Många kramar till er idag. Tänder ett ljus och tänker på er alla.

  SvaraRadera
 120. Tänker på er idag <3
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 121. Tack för att jag fick vara med och dela en väldigt vacker och finstämd stund med er. Din saga var helt obeskrivligt fin, Henrik.

  Kram Busan

  SvaraRadera
 122. Har tänkt på er idag. Hoppas allt gått så bra som det bara kan en sådan här dag. Varma Kramar Anna

  SvaraRadera
 123. Har tänkt på er många gånger idag.
  Hoppas att ni trots allt haft en fin dag.
  Många styrkekramar till er och alla anhöriga.

  Lena i Bengtsfors

  SvaraRadera
 124. Hoppas ni hade en fin begravning för att hedra Anna och att det på nåt sätt känns lättare för er med det här avskedet. Tänker på er många gånger.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 125. Anita M Jonasson16 april 2010 21:18

  Farväl Anna...sov i ro.Tänker på dig och din familj.

  SvaraRadera
 126. Anna, Du har berört mig mer än du kan ana. Du har gett mig livet åter. Vila i frid.

  SvaraRadera
 127. Har tänkt på er idag. Jag hoppas ni fick ett fint avsked i kyrkan och en ljus minnesstund.
  Ta hand om er!!!

  Styrkekramar till er båda
  Christel

  SvaraRadera
 128. Vila i frid Anna! Ta hand om er Henrik och Tilda! Har tänkt på er i dag...

  SvaraRadera
 129. Fam Diyabanza Peterson i Uganda16 april 2010 22:33

  Hej Henrik!

  Har tänkt på Anna hela dagen och hoppas att ni har haft en fin dag idag, även om det varit tufft. Vi har tagit farväl av Anna och hedrat hennes minne genom att samla familjen runt hennes vackra bild och tända ett ljus. Emilia (snart 7 år) bad en egen bön som löd "Vi saknar dig Anna, vi önskar att du inte hade blivit så sjuk", tyckte den var jättefin.
  Många kramar
  Helene, Dan, Emilia och Alexander

  SvaraRadera
 130. Tänker på er och hoppas att ni fick ett bra avsked idag. Ta hand om varandra nu!

  SvaraRadera
 131. Har tänkt på er idag, hoppas att ni haft ett fint avsked! Ta väl hand om er Henrik och Tilda. Farväl lilla Anna! Massor med kramar till er och resten av Annas familj, släkt och vänner! Charlotte Olsson (Lökke)

  SvaraRadera
 132. Hoppas att det blev en fin stund för er och att det kändes bra (kan det göra det eg???) att få säga hejdå lite mer officiellt.
  En stor kram till er båda, Tilda och Henrik!

  SvaraRadera
 133. Kära Henrik och Tilda!

  Och så var det resten, det resterande livet.
  På andra sidan minnesstund börjar kampen.
  Våga ta hjälp.
  Jag känner så starkt för er och Anna.

  Kärlek och värme!

  SvaraRadera
 134. Tänker på dig Henrik. Och Tilda. Och lilla Anna idag. /Magdalena

  SvaraRadera
 135. Mina tankar var hos er igår. Lilla familjen. Hoppas avskedet till en älskad fru, mor, dotter, syster och vän blev fint.
  Nu börjar del 2 i sorgearbetet, mina tankar fortsätter att vara hos er alla.

  MVH / Kristina

  SvaraRadera
 136. Tack Henrik för att du gjorde Annas farväl till livet så fint, och tack för att vi fick vara med och dela stunden med dej och med din och Annas familj....
  Tänker på er alla idag, det känns så tyst och tomt idag...och er nya vardag har börjat....

  Ni finns i våra Tankar!
  kramar
  Karola och Jose´

  SvaraRadera
 137. Mina tankar finns hos er idag. Ha en fin dag idag och ta hand om varandra. Jag hoppas att du och Tilda får allt stöd ni kan få i detta. Vila i frid fina Anna.
  Kramar i massa J

  SvaraRadera
 138. Henrik och Tilda!
  Vill bara säga de orden jag alltid säger till min son när vi pratar om Morfar som dog i hjärntumör 2006 när Charlie var bara 9 månader... "han finns men han syns inte" så här kommer de Tilda: "Mamma finns men hon syns inte"... Hon kramar dig ändå och älskar dig livet igenom! Tänker på er, kramar/Carina

  SvaraRadera
 139. Anna, vila i frid...
  Henrik och Tilda, ta hand om varandra!!!

  SvaraRadera
 140. Beklagar det inträffade!
  En oerhört berörande blogg. Är imponerad över er styrka som delar allt detta med oss läsare. Det får en att stanna till för en stund och tänka efter vad som verkligen betyder något och att man inte ska ta något eller någon för givet.

  jag önskar Dig och din dotter all lycka och kärlek i framtiden. Din vackra fru / mamma kommer inte bara finnas i era hjärtan för alltid, utan garanterat i många av oss som fått följa denna blogg.

  Var rädda om varandra!

  SvaraRadera
 141. Kära Tilda!
  Hoppas du finner tröst och stöd i din fina sagobok
  som din pappa har gjort åt dig.Jag tror din mamma finns i närheten av dig på något vis.Hon vill ju vaka över dig och din pappa.Kram till dig.
  Kära Henrik vilken tapper pappa du är hoppas du får stöd och hjälp
  kram till er bägge Kerstin
  Jag har drabbats av Bc två gånger på ett år.

  SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna