måndag 8 mars 2010

Familjen samlas

Anna sover nu lugnt. Jag tänker att hon kanske drömmer om något fint minne. Kanske om vår romantiska kajaktur i Dalsland 2006. Det började regna och vi tog oss iland på första bästa ö – Dalholmen. Vi gjorde upp eld och låg nakna tillsammans hela natten i dubbelsovsäck under ett vindskydd.

Men Anna sover inte som vanligt. Den här gången kommer hon troligen inte att vakna. Förhoppningsvis tvingas jag tillägga. För hon har haft det otroligt kämpigt de senaste 2-3 dygnen och är i fruktansvärt dåligt skick. Och hon har inga goda nyheter att vakna till.

När Anna den 18 februari fick besked att hennes hjärntumörer åter hade börjat växa hastigt så uppstod ett inre kaos - hon saknade plötsligt en trovärdig strategi att bli frisk. Men hon kunde inte och ville inte ta till sig detta. Hon ville inte prata om döden. För henne var det att ge upp. Hon fokuserade istället på yttre ordning och körde hårt med våra fantastiska tjejer från hemtjänsten, och mig förstås. Kommittén för hemmets förbättring jobbade för högtryck. Och finare och bättre blev det. Men inuti bubblade stressen, ångesten och paniken. Det kändes som att nerverna satt utanpå oss alla.

Nu visste vi att det växte inuti hennes hjärna och att obehagliga överraskningar nog var att vänta inom kort. Men veckorna gick och Anna blev snarare starkare och piggare på något sätt. Hon ville påbörja en aggressiv behandling med Temodal, ett cellgift i tablettform med små molekyler som skulle kunna rå på det hon hade i huvudet. Men med tuffa biverkningar… Hon begärde en ny magnetröntgen, vilken genomfördes i fredags.

Tidigare i förra veckan hade Tilda fått en mild släng av vinterkräksjukan. Hon kaskadkräktes med två dagars mellanrum men var i båda fallen pigg som en mört 10 minuter senare och sprang nakenfis och sjöng Pippi Långstrump för full hals. På torsdag morgon var det min tur. Jag gick resolut till toaletten och körde fingrarna i halsen så var det klart. Annas mamma var på besök och fick ta över rodret. Jag beställde 5 liter Proviva blåbärssoppa, två paket kex, och varvade denna enkla diet med god sömn på bästa Citodon. På fredagen var jag på benen och körde Anna till röntgen.

Klockan 6 på lördag morgon var det Annas tur att kräkas och gå på toaletten. Och det fortsatte hon med oförtrutet i 15 timmar innan hon fick någon vila alls. Natten blev något lugnare men med många toalettbesök. Jag passade på och vilade när hon gjorde det.

På söndag morgon vaknade jag med en känsla att något var fel. Anna hade fått ett nytt krampanfall. Jag satte Stesolid och tillkallade Ambulans och hemsjukvården. Vi fick rätt snabbt bukt med anfallet. Efter några timmar fick vi henne till ro. Men halv tre på eftermiddagen var det dags igen. Och efter det anfallet återfick hon inte medvetandet. Hon fick ett par nya anfall och mer Stesolid. Vid halv fem påbörjade ett så kallat psykomotoriskt anfall som varade i 5-6 timmar. Hon liksom ”plockade” med händerna och ”cyklade” med benen. I början väldigt bestämt och ihärdigt, efterhand lugnare. Sedan sov hon djupt.

Igår kväll fick vi veta att den senaste magnetröntgen som befarat visade att hade tumörerna växt ytterligare och nu med tilltagande ödem (svullnad). Inte bra. Imorse var hemsjukvården här och konstaterade att Anna troligen inte vaknar ur detta tillstånd. Det fanns tydliga tecken på att kroppen håller på att koppla ner. Man beslöt att ta bort droppet då det bara kunde göra mer skada än nytta. När organen inte kan ta emot vätskan kan det t.ex. istället samlas i lungorna.

Idag har Anna sovit lugnt hela dagen. Jag upplever inte att hon har ont. Jag tror hon känner att vi finns runt henne och att hon känner sig trygg. Och jag hoppas att hon kan tänka på fina minnen.

Efter morgonens besked kallade jag på Annas familj. Tilda har varit hos sin farmor och farfar i 3 dagar nu (och jag längtar sååå efter henne). Men imorgon tisdag samlas vi alla runt Anna tills hennes låga slocknar. Jag tror inte hon kan få ett varmare och värdigare avsked.

Sov nu lugnt tills alla är hos dig. Puss och gonatt, min älskling!

883 kommentarer:

  1. Vilken styrka! Skickar min kraft till er och hoppas på lugn.

    SvaraRadera
  2. Tänder ett ljus och tänker på er!

    SvaraRadera
  3. Det gör ont i mig att läsa att även Annas låga verkar slockna.. Jag har haft förmånen att få möta Anna i det verkliga livet och beundrar den gnista hon har inom sig.
    Tyvärr kom Anna tillbaka för mer behandling och det alldeles alldeles för tidigt.

    Jag hoppas hon får en lugnt och fint slut och att ni alla får säga farväl i lugn och ro!
    Jag tänker på er alla! Kram!

    /en av alla på radiumhemmet

    SvaraRadera
  4. Skickar er all styrka till er i allt detta hemska. Beundrar ditt sätt att skriva. Förstår att det inte är lätt.

    Frid till er alla.

    SvaraRadera
  5. Sov, vila.
    Du har förtjänat din vila, liksom de som älskar dig förtjänar att se dig vila.
    Saknaden är stor och min beundran är större.

    Din vän, Er vän
    George Schottl

    SvaraRadera
  6. Har kikat in hos er, med jämna mellanrum, och kan inte annat än hoppas på att ni får en fin stund tillsammans :O)
    Mina varmaste kramar!

    SvaraRadera
  7. Annas kamp är snart över och din/er börjar i en annan fas. Tårar trillar och maktlös är man trots att man önskar att man kunde göra allt..något. Hoppas Anna och ni andra får ett fint avsked tillsammans, och jag är övertygad om att hon finns där runt er alla. Kramar

    SvaraRadera
  8. tårarna rinner nerför mina kinder.
    Släppa taget är inte så lätt men samtidigt blir det ett lugn för denna kämpe.
    Känner Er inte men har följt denna blogg sen i jan via Lotta Grays blogg.
    Sov gott Anna och till Er övriga familj var rädda om varandra och tänka på Tilda i 1:a hand.Hon behöver Er! Världens varmaste kram och en vacker färggrann tulpan blombukett i vårsolen Varmt deltagande i detta slutskede. Fam Olsson Örebro

    SvaraRadera
  9. Sov så gott Anna! Du har varit så himla stark och kämpat så hårt.
    Sänder mina varmaste kramar till er.
    Helena

    SvaraRadera
  10. Finner inga ord mer än att vad underbart för Tilda att få ha så fina föräldrar som ni ! Massor av kärlek och styrka till er alla tre, ska tända ett ljus och tänka på er! KRAM!

    SvaraRadera
  11. Tårarna rinner - tack Henrik för att du orkar att uppdatera bloggen, det är så hemskt att en så ung och livskraftig tjej som Anna skall förlora kampen mot den här j...a sjukdomen

    Stora styrkekramar till er!

    SvaraRadera
  12. Alla tankar går till er nu.
    Hoppas Anna somnar lugnt och fint med alla som älskar henne omkring sig.

    J

    SvaraRadera
  13. Trots att det var det värsta av besked som du skriver till oss om så gör du det på ett fantastiskt fint sätt. Kan inte i min vildaste fantasi sätta mig in i vad det är ni går igenom. Jag önskar er ett värdigt slut med nära och kära omkring er.

    Linda//bloggläsare

    SvaraRadera
  14. Fina Henrik, ta hand om DIG mitt i allt detta också, du kommer lösa det här. Anna kommer att få det bra, hon reder sig alltid. Skickar all kärlek till dig och Tilda och övrig familj och vänner.

    KRAMAR!

    SvaraRadera
  15. Jag har kikat in på den här bloggen sedan jag den blev länkad i en annan blogg. Jag är så ledsen för eran skull och skickar de varmaste kramar, trots att jag inte känner er. Kram Hanna

    SvaraRadera
  16. Mina tankar är hos er...!

    SvaraRadera
  17. Mina tankar går till Anna och hennes familj. Vilke strid ni har utkämpat. Sov i ro, Anna.

    SvaraRadera
  18. Tänker på er! Min egen mamma dog i den här hemska sjukdomen när jag var 3 år gammal, men hon har ändå funnits i mina tankar hela mitt liv och nu är jag 37 år. Tilda kommer alltid att minnas sin fantastiska mamma!

    Skönt att Anna får frid, hon verkar verkligen ha kämpat!!

    SvaraRadera
  19. Tårarna trillar ner för mina kinder. Det känns som att Du och dina kära har hittat formen för det svåraste avskedet i livet. Låt lilla Tilda vara med också. Barn klarar detta och kan annars måla upp onödiga fantasier som är värre än verkligheten.
    Kram Åsa (som nyligen hittat bloggen)

    SvaraRadera
  20. Åh vad ledsen jag blir när jag läser detta. Har själv en dotter i samma ålder som Tilda. Sov gott Anna! Massor med kramar till er.

    SvaraRadera
  21. Tänker på er. otroligt mycket. Anna, du har kämpat och jag vet att du kommer att finnas som en vakande ängel över din familj.

    SvaraRadera
  22. Ja, vad säger man till någon som kämpat så? Hur säger man att det var väl kämpat men att det är dags att vila nu?

    En mammas värsta mardröm var rubriken på det sista inlägget, och det är lite för smärtsamt sant för att kunna ta det till sig. Frid i sinnet önskar jag er alla, för ni har en svårt tid framför er.

    /Anna

    SvaraRadera
  23. Tårarna rinner för min kind. Jag sänder mina varmaste tankar och finaste böner till er!
    Ta hand om varandra, vila i frid Anna!
    mina varmaste kramar från caroline

    SvaraRadera
  24. Tänker på Er och tänder ett ljus för Er. Va du/ni har kämpat. Sov nu lungt.

    Många kramar till Er!

    SvaraRadera
  25. Kära Henrik, du känns som en vän. Man måste tro att det Anna går till är något som är bättre och att en dag ska lidandet inte finnas mer. Häng kvar, för du har en dotter som behöver dig och i vars ögon du kommer att fortsätta se din Anna. Hennes själ kommer att leva kvar hos dig. Styrkekramar och mycket kärlek från Karin

    SvaraRadera
  26. Ta hand om dig och jag hoppas att er sista tid tillsammans blir lugn och fin.

    Sov gott finaste Anna! Må änglarna ta hand om dig!

    SvaraRadera
  27. Vad sorgligt att allt kämpande inte räckte till!

    Sov gott, dröm vackra drömmar!

    Önskar er ett fint och lugnt avslut.

    Varma kramar till er alla från Susanna

    SvaraRadera
  28. Tårarna rinner ner från mina kinder, jag också mamma till ett litet barn.

    Citerar från ett stycke från "Sagan om Konungens återkomst":

    Pippin: I didn't think it would end this way.

    Gandalf: End? No, the journey doesn't end here. Death is just another path... One that we all must take. The grey rain-curtain of this world rolls back, and all turns to silver glass... And then you see it.

    Pippin: What? Gandalf?... See what?

    Gandalf: White shores... and beyond, a far green country under a swift sunrise.

    SvaraRadera
  29. Skickar värma och styrkekramar till dig Anna och alla nära vänner och familj. Sov gott Anna, snart kan du springa och inte känna smärta längre.

    SvaraRadera
  30. Blir såå ledsen när jag läser detta, sååå ledsen för er skull - men är ändå glad att Anna slipper ha ont! Skickar alla styrkekramar i världen. Mina tankar går såklart väldigt mycket till er dotter. Er fina dotter!
    All värme och styrka från mig till er!

    SvaraRadera
  31. ...ooh, vilken förlust.....tror att Anna är nu på något vackert ställe, utan smärtor och åkommor, och att hon tittar på alla er som älskar henne så mycket....jag skickar all min styrka till er, så att ni går igenom detta och så småningom vänder all smärta till något gott.

    Tack Henrik för du berättar för oss det svåraste....berätta varje dag för Tilda om Anna, vilken hjälte hon var, hon förtjänar en plats i mytologin, bland de vackraste och modigaste gudinnor

    kram//Mirjana

    SvaraRadera
  32. Finner inga ord som kan trösta.. Men vill bara tala om att ni inte är ensamma.... Kärlek/ Christine

    SvaraRadera
  33. Sov Gott Anna
    Jag tänker på er Henrik och Tilda
    Ni kommer att klara er bra
    Vi tänder tre ljus för er

    SvaraRadera
  34. Tänker på er alla.... styrkekramar från en sorgsen medmänniska....

    SvaraRadera
  35. Så grymt livet far fram med somliga. Så orättvist att vissa ska sluta livet när det roliga just har börjat. Så är det ju inte tänkt att vara. Tänker på er alla tre fastän vi inte känner varandra.

    Kramar Lisen

    SvaraRadera
  36. Så orättvist livet är.

    SvaraRadera
  37. Vilken underbar ton du har när du skriver. Vilken styrka som måste finnas där på insidan! Jag beundrar dig och ni finns i mina tankar!

    Må Annas sista resa bli lugn och värdig..
    Sov så gott!

    SvaraRadera
  38. Tårarna rinner och jag sänder ljusa, varma tankar till er alla. Tack Henrik för att du orkar skriva och berätta för oss som följt Annas och er kamp i en stund som denna.
    Jag hoppas innerligt att ni får ett fint avsked och att Anna får somna i frid med alla som hon älskar runt sig.

    Christel

    SvaraRadera
  39. Fast jag varken känner Anna, dig Henrik, eller Tilda känns det som om jag ändå gör det. Mina tårar rinner sakta ner från kinderna när jag läser det du har skrivit. Ska tända ett ljus för Anna i kväll...

    Kram
    Susanne

    SvaraRadera
  40. Henrik,
    Jag gråter när jag läser dina rader.

    Så svårt du har det. Så jobbigt att Anna inte ville se slutet komma. Kunde ni inte prata om det alls?

    Jag hoppas innerligt att slutet nu blir så lugnt och värdigt som möjligt och att även Tilda får vara med.

    Så ofattbart svårt ni har haft det under så lång tid. Vilken tur att Anna har haft dig. Vilken tur att du har haft Anna. Och vilken tur att ni har Tilda.

    Kramar från en okänd som följer er resa!

    Ludmilla

    SvaraRadera
  41. Käraste finaste Anna. Sov lugnt.
    Kram Busan

    SvaraRadera
  42. Himmla fin bild på Anna som du lagt in, det är så som hon säkert vill bli i håg kommen.

    Sov sött, du starka Anna..

    Från en gammal Billingare..

    SvaraRadera
  43. Jag hittade bloggen, via en väninna, alldeles nyligen. Årsbarn med Anna som jag är, och med två egna barn, kan jag nästan inte ta till mig hennes öde. Livet borde inte få se ut så här, vara så här orättvist. Jag har aldrig träffat er, kommer aldrig att träffa er, men jag sörjer med er. Av hela mitt hjärta. Bilden där Tilda kysser sin mammas kind på sjukhuset är bland det vackraste och mest hjärtskärande jag någonsin sett.
    Jag är så oerhört ledsen att hon inte får växa upp med sin mamma. Någonstans tror jag ändå att Anna kommer att finnas där, kommer se sin dotter växa upp. Jag måste tro det. En mammas kärlek är starkare än döden.

    SvaraRadera
  44. Skickar tankar med styrka, lugn och frid! Nu får Anna vila efter en hård - men stark! - kamp.

    Många kramar till Henrik & Tilda samt Annas övriga familj, släkt och vänner.

    //Moa

    SvaraRadera
  45. Det var inte för att vi båda var födda samma år, hade samma förnamn (jag i andranamn) och båda gift oss Gustafsson. Inte heller för att vi båda har en dotter född samma dag, dock kom min flicka två år innan er lilla Tilda. Det var Annas ord som fick mig att känna något, känna samhörighet med henne, trots att jag är frisk och hon var så sjuk.
    Hennes ord gick rakt in i mig och har gett mig så mycket.
    Tack för dina fina ord Henrik, tack för att vi får veta vad som händer.

    Stora kramar till er alla.
    Susanne

    SvaraRadera
  46. Åååhhh.... :(

    Jag gråter när jag läser det du skrivit.
    Vilken sorg... att se sin älskade så sjuk.
    Jag förstår att du nu önskar att hon får somna in... i lugn och ro.

    Det hade jag också velat.

    Massor med kramar till dig,eran dotter och era andra nära och kära.

    Sov gott Anna.. Vila i frid.

    //Annika

    SvaraRadera
  47. Sov sött, kära du...

    SvaraRadera
  48. Kära Henrik, tårar rinner längst min kinder, av smärta att Anna inte länge orkar, av glädje att hon slipper lida mer.
    Det finns inget bättre för Anna just nu än att ni är med henne. Är säker på att hon känner er kärlek o värme där hon vilar lugnt och tryggt.
    Hon drömmer nog fina drömmar om er nu och har en inre lugn. Ingen smärta (hoppas jag innerligt!) bara världens finaste människor i minnet. Tänker på er alla tre , familjer och era vänner. Fortsätt kämpa som ni gjort så klarar ni detta. En varm kram skickar jag över till er tre idag. Sandra

    SvaraRadera
  49. maria rydell gauffin8 mars 2010 kl. 21:22

    Mina tankar finns hos er

    SvaraRadera
  50. Jag hoppas som Du skriver Henrik att Anna fortsätter sova lugnt tills alla imorgon är omkring henne. Och hoppas du och Anna har en fin kväll tillsammans. Kan inte ens tänka mig hur ni har det just nu. Varma kramar till er igen. Kan inte sluta tänka ...

    SvaraRadera
  51. Tårarna rinner.. Tänker på er alla i denna svåra stund. Tack Henrik för att du låter oss veta... Kramar

    SvaraRadera
  52. Anna Henricsson8 mars 2010 kl. 21:23

    Jag har följt min bror med samma diagnos. Vad kan man säga... Det gav mig ett visst lugn inför framtiden att ha fått finnas nära i den där sista tiden men det går aldrig att förstå och acceptera. Ingen kan förstå vad man går igenom och varje avsked och saknad är ju också unik. Nu får Anna slippa och det blir eran tur att kämpa. Många varma varma kramar till er, var rädda om er och glöm inte dig själv i allt det här. Det tar otroligt på både kropp och själ också att vara anhörig till någon cancersjuk. Mina tankar är hos er!

    SvaraRadera
  53. Jag fann den här bloggen för några veckor sedan och den berör mig oerhört. Jag blir så rörd av hur oerhört fint du berättar för oss läsare om hur det är nu. Vi kan ju inte förstå, bara ana hur jobbigt det är för Anna, dig och lilla Tilda. Mina varmaste tankar går till er nu och önskar Anna en skön/välbehövlig vila och sömn!!Tänder ett ljus för Anna!! Många varma styrkekramar! Sköt om er, så gott ni kan!!

    SvaraRadera
  54. Underbara Anna som kämpat så tappert och vägrat ge upp, men nu kanske hon får det bra, ingen smärta, inga tårar, enbart glädje, men hon lämnar er, med tårar, men med fina och glada minnen om tiden ni fick tillsammans, och så underbar familj hon har och så mycket kärlek hon har fått av er. Styrkekramar till er alla. Kramar...

    SvaraRadera
  55. Kära Modiga Anna och Henrik! Kan inte med ord uttrycka vad jag känner för er nu...
    Anna: Hoppas du får somna lugnt och fridfullt och får det bättre på andra sidan.
    All världens kramar till dig Henrik och din familj. Att kunna skriva så fantastiskt vackert i en sådan här situation! Nu skall jag gå och tända ett ljus för Er! Kramar till Er alla från Emma

    SvaraRadera
  56. Frid, ro och kärlek till er.

    SvaraRadera
  57. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  58. Tänker på er och hoppas ni får det fint den tid som finns kvar!
    Har verkligen blivit berörd av den här bloggen, Anna och Henrik, ni har påverkat mig massor!

    SvaraRadera
  59. Tårarna rinner nerför mina kinder...
    Tänder ett ljus och tänker på er!

    Kramar och sov gott / Helena

    SvaraRadera
  60. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  61. Hoppas ni får ett lugnt och fint avsked av er älskade Anna... Mina tankar går till er imorgon. / Maria.

    SvaraRadera
  62. Mina varmaste tankar till er alla....

    SvaraRadera
  63. Anna, tack för allt du har gett på den här sidan. Du skiver så fantastiskt vackert. Kramar till hela din familj.

    SvaraRadera
  64. Anna Panna!!!

    Nu lämnar du Nangijala för resan till Nangilima!!!
    "Å, Nangilima! Ja, Jonatan, ja, jag ser ljuset! Jag ser ljuset!"
    Tilde och Henrik kommer att bära ditt minne vidare....och vi andra kommer aldrig att glömma ditt skratt och ditt kämpande...
    Vi ses inom sinnom tid..

    Kramar till er alla Håkan W

    SvaraRadera
  65. Många, varma tankar från mig, en okänd medmänniska.

    SvaraRadera
  66. Vad stark du är, och så fint du skrev Henrik!
    Stor, varm kram från Trollhättan!

    SvaraRadera
  67. Tårarna rinner. Vad kan man säga när livet är så orättvist? Det är svårt att se meningen. Skickar er all kraft jag kan uppbringa. Tack till er som delat med er av er livsresa. Tack Anna! <3

    /Sus

    SvaraRadera
  68. Finaste Anna, du har kämpat så länge! Sov gott och dröm om din lilla Tilda.
    Tänker på er
    CarinaV

    SvaraRadera
  69. mina varmaste tankar går till er,fina lilla familjen...sådan sorg ni går igenom..finns inte ord för detta..även jag förlorade min mamma för många många år sedan i en hjärntumör...Som någon skrev här, låt lillstumpan få vara med och säga god natt till sin fina mamma..
    Kramar till er alla tre..

    SvaraRadera
  70. Mina varmaste tankar till er.

    SvaraRadera
  71. Mina varmaste tankar till er alla

    Må stunden bli fridfull

    En lång kamp är snart över

    Ta dig tid att vila, sova mycket

    SvaraRadera
  72. Ni visar hur skört livet är...skickar er de starkaste och varmaste tankar till er alla! KRAM Ida

    SvaraRadera
  73. Mina varmaste tanker till er.

    SvaraRadera
  74. Eva - en av dem som passerat -8 mars 2010 kl. 21:43

    I kväll vill jag sända er ord om liv, av den danska poeten Grethe Risbjerg Thomsen (1925-2009)


    Jag dör en smula
    för var sekund som går,
    här bär jag döden med mig
    i alla livets år.

    En natt, en marsnatt kanske,
    så mild av regn och tö
    skall jag gå bort i mörkret
    och sluta upp att dö.

    SvaraRadera
  75. Mina tårar rinner, jag ser knappt vad du skrivit.
    Min lillasyster Vera och Anna var kompisar på cancerforumet, och jag vet att Vera var ett stort stöd för Anna i början av denna hemska sjukdom. Min lillasyster gick bort den 1:a advent förra året. Så hjälplös man känner sig när man står bredvid en älskad på väg att lämna oss. Min syster låg på lasarettet i två dagar, och under den tiden var alla, precis alla hennes närmaste hos henne. Så underbart och tryggt det måste ha känts för henne. Så älskad hon kände sig!
    Henrik, ligg bredvid henne, håll om henne och prata med henne - hela tiden - om allt roligt ni upplevt tillsammans. För hörseln är det allra sista som lämnar en människa!
    Jag vet att Vera välkomnar Anna med öppna armar den dagen det är dags.
    Be Anna ta med en hälsning till Vera att vi saknar henne så enormt. Livet är så tomt. Och hälsa att vi älskar henne, för alltid!
    Sänder tusen varma styrkekramar till er.
    Kramar Veras syster

    SvaraRadera
  76. Mod och styrka i denna svåra stund.....
    janet

    SvaraRadera
  77. Anna, du tappra, modiga, vackra människa, tack för allt du har givit till oss läsare. Du har berört så djupt och vi glömmer dig aldrig. Jag är så fruktansvärt ledsen för att du förlorade kampen, och jag kommer att sörja dig fast vi aldrig har träffats.

    Din skönhet och styrka kommer att leva vidare i din fina lilla dotter, och hon är för evigt en del av dig.

    Du har lärt oss alla att uppskatta och älska livet här och nu och för det är vi dig evigt tacksamma.

    Vila i frid. Vi är så många som gråter. Många kramar från Hanna

    SvaraRadera
  78. Jag sänder kärlek och ljus till Anna på hennes resa och önskar dig all kraft Henrik. Tänder ett ljus för er båda.

    SvaraRadera
  79. Oh nej.. Jag vill sa garna skriva nagot fint och vackert och att allt ska bli som det var men vad kan man saga.. njut av varenda sekund ni har och sluta inte krama Anna..

    SvaraRadera
  80. Fina du. Tack för att du tar dig tid och ork att uppdatera oss. Det gör mig så ont, för dig, Annas och Tildas skull att vi nu är vid den här punkten.

    Gråter. Hon kommer för alltid att vara en inspiration för många, många människor och kommer alltid finnas med er med sin kärlek och omsorg.

    Hoppas hon sover fridfullt och drömmer om er kajaktur.

    All styrka till dig.
    kram Mia

    SvaraRadera
  81. Många styrkekramar!!!!
    /Petra

    SvaraRadera
  82. Hej!

    Jag har följt denna blogg länge nu. Alla tummar vi hållt för att Anna skull besegra den hemska orättvisa sjukdom. Jag har själv ett barn i Tildes ålder, vilketfår mina tårar att forsa,tänk att bli tvingad att lämna sitt barn sombehöver en så mycket. Jag beundar dig Henrik för den styrka du verkar ha inom dig. Glöm inte sedan att ta hand om dej själv också:)Jag känner er inte men denna blogg berör en...

    Sänder er all tro, hopp och kärlek och må Anna få somna när Alla ni är där... Himmeln får ännu en ängel....

    //Petra

    SvaraRadera
  83. Inga ord kan trösta....mina tankar och böner finns med er inatt. / Petra Finch

    SvaraRadera
  84. Jag fick en klump i bröstet när jag läste detta och tårarna bränner bakom ögonlocken. Jag känner er inte men på nått konstigt vis så känns det ändå som om jag gör det. Jag har följt den här bloggen och Annas kämpaglöd och vilja att leva. Jag lider med dig som tvingas ta farväl till en så vacker människa men jag känner frid i hjärtat över att Anna slipper lida nått mer. Hon kämpade tappert och hoppas att det är en tröst när det känns mörkt. Styrke kramar till dig Henrik och lilla söta Tilda och resten av Annas familj. Sov gott vackra Anna. Himlen har hämtat ännu en vacker ängel

    Mvh Jenny Viklund Strömsund

    SvaraRadera
  85. Snacka om att man sitter här och störtbölar, och ens liv går ju inte som man vill just nu, så det gör ju inte saken bättre! :(
    fan alltså, den där jäkla sjukdomen , jag hatar den.

    Men jag måste säga att ni fixar ett fint och tryggt avslut för henne & det är skönt att hon får somna in utan smärta! :)

    SvaraRadera
  86. Mina tårar rinner och jag önskar det fanns något man kunde säga eller göra för att allt skulle bli bra. Är säker på att Anna känner all kärlek från sin underbara familj. Hon har verkligen kämpat... och det har ju ni runtomkring henne också gjort. Tänker mycket på er!!

    kram från en annan mamma som också kämpar emot cancer-monstret

    SvaraRadera
  87. Sov Gott Anna, Varma kramar Lena

    SvaraRadera
  88. Tänker på er...och på Anna.
    Denna skitsjukdom borde utrotas.

    SvaraRadera
  89. Tårarna rinner och jag tänker på hur orättvist livet är. Ta hand om er. Varma kramar från en okänd mitt ute i Sverige

    SvaraRadera
  90. Jag har följt er ett tag nu. Jag har inga ord.
    Sov Gott Anna!

    SvaraRadera
  91. Nina Christenson8 mars 2010 kl. 22:12

    Kramar till er alla, sov gott Anna.

    SvaraRadera
  92. Tänker på er...

    SvaraRadera
  93. Åh vad jag blir ledsen när jag läser och mina tårar kan inte sluta rinna.
    Tänder tre ljus för Er och mina tankar finns hos Er ikväll, imorgon och nästa dag och nästa....
    Ta hand om Er, lilla Tilda och Henrik.
    Varma kramar Linda

    SvaraRadera
  94. Har följt er kamp. Sitter här med tårar i ögonen. Drömde härom natten att Anna somnade.
    Jag slutar inte hoppas på mirakel, även om jag av dina ord förstår att mirakel är näst intill omöjliga nu.
    ALLA mina tankar till er.
    Inga ord räcker till ...
    KRAMAR *tänder ett ljus'

    SvaraRadera
  95. Jag sänder mina varmaste tankar och
    böner till er!
    Vila i frid Fina Anna!
    Tack Henrik för ditt fina sätt att skriva,
    beundransvärt i ditt läge.
    Varma och innerliga Kramar
    Titti

    SvaraRadera
  96. tänder ett ljus för er alla
    &
    skickar en massa styrkekramar

    / Anna

    SvaraRadera
  97. Hoppas att ni får ett så bra avslut som går i morgon med hela familjen samlad runt Anna. Kram

    SvaraRadera
  98. Ni finns i mina tankar. Ta hand om er!

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  99. Anna,

    Tack för att jag har fått följa dig under drygt ett år i cancertjejer och nu även i din blogg! Du har berikat mitt liv. Jag hoppas att din resa blir så bra den kan.

    Kram från Jele

    SvaraRadera
  100. Så mycket orättvisa i denna värld. Det gäller verkligen att ta vara på och glädjas över varje minut man får med sina nära och kära. Ni verkar vara en underbar familj med mycket kärlek. Skänker er många kramar/ecka.

    SvaraRadera
  101. Jag har tänkt mycket på er och önskat innerligt att Anna skulle må bättre. Jag tänder ett ljus för er i kväll.

    SvaraRadera
  102. Fortsätt prata med henne tills det är över. Jag är övertygad om att hon hör er.

    SvaraRadera
  103. Fina Henrik, du känns så lugn och klok!
    Jag tänker på er ofta ofta och jag kommer fortsätta tänka på er. Anna sov gott och dröm fina kärleksfulla drömmar.
    Stora kramar Jonna E

    SvaraRadera
  104. Sov så gott Anna.
    Varma kramar från Lotta

    SvaraRadera
  105. Mina varmaste tankar och kramar till heal familjen i denna jobbiga stund! Tårarna trillar här och jag önskar det fanns något man kunde göra för att lindra eran sorg. Hoppas Anna får somna in lugnt med er omkring sig precis som ni vill. Har själv förlorat familjemedlemmar i denna hemska sjukdom och hoppas att det någon gång ska komma ett mirakel som gör att den utrotas i alla sina former. Det är så orättvist att en så ung person med så stor livsglädje ska drabbas av detta.
    Ska torka tårarna nu och tända ett ljus för er.
    Många kramar

    SvaraRadera
  106. Tänker på er och tänder ett ljus. Sov gott Anna, kram Eva

    SvaraRadera
  107. Mitt hjärta känner så med er alla som levt nära Anna. En klok, vacker och varm människa verkar hon vara och ja jag skriver vara för jag tror att hon för alltid kommer att leva vidare hos alla som känner henne och även hos oss andra som bara känner henne via denna blogg.
    Ta väl hand om varandra.
    Kramar Helen

    SvaraRadera
  108. Styrkekramar till er alla, finns inga ord för det ni går igenom. Jag ber av hela mitt hjärta att ni får ett fint slut...

    Kramar och värme från Sofie
    en trogen läsare...

    SvaraRadera
  109. har följt bloggen en tid, och det är ledsamt att läsa hur det har utvecklats. Hoppas att er sista tid tillsammans blir lugn.... styrkekramar inför framtiden.

    SvaraRadera
  110. Får inte fram ord......vill bara sända styrkekramar till er alla. Ta hand om er!

    SvaraRadera
  111. Sov gott Anna och njut av den ro och frid du alltid förtjänat. Jag beundrar dig och din styrka och jag skickar all kärlek och värme till din familj.
    Extra mycket kärlek till lilla doktor Tilda!

    Tack för en fin blogg, Anna. Tack för att vi fått följa ditt liv och din kamp, du har gett oss så mkt. När jag lägger mig ikväll kommer du vara i mina tankar - din låga må vara falnande men du kommer aldrig att slockna för oss!

    SvaraRadera
  112. Så fruktansvärt orättvist livet kan vara. All styrka till er alla och tack för att du orkar uppdatera bloggen Henrik! Kram / Milla

    SvaraRadera
  113. Vet inte vad jag ska skriva, men jag lägger in en text från musikalen "Kristina från Duvemåla", en text som jag själv funnit trösterik.

    "En gång var jag rädd för mörkret
    men det är jag inte mer
    Dagar, nätter, det gör ingen skillnad
    jag är trygg vad som än sker
    Du ängslas över mig
    Men jag kan lova dig
    Om allt rämnar runtomkring oss finns vår kärlek kvar
    Den har inget slut, du och jag, vi mötas åter
    och du ska alltid minnas vad jag sagt
    Jag är i gott bevar

    Minns du Duvemåla hage
    där jag väntade på dig
    Invid grinden ska jag stå och vänta
    tills du åter är hos mig
    Och tiden ska stå still
    för alltid om du vill
    I natt ska en stjärna tändas, den ska lysa klart
    Den lyser dig väg, du och jag, vi mötas åter
    Beskyddet av en ängel som står vakt
    det vet du att jag har
    Jag vill att du ska minnas vad jag sagt
    Jag är i gott bevar"

    Tänker på er.

    /Johanna.

    SvaraRadera
  114. Många tröstekramar till er alla tre, att livet kan vara så attans orättvist.
    Hoppas att Anna får somna in lugnt och stilla och att alla nära kära hinner komma och vara hos er.
    HP

    SvaraRadera
  115. Tack fina Henrik för att du orkar låta oss veta. Jag tänker på Er mycket. Anna, sov lugnt. Det finns ingen mer smärta. Kramar i mängder.

    SvaraRadera
  116. Mina varmaste kramar och all min styrka till Er.
    <3
    Tack för att vi har fått följa ert liv och kamp på ett sånt ärligt och uppriktigt sätt.
    Mina tankar är med Er.

    SvaraRadera
  117. Sitter här med en mycket, mycket stor klump i halsen. Har följt Annas/er kamp en längre tid och är arg över denna djupa orättvisa! Det är inte rätt!

    Med stor sorg skickar jag en tacksam hälsning till Anna som skrivit så vackert på denna blogg och fått mig att uppskatta livet på ett helt annat sätt. Du har fått mig att stanna upp och njuta av stunden!

    Tack också till Henrik för att du orkat uppdatera. Lilla doktor-Tilda är mycket älskad av sin mamma och alla andra runt omkring er. Hon kommer för alltid att vara inbäddad av sin mammas kärlek och jag är helt säker att Anna kommer att finnas runtomkring er.

    Med hopp om ett lugnt och värdigt slut!

    Kramar från bloggläsaren Eva i västerort

    SvaraRadera
  118. Många Kramar, jag finner inga ord men kan ändå känna ett lugn för Annas skull i detta.
    Tänker på er alla ♥.

    SvaraRadera
  119. Jag har gått in varje dag för att se om det fanns en ny inlägg att allt var bra med er. Blev så ledsen att Anna hade blivit sämre och inte kommer skiva mer...känner med er så sorgligt. Jag förlorade min dotter den 31/3-09 till cancer och hennes 2 döttrar saknar sin mamma. Hon fick också hjärntumörer på slutet och sen gick det snabbt.
    Be Anna hälsa till Sabina att vi saknar henne.
    Styrka till er alla och hoppas ni får ett fint farväl av er älskade Anna.
    Många varma kramar Sirpa

    SvaraRadera
  120. Tänker på er!
    Kram från Jessica

    SvaraRadera
  121. Hjärtat blöder, tårarna rinner och stunden saknar ord, och Tilda som var så söt idag på dagis, klädd helt i rött med små vita hjärtan. Med glittrande ögon och stort leende på läpparna gjorde hon och Rebecca kullebyttor tillsammans och ibland på varandra på tjocka mattan. Jag slogs av vilka ögon hon har, vackra som hennes mammas. Glittrande och bekymmerslösa precis som det skall vara på barn. Hon är speciell den flickan och med en mamma till ängel precis som Pippi Långstrump kommer allt gå bra för henne. Tilda kommer alltid att vara älskad, Anna kommer alltid att vara älskad vare sig hon är här eller någon annanstans och Henrik, du kommer alltid att älska Anna oavsett vad du väljer att göra i ditt liv eller vem du möter. Kärleken är störst och till för alla som öppnar sitt hjärta.
    Rebeccas mamma

    SvaraRadera
  122. Tårarna vill inte sluta rinna. Det känns så orättvist.
    Jag vill tro som du skriver att hon drömmer om det som varit och kan finna lugn i det.

    Alla mina tankar går till er ikväll/inatt/imorgon.

    Kram Sofia

    SvaraRadera
  123. Tappert kämpat starka Anna. Tyvärr vinner man inte alla strider. Jag hoppas att du håller dig kvar så att alla dina kära får samlas, stötta varann och ta farväl av dig. Jag hoppas att Tilda inte förstår alltför mycket av sorgen utan bidrar med en del glädje i sorgen.
    Usch det är så hemskt alltihopa! Dock valde du en fin man var hos du lugnt kan lämna din lilla Tilda. Du får vaka över henne på andra sidan.
    Tack för all insikt du gav här.
    Somna lugnt och dröm underbara drömmar om fina minnen.
    Godnatt-kram

    SvaraRadera
  124. OH Henrik vad skriver man! Skickar massa kramar och styrka till dig. Hälsa Anna och tacka för att vi fått följa hennes kamp och att hon är helt underbar.

    Kram

    SvaraRadera
  125. Känner er inte, men har en dotter bara några dagar yngre än er Tilda. Gråter oerhört när jag läser, lider med er, med Tilda..... Mina varmaste kramar till er, tänker på er i morgon.

    Kram

    SvaraRadera
  126. Jag bär er i mitt hjärta hela tiden.

    SvaraRadera
  127. Det finns inga ord, bara känslor...

    <3

    SvaraRadera
  128. Tack modiga Henrik. Sov i ro fina Anna. Mina tankar finns hos er, i kväll, i morgon och en lång tid framöver. /Magdalena

    SvaraRadera
  129. Tack Henrik för att du tar dig tid mitt i allt detta att skriva till alla oss okända som har hoppats hoppats för er skull att det inte skulle bli så här.

    Tänk vad många fina människor som finns runt Anna när hon somnar. Alla de hon levde för, särskilt Du och Tilda. Det är klart hon känner den. Er kärlek.

    Anna; du kommer att fortsätta leva i många hjärtan, dina närmstas och så i alla våras som du har berört så djupt med ditt vackra språk och dina kärleksförklaringar till livet och de dina.

    Ta hand om dig Henrik!

    SvaraRadera
  130. Tack för er fantastiskt varma och fina blogg. Jag har följt er ett tag och jag gråter och ler om vart annat.

    Jag önskar er all styrka och kärlek.

    Knyttet76a

    SvaraRadera
  131. Med kärlek till er. Jag bär med er i tankarna.

    Catarina Löv, Sätaröd

    SvaraRadera
  132. Vill berömma din styrka hur du har tagit dig igenom detta hemska, du skriver så bra! Tack.
    Hoppas söta, starka Anna får vila i frid utan smärtor nu, massa kramar från en för er okänd, Annelie
    Tack för en stark blogg <3

    SvaraRadera
  133. Så starkt av dig att uppdatera Annas blogg för oss som följt/följer er kamp. Har ikväll tänt ett ljus för Anna och mina varma tankar går till er familj.
    /Birgitta

    SvaraRadera
  134. Tänker på er. Att mista sin älskade och sin mamma är svårt.

    SvaraRadera
  135. Tårarna rinner....Kära Anna, somna in lugnt och fint och hälsa alla tjejer på andra sidan.
    Kärlek från Anna

    SvaraRadera
  136. Tänker på er. Kram

    SvaraRadera
  137. Sov i ro! Ta hand om er!
    /Medmänniska, bloggläsare och mamma

    SvaraRadera
  138. Jag tänker på er och hoppas att Anna får ett lungt och fint slut.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  139. Anna - Så länge Tilda finns så finns du.

    Sov gott min älskade, älskade vän!

    Henrik - vi finns här för dig och Tilda. För alltid.

    Med kärlek
    Maria, Andreas, Allie och Elise

    SvaraRadera
  140. Sov i frid och sov så gott Anna.

    Ta hand om er Henrik och Tilde och glöm inte alla fina stunder...

    SvaraRadera
  141. Jag tänker på er och hoppas att det kommer gå lugnt och fint till mot slutet. Vilken oerhörd svår och jobbig kamp ni fört.
    Min pappa är också döende i cancer, det är oerhört jobbigt att bara vänta på att nåt ska hända, vare sig det är bra eller dåligt.

    Stora kramar!

    SvaraRadera
  142. Jag finner inga ord och vill därför dela med mig av den vackraste dikt jag vet.

    ---
    allt som vi gör är evigt
    det är vår enda tröst (och försvar)
    när det vi älskat
    och därmed alltid älskar
    rinner ifrån oss som tiden

    men vi finns här
    och allt vi gjort
    har fört oss hit
    så är allting kvar i oss
    för att vi är här

    (Moa Karin Killander)

    SvaraRadera
  143. Finner inte ord, bara tårar. Sov gott Anna.

    Kram till er alla tre,
    Annette

    SvaraRadera
  144. Det gör så ont att läsa dina rader Henrik! Du skriver så fint om din Anna och er Tilda.
    Tänker på er och ni finns i mitt hjärta under morgon dagen!
    Många varma kramar Elin A

    SvaraRadera
  145. Mina tankar och böner är hos er.

    Lisa Stavvik Hitti i Bengtsfors

    SvaraRadera
  146. Tack Henrik för att du är stark nog att låta oss som följer er kamp här på bloggen få veta hur läget är. Hoppas att ni får ett fint avsked tillsammans med Anna. Ta nu väl hand om dej o lilla Tilda, du har många fina vänner och familj runt dej så tillsammans kommer ni att klara er igenom detta, även om vi alla hade hoppats att det inte skulle sluta så här... Massor med kramar till er alla!!!

    SvaraRadera
  147. Tänker på er och det ni har gått och går igenom. Ta hand om dig Henrik och viska till Anna att hon är en fantastisk kvinna, en förebild för så många av oss.
    Varma kramar från en "okänd" Ida

    SvaraRadera
  148. Åh, vad det gör mig ledsen att läsa detta inlägg. Trots att jag inte känner er så har Annas livsresa berört mig djupt.
    Sänder mina varmaste tankar, kramar och böner till er alla.

    Kram från Lisa

    SvaraRadera
  149. Hej!

    Jättefint skrivet Henrik!

    Finner inga ord, fick en chock när vi talades vid innan idag, har har någonstans innerst inne hoppats att Anna skulle besegra detta onda. Nu känns det bara så otroligt tomt, tårarna vill inte sluta rinna.

    Jag kommer att sakna dig så otroligt mycket Anna!

    Vi tänker jättemycket på dig och Thilda!

    Många stora kramar
    Petra

    SvaraRadera
  150. Oändligt med kärlek och värme till dig och Anna och eran fina familj i denna svåra stund. Jag förstår att du på ett sätt tycker det är bäst att hon slipper få vakna mer, det önskar du av kärlek! Du vill inte se henne lida något mer. Vi är, som du ser, otroligt många som tänker på er och ber för att ni ska få må så bra som möjligt! Jag hoppas att ni får ett fint avsked till er fina Anna! Vi skickar så många styrkekramar vi möjligen kan här. Anna kommer finnas i tankarna länge hos alla som träffats av hennes fina personlighet. Många kramar från Linn i Upplands-Bro

    SvaraRadera
  151. Tänker på er, och vet vad ni går igenom. Miste min fru i sommras.

    Kramar

    SvaraRadera
  152. Kära lilla Anna, sov gott nu efter allt vad du har fått genomlida! Varma tankar går till dej Henrik o Tilda, samt övriga familjen.
    Anna

    SvaraRadera
  153. lotta s i hällsvik8 mars 2010 kl. 23:22

    Åhh Henrik. Jag tänker på Anna och på dig och Tilda...och på allt....

    Jag har inte några ord för att beskriva vad jag känner. Anna var ju faktiskt ganska pigg förra helgen...jätte dålig men ändå klar...Hon tom ringde och oroade sig för att jag kanske hade fått Tildas magsjuka...jag var helt mållös...hur kunde hon mitt i allt sitt elände vara orolig för att jag skulle bli magsjuk....men det är ändå typiskt Anna..gumman..

    Krama henne hårt hårt hårt från mig.

    Lotta

    SvaraRadera
  154. vila i frid vackra starka Anna! Kram från Lina

    SvaraRadera
  155. ...jag förstår knappt att du orkar skriva i denna stund! Följt er blogg och er vackra familj. Livet måste kännas tungt och orättvist nu...Men, Anna lämnar något väldigt speciellt kvar till dig/er. Minnen, kärlek och en underbar dotter. All jordens värme till er.

    SvaraRadera
  156. Tänker på er alla. Miljoner styrkekramar till er alla. /Karin

    SvaraRadera
  157. Jag läser och känner hur hela mitt hjärta gör ont och tårarna rinner oförtrutet.... Men vilken styrka av dig att orka skriva och vilken styrka av hela er lilla familj som ni har kämpat. Jag tänker på er och sänder er all kärlek jag bara kan. Kramar

    SvaraRadera
  158. Sov gott fina lilla okända vän!Har följt din kamp
    o beundrat din styrka! Livet är orättvist!
    Men du finns kvar via Tilda!
    O tack Henrik för dina fina ord!
    O Anna, du kommer att vaka över din lilla sessa på ett vackert moln!
    Vi är många, många som tänker på er o tänder ljus i kväll!
    Allt gott till er! O somna in lugnt bland dina kära fina lilla Anna!
    Kram en mamma/mormor

    SvaraRadera
  159. Sov så gott Anna... Och all styrka till Henrik och lilla Tilda.

    SvaraRadera
  160. Ni är så starka och så modiga. Så klart, så ärligt och så varmt. Som en symbol för godhet.

    Ola med familj.

    SvaraRadera
  161. På den internationella kvinnodagen ville jag gå in och läsa hur det gick för den kvinna vars liv påverkat mig så starkt. Som skrivit så inlevelsefullt, som jag länkat in på FB, som är en hjältinna , en underbar mamma och fru.
    Jag blir alldeles tom och sorgsen när jag läser vad som är nu. Jag har hoppats och hoppats. Det är så fint att ni finns där för och med henne. Med all kärlek som omsluter henne. Massor av kärlek till er!

    SvaraRadera
  162. Sov gott Anna! Du har lämnat avtryck ska du veta...Styrka till Doktor Tilda och Henrik

    SvaraRadera
  163. Du är enormt stark som orkar skriva här, fast du har ett helvete(förlåt uttrycket)

    Jag tänder mitt ljus för Anna och hoppas hon har en fin varm sista tid med sina nära och kära.

    SvaraRadera
  164. Tårarna rinner...sov gott Anna...Tack för att vi har fått ta del av kampen.
    Tänker på er alla kramar från en gammal granne i Billingsfors

    SvaraRadera
  165. Jag ger all min styrka och tankar till er, det är så synd att hon ska lämna alla kvar här på jorden, men Gud ville ha tillbaka sin bästa ängel.

    Hon kan inte få somna in på ett bättre sätt, runt sina älskade, all styrka till anna och alla
    mina tårar rinner nu styrkekramar

    SvaraRadera
  166. Tårarna bara rinner ner längs kinden.

    Tack för att du orkar uppdatera oss alla som oroar oss för Anna / er alla i familjen.

    Måtte hon få ro nu. Må änglarna låta henne få sova gott nu och somna in med er kära o nära intill sig.

    Återigen så kommer det snart att lysa en stjärna ännu klarare och starkare på himlen.
    Men i era hjärtan förblir hon hos er alltid.

    /Madeleine

    SvaraRadera
  167. Har svårt att finna ord som kan trösta er. Men vill bara tala om att ni inte är ensamma.Tänker på er.

    SvaraRadera
  168. Fina Anna.
    Jag är så ledsen. Så orättvist livet kan vara. Kan det inte ske ett mirakel?
    Du finns i mina tankar. Önskar jag kunde göra något.
    En varm kram till dig och din fina familj.
    /Stina

    SvaraRadera
  169. Mina allra varmaste tankar till er alla.
    /Birgitta

    SvaraRadera
  170. Leona Lewis

    Footsteps in the sand.


    Mina tankar är med Er.

    SvaraRadera
  171. Jag tänker så mycket på er!
    Det känns bra att du inte sitter ensam vid hennes säng! Men i tankarna sitter det en väldig massa människor runt er just nu.
    Tysta lyssnande efter era och ANnas behov. Vi gör inte mycket väsen alls men vi finns där!
    Carolina från cancertjejerforumet!

    SvaraRadera
  172. Sov så gott Anna. När du kommer till änglarna så hälsa så mycket till Johanna, en söt liten ängel på 18 år som lämnade jordelivet den 17 feb. Hon kommer få dej att le, för hon var en liten glädjespridare.
    Många kramar till dej och din familj.
    Anki

    SvaraRadera
  173. Tänker på er trots att jag inte känner er. Fy, vad livet är orättvist! Kram, Johanna

    SvaraRadera
  174. Kära lilla familj av hela mitt hjärta så önskar jag som alla andra att detta skulle ha fått sluta lyckligt.Finner ej ord men ni ska veta att mina tankar finns hos er.Alla era fina minnen kommer för alltid att leva kvar hos er. Någonstans innom er kommer ni för alltid att vara tillsammans. Vet ej hur jag ska avsluta mina ord till er orden finns helt enkelt inte för att kunna framföra mina varmaste tankar och min medkänsla till er. Ta hand om er. All kärlek till er. Kram. Ammi

    SvaraRadera
  175. Sänder många, många varma kramar och tanker till er allesammans. /Susanne (en okänd bloggläsare)

    SvaraRadera
  176. Hjärtat snörps åt av dina ord Henrik.
    Jag är bara en i raden av okända cybervänner som följer er.
    Så ofattbart sorgligt att livslågan håller på att slockna och så oerhört vackert du skriver.
    Så skönt att läsa att Anna är omgiven av så mkt kärlek när hon behöver vandra vidare.
    Sänder många varma kramar i natten
    jeanette

    SvaraRadera
  177. Jag önskar er all ljus och värme i eran sista stund tillsammans. Jag har följt bloggen i någon månad och den har satt sina känslostråk. Anna har varit fantastiskt modig som har vågat lämna ut sig som hon har gjort och jag hoppas hon finner modet att kunna släppa taget utan ånger och smärta. Min farmor gick bort för ett år sedan och tyckte om en dikt som är rätt så okänd. Denna ger jag er. Vila i frid Anna och sköt om er, allesammans!

    Att Vara Levande

    Det blommar i somligas spår,
    det glittrar och lyser,
    det porlar från bäckar med levande flöden det sjunger så vårvinderligt av ljusa ackord,
    där de går.
    Det är därför som allt blir så levande varmt där somliga går.
    Det är därför det blommar så rikt i somligas spår


    /Asta Mårtensson

    SvaraRadera
  178. Åh Anna, sov nu så gott. Vila ut, hitta ro, släpp dina smärtor.

    Henrik, ta hand om dig, ta hand om Tilda. Ta hand om dina minnen med Anna.

    Inledningen du skrev till detta inlägg gjorde mig varm. Ni har så mycket kärlek, du och Anna, och den har smittat av sig, trängt igenom alla dåliga nyheter och tårfyllda inlägg. Den sprider sig över världen, strålar ut genom datorskärmar till främmande människor, som jag, och gör gott.

    Sov gott Anna.
    Kramar från Frida, tack för att ni delat med er av er kärlek!

    SvaraRadera
  179. Fint skrivet. Åh vad sorgligt.... Jag hoppas att allt löser sig för er alla och att Anna inte behöver känna någon smärta. Jag skickar massor av kramar och hoppas ni alla får den styrka ni behöver. Och Anna - var du än ska resa - ha en trevlig resa. Förhoppningsvis kommer du snart tillbaka igen. Nästa gång förmodligen ännu visare än i det här livet.

    SvaraRadera
  180. Min tårar rinner...
    Tänker på er!
    Många, många kramar

    SvaraRadera
  181. sänder all energi jag har till er.
    vilka starka människor ni är!
    tänker på er.

    SvaraRadera
  182. Finner inga ord:-(
    Skickar en massa styrkekramar till er o hoppas slutet blir lugn.Ta hand om dej & Tilda Henrik.

    Massor med kramar

    SvaraRadera
  183. Kramar i massor!
    Har inga ord men mina tankar, hopp och energi går till Anna och hennes familj.

    SvaraRadera
  184. Jag har följt denna blogg och längre tid och just nu rinner det tårar ner för mina kinder. vad skriver man mer än var rädda om varandra och hoppas avskedet blir så vackert det kan bli.

    SvaraRadera
  185. Kära Anna.
    Önskar så att du får en lugn smärtfri resa utan ångest och tankar.Din omtänksamma make har hållit oss uppdaterad om hur du har haft det.Han är en stor människa som har ork och styrka i detta svåra en man som lovat i nöd och lust.Sov gott lilla vän du har för alltid skrivit in dig i mitt minne.
    Birgitta

    SvaraRadera
  186. Res i frid, vackra Anna.

    SvaraRadera
  187. Jag tänker på er, varför måste livet vara så orättvist! Kram Lotta

    SvaraRadera
  188. Styrkekramar till er alla som finns kring Anna! Min tårar faller.
    Och du Anna, hoppas du får en fin resa och att du skakar om i himlen och tillför en massa skratt! Du har förändrat mitt liv! Bär dig med mig!

    SvaraRadera
  189. Kramar från mig och vila i frid du starka kvinna.
    Kram Janet

    SvaraRadera
  190. Inga ord finns som tröst men jag önskar er alla ett fint avsked och att du får sova så gott Anna, du är värd vila och ro efter din långa hårda kamp och en varm kram till din underbara familj som måste gå vidare utan dig.

    SvaraRadera
  191. Känner inte dig Anna men jag har påverkats av denna fantastiska blogg på så många sätt. Min levnadsglädje har ökat och jag har bestämt mig för att kämpa för livet. Du kommer alltid att finnas i mitt minne som en person som fick mig att öppna ögonen. Tack Anna!!!

    SvaraRadera
  192. Finns inga ord för vad du Henrik o Tilde går igenom, vet precis hur ni mår....Tänder ett ljus för dig Anna o din familj....Sov gott Anna....styrkekram med vinden till er allihopa..

    SvaraRadera
  193. Henrik... Jag lider så med dig och er alla!
    När min mamma dog, alldeles för ung, efter en lång och plågsam tid av sjukdom upptäckte jag att det fanns något värre än döden. Att se den man älskar plågas av smärtot och dödsångest. Då kan döden komma som en befrielse. Men, det är så onaturligt, så fel, så JÄVLIGT att en så ung och fantastisk kvinna som Anna, och alla andra som lider av detta, ska tvingas genomgå detta. Ta hand om varandra! Mina varmaste tankar och kramar till er alla /Lina

    SvaraRadera
  194. oj oj oj vad lessen jag blir, konstigt nog trodde jag allt skulle bli bra med anna och er. Skickar många kramar och hoppas på att du/ni bevarar Anna i minnet för att senare berätta otroligt fina minnen för er dotter =) Kram ngn som inte känner er men känner med er.

    SvaraRadera
  195. Neeeeeeeej snälla guud! Om du finns, ta inte Anna!
    Att livet ska vara så orättvist!
    Jag tänker på er, ni är helt underbara. Ni har gjort ert yttersta för Anna under hennes sista tid.

    -Emma

    SvaraRadera
  196. Tack Anna för att du öppnat ögonen på så många av oss.
    Kramar till hela familjen.

    SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna