söndag 29 november 2009

En jättetuff vecka

Hej på er,

Nu är det Henrik som skriver eftersom Anna ligger inlagd på KS. Detta efter en akut operation i fredags, då hennes jättestora sår på bröstkorgen skars rent från bakterier och en vakuum-pump sattes in.

Anna har haft en väldigt tuff vecka. När magen började repa sig tog nya problem vid i form av hudreaktioner, nässelfeber, feber och flera olika infektioner. Nu har ny antibiotika satts in, vakuum-pumpen verkar fungera bra och Annas blodvärden börjar förbättras. Nässelutslagen däremot förvärras varje dag, vilket oroar Anna mycket. Imorgon skall hon göra en sorts röntgen över alla inre organ (PET/CT) och hon är naturligtvis oroad över vad den ska visa. Samtidigt kommer Anna redan imorgon att göra en ganska omfattande lambåoperation för att täcka över det stora såret, som inte verkar vilja läka av sig självt. Hon känner sig förstås väldigt liten, ensam och rädd just nu. Det är mycket att ta ställning till och ingen betänketid. Hon förstår att det inte finns några garantier för att operationen kommer att lyckas, men måste samtidigt ta chansen.

Och jag ska också ta chansen. Så fort Anna börjar repa sig från den här operationen ska jag sätta en diamantring på hennes finger och hoppas att hon svarar ja till att bli min fru.

127 kommentarer:

  1. Lycka, lycka till !!!!! Tänker på er!

    SvaraRadera
  2. Ta hand om er, i nöd och lust heter det, och utav nöden kommer kärleken, starkare än nånsin. Tänker på er och känner än en gång att har man kärleken och hälsan, så betyder resten ingeting...
    /Jessika

    SvaraRadera
  3. Ta den största diamanten du kan hitta!
    Lycka till med allt!
    Karin

    SvaraRadera
  4. Lycka till Henrik! Och tack för att du uppdaterar oss, jag har tänkt så mycket på Anna sen senaste inlägget.
    Kramar Anna

    SvaraRadera
  5. Blir alldeles tårögd! Ni gör rätt i att gifta er! Efter 15 år tillsammans och tre barn senare gifte vi oss. Det är nu 2 år sedan. Att giftemål äntligen blev av var att vår yngsta har en cpskada och det kändes tryggare att vara gift. Nu när även jag är drabbad liksom din Anna av obotlig cancer så känns det bra att vara gift. Tänker på er.
    Nattikramen från Elisabeth (en som precis börjat följa bloggen efter rekommendation av Lotta Gray)

    SvaraRadera
  6. Tack kära Henrik för att du uppdaterar oss.
    Ta med prästen till sjukhuset vetja ;)
    Håller tummar för att allt ska gå bra och mina varmaste och försiktigaste kramar till Anna.
    Du har min djupaste respekt.
    Kram Elin

    SvaraRadera
  7. Håller tummarna, hårt! Tack för att du uppdaterar oss för jag har också varit orolig. Skickar styrkekramar till er alla!

    SvaraRadera
  8. Tack för uppdateringen Henrik! Har nyligen börjat följa bloggen men har tänkt på er massor eftersom det inte har skrivits någonting på länge. Lycka till med frieriet! Skickar långa och varma kramar från mig.

    SvaraRadera
  9. Hej och tack för att du orkar skriva Henrik.
    Min mamma sa alltid till mig och min syster när vi var små att när nöden är som störst är hjälpen som närmast.
    Det måste vända nu!!!

    Ge Anna en bamsekram från Rotebro.
    //Carina

    SvaraRadera
  10. Heja Anna
    Usch usch usch vilken skit sjukdom!
    Va fin du är Henrik - som skriver här och ska hålla tummar och tår att du får ge Anna diamantringen.

    Kram och heja heja heja Anna!!!!

    SvaraRadera
  11. Tack för att du orkar uppdatera bloggen. Ni och framförallt Anna är i en jättetuff situation. Allt ställs på sin spets, inga tid att fundera och ändå måste ni bara tugga i sig det ena värre än det andra. Jag får en ordentlig tankeställare när jag ser hur ni kämpar och hör mitt eget gnäll över att det är så mycket att göra inför julen. En stor kram till Anna och ge henne den vackraste diamanten.

    SvaraRadera
  12. Fina människor,
    Henrik, vänta inte! På något senare, "friskare", "bättre" - gör det NU.
    Livet är oförutsägbart, inte minst när man är så sjuk.
    Önskar dig och er allt gott.
    anna

    SvaraRadera
  13. Hej Henrik, läser det du skriver och tårarna rinner. Kan inte bara fatta att detta verkligen händer. Både du och Anna är så otroligt starka som orkar med att dela med er av allt som sker. Va fint att du tänker fria. Bägge barnen var hemma idag och vi pratade om Er och Er situation. Alla våra tankar är med Dig, Anna och Eran gofia Tilda. Varma kramar Mimmi

    SvaraRadera
  14. Hej

    Har hamnat här efter att Lota Gray rekomenderat den. Läser - gråter och förundras över era livsöden. Kämpa tillsammans.
    Lycka till med allt / Kristina

    SvaraRadera
  15. Tack Henrik för uppdateringen! Jag har tänkt mycket på er under veckan. Krama söta lilla Anna från mig. Vad härligt att ni ska gifta er.
    Stor kram Jonna

    SvaraRadera
  16. Hej!
    Förstår att ni har en jobbig tid just nu. Om det ändå fanns något man kunde göra.
    Vad har hon fått för stort sår? Är det efter bröstcansern? Hoppas ni finner styrka hos varandra! Hälsning från Linda! (som gjort förebyggande operation mot bröstcanser)

    SvaraRadera
  17. Hej Henrik, tack för att du har tid och kraft att uppdatera oss. Vi har tänkt och oroat oss för Anna hela veckan och man önskar så innerligt att det fanns mer vi kunde göra. Önskar dig all lycka med ditt frieri, är så tacksam att du finns vid Annas sida. Varma kramar Anna K med familj

    SvaraRadera
  18. Hej Anna!
    Tänker på er och hoppas att Henrik snart får tillfälle att sätta den där ringen på ditt finger.

    Håkan & Ulrica

    SvaraRadera
  19. Hejsan!
    Jag har också hittat hit via Lotta Gray´s sida.
    Jag hyser den djupaste beundran och respekt för er i er svåra situation. Jag berörs starkt av bloggen.
    Hoppas att din Anna får en bättre vecka än den som varit och att hon svara ja.
    Lycka till.

    SvaraRadera
  20. Jag hoppas Anna får en bättre vecka och snart känner sig så stor och stark som hon borde få göra.
    Jag vill ge all styrka till er familj och jag håller alla tummar och tår för ett mirakel.
    Ni finns i mina tankar och jag tror en fin diamantring kan göra lite underverk!!

    Kramar från en medsyster

    SvaraRadera
  21. Kärlek, kärlek. Det är så rätt med den där diamantringen och det är helt rätt tid nu. Hoppas ni får en jättefin dag tillsammans när du sätter den på hennes finger. Kärleken segrar över allt. Tack för att du delade detta Henrik. Styrkekramar till er båda!

    SvaraRadera
  22. Kan inget annat än skriva att mina tankar är med er och jag hoppas innerligen att allt går väl!! Ta hand om er och fånga dagen... fånga varje minut!!

    SvaraRadera
  23. Hej Henrik,

    Vill bara säga att jag tycker att du är så stark mitt i allt detta som är så tufft för er båda. Det stöd du ger Anna genom denna resa är fantastiskt!

    Många många kramar/ Kristian

    SvaraRadera
  24. Tjena Brorsan och Anna! Tack för besöket idag. Det var grymt skönt och träffa er båda i lungn och ro. Och shit, vad imponerade vi blir av dig Anna som på något magiskt sätt lyckas samla ihop dina krafter och se så oförskämt fin och stark ut. Skönhet kommer innefrån!
    Vi blir också helt tagna av hur den här skiten får er att bli ett. Det märks att det är NI! Inget är mer logiskt än att gifta er nu. Varför vänta, när man ändå kan göra det igen. Vi är så glada för er skull i all denna skit. Vi kanske ska köra ett dubbelbröllop i Vegas någon gång när Anna blivit bra.
    Henrik, du är ett underbart stöd för Anna och grym pappa till Tilda och det märks så väl att Anna nu kan hämta den kraft hon så väl behöver när du tar över praktiska ting. Vi skulle mer än gärna gå in och ta er skit en tid så att Anna kunde läka såren och få balansen i kroppen. Ni skulle kunna gifta er och åka på en lång smekmånad och bara få andas lycka ett tag. Men, nu måste ni kämpa i många tuffa ronder till innan ni får njuta av den där studen av välbefinnande som ni förtjänar. Men när ni nått dit, tar vi vägen förbi första bästa bankomat och tömmer kontot på stash, köpen en enkel till ett varmt och behagligt ställe. Där låter vi ungarna springa fritt på en lagom säker lekpark, medans vi läppjar på en söt, exotisk drink. Där låter vi dagarna gå och den varma vinden få blåsa bort alla bekymmer samtidigt som solen tinar upp våra sinnen. Inte förrän pengarna är slut (och det är _skit_ billigt där; en öl kostar bara en och tjugo) drar vi tillbaka till sverige och lägenheten, huset och tomten och all mellanmjölk man kan tänka sig.

    Sköt om er. Det ser djävligt bra ut här från ringside. En grym coach och en grym fighter. Motstådent är tuffast tänkbara, men ingen går säker när Anna är lös. GO GIRL!

    SvaraRadera
  25. Har tänkt på Anna sedan jag började läsa denna bloggen för nån vecka sedan. Vad skönt att få en uppdatering av dig.
    Sänder alla styrkekramar och tankar som finns!
    Många varma kramar Elin A

    SvaraRadera
  26. Från norraste Sverige kommer här MASSOR av krya på dig hälsningar.

    SvaraRadera
  27. ingasdina@hotmail.com30 november 2009 kl. 00:43

    Henrik - det är klart du ska fria /helst på knä!/ Många och varma styrkekramar till er bägge!

    SvaraRadera
  28. Tack Henrik för att du orkar skriva trots allt som händer. Mina varmaste tankar och en försiktig kram vill jag sända med dig till Anna. Ingela

    SvaraRadera
  29. Hoppas att allt kommer att gå över förväntan. Borde vara på plats med lite tur nu!!
    Håller alla tummar jag har och skickar styrka per telepati.
    Vet inte vad det är för sår hon har? Kanske efter bröstop? I vilket fall som, så är det skönt att hon ligger under bevakning!
    Kramar

    SvaraRadera
  30. Alla mina tankar går till er.

    KRAM

    SvaraRadera
  31. Hej,
    Hittade nyligen hit från Vimmelmammans blogg.
    Skönt att se en uppdatering, blev orolig när inget skrevs.
    Vilken underbar plan med diamantringen! Lycka till till er alla tre!
    /Mickis

    SvaraRadera
  32. Skickar solsken och kärlek till er!
    Lycka till med allt
    Stor Kram
    Camilla

    SvaraRadera
  33. Tänker på er.

    Kram Anders

    SvaraRadera
  34. Hej Henrik! Styrkekramar i massor till er lilla familj.Hoppas ni får känna lite julefrid och njuta av varandra.

    SvaraRadera
  35. Hej!

    Tycker att du tar ett jätterätt beslut, skjut inte upp någonting till morgondagen som du kan göra nu.

    Kram!

    SvaraRadera
  36. Hej!

    Vill bara skicka en stor och varm kram till er båda. Sitter här och gråter över det vackra du skriver och finner inga ord... Kämpa på, tänker på er! KRAM!

    SvaraRadera
  37. Vänta inte!

    Fria på en gång! Håller tummarna jättehårt för er!

    kram

    SvaraRadera
  38. OJ va man blir berörd och samtidigt frustrerad över att ni ska behöva drabbas av sån här skit. Tack för att du Henrik tog dig tid och berättade hur läget är. Hoppas hoppas att operationen går bra och ni får må bättre! STOR kram/Ella

    SvaraRadera
  39. Skickar alla styrkekramar och lycka till jag har!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Kram på er!

    SvaraRadera
  40. Lycka till med allt Anna! Håller både tummar och tår för dig lilla Anna!
    Stora kramar!
    Katarina

    SvaraRadera
  41. Jag känner er inte men är så berörd av Anna! Ni båda verkar vara så fantastiska människor. Jag tittar in här varje dag för att följa Er. Hoppas på det bästa! 1000 lyckönskningar!!

    SvaraRadera
  42. Henrik, vad skönt att få höra vad som händer, även om man säger att inga nyheter är goda nyheter. Det låter som tuffare tider än tidigare, hoppas så att det vänder snart. Jag tänker på er hela tiden, undrar hur det är för dagen, och om ni fått några positiva besked. Ge Anna de varmaste häslningar från mig, och ta hand om dig och Tilda. Kramar från Helena J (Majkens mamma)

    SvaraRadera
  43. Hej Henrik , Jag är bara en vanlig mamma i samma ålder som din Anna som har följt er sedan vimmelmamman hänvisade hit . Vill tacka dig för att du orkar uppdatera bloggen med tancke på den situation ni befinner Er i . Vänta inte en dag till sätt ringen på hennes finger så snart du kan , I nöd och lust , i gråt och skratt är kärleken alltid störst och starkast . Lycka till .

    SvaraRadera
  44. Hej!

    Skickar er många varma kramar och tankar. Känner så med er, önskar att Anna ska återhämta sig från op och att röntgenbilderna bara visar det som ska vara där.

    Hoppas hon piggar på sig snart så hon kan bära din ring!!

    Styrkekramar från Lisa

    SvaraRadera
  45. Alla kramar till er i denna jobbiga situation!

    SvaraRadera
  46. Henrik

    - skickar de allra varmaste kramarna för styrka och bättring till Anna!

    Jag hoppas att du också mitt i denna skärseld har någon i din närhet att vila dig emot, det är inte lätt att stå bredvid!

    NU måste det vända!

    Hoppas hoppas hoppas! Tack för att du låter oss veta.

    Claudia

    SvaraRadera
  47. Hej på er hele familjen. Önskar av hela mitt hjärta att allt kommer att lugna ner sig för er.
    Kramar till er alla tre. Ammi

    SvaraRadera
  48. Tack för att vi får följa vad som händer. Känns så nära, som man står bredvid utan att kunna göra något.

    Har träffat Anna många gånger genom jobbet och alltid imponerats av hennes energi, känns känns fortfarande, ända ut genom min 13 tums skärm på datorn. helt otroligt. Henrik, vi har inte träffats, men hört mkt gott om dig, allt verkar stämma. Ni är fina tillsammans.

    Henrik, vänta inte, köp den finaste ringen, skapa tiden för er själva och gå ner på knä. Gör ett minne för er som lever nu, i morgon och för alltid.

    Allt gott och massa extra energi till er båda.

    kram

    SvaraRadera
  49. Många tankar till er alla som går igenom detta jobbiga, självklart styrkekramar till Anna.

    Vi är ju i samma Februarigrupp på Allt För Föräldrar, så jag har ju läst vad som har hänt även där...

    Anna du finns dagligen i mina tankar och jag ber till de högre makterna att allt kommer gå bra för dig.

    Många kramar Johanna (Grynisen)

    SvaraRadera
  50. Ber om ursäkt ovan, jag snurrade helt ihop din blogg med en annans ang Februarigrupp.

    Hoppas jag inte trampade någon på tårna, det var inte med avsikt...

    Förlåt...

    SvaraRadera
  51. Många varma tankar till er båda. Amor Vincit Omnia - kärleken övervinner allt!

    SvaraRadera
  52. Henrik, tack för att du orka uppdatera i bloggen. Jag blev orolig över att något hänt med tanke på att Anna tidigare skrivit i sin blogg så ofta
    Vänta inte med frieriet!
    Många styrkekramar till er båda!
    /Birgitta

    SvaraRadera
  53. Den finaste diamanten har Du ju redan, men det finns väl en som kommer på andra plats - köp den till Anna!
    Önskar Er all lycka och hoppas att Anna repar sig snabbt efter op så att Ni får en mysig jul i hop.

    SvaraRadera
  54. Äntligen ett livstecken!!! Sätt för sjutton en ring på fingret och hylla livet! Hälsa Anna

    Kram Lotta Vimmelmamman

    SvaraRadera
  55. Henrik - tack för att du orkar uppdatera bloggen!! Vi är många som tänker på er massor! Jag blev så rörd när jag läste ditt inlägg!

    Din bror hade skrivit en så underbar hyllning till er - hoppas av hela mitt hjärta att ni får dricka den där billiga ölen & njuta av livet snart!!!

    Kram

    SvaraRadera
  56. Hej på er!

    Är inne varje dag för att se hur det går för er. Man tycker ju att någon gång borde det räcka med skit!!!!!!!!!

    Nu hoppas jag att operationen går bra och att Anna får lite andrum. Det är hela familjen så väl värd.

    Anna kommer att bli så glad för ditt frieri. Att hitta en diamant som matchar Anna kan bli svårt. Hon är väldigt unik.

    Lycka till med allt. Henrik, håll oss gärna uppdaterade tills Anna orkar.

    Styrkekramar från Mia

    SvaraRadera
  57. Tack Henrik för uppdateringen!

    Tänker jättemycket på er och hoppas att ni mitt i allt elände snart kan få gifta er. Du är så värd den där feta diamanten Anna :-)

    Många kramar från Carina

    SvaraRadera
  58. Gun & Rune Gustavsson30 november 2009 kl. 20:48

    Kära Anna!
    Vi hörde från Tomas om dej och har nu läst din fantastiska blogg. Vi tänker på dej och din familj och hoppas allt blir bättre snart.

    Kramar,
    Gun o Rune Gustavsson

    SvaraRadera
  59. Å hälsa Anna att hon har många varma tankar här ute i cyber och all styrka till dig Hernrik i allt detta svåra. /Magda

    SvaraRadera
  60. Känner dig inte Henrik men du känns som en fantastisk människa och är SÅ GLAD att Anna har just DIG! Och Anna jag vill bara att du ska få njuta och slippa cancern och all skit runt omkring! Tänker och tämker på er! Kram Jenny

    SvaraRadera
  61. Kära Anna och Henrik,

    Den som träffat er tillsammans vet att det är NI för alltid, det har aldrig varit någon tvekan, med eller utan diamant. Men det är underbart att ni gifter er - ett vackrare och finare par än ni finns inte.

    Kram Maria K

    SvaraRadera
  62. Så fint & starkt skrivet! All styrka & kärlek till er båda!

    SvaraRadera
  63. Hej fina ni!
    Tänker mycket på er och framför allt på dig Anna!
    Jag blev så himla glad över ditt mail i förra veckan! Känns Bra att gå i dina fotspår- kanske verkar lite konstigt att skriva det i en blogg där du beskriver så mycket om din hemska sjukdom- men jag tycker att du är FANTASTISK, COOL och SKITBRA, det har jag alltid tyckt, du är ju min coach liksom =)!! Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att operationen gick bra idag och att du blir starkare, börjar känna dig mindre ensam och mindre rädd! Vi är så många som är med dig! All styrka till Dig, Henrik och lilla Tilda. Henrik, det gör mig så varm i hjärtat att Anna har dig. Du är verkligen fin.

    Stora stora kramar, Katrina
    Niklas och mamma hälsar!

    SvaraRadera
  64. Störst av allt är kärleken! Krama varandra! Kärleken helar!
    Hoppas såret läker med hjälp av ingreppet som ska göras inom kort, d v s operationen och att resultatet av operationen blir det förväntade.
    Hälsa Anna att även "främlingar" eller snarare medmänniskor som vi tänker mycket på henne och önskar henne, dig och er lilla dotter smärtfrihet, vänlighet, kärlek och mjukhet. Önskar det onda kunde försvinna från er fina familj.Förstår inte varför livet ska vara så hårt för somliga.
    Kramar till hela familjen från Ayla,Alina och Mehmet i Farsta i Stockholm stad.

    SvaraRadera
  65. Håller tummarna att det går bra för Anna och hoppas vi får läsa om ett frieri snart <3

    SvaraRadera
  66. Du gör helt rätt, fixa en ring, ställ frågan! Självklart skall ni göra detta!
    Jag och min fru hade precis varit gifta i 2,5 månader när jag fick min cancerdiagnos! Om vi hade fått diagnosen tidigare hade vi ännu mer definitivt gift oss!
    Du är en bra karl och du gör rätt mot din anna.

    Jag önskar er all lycka ni kan få, kärlek kan jag ej önska er då ni redan har den!!!

    George Schottl
    (han med liemannen bakom axeln)

    SvaraRadera
  67. Kärleken övervinner allt!

    Många varma hälsningar till Er båda.

    //Ulrika

    SvaraRadera
  68. Jag hoppas på det allra bästa för er och att på något mirakulöst sätt cancern försvinner. Lycka till!

    SvaraRadera
  69. Styrka Hopp och Mod till er

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  70. Kommer inte ihåg om jag hittade hit genom Vimmelmammans eller Georges(han med liemannen bakom axeln) blogg. Det som spelar roll är att ni båda, Anna och Henrik, har berört mig in i hjärteroten. Livet är förbenat orättvist, helt enkelt! Skickar er alla styrkekramar jag kan uppbringa.
    Henrik skynda dig att sätta den där ringen på Annas finger. Skjut inte upp till i morgon, det som kan göras idag. Lev NU!
    Kram Carola

    SvaraRadera
  71. Hej Henrik & Anna!
    Vi kryper ihop närmre varandra i familjen och samlar all kraft och energi vi kan och skickar över den till er. Vi tänker på er mycket.
    Bamsekramar från oss!
    //Ronnie Berggren med familj

    SvaraRadera
  72. Sätt en ring med den vackraste diamenten på hennes finger.
    Blir alldeles tårögd när jag läser det du skriver.
    Det sägs att kärleken övervinner allt..
    Jag hoppas för er skull att kärlen även övervinner den fule (cancern)
    Lycka till.

    SvaraRadera
  73. Tack för uppdateringen Henrik.
    Se nu till att få den där ringen på Annas finger.

    Lycka till båda två!
    /Mats

    SvaraRadera
  74. Hej Anna!
    Jag har börjat följa dig här på din/er blogg. Fick höra om detta som drabbat dig via Andreas M, min tidigare kollega. Du minns nog inte mig, men jag kommer så väl ihåg dig från när du var uppe på Riksgälden och hjälpte oss med Reuters, fast det nu är flera år sedan vi sågs.

    Vill bara säga att jag är helt tagen och bestört över detta förskräckliga som ni får gå igenom, du och din fina familj. Du finns i mina böner, som prio ett, att du ska få ditt mirakel. Önskar dig verkligen ALLT gott, och all styrka och ork du behöver för att komma igenom det här.

    Kramar,
    Joy Andersson (f d Hutchings)

    SvaraRadera
  75. Jag håller tummarna för er!

    SvaraRadera
  76. Hej Henrik och Anna!

    Himla bra att du uppdateras oss som tänker så mycket på er, ni finns i mina tankar hela tiden! Hade så gärna kunnat göra något för er. Perfekt att du tänker slå till och fria, det kommer hon att gilla stenhårt :-)

    Kram från Mattias

    SvaraRadera
  77. Hej Anna och Henrik!

    Tack för uppdateringen och grattis i förskott. Jag hoppas att ni får en underbar dag. Er kärlek är starkast! Jag och Per tänker på er och Tilda. Många kramar från oss!

    Jag vill också bara säga att jag beundrar er styrka och livsglädje. Ni kanske inte känner den själva så där daglidags i allt slit, men för en kompis som jag så är det så uppenbart ni verkligen har något extra.

    Kram Per F

    SvaraRadera
  78. Följer ert öde, gråter, men även värms över er kärlek och styrka, både den som visas mellan er tre och att ni orkar dela med er. Anna du glada människa som jag blev känd med när du var liten, som jag följde hela skoltiden när du gick i samma klass som min son Fredrik. Du om någon har denna styrka att kämpa. Jag kommer att följa utvecklingen, och skickar positivitet och styrka i mina tankar till er. Henrik lycka till med frieriet, och fria NU.En glädjerik händelse ger mer styrka. Kramar Bettan

    SvaraRadera
  79. Tack för uppdateringen. Tänker mycket på er fastän jag bara "känner" Anna från hennes inlägg på cancertjejer. Det finns inte ord just nu. Skickar styrkekramar och önskar lycka till med frieriet!!
    Kram Sara

    SvaraRadera
  80. Henrik,
    tack för uppdateringen, det är så fint att ni delar med er av det hemska ni tar er igenom just nu. Jag och Anna jobbade tillsammans tidigare och hon hörde av sig för några veckor sedan och berättade i ett mail vad som hänt. Jag är så innerligt ledsen att ni drabbats av denna skit, men som så många andra är jag lika tagen av den fantastiska kärlek och styrka ni har till varandra, det verkar vara så äkta och så fint.

    Ge din älskade en varm kram från mig, jag tänker på er.

    Många kramar
    /Susanna

    SvaraRadera
  81. Hej Anna,

    Saknar att höra din röst i telefonen....men förstår ju att du måste samla kraft och kämpa för att bli frisk. Jag förstod på Henrik att du har en "fighting-spirit" av bästa sorten. Fokuserad och målinriktad men det är ju du....tar reda på vad du behöver veta...alla snåriga alternativ och väljer väg noga. Lämnar inte något åt slumpen. Keep on fighting....!!!

    Hoppas att det känns bättre. Massor bamse kramar från Lotta

    SvaraRadera
  82. Hej Henrik!
    Tack för uppdateringen! Har tänkt så mycket på Anna sen sist hon uppdaterade och hållit tummarna hårt, hårt.
    Vad underbart med frieriet! Hoppas du kommer på nåt riktigt minnesvärt sätt att fria på. :) En liten fråga, om man skulle vilja skicka nånting till Anna, går det? Trots att jag är en främling menar jag.

    SvaraRadera
  83. Tack finaste Henrik i världen för att du tar över stafettpinnen tom på Annas bloggsida ! Är det du gör inte att älska i nöd som lust så vet inte jag. Förstår att ni är i en omänskligt tuff situation känslomässigt just nu, och att giftermålet både symboliserar glädje, att ni är ETT, att ni visar att er kärlek övervunnit A L L T hittills, och samtidigt många tankar inför framtiden. Det jag önskar mest är att ni får en fin bröllopsdag tillsammans med era familjer som är bubblig av champagne, lycko-och sorgetårar över livet som det var innan sjukdomen, men också över vad er kärlek klarat. Jag tycker du och Anna är helt helt fantastiska på alla sätt tänkbara. Att få se dig vara en sådan underbar P A P P A dessutom mitt i kaoset, när ni besökte mig i Göteborg kommer jag aldrig att glömma. Du och Anna har skapat den starkaste av kärleksgåvor till varandra i er underbara Tilda. Och det kommer hon alltid alltid alltid att känna och växa utifrån. Jag skulle så gärna vilja bjuda brudparet ( om permission och förmåga medger ) på en härlig övernattning på Grand Hotel. Snälla.....säg ja ! Puss o Kram Ann i Göteborg

    SvaraRadera
  84. Tänker på er och skickar en kram till er tre.
    Alla goda ting är tre. Jag är med er med mina tankar. Ammi i Sunne

    SvaraRadera
  85. Jag har krafter. Jag fruktar ingenting.
    Ljus är himlen för mig.
    Går världen under - jag går icke under.
    Mina ljusa horisoner stå över jordens stormande natt.
    Träden fram ur det gåtfulla ljusfält.
    Oböjlig väntar min kraft.
    (Edith Södergran)
    Tänker på Er. Varma Styrkekramar från Kicki, Ekerö

    SvaraRadera
  86. Mirakel och under sker varje dag. Liksom andra kan få uppleva dem, så kan även Ni få göra det.
    Det är min bön till Er idag.
    Käre Jesus, jag ber om ett helande och ett mirakel så att Anna blir frisk.
    Det står i bibeln att Gud hör bön. Ni kommer att få uppleva att det är sant.
    Gud välsigne Er familj.
    Kram från en som litar på Gud.

    SvaraRadera
  87. Hej! Känner att jag vill ge er detta biblord:

    Jag vet vilka planer jag har för er, säger Herren. Det är goda planer och inte onda, för jag vill ge er en framtid och ett hopp. När ni ber ska jag lyssna. Ni ska finna mig när ni söker mig, om ni verkligen gör det uppriktigt och allvarligt.

    En kristen medmänniska

    Jeremia 29:11-13

    SvaraRadera
  88. Hamnade här från Lottas blogg och sen jag läst Annas senaste rader har jag tänkt så mycket på er. Sluta aldrig kämpa, man vet aldrig vad kroppen ger en...
    Orden Du Anna skrev om att Du skulle ut på en ensamresa var så fantasiskt fint skrivna att jag aldrig kommer glömma den vackra beskrivning av ditt tillstånd. Den förklaringen kan ge många andra i din situation få styrka av och orka möta alla svårigheter som väntar.
    Varma, varma tankar till Er!

    SvaraRadera
  89. Tack för att du meddelade oss alla som följer Annas (och delvis din)blogg hur ni har det. Konstigt att människor man inte känner kan beröra en så mycket. Henrik, jag har också varit den som står bredvid och jag förstår därför att du har det tungt många stunder. Man är nästan som i ett vacum. Någonstans är det tur att du har Tilda som behöver dig i vardagen och som gör dig lite upptagen av annat än alla tankar kring Anna.
    Hoppas med hela mitt hjärta att Anna klarar den här pärsen också.
    Många, många , många kramar från Marie

    SvaraRadera
  90. Trillade in.. och läste. Herregud... :(

    Jag saknar ord. :(

    Ta väl hand om varandra.

    Och fria! :D

    *kraaaaaaaaaaaaaaaam*

    //Annika

    SvaraRadera
  91. Älskade människa..du berör mig mer än allt, jag vill så gärna hjälpa dig. Hoppas så att ALLT går bra!!!!!!

    SvaraRadera
  92. Susanne och Marianne Glad2 december 2009 kl. 22:32

    Hej!
    Det var länge sedan vi sågs, men nu finns du och din familj i våra tankar. Av hela våra hjärtan hoppas vi att allt blir till det bättre.
    Kramar
    Susanne & Marianne

    SvaraRadera
  93. När jag och Anna pluggade tillsammans i Karlstad var vi tillsammans så gott som 24 timmar om dygnet och jag saknar den tiden ibland.
    Jag hade ett kraftigt migränanfall och Anna fick komma och hämta mig i taxi och skjutsa mig till akuten. Önskar att Annas huvudvärk hade kunnat avhjälpas med en spruta att jag hade kunnat vara där för henne för omväxlings skull.
    Jag hoppas och ber för att det inte ska bli några mer negativa besked utan hädanefter kommer det bara bli positivt och bra saker som händer er som ert stundande bröllop. Önskar er all lycka och hälsa så mycket till Anna och ge henne stora kramar och säg att jag tänker på henne mycket....
    Stora kramar från Eva Sunding

    SvaraRadera
  94. <3 Varma kramar och hoppas så att allt går bra så ni får mera tid tillsammans. <3
    Ser att ni skrev senast i söndags men hoppas så att Anna mår bättre idag.

    Marie Lundqvist

    SvaraRadera
  95. Hej Henrik.

    Det var skönt att få se en uppdatering. Även om nyheterna inte var så goda så vet man vad som hänt i alla fall. Tänker mycket på er. Självklart kommer operationen att gå bra. Du måste ju få hinna fria, ett underbart steg i denna svåra tid som ni har tillsammans. Jag önskar er all lycka som finns att få och att ni får många långa lyckliga år tillsammans. Krama om Anna och hälsa att jag tänker på henne varje stund.

    Många kramar till er alla tre

    SvaraRadera
  96. Självklart ska ni gifta er.Önskar er all lycka.Jag tror hoppas och ber att ni får många lyckliga år.Många kramar Anette

    SvaraRadera
  97. Det finns inga ord.. eller inga ord som jag kan komma på räcker till. Men alla mina varmaste tankar skänker jag er, med eller utan ord. Och jag önkar er all lycka, hur klyschigt det än låter, så menar jag det, innerligt!

    SvaraRadera
  98. pernilla skogland4 december 2009 kl. 17:03

    Ha en underbar lördag, jag tror, efter allt jag har läst att ni kan ta vara på en sån dag och göra den till ett fint minne.massor av kämpakramar Pernilla på Sommarvägen

    SvaraRadera
  99. Hej!

    Nu var det ett par dagar sedan du, Henrik, var inne och skrev. Jag håller oroligt tummarna för Anna.

    Samtigigt hoppas jag att du har fått ställt frågan. Fram med Annas finger och sätt på henne ringen!

    Ert öde är så orättvist. Inte för att någon annan förtjänar det, men ni är ju så unga. Bara i början på livet. Det finns inga ord..........

    Skickar i alla fall en massa kramar från en för er helt okänd tjej som av en slump hittade sidan.

    Kram Mia-Maria

    SvaraRadera
  100. medelålders tjej5 december 2009 kl. 00:44

    Skickar en styrkeKRAM till Er båda och önskar att det ska vända så Anna får bli frisk igen.

    Kram från en medelålders "tjej" med empati

    SvaraRadera
  101. Hej Anna och Henrik !

    Vill bara önska er båda lycka till med giftermålet och jag håller tusen tummar för att det ska gå bra för dig Anna. Vi tänker på dig !

    Kram
    Henrik med familj

    SvaraRadera
  102. Hej Henrik.
    Hur många gånger har man inte undrat- varför missade jag den chansen?,varför gjorde jag inte det tidigare, vad är det jag väntar på? Äntligen kommer ni/du till skott! Vad fantastiskt roligt att du känner att du vill bli Annas man, inte för att kärlek behöver bevis som ringar och påskrivna papper men det gav mig en helt annan känsla för gemenskapen oss emellan. Sedan hur man går tillväga spelar egentligen mer eller mindre roll då det viktiga är att man kliver in i bubblan av stundens allvar. Allvaret då man bekräftar sin totala kärlek till varandra. Bubblan uppstår lika väl som i en kyrka som på en strand,klädd i frack eller bikini, med ring och stor sten eller flätat bomullsarmband. Skalar man bort allt lullul och ser på det viktigaste så är det i kärnan till allvaret som är det viktiga,-vilket ofta glöms bort i vår materiella värld.
    Jag hoppas verklgen att ni kommer till skott snart så att ni så fort som möjligt hinner känna den härliga känslan som allvaret lämnar efter sig. Den e ljuvlig....
    Jätte grattis till er båda i förskott. Varma kramar från Rebeccas mamma

    SvaraRadera
  103. Hej Anna, Henrik och Tilda
    Innerlig önska att ni fick en skön hemma med lite bröllopsbestyr. Vi sätter ni lussedeg med tanke på att vi har lussefirande att ser fram emot med er. kram Adrian, Maja, Jens och Anna

    SvaraRadera
  104. Hej Gumman,
    Hoppas ni haft en fin helg!
    Tänker på dig!
    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
  105. Hej kompis! Hoppas att allt är bättre och att du har fått ta det lugnt ordentligt i helgen.

    Kram!

    /Mattias

    SvaraRadera
  106. Anna,
    Jag tänker på dig så mycket. Flera gånger per dag och särskilt när jag svänger av från din gata in på min. Jag vill bara skicka dig goda, vackra tankar och jag blir blir så glad när jag hör att din Henrik tänker fria till dig. Hoppas att det blir en riktigt smashing ring som hamnar på fingret! Kram kära kära Anna, allt gott till dig och din familj.
    Annika

    SvaraRadera
  107. Satt på en väns blogg där jag fick en länk till din sida Anna... Här fick man verkligen ett uppvaknande om hur tacksam man skall vara över sina bra dagar i livet. Jag kämpar inte med ngn sjukdom och jag har en underbar familj, men jag kämpar med att ta vara på livet bättre än jag gjort tidigare... Vi är nästan lika gamla och det kunde lika gärna varit jag... Hoppas verkligen att du är på väg åt rätt håll och att du och alla dina närmaste kan få må lite bättre ett tag (ett långt tag. Sänder all kraft jag kan till er!

    SvaraRadera
  108. Åh, vad fint, lycka till med frieriet och självklart och framför allt med operationen! Önskar er allt gott! Kram Carina Lövkvist

    SvaraRadera
  109. Hur mår du nu Anna?

    KRAM

    SvaraRadera
  110. Tänker på dig Anna och skickar massor med styrkekramar till dig och din fina familj!
    Jenny

    SvaraRadera
  111. Vill bara skicka en tanke till er och hoppas att ni fått tiden att göra verklighet av Henriks planer. Villka hjältar ni är, villken styrka och mod. Skapa tid för varandra.

    kram Christian

    SvaraRadera
  112. Jag såg detta och tänkte att det kunde vara något som du kunde fråga om.
    Jag skickar många goda tänkar till dig!
    /en som också har en spridd bröstcancer

    http://www.mskcc.org/mskcc/html/2270.cfm?IRBNO=07-036

    SvaraRadera
  113. Vill bara skicka tusen styrkekramar till hela familjen från en som själv gått igenom bröstcancer skiten i år. Hoppas innerligt att operationen gick bra och att det är bättre!

    SvaraRadera
  114. Aaaahh, alldeles tyst.... hoppas att det beror paa att ni koncentrerar er paa behandlingen och varandra nu... Hittade hit fraan Lottas blogg och vill bara veta att vi aer maanga, maanga som taenker paa er, och hoppas innerligt att laeget stabiliserar sig. Maanga tankaer fraan en medmaenniska.

    LB

    SvaraRadera
  115. Hej kära Anna. Idag är det Annadagen och jag och resten av Braskarna skickar en stor KRAM till dig och din familj. Sara

    SvaraRadera
  116. Hej Anna massor av kramar till dig på Annadagen från en annan Anna. Du finns i våra tankar hela tiden!

    SvaraRadera
  117. Hej vännen,

    vill bara säga grattis på namnsdagen. Hoppas operationen gått bra och du har fått ha några lugna dagar med familjen. Tänker på er alla tre.

    Kram Vesna

    SvaraRadera
  118. Stort GRATTIS på namnsdagen Anna.
    Många kramar
    Carina

    SvaraRadera
  119. Grattis på namnsdagen Anna.
    Kramar Anita

    SvaraRadera
  120. Grattis på Anna på dagen 9 december önskar Ayla m. familj i Farsta

    SvaraRadera
  121. Grattis på ANNA-dagen. Hoppas du mår ok. Tänker på dig.

    Bloggläsare Kristina

    SvaraRadera
  122. Grattis Anna på Anna dagen hälsar en Anna till en annan Anna :)

    Tänker på er båda, ta hand om varann & kärleken

    SvaraRadera
  123. Hej,

    Har tänkt mycket på dig idag! Hoppas att ni haft ett underbart bröllop! till och med solen tittade fram idag för er skull.
    Varma kramar och lyckönskningar från okänd vän.

    SvaraRadera
  124. Grattis Anna och Henrik på er bröllopsdag! Hoppas att det var helt underbart.

    Många kramar ifrån Cecilia med familj, Bosse och David

    SvaraRadera
  125. Hej Anna!
    ..vi fick precis veta vad du går igenom vännen, skickar dej många styrke kramar från oss!!
    Jag är säker på att du var en mycket vacker brud och ni gifte er på Runes 80 års dag :)
    maila mig gärna
    många kramar
    Karola Eivor och Rune

    SvaraRadera

Kommentera jättegärna!!

Om du inte har egen webb-sida väljer du Kommentera som: "Namn/webbadress" i menyn nedan. Därefter kan du fylla i endast namn och/eller e-mail innan du skickar kommentaren.

Kram Anna