fredag 20 november 2009

Att vara stark

Jag blir alldeles överumplad, rörd och förstås jätteglad över alla fina ord jag får av er. Otroligt omtänksamt. Om enbart kärlek och tankekraft kunde döda cancer så skulle jag varit frisk för längesen :)

Ni skriver så vackert om att ni upplever mig som stark. Men senaste veckan har jag varit allt annat än just stark. Jag har legat som en blöt sparv på golvet i kraftiga magkramper och svår läkemedelsrelaterad diarré. Strålningen och allt kortison blev en större påfrestning på kroppen än vad jag kunde föreställa mig. Min kropp har transporterat allt jag stoppat i munnen rakt genom systemet utan att lämna minsta näringsspår. Men från att inte ha tagit upp någon näring alls i några dagar har min tarmflora så sakta börjat återhämta sig. Jag har skjutit fram 2 behandlingsstarter till nästa vecka och i går blev jag utskriven från sjukhuset och inskriven hos ASIH –avancerad sjukvård i hemmet. Det känns jätteskönt! Vi kommer inte att behöva åka in till akuten längre för småsaker som "feber på lördag kväll". De kommer hit istället om jag behöver ta prover eller få dropp mitt i natten. I ljuset av en riktig magsjuka känns ju som ni vet ALLT annat sekundärt. Hjärnmetastaser blir ganska odramatiskt.

En, ofta citerad, vacker sanning om att vara stark, skriven av okänd författare:

”…Att vara stark är
att se livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
slå sig hårt
och alltid komma igen

Att vara stark är
att våga hoppas
när ens tro är som svagast
Att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa
för att nå dit…”

Men för att bli stark måste man också ge sig själv möjlighet till återhämtning. Ibland behöver man ett brejk. Och för att få kraft måste man glömma bort alla krav och måsten. Tillåta sig själv att bara finnas och vara ynkligast i världen. Att ligga en heldag i sängen och gråta till gamla repriser av Desperat Housewifes, tills man är redo att kravla sig upp till sin ”må-bra-bubbla” igen.

För det är en otroligt viktig förmåga. Att någon gång per dag hitta lugnet och glädjen. George Schottl skrev häromdagen om det livsviktiga med att kunna låsa in sina demoner i ett låst rum och slänga nyckeln. Och jag tänker: Om ens tid nu ändå är begränsad, varför slösa den korta tiden på att må dåligt och uppfyllas av negativitet? Det har i alla fall inte jag tid med längre.

Så nu tar jag ytterligare några dagars time-out igen, för jag är övertygad om att med en glad mage kommer både styrka och mod tillbaka. Och nu längtar jag verkligen efter att låsa in alla jobbiga tankar i ett mentalt vakuum och kasta nyckeln. Heja George!

145 kommentarer:

 1. Jag kommer nog aldrig att glömma hur det kändes när jag läste bipacksedeln till Betapred första gången. 8 tabletter är maxdos per dag för en vuxen människa. Och vi får 32! Och ibland mer än så... Inte konstigt att kroppen reagerar på alla möjliga vis.

  Anna, så skönt att du får vara hemma. Jag tror som du, att när kroppen får lite näring i sig och också behålla den kommer allt kännas lite ljusare. Och i morgon ska ju solen lysa över oss också.

  Jättekramar från Busan

  SvaraRadera
 2. Hej min älskade underbara systerdotter,jag vet ju vilken styrka du besitter,som har tröstat och hjälpt mig att komma vidare i svåra stunder,tagit reda på saker åt mig som jag inte hade en aning om när man står med det svåra beskedet att man har bröstcancer.Kramar från Britta

  SvaraRadera
 3. Har läst din blogg Anna & den BERÖR! Du kämpar så tappert & jag hoppas med hela mitt hjärta att du klarar detta! Ska nog krama min familj lite extra ikväll för man vet aldrig vad som finns bakom hörnet! Mycket kärlek & tankar till dig & dina!!!

  SvaraRadera
 4. Anna!

  Lyssna på denna så garanterar jag ett leende!

  http://open.spotify.com/track/2RCI8H9rTwwcTArH2oZBB6

  Kram!

  SvaraRadera
 5. eller ...

  http://open.spotify.com/track/4aMT5LHe8A2uIc11H8Cx2m

  SvaraRadera
 6. jag känner dig inte alls men gissar att du alltid varit positiv men att du är positiv nu trots sjukdom och magtjafs är fantastiskt hoppfullt för en gnällspik som jag. Jag hoppas att du kan äta lite soppa och må bättre. Jag brukar gå in på din blogg då och då och blir upplivad av din positiva livskänsla. Och vansinnigt skönt att du får professionell hjälp i hemmet. jo förresten, du skriver väldigt bra vilket är en stor befrielse i bloggsfären. att slippa att mötas av ständiga utropstecken och än värre versaler gör mig mycket glad.

  SvaraRadera
 7. Anita M Jonasson20 november 2009 20:21

  vad skönt att du får vara hemma hos din familj Anna .Du är så tapper...Tänker på dig hela tiden.Kramisar från Anita

  SvaraRadera
 8. Godkväll!
  Så klokt skrivet, för att våga vara svag och liten måste man vara stark.
  Sitter och väntar på efterrätten som är i ugnen ... så kökssurfar ikväll. Ska gå och ta hand om mina barn. Din blogg ger så otroligt mkt- allt i ett!
  Skickar energi och hoppas du får en underbar helg!

  Kram från mig som börjat läsa din blogg
  Hejar på dig!

  SvaraRadera
 9. Hej Anna!

  Inne och skickar många kramar till grymmaste tjejen. Love you tjejen <3

  Kramar Cecilia

  SvaraRadera
 10. Jag väntar på ett nytt inlägg, tittar på er blogg, och så.03.40 flödar ert vackra språk igen. Försiktigt läser jag och så kommer den genom tangentbordet och jag blir tårögd, verkligheten. Jag har slutat tro att jag kan förstå men jag är här en stund…
  Mats

  SvaraRadera
 11. Min Anna,
  För att vara stark måste man hantera svagheten och för att vara svag måste man vara stark.
  Tillåt dig att vara i det stadium du är i utan krav på det ena eller det andra. Vi fångar upp dig i kärlek och lägger dig i din älskade Henriks famn, för där har du all din tillit och han vaggagar dig lungt.
  Kärlekskramar Elin

  SvaraRadera
 12. Anna,
  du skriver otroligt bra om något som är så svårt. Jag är inne här nästan varje dag och hoppas på en uppdatering från dig och din familj. Styrka kan betyda så mycket, men den viktigaste styrkan är att våga visa sig svag och erkänna sina svagheter. Det är precis det du gör här på din blogg och det ger styrka även åt andra. Vill skicka tillbaka lite styrka åt dig, fast det är inte så lätt via nätet men försöker via positiva tankar på dig o din familj.
  Många kramar
  Eva

  SvaraRadera
 13. Nicklas Gustafson21 november 2009 01:25

  Anna,
  jag var ute och sprang idag för att rensa mina tankar. Jag tänker mycket på dig, men också på hur det är att vara nära anhörig till en kär person med en livshotande sjukdom. Jag vill ge så mycket, men får så lite ut ur mig. Det har varit och är svår för mig att prata om viktiga saker och det gör mig ledsen. Det blir mest om ovesäntligheter. Det är ganska likt mig. Jag kan lipa till en sorglig film, men känner mig bara tom när det är på riktigt. Under min runda i spåret så kom jag att tänka på att det är som när en struts gömmer huvudet i sanden; Bekvämt att slippa se och höra och det är varmt och tryggt. Kanske möts vi här i sanden ibland, när du också vill glömma och hämta krafter. Då pratar vi om ovesäntlighter, som om väder och vind. Med tiden blir det däremot lite farligt. Sanden tränger sig in i och fastnar i örongångarna och i ögonen. Ibland måste man som du tvingats göra, möta verkligheten, och bara dra upp ur huvudet ur sanden och skaka bort den. Alla vet att det gör ont att ta bort sand ur ögonen, man vill fortsätta bluda trotts att det svider, men man måste. Din blogg är exakt vad sådana som jag behöver. Den är fantastisk på många sätt. Den får oss att förstå och reflektera över livet. Inom mig flödar tåraran när jag läser den, men inte bara av sorg och oro utan också för att den är så träffande om livet här och nu. Jag längtar till att få träffa dig snart och fälla en riktig krokodil tår på din axel i dina armar. I allt detta svåra så känns det på något konstigt sätt att det är just en person som du som får den där otroliga kraften att överleva. Jag kommer aldrig att överge den tron, tron på dig! ...föresten så var jag väldigt nära att gråta när du sjöng för Henrik på hans födelsedag. Låten du skrev vara vara för cool.
  Ha det bra i helgen! Min Anna häslar varma kramar till dig, starka tjej!

  SvaraRadera
 14. Lena Ejdefjord Lind21 november 2009 10:13

  Fantstsikt skrivet och varje ord borrar sig in, gråten tränger fram och jag blir så berörd! Av Dig, din styrka och din förmåga att uttrycka dig mitt i allt det svåra... keep on fighting!
  Idag lyser solen i Göteborg, hoppas den når till dig också!

  SvaraRadera
 15. Älskade fina vän
  Är nu inne varje dag på din blogg för att läsa dina fina ord. Är så imponerad av hur duktig du är på att skriva och uttrycka dig. Blir glad när jag ser din bild på segelbåten den är så mycket du. Full av energi och glädje.
  Det är svårt att vara brevid och se på när en nära vän blir sjuk. Även om jag är van att träffa mycket sjuka människor i jobbet, så blir det nåt helt annat när det drabbar en på nära håll. Man känner ofta att man gör eller säger för lite. Du vet att jag gärna hjäper dig med vad som helst.
  Vissa dagar vill jag bara förtränga allt och låtsas som det inte finns. Men tyvärr gnager det i bakhuvudet hela tiden. Det är skönt att läsa bloggen och låta tårarna flöda fritt. När vi ses blir det att jag håller tårarna borta för att vara stark för dig.
  Hoppas magen är bättre nu så du får i dig näring så du kan stärka upp kroppen igen. Stackars kropp vad den får utså med alla mediciner och behandlingar.
  Häromdan när jag var hos dig när du låg nerbäddad i soffan matt efter magbekymmer och allt, kändes det så märkligt att bara sitta i en fåtölj en bit ifrån och prata och se på. Jag ville bara lägga mig brevid dig och krama dig och prata. Blir påmind om de hemmakvällar vi haft när du bodde på söder. När vi legat i varsin ände av soffan under en filt och pratat i timmar om allt och inget.
  Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att du besegrar detta. Du MÅSTE helt enkelt vara ett undantag! Du har så fin familj, Henrik och söta Tilda och alla fina nära och kära runt dig. Vi är så många som stöttar och gör allt för dig!
  Kram på dig goaste tjejen från Ammi

  SvaraRadera
 16. Känner igen det där med magen, har fått cytostatika på tablett denna gång och magen pajade helt. Nu är det lite bättre som tur är, får se hur det blir nästa omgång. Hoppas du får behålla en glad mage ett tag nu så du kan samla krafter igen. Det behöver man då och då.
  1000 kramar Petra

  SvaraRadera
 17. Anna,

  jag håller med dig. Bryt ihop och kom igen! Med din obotliga envishet är du snart på banan igen. /stor kram Anna E

  SvaraRadera
 18. Jag är här för första gången, det var Vimmelmamman som ledde mig hit.
  Såg att du kommer att ha kontakt med ASIH och dom har jag erfarenhet av, när det gällde min man.
  Du kommer att upptäcka hur otroligt bra de är - kunniga, noggranna, ställer upp och hjälper dig med allt, lätta att nå och så är de så medkännande och vänliga på alla vis.
  De kommer att vara till stor hjälp för dig, så lycka till!

  SvaraRadera
 19. Hej Anna, kom in här via Vimmelmamman och läste lite...vill skicka stora bamse styrke kramar till dig och din familj i detta mörka faktum att livet ändras på en sekund...Njut och ta vara på varje minut! Jag tänker på er.../Ingela med familj i Ystad

  SvaraRadera
 20. Du får min kämpakraft idag, du får min vilja idag! Du får mitt hat mot cancern idag!
  Men du får inte min styrka, för den har du redan!
  Hälsningar och en respektfull bugning till dig!

  George med Liemannen bakom axeln

  SvaraRadera
 21. Hej!

  Hittade precis din blogg och nu ska jag börja följa den! Tänker så många positiva tankar för dig som jag bara kan och hoppas verkligen att du mår bättre snart! Vill sända dig en massa styrka och kämparkraft!!!

  kramar från australien!

  SvaraRadera
 22. En cyber styrke kram från Moskva kram Sofia

  SvaraRadera
 23. Jag blir så berörd av din blogg.(jag hittade dig via Vimmelmamman)
  Det känns jobbigt att läsa det du skriver.
  Mycket jobbigt.
  Jag önskar så att du hade sluppit gå i genom detta.

  Livet är orättivst.

  Jag tänker på dig.

  /Annelie

  SvaraRadera
 24. Täncker mycket på dig. Jag fick inte så länge sen höra vad som har änt, jag gråt mycket dena kväll och nästa dag. Jag vet att du och jag inte har träffats så mycket men du finns alltid i mitt hjärta och alla i min familj täncker mycket på dig och din famlij.
  från din kusin Louise Ekblom

  SvaraRadera
 25. Hej,
  Hittade till dig via cancertjejer.
  Och även om livet är djäkligt orättvist verkar du kämpa tappert. Kommer följa din blogg och försöka peppa dig i svåra stunder.
  För cancern är ingen rolig livskamrat.

  varmaste kramar LottaX

  SvaraRadera
 26. Sällar mig till övriga och skickar önskningar om allt gott! Styrkekramar från Malin

  SvaraRadera
 27. Hej kom hit när jag läste vimmelmammans blogg och såg att du hette Sjöö med två Ö. Jag heter också Sjöö i efternamn men vet inte om det är något släktrelaterat. Ville bara säga hej eftersom du verkar jättegullig och stark som alla här säger.
  Håller alla tummar jag har för dig och din familj!
  Styrkekramar!
  Ida

  SvaraRadera
 28. Instämmer med övriga här som berömmer ditt språk, det är verkligen en njutning att läsa dig. Du skriver så lätt och ledigt om så otroligt svåra saker, och lyckas sätta ord på dina känslor så att det berör, något oerhört.
  Sänder den varmaste av kramar till dig denna lördagseftermiddag/kväll, och hoppas så innerligt att det ska gå dig väl.

  SvaraRadera
 29. Känner så oändligt mycket med dig. Tänk att drabbas så hårt mitt i livet med en liten dotter och allt. Fy fan vad orättvist, din dotter kommer ju inte ens komma ihåg dig om du dör nu. Det är hemskt!
  Men än finns mirakel och hoppet för att du ska bli frisk lever i alla som läser din blogg.
  Kramar Frida

  SvaraRadera
 30. Hittat hit från Vimmelmamman och har läst och berörts oerhört av vad du skriver. Jag är övertygad om din positiva inställning ger dig ett försprång i fighten. Ett antal tuffa matcher senare kommer du stå där som vinnaren!

  Kram Helen

  SvaraRadera
 31. Hittade hit via "vimmelmamman", har läst en del, kommer att fortsätta att läsa. Ville mest bara skicka - Kärlek - till dig och din familj. Massor av styrkekramar, "M"

  SvaraRadera
 32. Hej Anna!
  Hamnade här eftersom Lotta "Vimmelmamman" tipsade om din blogg...
  Ha suttit och läst en bra stund nu och vill bara skicka en hälsning. Jag fick bröstcancer för 8år sen och jag är oerhört imponerad och samtidigt djupt rörd och berörd av din styrka. Jag var alldeles lamslagen under hela min behandling... En bidragande orsak var iofs att min då 3årige son, precis samtidigt, blev allvarligt och kroniskt sjuk...det blev för mycket helt enkelt...
  All värme och styrka till dig!
  Hälsningar Tina

  SvaraRadera
 33. Jag tänker på dig och din familj.. Många kramar till er. <3

  SvaraRadera
 34. Många kramar till dig underbara tjej:)
  Hälsningar Anne.

  SvaraRadera
 35. Många, många styrkekramar til dig....

  SvaraRadera
 36. Men Anna, hej! Ibland frågar jag Jenny om dig och hur du har det. Hörde om Henrik och blev så glad! Hörde om lilla Tilda och blev så glad! Hörde i somras om cancer och blev bestört och arg och ledsen... Fick adressen till din blogg igår och grät och grät. Tycker att det är fantastiskt bra att du skriver, att du tänker och går framåt. Underbara bilder, tankar och citat som får oss som läser att stanna upp och fundera. Vill att du ska veta att det här ute finns många tankar och mycket värme som önskar dig allt väl. Vad som än händer är du alltid Tildas mamma och det är fantastiskt! Stor kram från Katarina (fd Eklöf)

  SvaraRadera
 37. Det var kanske inte här jag ville hamna en mysig lördag kväll och få en dos verklighet. Dock fastnade jag helt och läst igenom snart hela din blogg.
  Med en dotter på 2,5 kan jag inte ens i min vildaste fantasi förstå er situation. Jag önskar med hela mitt hjärta att din dotter få ha sin mamma vid sin sida länge, att du får se dina barnbarn springa runt.
  Jag miste min pappa i cancer när jag var 18 år och än idag 10 år senare är dte inget man kommer över. Man lär sig någonstans leva med det, men vid varje minnesvärd händelse i mitt liv, i min dotters liv, i vår familj vill jag bara ringa pappa, min pappa!
  Så jag håller alla önskningar för dig, för er!

  SvaraRadera
 38. Hej Anna,
  kom hit från vimmelmamman.
  Finns det något man kan göra för dig, som liksom du - småbarnsförälder och medmänniska?

  Kram

  SvaraRadera
 39. Hej Anna,
  Tänker på dig, hittade dig via Vimmelmamman och har tänkt på dig hela dagen sedan jag läste din blogg i morse. Du kämpar så bra. Vilket ljus din lilla tjej måste vara för dig; skickar många styrkekramar så att du ska orka vara mamma för henne även när du har det svårt. Ingen kan det så bra som du. Kram!

  SvaraRadera
 40. Hej på dig!
  Ursh å fy vilken kämpe du är! För att inte tala om din dotter <3 Hittade hit från Vimmelmammans blogg, kommer att följa med dig/er i denna fruktansvärda kamp! Varmar styrkekramar från Jämtland! Carpe Diem! <3

  SvaraRadera
 41. Hej, hittade också hit via Vimmelmamman och ville bara skicka en kram. Hoppas verkligen ni orkar kämpa, så du blir frisk!
  Cancer är ett fördjävla fult ord -hemsk sjukdom!

  Kram Jannica

  SvaraRadera
 42. Hej Anna!

  Jag vill sända dom varmaste styrkekramar till dig!

  KRAM
  Hanna

  SvaraRadera
 43. pernilla skogland21 november 2009 22:25

  Hej Anna! Fick nyligen höra det tragiska som händer dig och din familj. Det fick mig att snabbt minnas alla åren på Sommarvägen och Vårvägen, vilken lycklig barndom vi hade och hur lyckligt ovetande vi var om hur framtiden skulle te sig. Det känns skönt att vi då inte hade en susning om vad livet skulle innebära, vi lekte, spelade teater och alla levde vi som barnen i Bullerbyn. Du skriver om saker som jag inte hittills har trott att en drabbad kunde skriva så sansat om, jag blir oerhört berörd men också fantastiskt imponerad över lugnet som du verkar ha vissa stunder. Jag gråter och läser om vartannat och tänker på dig hela tiden. Massor med kramar från Pernilla på Sommarvägen.

  SvaraRadera
 44. Hej Anna!
  Jag saknar ord, eg. vet jag inte vad jag ska skriva.. jag blir rädd, rädd för jag vet att detta kan hända vem som, det kan hända mig. Du verkar sååå stark, och jag beundrar det.
  Jag fäller tårar och hoppas att du har det så bra du kan ha det!
  Kram

  SvaraRadera
 45. Hej Anna!

  Tänker på dig varje dag! Minns du när du, jag och Malin delade på ett tvåmanstält och bodde i lervällingen på Roskilde sommaren -97? Jag minns det mycket väl. Både du och Mailn blev magsjuka och ni sprang ut och in i tältet hela natten och jag sprang efter er med toarullen.
  Skönt att du får vara hemma med familjen.
  Stora kramar till dig /Jonna

  SvaraRadera
 46. Det finns inga ord.. Skickar bara en liten tanke till dig och till din familj!

  //Sussa

  SvaraRadera
 47. Du har det sååå tufft...kämpa, du orkar det lilla gumman. Tänker på dig fast vi inte känner varandra. Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 48. Många styrkekramar från Bayern! Hälsningar Johanna

  SvaraRadera
 49. Hej Anna!

  Vill skicka massor av kramar och pepp till dig! Livet är inte riktigt rättvist, men så är det bara.. Min mor fick många hjärnmetastaser. Många. Ingen trodde hon skulle leva särskilt länge. Hon fick 7 månader, och om hon klarade sig så länge så hoppas och tror jag att du kommer att klara att bli helt bra! Jag håller i a f tummarna för det och sänder all min omtanke till dig!
  Kramar o varma hälsningar

  SvaraRadera
 50. Kara Anna,

  Skickar dig en massa positiv energi, lugn och frid i sinnet, vackra lyckliga tankar, och mycket hopp och styrka....

  Kramar och karlek fran en Malin i Paris

  SvaraRadera
 51. Jag blir så otroligt berörd av dig och dina ord. Vet inte vad jag ska säga... önskar att jag för en dag kunde ta över all sjukdom, smärta och ångest ifrån dig, så du får må som jag faktiskt mår vareviga dag. Och jag tar det så för givet. Dina ord får mig att tänka efter. Får mig att känna mig lyckligt lottad, men dina ord får mig också att känna en enorm sorg. Jag skickar en bunt med varma kramar till dig.

  SvaraRadera
 52. Vill ge dig & din familj alla styrkekramar i världen!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 53. Först och främst vill jag önska dig all lycka och se till att ta vara på livet! Det är första gången jag läser din blogg och jag lade märke till i ett tidigare inlägg att du och din sambo är just sambor och inte gifta. Det känns säkert som en helt lågprioriterad sak (och som att jag lägger mig i där jag inte borde, men jag gör det i all välmening) men tänk över på att sambor inte ärver varandra och om du skulle avlida, kan det hända att din sambo och dotter måste sälja ev. hus/lägenhet för att ha råd att lösa ut arvet. Alternativt skriva ett testamente (men det kanske ni redan gjort).

  Jag ber hundra gånger om ursäkt för att jag lägger mig i, men det är så många som inte tänker på att sambor aldrig ärver varandra om man inte har ett testamente!

  Kram till dig! Du verkar så stark!

  SvaraRadera
 54. Hej Anna! Hittade hit via Lotta och läste in mig lite. Vilken skräck att bli så sjuk just när man har barn! Men vad positiv du verkar vara! Jag hoppas att hjärntumörerna strålas bort och att du minst har 36 år till kvar! Följer med på resan och hejar på, Anna!

  SvaraRadera
 55. Hej Anna! Jag besöker din blogg för första gången och jag blir så berörd av det du skriver och hur ert liv ser ut! Jag tror att under sker och jag ska önska ett mirakel till dig i julklapp! /Cathrine

  SvaraRadera
 56. Hej,

  Ville bara önska lycka till och skicka många styrkekramar!!

  Linda i Göteborg

  SvaraRadera
 57. Anna,

  din förmåga att uttrycka i ord det du går igenom är fantastisk! Likaså ditt språk. Hela situationen är toksorglig och absurd och ändå njuter jag av dina rader. Du strålar kraft och klokhet.

  Följer dig med kärlek.

  Största kramen från Karin H

  SvaraRadera
 58. En miljonstyrkekramar Från lilla Sarah

  SvaraRadera
 59. "Hittade hit" via Vimmelmamman.Vill bara säga att du förtjänar all respekt för din livskraft!

  SvaraRadera
 60. Hej Anna!

  Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni i familjen har haft en underbar helg. Så skönt att du fått komma hem till din familjen. Tanka kärlek och energi! Nu borde magen fatta att du behöver lite lugn och ro.

  Många styrkekramar till dig från mig Mia

  SvaraRadera
 61. Älskade vän,

  har inte så mycket att säga. Vill bara sända en go och skön stärkande kram till dig, Henrik och lilla Tilda.

  SvaraRadera
 62. Anna -

  Om det fanns möjlighet så är vi många som skulle bära en del av dina motgångar det är jag övertygad om! Det ska inte vara en enda människas lott att bära så mycket, så tungt och så allt på en gång, det ska vi dela.

  Men så är det ju inte nu, vi kan inte fysiskt bära ditt onda. genom att vara här, hälsa till dig, heja på dig och av allas våra gemensamma krafter hoppas hoppas på bättring, hoppas jag på att det hjälper dig i allt det svåra.

  Många kramar,

  Claudia

  SvaraRadera
 63. Anna. Världens största och varmaste tankar har gått till dig och din familj senaste tiden och i detta nu. Life sucks!! Varje gång jag tänker på dig så blir jag glad. För man har aldrig sett dig utan ett smile på läpparna, du skrattar alltid, ser positivt på allt, alltid - det smittar av sig. Det du gör, gjort, skriver, den skit du går igenom - allt detta gör att man får ett helt annat perspektiv på livet. Tänk dig vad du förmedlar till alla? Helt otroligt. Så otroligt positivt. Du har förändrat människor. Så stort. Allt jag och hela världen skulle vilja ta bort just nu är den där satans kräftan. Jag gråter när jag läser det du skriver. Men så vackert.

  Jag känner för dig, Henrik och lilla Tilda i dessa dagar.

  Kram kram kram Henrik W

  SvaraRadera
 64. Hej! Jag hittade hit via Vimmelmamman. Vad fint du skriver, jag blir otroligt berörd! Livet är verkligen inte rättvist. Jag skickar de största styrkekramar, kämpa på nu tjejen!!

  SvaraRadera
 65. Det spelar ingen roll vad jag skriver till dig. Jag kan inte hjälpa dig på något sätt. Jag kan bara tala om hur fruktansvärt ledsen jag är över din skitsjukdom. Jag gråter med dig och dina kära. Har precis hittat din blogg, och du ska veta att det gör ont i mig att läsa den. Samtidigt känner jag tacksamhet över att få vara delaktig i ditt liv, i dina tankar och i din familj. Jag kommer att hålla tummarna för dig, för er och för att du ska kunna hålla modet uppe. Jag känner dig inte och kommer aldrig att träffa dig, men jag sörjer för dig. För att du och din familj måste lida. Massor med styrkekramar från Victoria.

  SvaraRadera
 66. hej
  hittade dej genom vimmelmamman.
  vill bara skicka en stor styrke kram till dig o din familj
  kramar i mängder
  ullis i eskilstuna

  SvaraRadera
 67. Länkade hit via Vimmelmamman. Ni är två riktigt imponerande kvinnor.
  Miste min mamma för 8 år sedan i äggstockscancer, orättvist å till ingen nytta. Tror att du kommer att klara dig igenom denna sjukdom för ditt barn skull.
  Kram

  SvaraRadera
 68. Sänder dig en stor kram!

  SvaraRadera
 69. Anna,
  Lev, njut av din familj, skratta och gråt. Livet är verkligen här och nu. Hemsjukvården är en fantastisk hjälp för att kunna suga ut lite mer av livet och dagarna. Vi förlorade vårt barn i cancer och levde länge med vetskapen att det bara fanns en väg men vi accepterade det aldrig och slutade aldrig att hoppas. Vi levde livet fullt ut i det lilla och njöt av varandra, det är vi stolta över.
  Hoppas på ett mirakel till dig!!

  SvaraRadera
 70. Hej Anna!
  Kan inte i min vildaste fantasi förstå vad ni går igenom men jag önskar att det fanns något jag kunde göra för er. Hoppas att magen har lugnat ner sig så att du får behålla den näring du så väl behöver.
  Massor av styrkekramar till er
  A

  SvaraRadera
 71. Hej

  Hittade också din sida via Vimmelmamman. Vet inte om du fått information av din läkare om behandling med gammaknivsstrålning vid Karolinska, en stereotaktisk strålningsbehandling. Läs mer här http://www.karolinska.se/sv/Verksamheternas/Kliniker--enheter/Neurokirurgiska-kliniken/Specialinriktningar/Stralknivskirurgi/. Tycker att det är något du annars ska kolla upp, behandlingen fick min mans metastaser i hjärnan att minska - alla trådar är värda att dra i!

  Vänliga tankar till dig från L

  SvaraRadera
 72. Anna,
  Vi tänker på er, hela familjen.
  Stor kram från Kardellarna

  SvaraRadera
 73. Kämpa på Anna! Finns det någon som orkar kämpa så verkar det vara du. Du verkar så stark! Kramar Ia

  SvaraRadera
 74. Kom också hit via Lottas blogg. Skickar mängder av styrkekramar till dig och din familj.

  Karin

  SvaraRadera
 75. Ibland är livet bra orättvist...
  Massa kramar
  Linda

  SvaraRadera
 76. Hej,
  vill bara skicka en hälsning även om jag inte känner dig. Jag hoppas med hela mitt hjärta att du kommer ha all tur pa din sida. Kroppen är ett stort mysterium (sa överläkaren pa Akademiska i Uppsala till mig) och jag hoppas att allt okänt kommer sammanstrala och hjälpa dig...

  SvaraRadera
 77. Massor av kramar till dig och din familj <3

  SvaraRadera
 78. Hej Anna

  Har bett mina trogna bloggläsare att sätta lite guldkant på din verklighet. De är duktiga på det! Hoppas det är så bra det nu kan vara under rådande omständigheter. Tänker ofta på dig

  Kram Lotta Vimmelmamman

  SvaraRadera
 79. Hej Anna,

  Lyssnade just på radio P4. Grät lite och tänker på dig. Det är verkligen overkligt. Alltihop-helt overkligt. Jag tänker på dig och så glömmer jag din sjukdom och så tänker jag på dig igen. Du är väldigt närvarande. Ligger och lurpassar i mitt medvetande och poppar upp när jag minst anar det.

  Jag vet att oddsen inte är på din sida men ändå...faktiskt... om någon skall klara det så är det du...det hade varit riktigt på något sätt..jag vet inte varför men det hade passat in på något vis...vet inte om du förstår vad jag menar...

  Massor av kramar
  Lotta

  SvaraRadera
 80. Kan bara instämma ned alla fina kommentarer du fått medan tårarna rinner. Faan. Håll ut nu tills forskningen gjort sitt. Så länge det finns liv finns det hopp sa de gamla grekerna och så säger jag. All styrka till dig och till Henrik. /Mena

  SvaraRadera
 81. Hej Anna.
  Ny läsare av din fina, varma blogg.. blir helt stum.... tårarna rinner.. är så fruktansvärt sorgligt att läsa..

  Vill skicka dig de varmaste kramarna till dig och din fina familj

  SvaraRadera
 82. Jag tillhör ocksâ cancerstatistiken pâ 40 %, jag tappade allt hâret, svimmade av diarée en natt, mâdde konstant illa under hela veckan jag fick cellgifter, sedan tog cellgifterna slut, hâret växte ut och livet blev aldrig detsamma.
  Kram

  SvaraRadera
 83. Fantastiska Anna - vilken blogg du skriver. Fortsätt kämpa på, jag håller tummar och tår för dig och din familj! All styrka och kärlek till er!

  SvaraRadera
 84. Tusen varma styrkekramar till dej och din familj!

  SvaraRadera
 85. Hej
  Har en faster som är sjuk i cancer, dina ord gör det möjligt för mig att förstå att hon trots all cancer kan känna lycka och glädjas åt livet. TACK! Kämpa på/ Varm kram

  SvaraRadera
 86. Hej! Skänker dig en tanke och önksar dig allt gott. Hälsningar Anna

  SvaraRadera
 87. Anna,

  For 2 ar sedan hittade lakarna en tumor pa min morfars ora. Den opererades bort och allt verkade frid och froj. Men sedan hittade lakarna cancer i munnen, svalget och lungorna. Det sag inte ljust ut. Morfar var ju trots allt 78 ar gammal. Men skam den som ger sig. Om en manad ska vi inte bara fira att morfar fyller 80 ar utan aven att han ar helt cancerfri. Otroligt underbart.

  Jag hoppas verkligen att du kommer vinnande ur den har striden. Att du blir verkligheten bakom en annan statistik denna gang - namligen overlevnadsstatistiken!

  Manga kramar,

  Johanna

  SvaraRadera
 88. Gött att du får va hemma med familjen...Tänker på dig varje dag,och även din familj...Massor med kramar från Lena M.

  SvaraRadera
 89. Hallå på dig!
  Jag vet hur det är att vara magsjuk o det är föööör jävligt!! men det är också den ända erfarenheten jag har av att må dåligt - går inte att fatta. Vi har dock avslutat ännu en Mäklarmässa med gott resultat. Nästa år blir det ingen (blir vanligt årsmöte i Tylösand) men........2011 kör vi igen.
  Massor av kramar.

  SvaraRadera
 90. Anna Sousa Pinto23 november 2009 17:28

  Hej!
  Jag hittade hit via Lotta Grays vimmelmammeblogg. Man kan ju inte sitta och böla pa jobbet, men det är just vad jag vill göra. Du har självklart redan hört det 10000 ganger - vilket mod! vilken styrka! vilken orättvisa! Det är sa sant - drabbad som du och din familj ska ingen behöva bli. Det känns vackert och trösterikt att du mitt i allt det omöjliga trots allt hittar till humor och skratt! Jag beundrar dig och din livsenergi och önskar dig all lycka framöver. Ett mirakel skulle passa bra just nu! En stor kram full av värme och sol skickar jag fran min dator i Lissabon! /Anna

  SvaraRadera
 91. Hej. Hittade hit och inser att du har det ännu värre än min dotter. Du kämpar som alla andra. Min dotter kämpar sedan snart 10 år.www.charlottetjejen.blogg.se. Det finns inga ord längre än, det finns ingen rättvisa med all denna cancer och vad den gör. Många kramar från Charlottes mamma.

  SvaraRadera
 92. Anna,
  vill bara skicka lite kramar, tänker på er hela tiden och hoppas innerligt att du känner dig lite starkare, fina du.
  Vi hörs snart igen :)

  kramar
  Susanna

  SvaraRadera
 93. Anna,

  Det finns inte några ord att säga. Kunde jag skulle jag låsa in dina demoner och all smärta i en bubbla och ta fighten för dig ett tag.
  Tänker på dig, din sambo och er lilla fina dotter. Om medkännande tankar från oss andra kunde hjälpa skulle du leva tills du vore 100 år. Önskar av hela mitt hjärta att det vore något annat jag kunde göra.
  Kramar från en mamma till en annan
  Karin

  SvaraRadera
 94. Hej!
  Massor av styrkekramar till dig Anna och din familj!

  När allt hopp känns långt borta kanske det kommer ett litet mirakel. Kämpa så mycket du orkar. Tänk på George! Han skulle inte finna längre. Nu lever han och Sara i sitt hus. De njuter av livet. Även om han har ont och inte mår 100%.

  Du finns i mina tankar även om vi inte känner varandra. Mia

  SvaraRadera
 95. Fy fan vad livet är orättvist, big time...

  KRAM

  SvaraRadera
 96. Hej du!! Här kommer en jätte kram från mej! PÖSS! // Helene

  SvaraRadera
 97. Hej Anna! Hittade din blogg via vimmelmamman. Blev så otroligt berörd av din historia. Vilken styrka du besitter du modiga kvinna! Hoppas på det bästa för dej och dina kära.Stor kram.

  SvaraRadera
 98. Hej Anna.

  Läser lite och fäller lite tårar. Önskar så att du besegrar cancern. Önskar att jag kunde hjälpa dig. Ska tänka på dig.
  Många kramar Emma

  SvaraRadera
 99. Hej Anna!
  Tänker ofta på så trevligt vi hade när vi var ute och åt middag i Stockholm. Hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi träffas på nytt och har anledning att fira. Vi är med dig hela tiden i våra tankar! Hälsa Henrik och Tilda!
  Många kramar från morbror Hans och Lotta.

  SvaraRadera
 100. Hej
  Ramlade in här via vimmelmammans blogg. Läst allt du skrivit och blir berörd.
  Kämpa på tjejen.

  Styrkekramar i massor

  SvaraRadera
 101. Varm omfamning från Ayla i Farsta Strand till dig och hela din, för dig älskade, familj. Jag tror att Gud ger dig och din familj enorm kraft och sinnesfrid att klara er igenom detta!

  SvaraRadera
 102. monajansson67@telia.com23 november 2009 22:29

  Vi tänker efter er där i storstan, å vet inte vad vi ska säga,vet hur det känns,förstår precis, inte ALLS helt ofattbart.
  Sååå, jag skickar Ernst Evangelium
  Dag 1-Här sitter jag och känner in rummet
  Dag 2-Åh,kära nån, vilken dag jag är full av intryck
  Dag 3-Det här med att sitta här å tälja, det är något jag tycker är väldigt skönt
  Dag 4-Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst
  Dag 5-Det här fönstret ger en väldigt skön kontakt mellan ute å inne. Det är som om ute å inne vill varandra någonting
  Dag 6-Jag har mött libbstickor som tittat mej i ögonen
  Dag 7-Det blir som ett vattenfall av ek
  Dag 8-Jag är nog den som gett plexiglaset ett ansikte
  Dag 9-Man känner sej aldrig så rik som när man plockar ut färskt bröd ur ugnen
  Dag10-Se så vackert stenen tar emot oljan
  Dag11-Staffan,kan inde jag få testa slamma det ser så himla kul ut?
  Dag12- När en katt ligger å sover i ett rum finns det inte mycket mer för en inredare att gör där
  Dag13-Man blir lite varm i hjärtat när man sitter så här framför ett gammalt hus
  Dag14-Här kommer huset att trivas bra. Och vad kan det bli då, jo bara bra
  Dag15-Färgen är som en mogen äldre kvinna som klarar sej på egen hand
  Dag16-Hjärta å hjärn i en skön förening där
  Dag17-Först kramar jag alla i familjen-sedan ställer jag mej vid spisen......
  1 miljon tankar å kramarfrån oss
  Mona,Anders,Kusin Maria å kusarna David å Tobias

  SvaraRadera
 103. Hej Anna,

  Nu har jag snörvlat mig igenom alla dina inlägg & alla kommentarer. Tårarna sprutar - på riktigt!Har en flicka som är lika gammal som din lilla tjej och det gör bara så ont när jag tänker på vad du går igenom just nu!

  Har inga kloka ord att komma med - bara mina varmaste, varmaste tankar till dig & dina fina familj!

  Kram Ebba

  SvaraRadera
 104. Jag har inte så mycket att säga men jag vill visa att jag har läst. Du har en underbar och galet söt lite tjej! Jag kommer att tänka så mycket på dig! Varma hälsningar från Lotta

  SvaraRadera
 105. Niclas Wootz (fd Svensson)23 november 2009 23:31

  Hej Anna, Gabriella på jobbet (Reuters) nämnde att du hade en blogg så jag googlade fram den och har läst allt om och om igen. Otroligt bra skrivet, mina tårar går inte att hejda och jag hoppas sååå på ett mirakel. Massor av kramar från mig, Anna och lilla Sture.

  SvaraRadera
 106. Hej Anna sitter och pluggar ( läser till Socialpedagog ) och kan inte låta bli att gå in och kolla nån gång under dagen...tänker på dig och din familj och hoppas, hoppas på att allt ska ordna sig...kram kram Helena W Billingsfors.

  Alla som känner dig sen gammalt här hemma är bedrövade över vad som händer och vi håller alla tummar och tår och allt som går att hålla för att det ska bli bra för dig igen.

  SvaraRadera
 107. Hejar på dig Anna!

  SvaraRadera
 108. Tänker på dig och skickar alla krafter jag kan uppbringa! Du vet, vi är många som bestämt att du kommer fixa det här. När du är en blöt sparv håller vi dig i våra händer och värmer dig tills du kan vara med och flyga med alla oss andra igen...vi tillåter inget annat.
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 109. Christian Hjort24 november 2009 12:36

  Anna,

  Mässan i förra veckan känndes tom utan dig och din energi. Du finns i mina tankar och önskar dig allt gott. Just nu lyser solen ute, är säker på att den skiner lite extra på dig. Önskar dig lugn och ro i hemmet så du kan vila ordentligt.

  Stor kram Christian HH

  SvaraRadera
 110. Alexandra Larson (Sandra Josefson)24 november 2009 16:31

  Hej Anna!
  Fick just veta att din blogg fanns - och nu önskar jag att den inte gjorde det. Eller rättare sagt, jag önskar att du skulle kunna skriva om helt andra saker i den. Om sånt som man tar för självklart tills livet helt plötsligt tar en helt annan väg. Men att du skriver precis så som du gör när läget är som det är, är helt fantastiskt!

  Det var längesen vi sågs nu och det känns märkligt att läsa om din kamp. Samtidigt blir jag glad över att du låter så många bli berörda av ditt liv. Tur att du är du och att du, om jag inte är helt ute och cyklar, alltid vill vara bäst. Nu är du helt klart bäst på att bekämpa helt onödig skitsjukdom OCH på att blogga ;)Fortsätt med det!!!

  Tänker mycket på dig och din familj.
  Massa kramar Alex

  SvaraRadera
 111. Varma tankar till dig och din familj.

  SvaraRadera
 112. Hej Anna! Jag kom in på din blogg idag genom Vimmelmammans blogg. Ibland är man bara mitt uppe i livet, full fart framåt, man faller och skrapar ett knä, gråter en skvätt, reser sig igen, skrattar och skojar, förlorar sig själv i värdsliga ting. Jag vet att det är så det ska va när man är frisk. Men idag läste jag din blogg och det slog mig att en del faktiskt är mitt i livet i full fart och slås ner hårt och brutalt för att tvingas kämpa för sitt eget liv. Det sticker i mitt och många andras hjärtan. Men vilka ord man än använder så är alla lika maktlösa, ingen är lovad imorgon, en del kommer alltid att få kämpa mer än andra. Ge aldrig upp din kamp. Kram Annika

  SvaraRadera
 113. Fick tips om din blogg via en gemensam väninna. Blir så djupt imponerad av ditt lugn, ditt mod och din styrka. Önskar dig all kraft i världen att vinna dina fajter!

  Varma kramar & tankar, L

  SvaraRadera
 114. Hej hej!

  Hamnade på din blogg av en slump och berörs direkt in i hjärtat. Det som får mig att vakna till är vilken låt min spellista spelar, Sussie Tapper - Det finns mirakel. Låten började precis när jag klickade in på din blogg. det måste väl betyda något? Kramar

  SvaraRadera
 115. Livet är bara för orättvist! Men hoppas att du får samma fantastiska fina vård av ASIH som jag har fått, de är helt fantastiska. Önskar så att jag kunde hjälpa dig. Mina varmaste kärleksfullaste tankar till dig och dina nära.

  SvaraRadera
 116. Anna, jag hoppas så att ni har fått lite andrum och att du har fått dina jobbiga tankar inlåsta nu! Om inte, lovar jag att alltid finnas här med en cyberaxel redo.

  Varmaste, käraste kramen till hela finaste familjen.
  Ingela

  SvaraRadera
 117. Jag känner med dig och din familj. Livet är inte rättvist. Men vad är väl rättvisa?

  Jag hoppas du får den hjälp och lindring du behöver så att du orkar dig igenom det du ska igenom.

  Många kramar.

  SvaraRadera
 118. Wow, vilken fantastisk tjej du är!!

  All kraft & styrka till dig.

  Varma hälsningar och lyckönskningar från Susanna

  SvaraRadera
 119. Hej igen Anna, vet inte om man får skriva om önskemål men skulle inte du kunna berätta lite om hur/när du träffade Henrik?Om hur kärleken uppstod osv. Med två fantastiska männinskor som ni är, så vore det underbart att få veta.I min föreställningsvärld så var mötet riktigt romantiskt.Kram på dig

  SvaraRadera
 120. God kväll Anna,

  Sitter här i tv-soffan och läser din fantastiskt välskriva och gripande blogg. Har många tårar på min kind och känner så mycket för dig och hela din lilla familj. Måste först bara säga att det är så inspirerande att du startade denna blogg. Kom ihåg hur vi pratade om hur i hela friden så många småbarnsmammor hade tid att driva bloggar men att det är otroligt givande att läsa många av dem. Utan tvekan har dessa mammor hamnat i lä, din blogg övervinner allt och det kommer även du att göra Anna!! Har svårt att ta in allt som drabbat dig men kan inte annat göra än att sända all positiv energi jag har till dig, Thilda och Henrik och samtidigt dofta lite extra länge på Liv och ge mannen i mitt liv en än mjukare kyss. Tänker på dig massor!

  Kram och god natt! Carin B

  SvaraRadera
 121. Nina Christenson25 november 2009 09:23

  Anna, hoppas att du hittat en "må bra"-bubbla som du kan vara i en stund. Hoppas att magen slutat krångla och att du känner dig starkare - för det är ju just du som kommer att klara detta!
  Massor med kramar
  Nina i Karlstad

  SvaraRadera
 122. Hej Anna, hittade din blogg via Vimmelmammans blogg. Ville bara säga att jag har läst, berörts och skickar styrka till dig! Jag skickar styrka till alla de som tycker om dig och står dig nära!
  Massor av styrkekramar från Anna

  SvaraRadera
 123. Anna, jag drabbades själv av ett trauma för några år sedan. Jag fick ofta kommentaren att jag var så stark som klarade av det. Jag hade väldigt svårt för den kommentaren för jag kände mig inte alls stark, snarare ansåg jag att jag inte hade något val. Lägga mig ner och dö eller gå vidare och försöka se det lilla positiva som fanns i det, jag valde det senare. Jag ser att även du har anammat det och mitt bästa tips till dig som gjorde att jag orkade "vara stark" var att inte tänka på framtiden (lättare sagt än gjort). Lev en dag i taget precis som du nämner i din blogg är helt rätt väg att gå. Jag håller alla tummar för dig och önskar av hela mitt hjärta all Lycka till! kram Linda

  SvaraRadera
 124. Hej bästa Anna,

  Tror vi sågs senast i Västermalmsgallerian när du fortfarande hade tjock mage och ni precis hade köpt barnvagn. Mycket vatten har runnit under broarna sen dess.

  För egen del har livet bjudit på mest solsken. Har fått en underbar son och flyttat till en jättefin lägenhet på Söder. När jag sitter här i min lilla idylliska värld är det så svårt att ta in och förstå vad ni går igenom. Tittar på vår lilla Axel och det blir bara tilt i skallen när tanken på att drabbas av nåt liknande börjar formas. Att livet kan vara så slumpmässigt drabbande är verkligen bisarrt.

  Det mod du visar är ofattbart och enormt imponerande. Att du dessutom orkar dela med dig av det du/ni går igenom är fantastikt. Är helt övertygad om att alla som läser din blogg blir lite mindre självgoda och därmed bättre människor.

  Hoppas du lyckas hitta gott om små guldkorn i det lilla att njuta av under den tuffa behandlingen och att du vinner många små strider på din väg mot att bli en av de som trotsar statistiken.

  Många varma tankar och jättekramar till dig och din familj från Kenneth, Ylva och Axel

  SvaraRadera
 125. Vill skicka en styrke kram till dig och alla dina nära och kära

  mia

  SvaraRadera
 126. Hittade din blogg via vimmelmamman. Du är fantastisk som skriver om detta och det är ofattbart att förstå er situation. Tänker på dig och beundrar din styrka. Mina varmaste hälsningar till dig och din familj! /Helene

  SvaraRadera
 127. Hejsan Anna. Hoppas att du mår hyfsat bra. Jag och din moster har varit till min hembyggd i Dalarna idag och handlat lite.Skoj att få visa lite av våra affärer hemma i min lilla by.
  Det blev en del kassar innan vi kom hem till Värmland igen. Vi hade trevligt. Alltid skoj att vara med henne. Jag tänker varje dag på dig och de dina.Hoppas att magen mår bättre och att kan äta och må lite bättre. Svårt att veta vad man ska skriva det känns mesr som svammel. Man kan inte hitta de rätta orden. Vill bara att du ska veta att mina tankar fins med er. Ha det så gott det går. Krama på Tilda (Jag har ett barnbarn som heter Mathilda och kallas Thilda)Mitt hjärta finns med er. Kram Ammi

  SvaraRadera
 128. Hej kompis! Satt och tänkte på dig när jag sitter här en sen kväll och jobbar (som vanligt, du vet) så då tänkte jag att skriver några rader. Jag hoppas att allt är så bra som det kan vara just nu för dig. Och så vill jag säga att jag tycker om dig så himla mycket :-)

  Kram Mattias

  SvaraRadera
 129. Hej Anna! Igen, kanske jag ska säga. Jag tittade in här för färsta gången för nån dag sen och skrev en rad men sen dess har jag gått tillbaks många ggr för att kolla läget. Jag känner inte dig men tänker på dig ofta, ofta. Om det är nåt du behöver, även om du såklart verkar ha massa fina goa vänner och en underbar sambo som kan tillhandahålla det mesta så har du i alla fall en till här som gärna ställer upp om det kniper! Jag skickar massa varma tankar och hoppas,hoppas, hoppas på att strålningen hjälper!

  SvaraRadera
 130. Hej, som många andra så har jag läst din blogg och blivit djupt berörd utav dig och din familjs öde och jag önskar att jag kan göra något för att hjälpa till. Skickar dock en massa styrketankar till dig hoppas att de når fram. Kram Therese

  SvaraRadera
 131. Hej Anna...egentligen det enda jag vill sända dig och de dina är <3...du berör, tack för att du orkar dela med dig..tack för att du vill dela med dig...
  <3 till er alla från Chili

  SvaraRadera
 132. claudia wörmann26 november 2009 14:44

  Anna -

  Skickar en hälsning till dig, för värme, för styrka och för BÄTTRING!

  Vi är många som tänker på dig!

  Kram Claudia

  SvaraRadera
 133. Hej Anna!
  Vill bara skicka en kram till dig! Kämpa på! Detta kommer du att fixa!
  Madde från sommarvägen

  SvaraRadera
 134. Kallar det början

  - inte slutet.

  SvaraRadera
 135. Hej Anna!

  Tack för att du finns!
  Tack för att du kämpar!

  Kram från Pilar

  SvaraRadera
 136. Känner dig inte men tänker på dig och håller tummen hårt. Kram, Maja

  SvaraRadera
 137. Känner dig inte men blir så berörd/ledsen av att läsa din blogg. Håller mina tummar för dig och skickar över massa kramar!

  SvaraRadera
 138. Anita M Jonassson27 november 2009 22:23

  ...kramisar till dig Anna...Vill bara att du ska veta att jag tänker på dig och din familj.Nu är det ju första advent på söndag,så många ljus man pyntar med...men DU är ju ljuset i detta höstmörkret...DU som orkar delge oss andra med det du går igenom...Du är verkligen helt fantastisk Anna.

  SvaraRadera
 139. HEJ ANNA

  SKICKAR MILJONER STYRKEKRAMAR.

  EVALENA.B

  SvaraRadera
 140. Kära Anna,

  jag känner dig inte annat än via din blogg, men jag tänker på dig hela tiden. Du finns i mina böner och jag önskar dig allt, allt gott.Hälsn, Johanna- en medmänniska

  SvaraRadera
 141. STORA jätte kramar till dig och dina! Jenny

  SvaraRadera
 142. Anna!
  Jag har precis hittat din blogg och önskar av hela mitt hjärta att jag hade något klokt och tröstande att säga.
  Men jag hittar bara känslor det inte går att sätta ord på.
  Tack för att du delar med dig!
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 143. Hallo, ich kam durch Zufall auf diese Seite und möchte einen netten Gruß hinterlassen. Ich würde mich freuen, wenn ihr auf meiner Homepage auch einmal vorbei schauen würdet! Vielleicht wollt ihr einmal auf Sylt Westerland http://www.MeerblickSylt.de oder an der Ostsee http://www.OstseeblickHolm.de Urlaub machen?! Wir haben dort sehr schöne Meerblickwohnungen. Vielleicht bis bald einmal!
  Herzliche Grüße

  SvaraRadera
 144. Hej Anna!
  Hur kan du vara så fruktansvärt stark? Har själv blivit akut op tumör på äggstocken och ännu inte fått svar vad det är för något. Det känns som jag håller på att bli knäpp i huvudet, mina tankar finns hela tiden på att detta inte går att fixa. Jag brukar alltid vara den personen som har koll och detta har jag inte längre. En enormt stor beundran och kram till dig.

  SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna