söndag 1 november 2009

Jag råkade bli verklighet bakom cancerstatistiken

Häromkvällen var det bröstcancergalan på TV3. Som vanligt var det tårdrypande reportage varvat med flotta bilvinster och otäck statistik. Enligt den statistiken kommer var nionde kvinna drabbas av bröstcancer. När jag började högstadiet var vi 9 tjejer som började i samma klass. Statistiskt sett skulle alltså en av oss tjejer i klassen drabbas av bröstcancer. Det blev jag!

6 kommentarer:

 1. Nu har jag fixat kommentarfunktionen. Tack Ann för att du upptäckte felet. :)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bild du har Anna! Den är väldigt mycket du.//Per

  SvaraRadera
 3. Sitter här och läser,och tårarna rinner ner för mina kinder...Vet inte riktigt va jag ska säga...men kämpa på !!!!!Kram från mig !!!! Lena M

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt att du kan skriva så balanserat om "det värsta", att du håller en så positiv ton när allt är så svårt. Det finns inga vettiga ord från en okänd, men jag blir oerhört berörd och önskar att du får uppleva många, många nya mysiga dagar med din man och dotter. Stor kram

  SvaraRadera
 5. Hej Anna.

  Kom in på din sida för första gången i dag. Du är en riktig kämpe, jag håller tummarna för dig och din familj.Skickar massvis med kramar till er och jag tänker på dig.Även om vi inte känner varandra så har du gett mig lite " jävlar anamma" då jag själv periodvis håller på att gå under och famlar i mörkret när det gäller egen sjukdom.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Eva Henriksson17 mars 2010 09:57

  vilken blogg.
  vilken fantastisk väckarklocka!!!

  SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna